1J4t Δημοσ. χθες στις 06:09 μμ Δημοσ. χθες στις 06:09 μμ Καλησπέρα σε όλους. Μάλλον σας έχω ένα case study για δυνατούς λύτες και θα ήθελα την βοήθειά σας αν μπορείτε. Η cqs τηλεφώνησε σε φίλο, που έφυγε από την ΔΕΗ, να του κάνει προσφορά 150 ευρώ για να γυρίσει πίσω. Κάλεσα κι εγώ στο ίδιο τηλέφωνο να δω τι παίζει, αν και έχω φύγει κοντά στους 2,5 μήνες από ΔΕΗ προς άλλο πάροχο. Η προσφορά όντως ισχύει αλλά μόνο για το πρόγραμμα myHome Enter κι όχι για το myHome Online. Όταν τους είπα ότι είχα στο μυαλό μου το myHome Online και δεν μπορώ να αποφασίσω αυτή τη στιγμή και να με καλέσουν αύριο, άλλαξε αμέσως η προσφορά σε 200 ευρώ όπου μου διευκρίνισε, 50 ευρώ στον 1ο λογαριασμό, άλλα 50 στον 2ο λογαριασμό, άλλα 50 στον 3ο λογαριασμό και τα τελευταία 50 στον 6ο λογαριασμό. Μου είπε ότι η ενιαία τιμή KWh είναι κλειδωμένη για 12 μήνες, το πάγιο 5 ευρώ και μπορώ να αποχωρήσω τον 9ο μήνα χωρίς φάουλ. Όταν ανέφερα ότι έχω και 2η παροχή που σκέφτομαι να αλλάξω, τι προσφορά μπορεί να γίνει; Μου είπε να περιμένω να μιλήσει με υπεύθυνο να μου πει. Μετά από λίγο με ενημέρωσε ότι η προσφορά που μου δίνουν είναι 200 ευρώ για την μία παροχή και 150 ευρώ για την άλλη. Είπα πάλι δεν μπορώ να αποφασίσω αυτή τη στιγμή και να με καλέσουν αύριο. Μου είπε ότι η προσφορά που μου είπε ισχύει γι αυτή τη στιγμή μόνο. Απάντησα, συγνώμη δεν μπορώ τώρα να αποφασίσω, ίσως κάποια άλλη στιγμή σε άλλο promo. Η απάντηση ήταν θα σας καλέσουμε μόνο κατ εξαίρεση, αύριο, για την απάντησή σας κι ότι αυτό δεν το κάνουν ποτέ. Όταν ρώτησα αν μου στείλουν συμβόλαιο που θα γράφει για τα 200 ευρώ. Η απάντηση ήταν τα 50+50 ευρώ είναι από τη ΔΕΗ και τα άλλα 100 ευρώ από εμάς (cqs) που δεν αναφέρονται πουθενά σε συμβόλαιο, που απλά θα αφαιρούνται από τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Στην ερώτησή μου, πως είμαι εγώ είμαι σίγουρος, ότι θα πάρω τα επιπλέον 100 ευρώ; Η απάντηση ήταν, γι αυτό ηχογραφείται η κλήση μας για δική σας εξασφάλιση και είμαστε η cqs που δεν εμφανιστήκαμε χθες στον χώρο που συνεργαζόμαστε με την ΔΕΗ. Οι απορίες μου είναι: 1. Να τους εμπιστευτώ; Θα τα δώσουν τα επιπλέον χρήματα, τι στιγμή που δεν είναι γραμμένα σε συμβόλαιο; 2. Η μία παροχή μου έχει κατανάλωση 1200 KWh το χρόνο (με τις 800 ημερήσιο και 400KWh νυχτερινό) Η άλλη παροχή είναι σε εξοχικό, βασική χρήση 2 μήνες το καλοκαίρι με κατανάλωση 750 KWh το χρόνο (δεν έχει νυχτερινό το εξοχικό). Με συμφέρει η μετάβαση προς ΔΕΗ; Υγ: Όταν τους ανέφερα στο τέλος για μία 3η παροχή που είναι στο πράσινο της ΔΕΗ (της μητέρας μου είναι που δεν μπόρεσα ποτέ να πείσω να φύγει από ΔΕΗ), αν γίνεται να πάει στο myHome Enter και να πάρει τα 150 ευρώ, μου είπε, ναι γίνεται! Βρε παίδες, τι γίνεται; έχω χάσει τη μπάλα! 1
turbat0s Δημοσ. χθες στις 06:23 μμ Δημοσ. χθες στις 06:23 μμ (επεξεργασμένο) Μήπως από 1 Απρ θα γίνουν επίσημο promo τα 150€ ? Επεξ/σία χθες στις 08:30 μμ από turbat0s
efkola Δημοσ. χθες στις 06:46 μμ Δημοσ. χθες στις 06:46 μμ Πώς αλλάζω από myhome 4 all σε myhome online μέσα από το mydei;; Αν έχει σημασία, μπαίνω από κινητό στο mydei με Google chrome.
