Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, yiankap είπε

Καλησπέρα σε όλους! Θέλω τα φώτα σας. Έχω μια θεία που πριν κανά 8μηνο πέθανε ο σύζυγός της.

Η σύνδεση (ΔΕΗ - Γ1 - Πράσινο) είναι στο όνομα του θείου. Η θεία σκέφτεται να αλλάξει πρόγραμμα αλλά προφανώς δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί δεν είναι στο όνομά της η σύνδεση. 

Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ; Πως μεταφέρει τη σύνδεση  στο όνομά της;

Κανε εναν λογαριασμο mydei.επισης τηλεφωνικα εαν ξερεις αφμ ,ταυτοτητα αν σου ζητηθει.εκανα τηλεφωνικα για τον πατερα της κοπελας μου εγω,απο online σε κιτρινο και μετα απο την εφαρμογη στο νεο online.επισης με ενα πιστοποιητικο θανατου μπορει να το γυρισει στο ονομα της,αναγνωριζοντας ομως τα οποια χρεη εαν υπαρχουν.

Επεξ/σία από Giannis80x
  • Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, yiankap said:

Καλησπέρα σε όλους! Θέλω τα φώτα σας. Έχω μια θεία που πριν κανά 8μηνο πέθανε ο σύζυγός της.

Η σύνδεση (ΔΕΗ - Γ1 - Πράσινο) είναι στο όνομα του θείου. Η θεία σκέφτεται να αλλάξει πρόγραμμα αλλά προφανώς δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί δεν είναι στο όνομά της η σύνδεση. 

Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ; Πως μεταφέρει τη σύνδεση  στο όνομά της;

Αν της ανήκει το σπίτι (το αποδεικνύει με Ε9), κάνει αίτηση στο όνομα της.

Αν ο σύζυγος είχε πληρώσει εγγύηση πχ 100 ευρώ, τότε καλύτερα να αφήσει απλήρωτο λογαριασμό αξίας 100+ ευρώ, ώστε όταν βγει τελικός να γίνει συμψηφισμός της εγγύησης και να πληρώσει μόνο τη διαφορά.

Γιατί αν η εγγύηση είναι πχ 100 και πληρώσει το λογαριασμό, τότε ο τελικός θα είναι πιστωτικός -100 ευρώ και τα χρήματα τα παίρνουν οι κληρονόμοι, προσκομίζοντας τα αποδεικτικά της κληρονομιάς.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/3/2025 στις 5:24 ΜΜ, alexander098 είπε

Όταν ξεπεράσεις τις 150/kWh τον μήνα σε χρεωνει όπως ένα κίτρινο, με τη τιμή ΤΕΑ. 

Άρα αν η κατανάλωση περίπου κυμαίνεται μέχρι εκεί με κάποιες φορές ίσως να ξεπεραστεί λίγο, τότε θεωρείτε ότι δεν είναι και συμφέρον προς τον καταναλωτή το συγκεκριμένο πρόγραμμα;

Γενικά, θα άξιζε το συγκεκριμένο ή κάποιο άλλο; Προσφέρει κάτι;

Επεξ/σία από gousias
Δημοσ.
17 hours ago, Arkin said:

Γινεται μιας και εμεις που ειμαστε σε σταθερο μπορουμε να ζητησουμε διακοπη. Μετα το 9μηνο δεν υπαρχει ρητρα στο home online οποτε το κοβουμε παμε σε Γ1Ν και καπακι στο νεο online με τα 100 ευρω. Τα οποια ειναι μεχρι τελη Μαρτιου ισα ισα θα προλαβουμε. Μετα απο Απριλιο δεν ξερουμε αν θα συνεχιστει η προσφορα με τα 100 ευρω οποτε καλυτερα μην το ρισκαρουμε. Ρητρα δεν υπαρχει μετα το 9μηνο οποτε το κοβουμε αμεσα. 

καλημέρα, εμένα λήγει το online στις 12/06, αν το κόψω στις 15/03 θα πληρώσω ρήτρα αποχώρησης; (θα έχουν συμπληρωθεί ημερολογιακά 9 μήνες και 3 μέρες)

Δημοσ.
15 ώρες πριν, manos1251 είπε

Καλησπέρα σας.

Σήμερα , το mydei , μου εμφάνισε το εξής μήνυμα image.png.b9ad481b73b216cdd4cb909e67301d2e.png

Παράλληλα , εμφανίστηκαν οι επιλογές για αλλαγή προγράμματος μέσα από το mydei ,  οι οποίες μέχρι πρότινος δεν εμφανιζόταν .

image.png.73859be3ef88fc9668012920d470d29c.png

Υποθέτω , λοιπόν, πως μπορούμε πλέον να κάνουμε την μετάβαση από το ONLINE σε κάποιο κυμαινόμενο και μετά ξανά σε ONLINE μέσα από το mydei. ( και τσιμπάμε τα 50 + 50 ) .

Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος ?

Μόλις μπήκα στο myDEI και αφού έχει το μήνυμα ότι το σταθερό πρόγραμμα (my home enter) λήγει σε 28 μέρες έχει και την επιλογή για myhome online ως επιλογή....Δεν δοκίμασα την ενεργοποίησή του απλά το αναφέρω...

• Like 2
Δημοσ.
8 hours ago, efkola said:

Το my home online έχει διάφορες συγκριτικά με το my home enter;

Μιλάμε για νέα παροχή σε σπίτι που οι νέοι ένοικοι θα μπουν από βδομάδα.

Μικροτερο παγιο στα 3,5 αντι για 5, εχει νυχτερινο που το Enter δεν εχει (φλατ χρεωση ολο το 24ωρο το Enter οσο εχει την μερα το Online) αλλα απο την αλλη θελει ενεργοποιηση παγιας που το Enter δεν θελει.

Αν σε ενδιαφερουν το νυχτερινο να ειναι με χαμηλοτερη χρεωση και τα 18 ευρω κερδος το χρονο απο τα παγια και δεν σε ενοχλει η πάγια εντολή κοιτας το Online.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Sebu είπε

Μικροτερο παγιο στα 3,5 αντι για 5, εχει νυχτερινο που το Enter δεν εχει (φλατ χρεωση ολο το 24ωρο το Enter οσο εχει την μερα το Online) αλλα απο την αλλη θελει ενεργοποιηση παγιας που το Enter δεν θελει.

Αν σε ενδιαφερουν το νυχτερινο να ειναι με χαμηλοτερη χρεωση και τα 18 ευρω κερδος το χρονο απο τα παγια και δεν σε ενοχλει η πάγια εντολή κοιτας το Online.

εγω εχω το online αλλα παντα πληρωνω πριν την ληξη

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Η μητέρα μου είναι στο πράσινο της ΔΕΗ και δεν πρόκειται να αλλάξει εταιρεία 😏. Αν πάει στο ΔΕΗ myHome Online θα πάρει τα 50+50 ευρώ;

Δημοσ.

Οταν ληξει το προγραμμα σε παει σε καποιο αλλο; ή στο ανανεωνει αυτοματα; 

Με εχουν πρηξει στα τηλεφωνα. Αλλα δεν θελω και να αφησω την δεη να επιλεξει για μενα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1J4t είπε

Καλησπέρα σε όλους. Η μητέρα μου είναι στο πράσινο της ΔΕΗ και δεν πρόκειται να αλλάξει εταιρεία 😏. Αν πάει στο ΔΕΗ myHome Online θα πάρει τα 50+50 ευρώ;

Ναι θα τα παρει

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα σας, έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα να κάνει εγγραφή στο mydei και να μπαίνει κανονικά αλλά να μην βλέπει την παροχή του??

Από 14/12 εγγραφή, καμία 10αρια εμαιλ , τηλεφωνική εξυπηρέτηση δεν μπορεί να κάνει τίποτα είναι του τεχνικού τμήματος, δεν με καλούν πότε

Τι άλλο να κάνω;;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, lambros είπε

Καλημέρα σας, έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα να κάνει εγγραφή στο mydei και να μπαίνει κανονικά αλλά να μην βλέπει την παροχή του??

Από 14/12 εγγραφή, καμία 10αρια εμαιλ , τηλεφωνική εξυπηρέτηση δεν μπορεί να κάνει τίποτα είναι του τεχνικού τμήματος, δεν με καλούν πότε

Τι άλλο να κάνω;;

Υπάρχει περίπτωση να έφτιαξες δεύτερο λογαριασμό, αφού τα έκανες μαντάρα με τις αλλαγές που έκαναν στον προηγούμενο;

Δημοσ.

Καλημερα ειμαι ηδη σε online και ληγει τελος Μαρτιου, αν πατησω να ξαναμπω στο online που ανοιξε σαν επιλογη θα παρω τα 50 + 50? Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...