turbat0s Δημοσ. Δευτέρα στις 11:26 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:26 πμ 27 λεπτά πριν, Amaretos είπε ειμαι ηδη σε online και ληγει τελος Μαρτιου, αν πατησω να ξαναμπω στο online που ανοιξε σαν επιλογη θα παρω τα 50 + 50? Όχι, μόνο εφόσον ήσουν σε κυμαινόμενο προϊόν. Πήγαινε πράσινο για 2 μέρες και μετά ξανά μπλε. 1
Giannis80x Δημοσ. Δευτέρα στις 12:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:12 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Amaretos είπε Καλημερα ειμαι ηδη σε online και ληγει τελος Μαρτιου, αν πατησω να ξαναμπω στο online που ανοιξε σαν επιλογη θα παρω τα 50 + 50? Ευχαριστω Αναφερει στους ορους πως εφοσον εχεις συμπληρωσει το 12μηνο κανονικα και ανανεωσεις,το παιρνεις. Γνωμη μου πηγαινε καντο σε καταστημα Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:13 μμ από Giannis80x 2
leotzian Δημοσ. Δευτέρα στις 02:26 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:26 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα τελικά κάποιος που HTAN Online και ξανά ανανέωσε στο Online ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΥΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ τα πήρε τα 50 + 50 ? Αυτό που αναφέρει ο @Giannis80x το έχει τσεκάρει κανείς στην πράξη? Επεξ/σία Δευτέρα στις 02:27 μμ από leotzian
MikeJ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:41 μμ Βασικά οι όροι είναι αυτοί: O πελάτης θα λάβει δώρο με τη μορφή πίστωσης ποσό 50€, το οποίο αφορά στις χρεώσεις προμήθειας στον 1ο λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας που θα εκδοθεί στις εξής περιπτώσεις: i) νέας εκπροσώπησης του Μετρητή της εγκατάστασης του Πελάτη από τον Προμηθευτή ΔΕΗ Α.Ε και σύναψη σύμβασης προμήθειας για προϊόν myHome Online 02.25 ii) πελάτη που ήδη εκπροσωπείται από τον Προμηθευτή ΔΕΗ Α.Ε., με ενεργή σύμβαση κυμαινόμενου προϊόντος ο οποίος επιλέγει να συνάψει νέα σύμβαση προμήθειας για το προϊόν myHome Online 02.25 iii) σύναψης νέας σύμβασης προμήθειας για προϊόν myHome Online 02.25 μετά την ολοκλήρωση της συνολικής χρονικής διάρκειας ισχύος της σύμβασης προμήθειας προϊόντος με σταθερή τιμή χρέωσης προμήθειας. Διευκρινίζεται ότι η προωθητική ενέργεια δεν ισχύει σε περίπτωση μετάβασης στο προϊόν myHome Online 02.25 από υφιστάμενο προϊόν με σταθερή τιμή χρέωσης προμήθειας πριν την ολοκλήρωση της συνολικής χρονικής διάρκειας ισχύος της σύμβασης σταθερού προϊόντος. Οπότε όποιος είναι σε μπλε/σταθερό πρέπει είτε να λήξει το 12μηνο του, είτε να κάνει ένα πέρασμα σε κυμαινόμενο. Αν ανανεώσει από σταθερό σε σταθερό πριν τη λήξη του προγράμματος δε δικαιούται την έκπτωση. 2
turbat0s Δημοσ. Δευτέρα στις 02:44 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:44 μμ 1 λεπτό πριν, MikeJ είπε Οπότε όποιος είναι σε μπλε/σταθερό πρέπει είτε να λήξει το 12μηνο του Σωστός. Την ημέρα που λήγει το 12μηνο σε πετάει αυτόματα πράσινο?
leotzian Δημοσ. Δευτέρα στις 03:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:23 μμ Ευχαριστώ άπαντες κατάλαβα τι παίζει, εμένα λήγει 15/04 οπότε θα έχει λογικά τελειώσει η πρόσφορά, εκτός αν πάω σε κυμαινόμενο τώρα και μέχρι την λήξη της προσφοράς ξαναγυρίσω σε σταθερό αλλά κάποιοι έγραψαν πριν ότι δεν σε αφήνει το σύστημα, ( κάποιες επιλογές είναι γριζαρισμένες ) δεν θέλω να τρέχω σε κατάστημα μένω επαρχία και είναι μεγάλη φασαρία. Λογικά δεν πρέπει να έχω πέναλτι αν το κάνω 15/3 ΠΧ 1 μήνα πριν την λήξει σωστά? Η προσφορά 31/03 λήγει αν διάβασα καλά. Έχει κάνει κάποιος την διαδικασία αυτή να πάει σε κυμαινόμενο και μετά σε σταθερό ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ με επιτυχία?
Giannis80x Δημοσ. Δευτέρα στις 03:26 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:26 μμ 2 λεπτά πριν, leotzian είπε Ευχαριστώ άπαντες κατάλαβα τι παίζει, εμένα λήγει 15/04 οπότε θα έχει λογικά τελειώσει η πρόσφορά, εκτός αν πάω σε κυμαινόμενο τώρα και μέχρι την λήξη της προσφοράς ξαναγυρίσω σε σταθερό αλλά κάποιοι έγραψαν πριν ότι δεν σε αφήνει το σύστημα, ( κάποιες επιλογές είναι γριζαρισμένες ) δεν θέλω να τρέχω σε κατάστημα μένω επαρχία και είναι μεγάλη φασαρία. Λογικά δεν πρέπει να έχω πέναλτι αν το κάνω 15/3 ΠΧ 1 μήνα πριν την λήξει σωστά? Η προσφορά 31/03 λήγει αν διάβασα καλά. Έχει κάνει κάποιος την διαδικασία αυτή να πάει σε κυμαινόμενο και μετά σε σταθερό ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ με επιτυχία? Αλλαξε τηλεφωνικα τωρα και αφου αλλαξει,γυρνα το στο νεο on line
dream21 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:26 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:26 μμ (επεξεργασμένο) Απο Γ1Ν πράσινο τι ειναι καλύτερο για 700 kWh χειμωνα και 350 Kwh καλοκαιρι; Επεξ/σία Δευτέρα στις 03:28 μμ από dream21
leotzian Δημοσ. Δευτέρα στις 03:32 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:32 μμ 5 λεπτά πριν, Giannis80x είπε Αλλαξε τηλεφωνικα τωρα και αφου αλλαξει,γυρνα το στο νεο on line Για την αλλαγή στο Online μετά θα μπορώ να την κάνω ηλεκτρονικά?
petrost8 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:18 μμ 52 λεπτά πριν, leotzian είπε εμένα λήγει 15/04 Αν καταλαβα καλα, στις 15/03 θα σου ανοιξει επιλογη στο myΔΕΗ για να περασεις σε πρασινο, οποτε απο το πρασινο θα πας στο μπλε (παλι μεσω myΔΕΗ) και θα παρεις το 50+50. Το ιδιο περιμενω να κανω και εγω
Giannis80x Δημοσ. Δευτέρα στις 04:40 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:40 μμ 1 ώρα πριν, leotzian είπε Για την αλλαγή στο Online μετά θα μπορώ να την κάνω ηλεκτρονικά? Ναι.θα δεις θα γυρισει σε πρασινο η κιτρινο,αναλογα τι θα επιλεξεις εσυ τηλεφωνικα.αφου γυρισει μετα σε αφηνει να γυρισεις σε on line ηλεκτρονικα
spocky Δημοσ. Δευτέρα στις 07:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:23 μμ Μετα απο ποσους μηνες φευγουμε απο home online χωρις ρητρα, 10;
AristidisZ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:32 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:32 μμ 8 λεπτά πριν, spocky είπε Μετα απο ποσους μηνες φευγουμε απο home online χωρις ρητρα, 10; 3 μήνες πριν λήξει το συμβόλαιο
spocky Δημοσ. Δευτέρα στις 09:56 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:56 μμ 2 hours ago, AristidisZ said: 3 μήνες πριν λήξει το συμβόλαιο Πηρα τηλ σημερα την δεη και ενω το συμβολαιο μου ληγει 30/5/25 μου ειπαν οτι για να παω στο myhone θα πληρωσω 30 ευρω πεναλτυ. Ισχυει;
motoboots Δημοσ. Δευτέρα στις 11:27 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:27 μμ 1 ώρα πριν, spocky είπε Πηρα τηλ σημερα την δεη και ενω το συμβολαιο μου ληγει 30/5/25 μου ειπαν οτι για να παω στο myhone θα πληρωσω 30 ευρω πεναλτυ. Ισχυει; Να διαβάσεις το συμβόλαιο σου ή τους όρους του προγράμματος. Αφού κλείσεις 9 μήνες στο OnLine, δεν υπάρχει πέναλτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα