Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, θέλω να κάνω εγγραφή στο mydei την παροχή του πατέρα μου. Μπορώ να βάλω το email και κινητό που έχω στο δικό μου λογαριασμό mydei ή πρέπει να είναι διαφορετικά;

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Driver_3 είπε

Καλημέρα, θέλω να κάνω εγγραφή στο mydei την παροχή του πατέρα μου. Μπορώ να βάλω το email και κινητό που έχω στο δικό μου λογαριασμό mydei ή πρέπει να είναι διαφορετικά;

Το κινητό σίγουρα μπορείς. Το email όχι. Βάλε ένα άλλο δικό σου email. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, motoboots said:

Να διαβάσεις το συμβόλαιο σου ή τους όρους του προγράμματος. Αφού κλείσεις 9 μήνες στο OnLine, δεν υπάρχει πέναλτι. 

Στο συμβολαιο μου γραφει αυτο

Αρα εμενα που ληγει 30/5/25 εχει περασει τους 9 μηνες σωστα? Γιατι μου ειπε η τηλεφωνικη εξυπηρετηση οτι πληρωνω 30 ευρω αν αλλαξω προγραμμα πριν τις 30/3/25?image.png.8f10aa6ec0ed2396f216e1589e808f31.png

Επεξ/σία από spocky
Δημοσ.
1 ώρα πριν, spocky είπε

Στο συμβολαιο μου γραφει αυτο

Αρα εμενα που ληγει 30/5/25 εχει περασει τους 9 μηνες σωστα? Γιατι μου ειπε η τηλεφωνικη εξυπηρετηση οτι πληρωνω 30 ευρω αν αλλαξω προγραμμα πριν τις 30/3/25?image.png.8f10aa6ec0ed2396f216e1589e808f31.png

Αγνόησε ότι σου είπε. Δεν κατάλαβε ή δεν ασχολήθηκε. Δεν έχεις πέναλτυ πλέον. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, petrost8 είπε

Αν καταλαβα καλα, στις 15/03 θα σου ανοιξει επιλογη στο myΔΕΗ για να περασεις σε πρασινο, οποτε απο το πρασινο θα πας στο μπλε (παλι μεσω myΔΕΗ) και θα παρεις το 50+50. Το ιδιο περιμενω να κανω και εγω 

Ναι 15/4/ λήγει, όποτε 16/3/ π.χ που θα έχει ανοίξει η επιλογή όπως λες, θα πάω σε πράσινο, ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ μπορώ να γυρίσω στο μπλε και οπωσδήποτε πριν την λήξη τις προσφοράς? Εσένα πότε λήγει την ίδια ημερομηνία με εμένα? 

Αν μπορεί να γίνουν και οι 2 αλλαγές ηλεκτρονικά από μπλε σε πράσινο και από πράσινο σε μπλε ηλεκτρονικά χωρίς να τρέχω σε κατάστημα και να πάρουμε και το 50+50 είναι η ιδανική λύση.

Επεξ/σία από leotzian
Δημοσ.

Μου τα εβγαλε ολα εμενα για ανανεωση. Ληγει σε 1 μηνα ακριβως το συμβολαιο home online. Οποτε φευγουμε για πρασινο και καπακι στο μπλε με τα 100 ευρω δωρο. Ελπιζω να μην υπαρχει πεναλτυ ξερω οτι στο 9μηνο μπορεις να φυγεις αλλα πιο πανω γραφετε οτι σας ειπαν καποιους για πεναλτυ. Τι ισχυει πραγματικα? Βεβαια 1 μηνας ειναι τι πεναλτυ να βαλουν. Πιστευω αν παω αμεσα στο online με ανανεωση πιστευω δεν θα με δωσουν το 100ευρω. Βεβαια εκει που πατας μαθε περισσοτερα με εχει τα 50+50 και τις νεες τιμες. Δεν με συμφερει παντως αν κανω αμεση ανανεωση και να μεινω στα 0.123 λεπτα απο τα 0.142 που εχει το νεο μιας και με τα 100 ευρω μειων βγαινει στα 11.3 λεπτα πανω κατω με τις κοντα 3500-4000kw το χρονο που εχω. 

Screenshot_4.png

Λοιπον παταω ανανεωση στο online και με βγαζει αυτα. Εχει και τα 50+50 και τις νεες τιμες. Το θεμα ειναι λεει για νεο συμβολαιο. Να το ρισκαρω να κανω αμεση ανανεωση θα τα παρουμε τα 100 η πρωτα πρασινο και μετα ξανα μπλε για πιο σιγουρια? 

Screenshot-5.png

Δημοσ.

Γύρισα και εγώ σε μια home online καθώς θεωρώ ότι οι τιμές του είναι αρκετά καλές για 0.142 σε κανονικό και 0.132 σε νυχτερινό.

Θεωρώ ότι ακόμα και αν τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία που θα συμβεί το νωρίτερο μέχρι το καλοκαίρι οι τιμές ρεύματος εδώ στην Ελλάδα θα δούμε μείωση τους μετά από κανά χρόνο καθώς η λαμογιά και η αισχροκέρδεια είναι εθνικό μας σπορ.

Με το τέλος του πολέμου είναι σίγουρο ότι θα δούμε και μείωση του κόστους ενέργεια σε όλο το κόσμο αλλά στην Ελλάδα αυτό θα έρθει πολύ αργότερα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Arkin λογικά ΔΕΝ θα πάρεις τα 50+50 όπως λένε τα παιδιά παραπάνω και οι όροι εφόσον είσαι σε σταθερό και θα ανανεώσεις ΠΡΙΝ λήξει το συμβόλαιό σου στο σταθερό πάλι.
Πήγαινε σε κίτρινο η πράσινο πρώτα και τα δύο είναι κυμαινόμενα.

Επεξ/σία από leotzian
  • Like 1
Δημοσ.

Αν έχω το home online που θέλει πάγια εντολή τα λεφτά τα τραβάει από την κάρτα την ημέρα που λήγει ο λογαριασμός;κ κάτι άλλο μπορώ εγώ να τον εξοφλήσω νωρίτερα χωρίς να τραβάει μόνο του το ποσό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, leotzian είπε

@Arkin λογικά ΔΕΝ θα πάρεις τα 50+50 όπως λένε τα παιδιά παραπάνω και οι όροι εφόσον είσαι σε σταθερό και θα ανανεώσεις ΠΡΙΝ λήξει το συμβόλαιό σου στο σταθερό πάλι.
Πήγαινε σε κίτρινο η πράσινο πρώτα και τα δύο είναι κυμαινόμενα.

Κομπλε σε 2 λεπτα το εκανα. Πηγα στο πρασινο ολοκληρωθηκε και καπακι στο online σε 2 λεπτα μεταβαση απο το ενα στο αλλο. Σε 3 μηνες μην ξεχασουμε το green pass που ειχα στειλει περσι και το εκοψαν και αναμενουμε τον επομενο λογαριασμο για το πρωτο 50αρικο. 

Βγαινει καπου 0.11 λεπτα η kw με το 100αρικο οποτε ειναι ακομα καλυτερο απο το παλιο online με τα 0.123 λεπτα. 

Να ρωτησω. Εχω νυχτερινο αλλα με ολες τις αλλαγες δεν το εχω ψαξει τι ακριβως αλλαξε. Τι ωρες εχω αυτη τη στιγμη νυχτερινο? 

Ημουν καλοκαιρι 11 7 το πρωι και χειμωνα 3 5 και 2 με 8. 

Screenshot_6.png

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Εμένα το μπλε λήγει 7/5 , λογικά μπορώ να πάω σε κυμαινόμενο και μετά καπάκι μπλε χωρίς penalty , η αλλαγή πως γίνεται μέσα από το mydei ; δεν βλέπω επιλογές λογικά κλειδωμένα είναι ακόμα ;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Εμένα το μπλε λήγει 7/5 , λογικά μπορώ να πάω σε κυμαινόμενο και μετά καπάκι μπλε χωρίς penalty , η αλλαγή πως γίνεται μέσα από το mydei ; δεν βλέπω επιλογές λογικά κλειδωμένα είναι ακόμα ;

7/5 δεν ξερω αν προλαβεις το deadline του 100αρικου που ειναι τελη Μαρτιου. Λογικα θα στις ξεκλειδωσει στις 5 Απριλιου. Τηλεφωνακι η μονη λυση να πας Γ1 και μετα καπακι στο μπλε για να παρεις το 100αρικο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Arkin είπε

το deadline του 100αρικου που ειναι τελη Μαρτιου

Υπάρχει περίπτωση να βγάλει κάτι πιο δυνατό από 1 Απρίλη?

Ποιος ξέρει...

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, turbat0s είπε

Υπάρχει περίπτωση να βγάλει κάτι πιο δυνατό από 1 Απρίλη?

Ποιος ξέρει...

Δεν εχω ιδεα. Αλλα το 100αρικο δεν ειναι ασχημο καθολου. Στο προηγουμενο ειχαμε παρει 50αρικο αν θυμαμαι καλα. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Tο θέμα είναι απλό, παίρνεις τηλέφωνο το 8009001000 24/7 και ρωτάς, λήγει το μπλε σε δύο μήνες, μπορώ να το ανανεώσω τώρα και να πάρω το 100€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...