Liverpool89 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Τον απριλιο ληγει το myhomeonline της δεη(μπλε). Υπαρχει κατι παρομοιο ή να δω για αλλον παροχο.
Tronis20 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Είμαι στο 4all από 01/01/2024 και αυτή την στιγμή μπορώ να κάνω ανανέωση η να αποκτήσω ένα νέο πρόγραμμα (my home online). Από ότι είδα στα ψιλά γράμματα μόνο όσοι έχουν το 4all από 01/06 παίρνουν τις επιδοτήσεις, άρα τι συμφέρει να κάνω; Πάω σε online η ανανεώνω το 4all? Αν ανανεώσω το 4all θα παίρνω επιδοτήσεις όπως όσοι είχαν αποκτήσει το προϊόν από 01/06, ή επειδή είναι ανανεώσω θα θεωρεί ότι το έχω αποκτήσει 01/01/2024. Είμαι 300-400 kw το μήνα με νυχτερινό! Όποιος μπορεί να βοηθήσει γτ δν ξέρω ποιο κουμπί να πατήσω 😂
ekrepali Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 49 minutes ago, georgio.georgio said: Καλησπέρα σας, με πήρε τηλέφωνο μεσάζοντας της ΔΕΗ για το enter και δίνει υποτίθεται και 3ο 50αρικο τον 2ο μήνα, αλλά μετά από διάφορες ερωτήσεις μου, μου είπε ότι αυτό δε θα γράφεται στο συμβόλαιο. Να τον εμπιστευτώ; Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία; Αν δε μπορεί συστεμικά να το γράψει στη σύμβαση, ας το γράψει στο mail σαν προσφορά προμήθειας. Ή ας κάνει ηχογράφηση... όπου σ' αυτή την περίπτωση κρατάς τα στοιχεία του, το τηλέφωνο που σε κάλεσε, το όνομα της εταιρίας στην οποία δουλεύει... κι αν δεν το βάλει τότε κανείς καταγγελία στο myrae και ζητάς έλεγχο της ηχογράφησης.
greekparot Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Καλημερα σε ολη την παρεα, Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το συμβολαιο της γιαγιας μου που ειναι στο μπλε (σταθερο). Παρατηρησα οτι την χρεωνουν μια υπηρεσια green και μια ακομη συνδρομη τον μηνα αν πχ χρειαστει υδραυλικο, ηλεκτρολογο κλπ. Πως μπορει αυτα να τα βγαλει απο το συμβολαιο της; Απο το πρασινο στο μπλε την μετατροπη την ειχαν παρει τηλεφ. και εγινε η ολη διαδικασια μεσω τηλεφ., της ειπα ποσες φορες να μην κανει τετοιες κινησεις μεσω τηλεφ. τελος παντων... Τωρα αν την ενημερωσαν για τις παραπανω επιπλεον 2 υπηρεσιες με χρεωση που εχει δεν γνωριζω. Εαν δεν γινεται τηλεφ. θα πρεπει να την παω μια μερα στο καταστημα της ΔΕΗ της περιοχης μας να τα ακυρωσει με την ταυτοτητα της.
ekrepali Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 15 minutes ago, greekparot said: Καλημερα σε ολη την παρεα, Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το συμβολαιο της γιαγιας μου που ειναι στο μπλε (σταθερο). Παρατηρησα οτι την χρεωνουν μια υπηρεσια green και μια ακομη συνδρομη τον μηνα αν πχ χρειαστει υδραυλικο, ηλεκτρολογο κλπ. Πως μπορει αυτα να τα βγαλει απο το συμβολαιο της; Απο το πρασινο στο μπλε την μετατροπη την ειχαν παρει τηλεφ. και εγινε η ολη διαδικασια μεσω τηλεφ., της ειπα ποσες φορες να μην κανει τετοιες κινησεις μεσω τηλεφ. τελος παντων... Τωρα αν την ενημερωσαν για τις παραπανω επιπλεον 2 υπηρεσιες με χρεωση που εχει δεν γνωριζω. Εαν δεν γινεται τηλεφ. θα πρεπει να την παω μια μερα στο καταστημα της ΔΕΗ της περιοχης μας να τα ακυρωσει με την ταυτοτητα της. Ο μόνος τρόπος να ξεμπερδέψεις γρήγορα... άνοιξε αίτημα στο myrae με τα στοιχεία της γιαγιάς. Αιτιολογία 'Αλλο'. Ζήτα άμεση κατάργηση των 2 αυτών υπηρεσιών.
bagasas Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 3 hours ago, georgio.georgio said: Καλησπέρα σας, με πήρε τηλέφωνο μεσάζοντας της ΔΕΗ για το enter και δίνει υποτίθεται και 3ο 50αρικο τον 2ο μήνα, αλλά μετά από διάφορες ερωτήσεις μου, μου είπε ότι αυτό δε θα γράφεται στο συμβόλαιο. Να τον εμπιστευτώ; Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία; Καλησπερα!Πολυ καλο! Για δωσε λεπτομεριες
georgio.georgio Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 5 ώρες πριν, bagasas είπε Καλησπερα!Πολυ καλο! Για δωσε λεπτομεριες Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες λεπτομέρειες, αυτό που είπα εν ολίγοις. Αν θέλεις σου στέλνω το τηλέφωνό του
bagasas Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 3 minutes ago, georgio.georgio said: Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες λεπτομέρειες, αυτό που είπα εν ολίγοις. Αν θέλεις σου στέλνω το τηλέφωνό του Ναι παρακαλω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα