Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, MARIOSNURSE said:

Δεν χρειάζεται myrae...

Το ξερω το ρωταω για την περιπτωση που καποιος τελικα δεν βγαλει ακρη απο το σαιτ της ΔΕΗ. Ή η ΔΕΗ σου λεει με τη ληξη του 3μηνου ενω με το myrae λχ μπορει να το κανει επιτοπου.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Sebu είπε

Το ξερω το ρωταω για την περιπτωση που καποιος τελικα δεν βγαλει ακρη απο το σαιτ της ΔΕΗ. Ή η ΔΕΗ σου λεει με τη ληξη του 3μηνου ενω με το myrae λχ μπορει να το κανει επιτοπου.

Πας σε ένα κατάστημα μετά το μήνα και τους κολλάς στη μούρη τον σχετικό όρο 7 από τη σύμβαση. Αν δεν μπορείς να πας εξουσιοδοτείς κάποιον από gov σε ένα λεπτό. 

Η χρονική διάρκεια ισχύος των όρων παροχής της ενεργειακής υπηρεσίας

Green Pass είναι 365 ημέρες από την υπογραφή των Ειδικών όρων παροχής,

εκτός εάν α)με οποιοδήποτε τρόπο λυθεί η σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής

ενέργειας που έχει συναφθεί με τον Προμηθευτή ΔΕΗ, β) μέχρι ο πελάτης να

υποβάλλει σχετικό αίτημα διακοπής παροχής της ενεργειακής υπηρεσίας

Green Pass στον Προμηθευτή ΔΕΗ, το οποίο δεν δύναται να υποβληθεί πριν

την παρέλευση ενός τουλάχιστον μήνα από την ημερομηνία ενεργοποίησης των όρων παροχής.

Επεξ/σία από motoboots
  • Like 1
Δημοσ.

12 hours ago, Sebu said:

Αιτιολογία 'Άλλο'. Και ζητάς την ΑΜΕΣΗ κατάρτηση του green pass σύμφωνα με τον όρο 7β

Ο ευκολότερος τρόπος είναι... και δεν απαιτεί να καις εγκεφαλικά κύτταρα (mydei) ή να καις βενζίνες (κατάστημα).

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω και τους δυο

Θυμαται καποιος το νεο Online που δινει 50+50, γραφει καπου στο σαιτ μεχρι πότε ισχύει? Δεν πρόσεξα κάτι αλλά θυμάμαι σε κάποιο φόρουμ είχε αναφερθεί ότι τρέχει μέχρι 31/3/2025?

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Sebu είπε

Σας ευχαριστω και τους δυο

Θυμαται καποιος το νεο Online που δινει 50+50, γραφει καπου στο σαιτ μεχρι πότε ισχύει? Δεν πρόσεξα κάτι αλλά θυμάμαι σε κάποιο φόρουμ είχε αναφερθεί ότι τρέχει μέχρι 31/3/2025?

Γράφει έως 31/3. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το απλό πρόγραμμα της ΔΕΗ τελικά είναι καλύτερο από το φοιτητικό myHome 4Students; Προσπαθώ να δω αν συμφέρει το 2ο έναντι του βασικού ή και των υπολοίπων προγραμμάτων της ΔΕΗ. Συνήθως η μηνιαία χρέωση μέχρι τώρα κυμαίνεται μεταξύ 60-90€ (ανάλογα χειμώνα καλοκαίρι) με το πρόγραμμα Γ1Ν. Αν τελικά κρύβονται και κάποιες "παγίδες".

Επεξ/σία από gousias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν τελειωνει η συμβαση (τελευταιο μηνα) πχ παλαιο enter με 12.5 ανοιγουν επιλογες για ανανεωση ή αλλαγη προγραμματος στο mydei

η θελει τηλεφωνο / επισκεψη για αλλαγη προγραμματος

50+50 καλο φαινεται

Επεξ/σία από moon1821
Δημοσ.
Μόλις τώρα, moon1821 είπε

Οταν τελειωνει η συμβαση (τελευταιο μηνα) πχ παλαιο enter με 12.5 ανοιγουν επιλογες για ανανεωση ή αλλαγη προγραμματος στο mydei

η θελει τηλεφωνο / επισκεψη για αλλαγη προγραμματος

Καλημερα... Επισκεψη σε καταστημα  νομιζω καλυτερα...

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. 

Εάν θυμάστε τον περασμένο μήνα η ΔΕΗ έβγαλε λογαριασμό με εκτίμηση δεδδηε με διπλάσιο πόσο από ότι πλήρωνα κάθε μήνα. Αυτό το μήνα έδωσα την μέτρηση στον δεδδηε κ βγήκε εκκαθαριστικός με άλλα 35 ευρώ  

Ο λογαριασμός που έβγαλαν με την εκτίμηση βγήκε 73 κ με χρέωσαν περίπου 420 κιλοβατώρες ενώ η κατανάλωση μου είναι 200 περίπου. 

Υποτίθεται ότι θα γινόταν συμψηφισμος με την μέτρηση μου κ θα έβγαινε μηδενικός. 

Ο λογαριασμός με τα 73 ευρώ είχε ημερομηνία πληρωμής με πάγια εντολή στις 28 Φλεβάρη κ τώρα με τα 35 ευρώ που χρέωσαν στον επόμενο η πληρωμή πήγε για 1 Απριλίου. 

Οπότε σύνολο τώρα χρωστάω 108 ευρώ...

Τι μπέρδεμα είναι αυτό?

Πως κινούμαστε τώρα?

Περνω στην ΔΕΗ κ δεν λειτουργεί το τηλέφωνο τους..

Συγγνώμη για το κατεβατό. 

Υγ. Η παροχή μου όπως λέει στον λογαριασμό έχει ενταχθεί σε μηνιαία μέτρηση από δεδδηε αλλά δεν έρχεται ποτέ κανείς να μετρήσει...

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Καλημέρα παιδιά. 

Εάν θυμάστε τον περασμένο μήνα η ΔΕΗ έβγαλε λογαριασμό με εκτίμηση δεδδηε με διπλάσιο πόσο από ότι πλήρωνα κάθε μήνα. Αυτό το μήνα έδωσα την μέτρηση στον δεδδηε κ βγήκε εκκαθαριστικός με άλλα 35 ευρώ  

Ο λογαριασμός που έβγαλαν με την εκτίμηση βγήκε 73 κ με χρέωσαν περίπου 420 κιλοβατώρες ενώ η κατανάλωση μου είναι 200 περίπου. 

Υποτίθεται ότι θα γινόταν συμψηφισμος με την μέτρηση μου κ θα έβγαινε μηδενικός. 

Ο λογαριασμός με τα 73 ευρώ είχε ημερομηνία πληρωμής με πάγια εντολή στις 28 Φλεβάρη κ τώρα με τα 35 ευρώ που χρέωσαν στον επόμενο η πληρωμή πήγε για 1 Απριλίου. 

Τι μπέρδεμα είναι αυτό?

Πως κινούμαστε τώρα?

Υγ. Η παροχή μου όπως λέει στον λογαριασμό έχει ενταχθεί σε μηνιαία μέτρηση από δεδδηε αλλά δεν έρχεται ποτέ κανείς να μετρήσει...

Δεν πάει έτσι... στον εκκαθαριστικό θα σου γίνει η κανονική εκκαθάριση. Όταν τους στέλνεις τη μέτρηση εσύ, σε χρεώνουν για το μήνα αυτό όσα τους είπες. Αλλά δεν ξέρουν αν εσύ λες ψέμματα, οπότε και έρχονται οι ίδιοι και το επαληθεύουν.

Εν κατακλείδι, θα περιμένεις τον εκκαθαριστικό.

Δημοσ.
10 minutes ago, Mpiftekis said:

Όταν τους στέλνεις τη μέτρηση εσύ, σε χρεώνουν για το μήνα αυτό όσα τους είπες. Αλλά δεν ξέρουν αν εσύ λες ψέμματα, οπότε και έρχονται οι ίδιοι και το επαληθεύουν.

Δεν ισχύει αυτό που λες. Όταν δίνεις ένδειξη στον ΔΕΔΔΗΕ και βγαίνει εκκαθαριστικός, μετράει σαν κανονική εκκαθάριση. Το είχα εκμεταλευτεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν (πχ 1 μήνας δωρεάν κατανάλωση volton).

1 hour ago, johnnyman said:

Καλημέρα παιδιά. 

Τι μπέρδεμα είναι αυτό?

Πως κινούμαστε τώρα?

Χωρίς να έχω πλήρη εικόνα (θα βοηθούσε αν ανέβασες και τους 2 λογαριασμούς μπρος - πίσω με σβησμένα στοιχεία), θεωρώ σωστή τη συνολική χρέωση 108 για 420kw... δηλαδή προμήθεια, πάγιο, ρυθμιζόμενες, δημοτικά τέλη κλπ.

Η πάγια εντολή του 1ου λογαριασμού θα εκτελεστεί στις 28/2, θα τραβήξει 73 ευρώ. Στις 1/4 θα τραβήξει το υπόλοιπο, δηλαδή 35 ευρώ.

• Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δεν ισχύει αυτό που λες. Όταν δίνεις ένδειξη στον ΔΕΔΔΗΕ και βγαίνει εκκαθαριστικός, μετράει σαν κανονική εκκαθάριση. Το είχα εκμεταλευτεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν (πχ 1 μήνας δωρεάν κατανάλωση volton).

Χωρίς να έχω πλήρη εικόνα (θα βοηθούσε αν ανέβασες και τους 2 λογαριασμούς μπρος - πίσω με σβησμένα στοιχεία), θεωρώ σωστή τη συνολική χρέωση 108 για 420kw... δηλαδή προμήθεια, πάγιο, ρυθμιζόμενες, δημοτικά τέλη κλπ.

Η πάγια εντολή του 1ου λογαριασμού θα εκτελεστεί στις 28/2, θα τραβήξει 73 ευρώ. Στις 1/4 θα τραβήξει το υπόλοιπο, δηλαδή 35 ευρώ.

Ανέβασα φίλε μου.

Αυτός με τις 428kw είναι η εκτίμηση δεδδηε. 

Ευχαριστώ πολύ. 

Screenshot_20250220_133800_Drive.jpg

Screenshot_20250220_133907_Drive.jpg

Δημοσ.

Μια χαρά είναι οι λογαριασμοί. Στον έναντι σε χρέωσε ενδεικτικά για 428kWh για 44 μέρες και στην εκκαθάριση ο υπολογισμός έγινε στο σύνολο των 728kWh για 98 μέρες, αφαιρώντας τις χρεώσεις του έναντι και σου βγάζει το τελικό ποσό πληρωμής (που θα γίνει με τις πάγιες όπως έγραψε ο ekrepali).

Βλέπω ότι πληρώνεις το Green Pass. Δεν έχεις κάνει αίτηση να σταματήσει;

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Μια χαρά είναι οι λογαριασμοί. Στον έναντι σε χρέωσε ενδεικτικά για 428kWh για 44 μέρες και στην εκκαθάριση ο υπολογισμός έγινε στο σύνολο των 728kWh για 98 μέρες, αφαιρώντας τις χρεώσεις του έναντι και σου βγάζει το τελικό ποσό πληρωμής (που θα γίνει με τις πάγιες όπως έγραψε ο ekrepali).

Βλέπω ότι πληρώνεις το Green Pass. Δεν έχεις κάνει αίτηση να σταματήσει;

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. 

Έχω κάνει αίτηση. Λογικά στον επόμενο λογαριασμό δεν θα είναι Το Greenpass. 

Γνωρίζουμε γιατί πλέον αφήνουν 1.5 μήνα περιθώριο για πληρωμή ενώ δεν ήταν έτσι?

Επίσης γιατί βγήκε εκκαθαριστικός στο 3μηνο κ όχι 4μηνο? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...