Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 minutes ago, ncrp said:

Έκανες την απόπειρα τελικά για αλλαγή ονόματος με αίτηση online; Ενημέρωσε όταν το κάνεις.

Οχι ακομα, το μονο που με "κολλαει" ειναι η απεχθεια μου για οτιδηποτε εχει παγιες εντολες 😁

Αν ξεπερασω αυτη την απεχθεια θα το δοκιμασω σιγουρα γιατι για κλειστο σπιτι ειναι κριμα, μιλαμε για καθαρο κερδος, θα πληρωνει για αρκετους μηνες τα δημοτικα τελη και την ερτ.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Sebu είπε

Οχι ακομα, το μονο που με "κολλαει" ειναι η απεχθεια μου για οτιδηποτε εχει παγιες εντολες 😁

Αν ξεπερασω αυτη την απεχθεια θα το δοκιμασω σιγουρα γιατι για κλειστο σπιτι ειναι κριμα, μιλαμε για καθαρο κερδος, θα πληρωνει για αρκετους μηνες τα δημοτικα τελη και την ερτ.

Κλειστό σπίτι; Δηλαδή 0 κατανάλωση; Καλά, κάνε αίτηση για myhome4all για να αλλάξεις απλά εύκολα το όνομα τότε από το econtract της ΔΕΗ (νομίζω πως δεν έχει ποινή να φύγεις), και μετά τράβα αλλού σε προγράμματα με μηδέν πάγιο.

ELPEDISON Smart Zero

ΗΡΩΝ yellow free

κλπ κλπ.....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

13/1 το ανέβασαν, πριν δεν υπήρχε διευκρίνηση. Έλεος.....

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

4.jpg.f220f95e37a37f0994de245eb6ebe84f.jpg

Πράγματι, εδώ και κάνα χρόνο έπεφτε στο https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-open/ το οποίο είχε... ακριβώς τις ίδιες χρεώσεις... 🤣 

1,16 x TEA + 0,040

Πάγιο (€/μήνα)

5,0

Δημοσ.
2 hours ago, ncrp said:

Κλειστό σπίτι; Δηλαδή 0 κατανάλωση; Καλά, κάνε αίτηση για myhome4all για να αλλάξεις απλά εύκολα το όνομα τότε από το econtract της ΔΕΗ (νομίζω πως δεν έχει ποινή να φύγεις), και μετά τράβα αλλού σε προγράμματα με μηδέν πάγιο.

ELPEDISON Smart Zero

ΗΡΩΝ yellow free

κλπ κλπ.....

0 καταναλωση 11 μηνες το χρονο, αν πανε 1-2 μηνες το καλοκαιρι οι γονεοι θα καψουν κατι ψιλα.

Δεν θελω να παω σε αλλο παροχο σε αυτο το σπιτι γιατι το ρολοι θελω να μεινει στον πατερα μου για να μην εχω ουτε εγω γκρινιες ουτε τρεχαματα τυπου μας εμπλεξες με τον Χ παροχο κτλ. Αν μπορεσω να τους εξοικονομησω 100+ ευρω το χρονο κερδος θα ειναι. Μετα αν γλυκαθουν θα ειναι πιο ευκολο να δουμε ισως και για αλλαγη παροχου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...