eidikos33 Δημοσ. χθες στις 06:53 μμ Δημοσ. χθες στις 06:53 μμ Ήμουν στο myhome online αλλά έληξε και με πέρασε στο κίτρινο το κυμαινομενο, τι με συμφέρει να κάνω παιδιά; Τρέχει κάποια προσφορά; Στις 18/3/2025 στις 8:08 ΠΜ, kxtsao είπε πηγαίνεις από τώρα πράσινο και αμέσως μετά ξανά στο online για να προλάβεις την προσφορά 50+50 Tι προσφορά είναι αυτή;
turbat0s Δημοσ. χθες στις 06:58 μμ Δημοσ. χθες στις 06:58 μμ 4 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Tι προσφορά είναι αυτή; https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-online/ 1
eidikos33 Δημοσ. χθες στις 07:06 μμ Δημοσ. χθες στις 07:06 μμ (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, turbat0s είπε https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-online/ Να το ενεργοποιήσω από το app? Πρέπει απαραίτητα να ενεργοποιήσω και το greenpass? Επεξ/σία χθες στις 07:08 μμ από eidikos33
ioannischr Δημοσ. χθες στις 07:17 μμ Δημοσ. χθες στις 07:17 μμ 9 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Να το ενεργοποιήσω από το app? Πρέπει απαραίτητα να ενεργοποιήσω και το greenpass? το greenpass στο βαζει αυτοματα δεν μπορεις να επιλεξεις απλως μπορεις να το καταργησεις μετα ενα μηνα 1
eidikos33 Δημοσ. χθες στις 07:18 μμ Δημοσ. χθες στις 07:18 μμ 1 λεπτό πριν, ioannischr είπε το greenpass στο βαζει αυτοματα δεν μπορεις να επιλεξεις απλως μπορεις να το καταργησεις μετα ενα μηνα Πώς το καταργώ;
ioannischr Δημοσ. χθες στις 07:24 μμ Δημοσ. χθες στις 07:24 μμ 1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε η με επισκεψη σε καταστημα η μεσω mydei η μεσω myrae εγω το εκανα σημερα μεσω mydei οταν μου στειλουν ημαιλ θα σε ενημερωσω ακριβως για τις ενεργειες 1 1
apapadop837 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 3 ώρες πριν, turbat0s είπε Μήπως από 1 Απρ θα γίνουν επίσημο promo τα 150€ ? Και γω έχω τέτοιες σκέψεις, μιας που ο καιρός φτιάχνει, οι τιμές κατηφορίζουν & οι περικοπές πράσινων MW πάνε πλέον στα ουράνια. Πάντως, σε ένα γρήγορο συγκριτικό που έκανα μεταξύ α) υφιστάμενου Online με 14,2/13,2 και -100€ & β) περσινού Online με 12,3/11,3 και -50€, στις χαμηλές kWh μέχρι τις 150 αν θυμάμαι υπερτερούσε το τωρινό. Έχω δίλημμα ως προς τι να κάνω μιας που λήγουν τα Online μου σε 10 μέρες, να επιλέξω το τωρινό πακέτο ή να περιμένω την 1/4;
jkoukos Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 3 ώρες πριν, efkola είπε Πώς αλλάζω από myhome 4 all σε myhome online μέσα από το mydei;; Αν έχει σημασία, μπαίνω από κινητό στο mydei με Google chrome. Μπαίνεις στην παροχή και επιλέγεις το πρόγραμμα στο tab "Λογαριασμοί" πηγαίνοντας παρακάτω στην σελίδα. Το έκανα πρόσφατα και άλλαξε σχεδόν άμεσα.
1J4t Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Αλλάζοντας από το πράσινο της ΔΕΗ στο online μέσω του mydei, θα πάρουμε το 50+50; Το ΚΟΤ μεταφέρεται αυτόματα;
eidikos33 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) Εγώ άλλαξα από το κυμαινομενο στο my home online και έγραφε για τα 50+50 θα τα πάρω κανονικά; 24 του μήνα έχω καταμέτρηση Συγκεκριμένα το αναφέρει σαν myHome Online 02.25 Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από eidikos33
Arkin Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 25 λεπτά πριν, 1J4t είπε Αλλάζοντας από το πράσινο της ΔΕΗ στο online μέσω του mydei, θα πάρουμε το 50+50; Το ΚΟΤ μεταφέρεται αυτόματα; Θα τα παρεις ναι. Για ΚΟΤ δεν γνωριζω. 24 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Εγώ άλλαξα από το κυμαινομενο στο my home online και έγραφε για τα 50+50 θα τα πάρω κανονικά; 24 του μήνα έχω καταμέτρηση Συγκεκριμένα το αναφέρει σαν myHome Online 02.25 Θα τα παρεις ναι. 2
bagasas Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 4 hours ago, 1J4t said: Καλησπέρα σε όλους. Μάλλον σας έχω ένα case study για δυνατούς λύτες και θα ήθελα την βοήθειά σας αν μπορείτε. Η cqs τηλεφώνησε σε φίλο, που έφυγε από την ΔΕΗ, να του κάνει προσφορά 150 ευρώ για να γυρίσει πίσω. Κάλεσα κι εγώ στο ίδιο τηλέφωνο να δω τι παίζει, αν και έχω φύγει κοντά στους 2,5 μήνες από ΔΕΗ προς άλλο πάροχο. Η προσφορά όντως ισχύει αλλά μόνο για το πρόγραμμα myHome Enter κι όχι για το myHome Online. Όταν τους είπα ότι είχα στο μυαλό μου το myHome Online και δεν μπορώ να αποφασίσω αυτή τη στιγμή και να με καλέσουν αύριο, άλλαξε αμέσως η προσφορά σε 200 ευρώ όπου μου διευκρίνισε, 50 ευρώ στον 1ο λογαριασμό, άλλα 50 στον 2ο λογαριασμό, άλλα 50 στον 3ο λογαριασμό και τα τελευταία 50 στον 6ο λογαριασμό. Μου είπε ότι η ενιαία τιμή KWh είναι κλειδωμένη για 12 μήνες, το πάγιο 5 ευρώ και μπορώ να αποχωρήσω τον 9ο μήνα χωρίς φάουλ. Όταν ανέφερα ότι έχω και 2η παροχή που σκέφτομαι να αλλάξω, τι προσφορά μπορεί να γίνει; Μου είπε να περιμένω να μιλήσει με υπεύθυνο να μου πει. Μετά από λίγο με ενημέρωσε ότι η προσφορά που μου δίνουν είναι 200 ευρώ για την μία παροχή και 150 ευρώ για την άλλη. Είπα πάλι δεν μπορώ να αποφασίσω αυτή τη στιγμή και να με καλέσουν αύριο. Μου είπε ότι η προσφορά που μου είπε ισχύει γι αυτή τη στιγμή μόνο. Απάντησα, συγνώμη δεν μπορώ τώρα να αποφασίσω, ίσως κάποια άλλη στιγμή σε άλλο promo. Η απάντηση ήταν θα σας καλέσουμε μόνο κατ εξαίρεση, αύριο, για την απάντησή σας κι ότι αυτό δεν το κάνουν ποτέ. Όταν ρώτησα αν μου στείλουν συμβόλαιο που θα γράφει για τα 200 ευρώ. Η απάντηση ήταν τα 50+50 ευρώ είναι από τη ΔΕΗ και τα άλλα 100 ευρώ από εμάς (cqs) που δεν αναφέρονται πουθενά σε συμβόλαιο, που απλά θα αφαιρούνται από τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Στην ερώτησή μου, πως είμαι εγώ είμαι σίγουρος, ότι θα πάρω τα επιπλέον 100 ευρώ; Η απάντηση ήταν, γι αυτό ηχογραφείται η κλήση μας για δική σας εξασφάλιση και είμαστε η cqs που δεν εμφανιστήκαμε χθες στον χώρο που συνεργαζόμαστε με την ΔΕΗ. Οι απορίες μου είναι: 1. Να τους εμπιστευτώ; Θα τα δώσουν τα επιπλέον χρήματα, τι στιγμή που δεν είναι γραμμένα σε συμβόλαιο; 2. Η μία παροχή μου έχει κατανάλωση 1200 KWh το χρόνο (με τις 800 ημερήσιο και 400KWh νυχτερινό) Η άλλη παροχή είναι σε εξοχικό, βασική χρήση 2 μήνες το καλοκαίρι με κατανάλωση 750 KWh το χρόνο (δεν έχει νυχτερινό το εξοχικό). Με συμφέρει η μετάβαση προς ΔΕΗ; Υγ: Όταν τους ανέφερα στο τέλος για μία 3η παροχή που είναι στο πράσινο της ΔΕΗ (της μητέρας μου είναι που δεν μπόρεσα ποτέ να πείσω να φύγει από ΔΕΗ), αν γίνεται να πάει στο myHome Enter και να πάρει τα 150 ευρώ, μου είπε, ναι γίνεται! Βρε παίδες, τι γίνεται; έχω χάσει τη μπάλα! Πωπω διλλημμα η ολη φαση!Εγω δεν ειπα το ναι στη Δεη γιατι η ρουφιανα η Kwh της ειναι φωτια και μπουρμπελη!Επισης θελω να πιστευω οτι τον Απριλιο θα πεσουν οι τιμες καθωτη ανοιγει ο καιρος συν οτι θα εχουμε Πασχα και ολο και καποια προσφορα θα παιξει!Για μικρες καταναλωσεις ισως να ειναι οκ αυτο της Δεη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα