Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει τελος παντων καποια εταιρια που να εχει app της προκοπης και να μην χρειαζεται να μου στελνει οτι λογαρισμασμο να ναι η δεη? θα ξαναβαλει την μετρηση? Ελεος κανει update και χανονται τα μισα features και μπορουν να μπουν οι μισοι ξανα!
Και ναι, δοκιμασα με το δεδιε αpp τις μετρησεις αλλα δεν στελνει ποτε ειδοποιηση και πριν 3 μερες εστειλα μετρηση και σημερα εσκασε εναντι απο την δεη!.

Οταν κανεις μηνιαιο το κανεις γι αυτον τον λογο! και οχι δεν εχω ενταχθει σε κανενα προγραμμα μηναιας καταμετρησης της δεδδιε . Σκανε μια φορα το 5 μηνο και αν θελουν

Επεξ/σία από svensak
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 minutes ago, svensak said:

Υπαρχει τελος παντων καποια εταιρια που να εχει app της προκοπης και να μην χρειαζεται να μου στελνει οτι λογαρισμασμο να ναι η δεη? θα ξαναβαλει την μετρηση? Ελεος κανει update και χανονται τα μισα features και μπορουν να μπουν οι μισοι ξανα!
Και ναι, δοκιμασα με το δεδιε αpp τις μετρησεις αλλα δεν στελνει ποτε ειδοποιηση και πριν 3 μερες εστειλα μετρηση και σημερα εσκασε εναντι απο την δεη!.

Οταν κανεις μηνιαιο το κανεις για να μπορεις να κανεις γι αυτον τον λογο!

ΗΡΩΝ αλλά τιμολογούν με 1 μήνα καθυστέρηση...

Παράδειγμα πας ΗΡΩΝ 1/3 και η προγραμματισμένη καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ είναι 20/3. Κατά τις 17/3 θα ανοίξει επιλογή να στείλεις έναντι ένδειξη, έρχεται και ειδοποίηση. 2 μέρες είναι ανοιχτό το παράθυρο καταχώρησης.

Στις 30/3 θα βγεί έναντι λογαριασμός με τη δική σου ένδειξη.

Στις 30/4 θα βγει εκκαθαριστικός λογαριασμός με την ένδειξη του ΔΕΔΔΗΕ από τις 20/3.

Πλέον αφού είσαι 1 μήνα πίσω στη τιμολόγηση... από τον επόμενο μήνα θα έχεις είτε εκκαθαριστικό (αν περνάει ο ΔΕΔΔΗΕ) είτε έναντι με δική σου ένδειξη αν δε περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Πχ στις 30/5 θα βγει εκκαθαριστικός λογαριασμός αν περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ για καταμέτρηση στις 20/4, αλλιώς αν δε περάσουν θα λάβουν υπόψιν την έναντι ένδειξη που θα δώσεις στις 17/4.

Elpedison δε ξέρω αν δουλεύει ακόμα το σύστημα ενδείξεων.

Η Protergia έχει επιλογή να δίνεις ενδείξεις τηλεφωνικώς αλλά επειδή η εξυπηρέτηση τους έχει χάσει τη μπάλα τελευταία, δε θα τη συνιστούσα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, svensak είπε

Οταν κανεις μηνιαιο το κανεις γι αυτον τον λογο! και οχι δεν εχω ενταχθει σε κανενα προγραμμα μηναιας καταμετρησης της δεδδιε . Σκανε μια φορα το 5 μηνο και αν θελουν

Στην Φυσικό αέριο. Κάθε μήνα έβαζα την μέτρηση και κάθε μήνα έπαιρνα λογαριασμό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο site της ΔΕΗ λέει:

• Έκπτωση 50€ στον λογαριασμό για νέους πελάτες
  • Άλλα 50€ στον 6ο μήνα με ενεργό myΔΕΗ

Με το νέους τι εννοεί? Από άλλη εταιρία? Όσοι είμαστε ήδη στην ΔΕΗ σε κυμαινόμενο θα τα πάρουμε τα 50€+50€ έτσι και αλλάξουμε σε σταθερό μπλέ?

Edit: Ναι, το εξηγεί στους όρους.

Spoiler

O πελάτης θα λάβει δώρο με τη μορφή πίστωσης ποσό 50€, το οποίο αφορά στις χρεώσεις προμήθειας  στον 1ο λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας που θα εκδοθεί στις εξής περιπτώσεις: i) νέας εκπροσώπησης του Μετρητή της εγκατάστασης του Πελάτη από τον Προμηθευτή ΔΕΗ Α.Ε και σύναψη σύμβασης προμήθειας για  προϊόν myHome Online 02.25 ii) πελάτη που ήδη εκπροσωπείται από τον Προμηθευτή ΔΕΗ Α.Ε., με ενεργή σύμβαση κυμαινόμενου προϊόντος ο οποίος επιλέγει να συνάψει νέα σύμβαση προμήθειας για το προϊόν myHome Online 02.25 iii) σύναψης νέας σύμβασης προμήθειας για προϊόν myHome Online 02.25 μετά την ολοκλήρωση της συνολικής χρονικής διάρκειας ισχύος της σύμβασης προμήθειας προϊόντος με σταθερή τιμή χρέωσης προμήθειας. Διευκρινίζεται ότι η προωθητική ενέργεια δεν ισχύει σε περίπτωση μετάβασης στο προϊόν myHome Online 02.25 από υφιστάμενο προϊόν με σταθερή τιμή χρέωσης προμήθειας πριν την ολοκλήρωση της συνολικής χρονικής διάρκειας ισχύος της σύμβασης σταθερού προϊόντος. 

Επεξ/σία από hydra7
  • Thanks 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, hydra7 είπε

Στο site της ΔΕΗ λέει:

Με το νέους τι εννοεί? Από άλλη εταιρία? Όσοι είμαστε ήδη στην ΔΕΗ σε κυμαινόμενο θα τα πάρουμε τα 50€+50€ έτσι και αλλάξουμε σε σταθερό μπλέ?

Ναι το λεει στους ορους.διαβασε τους

Δημοσ.
Στις 26/2/2025 στις 8:10 ΜΜ, svensak είπε

απλα πραγματα.βλεπεις την ημερμηνια που θα γινει μετρηση απο τον προηγουμενο λογαριασμο,μια μερα πριν,μια μερα ,βγαζεις το ρολιο σου φωτο,μετα παιρνεις 2-3 τηλεφωνα δεδηε ,βλεπεις αν συμφωνειτε ,αν διαφωνειτε στελνεις την φωτο της μερας που εγινε η μετρηση και κρατησες και βγαζετε συμπερασμα.

ειμαι και θα ειμαι παντα δεη γιατι εχω φαει πατατες απο τις αλλες εταιρειες αλλα επειδη και η δεδηε κανει λαθη που τα μεταφερει στην δεη ,προσεχω για να εχω.τουλαχιστον με την δεη βγαζω ακρη χωρις ραε και αλλα τετοια.εχει πολυ καλυτερο τηλεφωνικο κεντρο.και οταν χρειαστηκα να επιβεβαιωσω εναν λογαριασμο που εγινε λαθος και το δεχτηκαν,ζητησα ολες τις τηλεφωνικες κλησεις των προηγουμενων 3 μηνων και συνομιλιων σε αρχειο και μου τις εστειλαν με μειλ.

Δημοσ.

Γνωρίζουμε μέχρι πότε ισχύει η προωθητική ενέργεια για τα 50+50€;

Στο mydei αναφέρει 28.2 ενώ στο site γράφουν 31.3, θεωρώ το δεύτερο είναι το ενημερωμένο. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, alexgamer είπε

Γνωρίζουμε μέχρι πότε ισχύει η προωθητική ενέργεια για τα 50+50€;

Στο mydei αναφέρει 28.2 ενώ στο site γράφουν 31.3, θεωρώ το δεύτερο είναι το ενημερωμένο. 

Λεει 10.02.2025 δηλαδη οτι βγηκε και ισχυει εως 31/03.

Εγω σημερα το εκανα και ελπιζω σε εναν ακομη χρονο ησυχια.με τα 50+50 και 5.500 kw που εκαψα στο 12μηνο μου βγαινει η κιλοβατωρα 1 δεκατο του λεπτου ακριβοτερη απο το παλιο με 0,123,δηλαδη 0,124 περιπου

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά! Συγγνώμη γιατί φαντάζομαι έχει ξανα απαντηθεί! 

Σε κάποιον που είναι στο κίτρινο τιμολόγιο της ΔΕΗ και θέλει να πάει στο σταθερό Online ισχύουν τα 50+50€; Ή είναι μόνο για νέους πελάτες; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Titarasaudi είπε

Καλημέρα παιδιά! Συγγνώμη γιατί φαντάζομαι έχει ξανα απαντηθεί! 

Σε κάποιον που είναι στο κίτρινο τιμολόγιο της ΔΕΗ και θέλει να πάει στο σταθερό Online ισχύουν τα 50+50€; Ή είναι μόνο για νέους πελάτες; 

Για νέους και  για υφιστάμενους πελατες που βρισκονται σε κίτρινο τιμολόγιο.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
Δημοσ.

Εγώ που είμαι online μεχρι 12/4 θέλει να πάρω τηλέφωνο για διακοπή? Γιατί δεν μου εμφανίζει να μεταβώ στο Γ1Ν και μετά πάλι στο online ώστε να πάρω το 100αρικο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Εγώ που είμαι online μεχρι 12/4 θέλει να πάρω τηλέφωνο για διακοπή? Γιατί δεν μου εμφανίζει να μεταβώ στο Γ1Ν και μετά πάλι στο online ώστε να πάρω το 100αρικο.

Παρε και καντο 4all.λογικα δευτερα θα εχει αλλαξει και την Δευτερα μετα το αλλαζεις σε online

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...