Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, gousias είπε

Στο φοιτητικό myStudent της ΔΕΗ, γνωρίζετε αν έχει σταθερή τιμή κλειδωμένη ή μπορεί να επηρρεαστεί από διακυμάνσεις στην αγορά, αν έχει ρήτρα για αναπροσαρμογή κλπ;

Γενικά, συμφέρει το συγκεκριμένο πρόγραμμα έναντι οποιουδήποτε άλλου κυρίως της ΔΕΗ;

Όταν ξεπεράσεις τις 150/kWh τον μήνα σε χρεωνει όπως ένα κίτρινο, με τη τιμή ΤΕΑ. 

• Thanks 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πας κανονικά από πράσινο της ΔΕΗ  σε ένα απ' τα μπλε  Δεηγια το 50+50 ευρώ ? Επίσης τι είναι το green pass ?δωρεάν για 3 μήνες και μετά τι χρεώνει ; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον απάντησει

Επεξ/σία από paojim
Δημοσ.
Στις 1/3/2025 στις 5:33 ΜΜ, Giannis80x είπε

Παρε και καντο 4all.λογικα δευτερα θα εχει αλλαξει και την Δευτερα μετα το αλλαζεις σε online

Δεν το κατάλαβα, μπορείς να πας μόνο για μια ημέρα στο 4all και μετα να το άλλαξεις σε μπλε σταθερό χωρίς χρεώσεις?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, telis είπε

Δεν το κατάλαβα, μπορείς να πας μόνο για μια ημέρα στο 4all και μετα να το άλλαξεις σε μπλε σταθερό χωρίς χρεώσεις?

Καλημερα ναι.το κιτρινο ειναι κυμαινομενο,φευγεις οποτε θες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/3/2025 στις 4:28 ΜΜ, Arkin είπε

Εγώ που είμαι online μεχρι 12/4 θέλει να πάρω τηλέφωνο για διακοπή? Γιατί δεν μου εμφανίζει να μεταβώ στο Γ1Ν και μετά πάλι στο online ώστε να πάρω το 100αρικο.

εγω ειμαι μεχρι 30/5.ρωτησα μιας και βγηκε τωρα το 50αρικο ξανα στο τηλεφωνικο κεντρο την ιδια ερωτηση ,μηπως και κανω ανανεωση πριν ληξει.μου ειπε οτι δεν γινεται πριν ληξει το σταθερο προγραμμα,αλλα οταν ληξει μπορω να κανω κατευθειαν ανανεωση ξανα σε σταθερο ,χωρις να παω σε ελευθερο-κυμαινομενο πρωτα,και αν ως τοτε τρεχει και το 50αρικο ακομα,μπορω να παρω και την προσφορα στην νεα ανανεωση.

Επεξ/σία από mike15
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mike15 είπε

εγω ειμαι μεχρι 30/5.ρωτησα μιας και βγηκε τωρα το 50αρικο ξανα στο τηλεφωνικο κεντρο την ιδια ερωτηση ,μηπως και κανω ανανεωση πριν ληξει.μου ειπε οτι δεν γινεται πριν ληξει το σταθερο προγραμμα,αλλα οταν ληξει μπορω να κανω κατευθειαν ανανεωση ξανα σε σταθερο ,χωρις να παω σε ελευθερο-κυμαινομενο πρωτα,και αν ως τοτε τρεχει και το 50αρικο ακομα,μπορω να παρω και την προσφορα στην νεα ανανεωση.

Γινεται μιας και εμεις που ειμαστε σε σταθερο μπορουμε να ζητησουμε διακοπη. Μετα το 9μηνο δεν υπαρχει ρητρα στο home online οποτε το κοβουμε παμε σε Γ1Ν και καπακι στο νεο online με τα 100 ευρω. Τα οποια ειναι μεχρι τελη Μαρτιου ισα ισα θα προλαβουμε. Μετα απο Απριλιο δεν ξερουμε αν θα συνεχιστει η προσφορα με τα 100 ευρω οποτε καλυτερα μην το ρισκαρουμε. Ρητρα δεν υπαρχει μετα το 9μηνο οποτε το κοβουμε αμεσα. 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Arkin είπε

Γινεται μιας και εμεις που ειμαστε σε σταθερο μπορουμε να ζητησουμε διακοπη. Μετα το 9μηνο δεν υπαρχει ρητρα στο home online οποτε το κοβουμε παμε σε Γ1Ν και καπακι στο νεο online με τα 100 ευρω. Τα οποια ειναι μεχρι τελη Μαρτιου ισα ισα θα προλαβουμε. Μετα απο Απριλιο δεν ξερουμε αν θα συνεχιστει η προσφορα με τα 100 ευρω οποτε καλυτερα μην το ρισκαρουμε. Ρητρα δεν υπαρχει μετα το 9μηνο οποτε το κοβουμε αμεσα. 

Γιατί θα προλάβεις ίσα - ίσα μέχρι 31/3; Άμεσα δεν γίνεται η αλλαγή απο σταθερό σε κίτρινο και μετά πάλι σταθερό; Άν όχι άμεσα, τότε σε 3-4 μέρες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, efib είπε

Γιατί θα προλάβεις ίσα - ίσα μέχρι 31/3; Άμεσα δεν γίνεται η αλλαγή απο σταθερό σε κίτρινο και μετά πάλι σταθερό; Άν όχι άμεσα, τότε σε 3-4 μέρες.

Δεν γινεται οχι θελει πρωτα διακοπη μετα Γ1Ν και μετα παλι σταθερο. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, efib είπε

Αμα πας σε καταστημα αμεσα αλλαζει.οταν λεμε αμεσα,μεχρι να βγεις απο το καταστημα.αν το κανεις τηλεφωνικα αλλαζει συνηθως την επομενη μερα.μετα, το σταθερο αλλαζει κατευθειαν αφου το κανεις on line .εχω αλλαξει παροχη και απο καταστημα και τηλεφωνικα την προηγουμενη βδομαδα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και καλή σαρακοστή  

Εμένα το my home online λήγει στις 30 Μαΐου 2025.

Με συμβουλεύετε να πάω σε γ1 κ μετα πάλι my home online όπως διαβάζω εδώ?

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnnyman είπε

Καλησπέρα παιδιά και καλή σαρακοστή  

Εμένα το my home online λήγει στις 30 Μαΐου 2025.

Με συμβουλεύετε να πάω σε γ1 κ μετα πάλι my home online όπως διαβάζω εδώ?

Ευχαριστώ. 

Ειτε πρασινο ειτε κιτρινο,το ιδιο ειναι.για μια μερα θα πας.τωρα αν θες δεη σταθερο η κατι αλλο εσυ αποφασιζεις

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Σήμερα , το mydei , μου εμφάνισε το εξής μήνυμα image.png.b9ad481b73b216cdd4cb909e67301d2e.png

Παράλληλα , εμφανίστηκαν οι επιλογές για αλλαγή προγράμματος μέσα από το mydei ,  οι οποίες μέχρι πρότινος δεν εμφανιζόταν .

image.png.73859be3ef88fc9668012920d470d29c.png

Υποθέτω , λοιπόν, πως μπορούμε πλέον να κάνουμε την μετάβαση από το ONLINE σε κάποιο κυμαινόμενο και μετά ξανά σε ONLINE μέσα από το mydei. ( και τσιμπάμε τα 50 + 50 ) .

Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, manos1251 είπε

Καλησπέρα σας.

Σήμερα , το mydei , μου εμφάνισε το εξής μήνυμα image.png.b9ad481b73b216cdd4cb909e67301d2e.png

Παράλληλα , εμφανίστηκαν οι επιλογές για αλλαγή προγράμματος μέσα από το mydei ,  οι οποίες μέχρι πρότινος δεν εμφανιζόταν .

image.png.73859be3ef88fc9668012920d470d29c.png

Υποθέτω , λοιπόν, πως μπορούμε πλέον να κάνουμε την μετάβαση από το ONLINE σε κάποιο κυμαινόμενο και μετά ξανά σε ONLINE μέσα από το mydei. ( και τσιμπάμε τα 50 + 50 ) .

Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος ?

Ωπα εξαιρετικο αυτο κατσε να μπω να το δω και εγω που ληγει και μενα σε κανα μηνα. Εφοσον εμφανιζει θα ειναι το καλυτερο. Πας Γ1 και καπακι στο νεο online με τα 100 ευρω και τελος για 1 χρονο ακομα. 

10/4 ληγει εμενα οποτε σε λιγες μερες παλι αν το εμφανισει θα ειναι το ιδανικο μην τρεχω σε καταστημα και τηλεφωνα που δεν βγαζεις ακρη. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Θέλω τα φώτα σας. Έχω μια θεία που πριν κανά 8μηνο πέθανε ο σύζυγός της.

Η σύνδεση (ΔΕΗ - Γ1 - Πράσινο) είναι στο όνομα του θείου. Η θεία σκέφτεται να αλλάξει πρόγραμμα αλλά προφανώς δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί δεν είναι στο όνομά της η σύνδεση. 

Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ; Πως μεταφέρει τη σύνδεση  στο όνομά της;

Δημοσ.

Εγω πηρα τηλ την ΔΕΗ και εκανα αλλαγη ονοματος!Χρειαστικε να κανω ομως καινουργια ΥΔΕ γιατι ειχε ληξη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...