d_gkal Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 hour ago, Arkin said: Πας στο ebill στις παροχές και επιλέγεις τη συγκεκριμένη και γράφει που είσαι ακριβώς σε πιο πρόγραμμα όπως έδειξα πιο πίσω. Γ1 βλέπω 8 minutes ago, Sebu said: Εχουν κανει το ιδιο λαθος και σε εμενα, αδυνατουν να καταλαβουν επι 2+ βδομαδες γιατι στο mydei με εμφανιζει ακομα με Πρασινο Γ1 και οχι με Μπλε Ονλαιν, παρολο που η παγια εχει ενεργοποιηθει κανονικα (την παγια την εβαλα με το Μπλε Ονλαιν δεν υπηρχε με το Πρασινο). Αρα το συστημα τους μια χαρα δεχτηκε την Παγια μεσω του Μπλε αλλα αρνειται να εμφανισει το Μπλε ως ενεργοποιημενο προιον ή να εμφανισει στο mydei τα προιοντα ωστε να μπορεσω να το ξαναεπιλεξω. 2 βδομαδες, πολλαπλα τηλεφωνα και διαφορετικοι υπαλληλοι ολοι υποβαλουν εσωτερικα ερωτηματα αλλα κανεις δεν ξερει το γιατι, το πως και το τι θα γινει. Αν βγαλεις ακρη πριν απο εμενα ριξε εδω ενα μηνυμα Ωχ γιατί τέτοιο μπλέξιμο;
Arkin Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 3 λεπτά πριν, d_gkal είπε Γ1 βλέπω Ωχ γιατί τέτοιο μπλέξιμο; Οποτε δεν πηγες στο Online. Δες εδω σε μενα πριν 8 μερες που πηγαν online απο το παλιο στο Γ1 και καπακι online. Μου εδωσε 1 χρονο δηλαδη ημερομηνια που ληγει το νεο. Ξανα καντο προλαβαινεις να πας online.
Sebu Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 34 minutes ago, d_gkal said: Γ1 βλέπω Ωχ γιατί τέτοιο μπλέξιμο; Δεν γνωριζω και δεν γνωριζουν ουτε απο τη ΔΕΗ. Δεν μπορουν να καταλαβουν γιατι συστημικα με εμφανιζει ακομα Γ1 Πρασινο αλλα η παγια εντολη του Μπλε Online εχει ενεργοποιηθει, παρολο που εχω στα χερια μου το pdf με την αιτηση για αλλαγη προγραμματος.
leotzian Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Την αλλαγή από το τωρινό σταθερό στο πράσινο και ξανά πίσω στο online να την κάνω αυθημερόν ή να κάτσω στο πράσινο για καμιά μέρα; Κάνε το με μια μέρα διαφορά έτσι το κάνανε οι περισσότεροι, και εγώ σε 2 παροχές 1
d_gkal Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 18 minutes ago, Sebu said: Δεν γνωριζω και δεν γνωριζουν ουτε απο τη ΔΕΗ. Δεν μπορουν να καταλαβουν γιατι συστημικα με εμφανιζει ακομα Γ1 Πρασινο αλλα η παγια εντολη του Μπλε Online εχει ενεργοποιηθει, παρολο που εχω στα χερια μου το pdf με την αιτηση για αλλαγη προγραμματος. Επέλεξα την payzy για πάγια εντολή. Στην αρχή εγκρίθηκε η συναλλαγή (0,01€) και μετά από λίγα λεπτά έγραψε απορρίφθηκε. Έτσι πρέπει να γίνει;
Giannis80x Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 ώρα πριν, Sebu είπε Δεν γνωριζω και δεν γνωριζουν ουτε απο τη ΔΕΗ. Δεν μπορουν να καταλαβουν γιατι συστημικα με εμφανιζει ακομα Γ1 Πρασινο αλλα η παγια εντολη του Μπλε Online εχει ενεργοποιηθει, παρολο που εχω στα χερια μου το pdf με την αιτηση για αλλαγη προγραμματος. Παντως οσοι πατε στο online και βαλετε παγια,ζητηστε και την εγγυηση πισω. Εμενα σε μια παροχη ειπανε πως επειδη ειμαι προ του 21 στην ΔΕΗ δεν δικαιουμαι επιστροφη εγγυησης.ανοιξα αιτημα στην ραε.απαντησαν παλι πως εχουν εναν κανονισμο κλπ που δεν το επιτρεπει,απαντησα οτι εγω ποτε δεν εμημερωθηκα για τον κανονισμο και ποτε δεν υπεγραψα κατι τετοιο και θα εξαντλησω καθε νομιμο δικαιωμα μου.Την επομενη απαντησαν πως θα την επιστρεψουν στον αμεσως επομενο λογαριασμο.
Sebu Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 hour ago, d_gkal said: Επέλεξα την payzy για πάγια εντολή. Στην αρχή εγκρίθηκε η συναλλαγή (0,01€) και μετά από λίγα λεπτά έγραψε απορρίφθηκε. Έτσι πρέπει να γίνει; Εξαρταται απο την εταιρεια/εμπορω νομιζω. Λχ η ΔΕΗ κανει συναλλαγη 0,01 και στα καπακια την ακυρωνει. Αλλες εταιρειες οπως η Vodafone, o ANT1 κτλ το χαρακτηριζουν επαληθευση καρτας και ο λογαριασμος δεν χρεωνεται. Στο mydei σου εμφανιζει την παγια ενεργοποιημενη και απο κατω τον αριθμο της καρτας? Αν ναι εισαι κομπλε. Για 1.000% σιγουρια μπορεις να καλεσεις τηλεφωνικα τη ΔΕΗ για επιβεβαιωση. 44 minutes ago, Giannis80x said: Παντως οσοι πατε στο online και βαλετε παγια,ζητηστε και την εγγυηση πισω. Εμενα σε μια παροχη ειπανε πως επειδη ειμαι προ του 21 στην ΔΕΗ δεν δικαιουμαι επιστροφη εγγυησης.ανοιξα αιτημα στην ραε.απαντησαν παλι πως εχουν εναν κανονισμο κλπ που δεν το επιτρεπει,απαντησα οτι εγω ποτε δεν εμημερωθηκα για τον κανονισμο και ποτε δεν υπεγραψα κατι τετοιο και θα εξαντλησω καθε νομιμο δικαιωμα μου.Την επομενη απαντησαν πως θα την επιστρεψουν στον αμεσως επομενο λογαριασμο. Καλη σκεψη αν και η εγγυηση δεν χανεται. Πρακτικα αν ποτέ αλλαξεις παροχο θα συμψηφιστει. Το προβλημα θα ηταν να μην αναγραφεται στο λογαριασμο οτι υπαρχει και ειναι καταβεβλημενη. Αν ειναι σημαντικο ποσο και θες να την λαβεις πισω για ρευστοτητα καλα εκανες και την διεκδικησες.
motoboots Δημοσ. πριν από 23 λεπτά Δημοσ. πριν από 23 λεπτά 3 ώρες πριν, d_gkal είπε Επέλεξα την payzy για πάγια εντολή. Στην αρχή εγκρίθηκε η συναλλαγή (0,01€) και μετά από λίγα λεπτά έγραψε απορρίφθηκε. Έτσι πρέπει να γίνει; Δεν γίνεται με payzy. Βάλε άλλη κάρτα.
bagasas Δημοσ. πριν από 21 λεπτά Δημοσ. πριν από 21 λεπτά Καλησπερα στη παρεα!Με πηραν απο ΔΕΗ να επιστρεψω σε αυτους με δωρο 150 ευρω!50 στο πρωτο και δευτερο και 50 στον εκτο μηνα!Αν θελετε και δεν υπαρχει προβλημα γραφω το τηλεφωνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα