Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω πηγα σε καταστημα και το εκαναν αυτοι .απλα πρεπει να πεσεις σε καποιον που να θελει να το κανει..αν δεν θελει του το εξηγεις με αλλον τροπο.

εχει τυχει σε πολλους που δεν βρηκαν αμεσα ανταποκριση και τους πουλουσαν τρελα.

επισης σε ολους νομιζω ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλο τροπο ,σχεδον παντα το πρωτο μυνημα ειναι και το ψαρωτικο,"δεν γινεται χωρις να περασουν 3 μηνες" και τετοια χαζα.

οπου εμεις απανταμε με λινκ της συμβασης οτι το οριζει η συμβαση  και μιλαμε και λιγο "επιθετικα" αν δεν καταλαβουν παλι ειτε με μυνημα ειτε προσωπικα.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το συμβόλαιό μου λήγει στις 7/5, μέσα από το mydei επιλέγω Γ1 (για να γυρίσω μετά πάλι σε myhome enter) αλλά για κάποιο λόγο μου βγάζει σφάλμα και δεν ολοκληρώνει την αλλαγή , το δοκίμασα 2 φορές , λέτε να περιμένω ;

Δημοσ.
23 ώρες πριν, kurupakis είπε

Μάρτη έγινε αυτό, δεν κάθομαι να ασχολούμαι με κυμαινόμενο. Δε θα κάνω τον οικονομικό επιστήμονα να προβλέπω τις αγορές, τιμες χονδρικής, τιμές επόμενης ημέρας και ότι άλλη πίπα έχουν σκεφτεί.κι ας χάσω δύο καφέδες το μήνα!(Περίπου). 

ούτε εγώ είμαι επιστήμονας, απλά όταν ανακοινώνονται οι τιμές μπαίνω και βλέπω τι παίζει και ανάλογα πράττω...δεν είναι δα και τόσο δύσκολο...

παλιότερα γυρνούσα από εταιρία σε εταιρία (4 ) μέχρι που βαρέθηκα, καθώς κάνουν λαμογιές που έπρεπε να παρακολουθείς, ναι την πρώτη φορά την πάτησα, καθώς ξεχάστηκα με κάποια προβλήματα υγείας, στο τέλος επέλεξα δεη καθώς δείχνει να είναι πιο σοβαρή απόλους σε θέματα χρεώσεων και ας είναι πιο ακριβή...

να πω την αλήθεια έτοιμος ήμουν να μπω στο μπλε με το 3.5αρι πάγιο αλλά αφού είδα το 0,11 το ανέβαλα...σε ένα μήνα πάλι ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kokos23 είπε

ούτε εγώ είμαι επιστήμονας, απλά όταν ανακοινώνονται οι τιμές μπαίνω και βλέπω τι παίζει και ανάλογα πράττω...δεν είναι δα και τόσο δύσκολο...

παλιότερα γυρνούσα από εταιρία σε εταιρία (4 ) μέχρι που βαρέθηκα, καθώς κάνουν λαμογιές που έπρεπε να παρακολουθείς, ναι την πρώτη φορά την πάτησα, καθώς ξεχάστηκα με κάποια προβλήματα υγείας, στο τέλος επέλεξα δεη καθώς δείχνει να είναι πιο σοβαρή απόλους σε θέματα χρεώσεων και ας είναι πιο ακριβή...

να πω την αλήθεια έτοιμος ήμουν να μπω στο μπλε με το 3.5αρι πάγιο αλλά αφού είδα το 0,11 το ανέβαλα...σε ένα μήνα πάλι ...

Κι αν από 01/05/2025 δεν υπάρχει το 3,5άρι μπλε με 50+50, τι θα κάνεις;

Επεξ/σία από gousias
Δημοσ.
5 ώρες πριν, kokos23 είπε

Ακριβώς για να μην τη πατήσω κι εγώ επειδή ΒΑΡΙΕΜΑΙ κάθε μήνα να αναλύω τις προσφορές του καθενός και τι λαμογιές κρύβονται από πίσω πήγα σε σταθερό.Αν χάσω κάποια (λίγα) ευρώ, τα αποδίδω στην ηρεμία που κερδίζω και στο χρόνο που ΔΕΝ έχασα ψάχνοντας. Τώρα αν για κάποιον τα 4-5 ευρώ το μήνα κάνουν τη διαφορά για τη ζωή του ας πηγαίνει κάθε μήνα στο φθηνότερο.

• Like 2
Δημοσ.
22 ώρες πριν, gousias είπε

Κι αν από 01/05/2025 δεν υπάρχει το 3,5άρι μπλε με 50+50, τι θα κάνεις;

νομίζεις το έβαλαν για να χάσουν; ή για να βοηθήσουν τον κόσμο; δεν νομίζω...

απλά περιμένουν μείωση τιμής τους επόμενους μήνες...

η ιστορία θα δείξει... 

Δημοσ.

Καλημερα. Η προσφορα του οn line για 50 +50 ευρω ειναι επι του συνολου του λογαριασμού? 

Γιατι εχω μια κατοικια εξοχική με μικρή χρηση οποτε σιγουρα συμφερει αν το 50+ 50 ειναι επι του συνολου του λογαριασμού 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, xraxra είπε

Καλημερα. Η προσφορα του οn line για 50 +50 ευρω ειναι επι του συνολου του λογαριασμού? 

Γιατι εχω μια κατοικια εξοχική με μικρή χρηση οποτε σιγουρα συμφερει αν το 50+ 50 ειναι επι του συνολου του λογαριασμού 

σου αφαιρούν 50€ στον πρώτο λογαριασμό που θα εκδοθεί και ακόμη 50€ στον έκτο λογαριασμό

• Thanks 1
Δημοσ.
43 minutes ago, xraxra said:

Η έκπτωση αφορά τις χρεώσεις προμήθειας στον λογαριασμό ρεύματος.

Δημοσ.
Στις 9/4/2025 στις 1:03 ΠΜ, Dark_Nightfall είπε

Το συμβόλαιό μου λήγει στις 7/5, μέσα από το mydei επιλέγω Γ1 (για να γυρίσω μετά πάλι σε myhome enter) αλλά για κάποιο λόγο μου βγάζει σφάλμα και δεν ολοκληρώνει την αλλαγή , το δοκίμασα 2 φορές , λέτε να περιμένω ;

καντο καλυτερα απο κοντα σε ενα καταστημα η' μπορεις και τηλεφωνικα με το τμημα λογαριασμων,επιλογη 1 απο το αυτοματο μενου.

Στις 9/4/2025 στις 9:35 ΠΜ, kokos23 είπε

εαν βλεπεις μονο δεη ειναι ευκολο. ο φιλος μιλαει για ολες τις εταιρειες

7 ώρες πριν, mindreader είπε

Τελειωνει το μπλε που ειχα πριν κανει πριν ενα χρονο. Που θα μεταπεσω;

ξερεις τι μπορει να γινει? κανεις με αυτα που ακουμε.

λενε οτι με τις μπουρδες του τραμπ πεφτουν οι τιμες ενεργειας και θα πεσουν κιαλλο.ομως το 0,11 της δεη ,μου ειπε η αγαπητη υπαλληλος απο το σχετικο τμημα εχει εξαργυρωσει ενα μερος αυτης της μειωσης απο τωρα..αυτο σημαινει οτι τωρα θα πανε και οι αλλες εταιρειες εκει στο 0,11? και μετα τι θα κανει η δεη για να τους ανταγωνιστει? θα συνεχισει το 50+50 και τον μαιο μηπως? το βλεπω πιθανο,αλλα δεν ξερουμε.παντως οι ειδικοι που βλεπουμε λενε οτι κατω απο τα 0,10 δεν θα ξαναδουμε τιμες..αλλα πολλες φορες πεφτουν εξω γιατι υπαρχουν ανεξελεκτοι παραγοντες,τραμπ π.χ.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, gpapadakis είπε

Η έκπτωση αφορά τις χρεώσεις προμήθειας στον λογαριασμό ρεύματος.

Πρακτικά ομως δεν αφαιρειται από το σύνολο του λογαριασμου? ( εφοσον στο λογαριασμο ειναι και τα δημοτικά τέλη?) 

Αρα εχεις ολη την εκπτωση 100 ευρώ κάψεις δεν κάψεις?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, xraxra είπε

Ιδια περίπτωση  και το εξοχικό μας... εμεις δεν έχουμε καθόλου κατανάλωση  Οκτωμβρη - Μάη.  

Σου τα αφαιρουν απο την χρέωση ενέργειας αλλα το αρνητικό υπόλοιπο που μένει πάει στον υπόλοιπο λογαριασμό.... και αν περισσεύει  πάει για του επόμενους λογαριασμούς...

Παραθέτω αποσπάσματα  απο τον περσυνό πρώτο λογαριασμο με το online ...

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-04-11 003254.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-04-11 003310.png

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...