Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Κομπλε σε 2 λεπτα το εκανα. Πηγα στο πρασινο ολοκληρωθηκε και καπακι στο online σε 2 λεπτα μεταβαση απο το ενα στο αλλο. Σε 3 μηνες μην ξεχασουμε το green pass που ειχα στειλει περσι και το εκοψαν και αναμενουμε τον επομενο λογαριασμο για το πρωτο 50αρικο. 

Βγαινει καπου 0.11 λεπτα η kw με το 100αρικο οποτε ειναι ακομα καλυτερο απο το παλιο online με τα 0.123 λεπτα. 

Να ρωτησω. Εχω νυχτερινο αλλα με ολες τις αλλαγες δεν το εχω ψαξει τι ακριβως αλλαξε. Τι ωρες εχω αυτη τη στιγμη νυχτερινο? 

Ημουν καλοκαιρι 11 7 το πρωι και χειμωνα 3 5 και 2 με 8. 

Screenshot_6.png

Χειμερινό ωράριο – από Νοέμβριο έως Μάρτιο:

• Μεσημβρινή ζώνη: 12 μ.μ. – 3 μ.μ.
  • Νυχτερινή ζώνη: 2 π.μ. – 5 π.μ.

Θερινό ωράριο – από Απρίλιο έως Οκτώβριο:

• Μεσημβρινή ζώνη: 11 π.μ. – 3 μ.μ.
  • Νυχτερινή ζώνη: 2 π.μ. – 4 π.μ.
  • Thanks 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια ερώτηση η δεύτερη μετάβαση από το πράσινο στο μπλέ σίγουρα ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα να γίνει καπάκι μετά την πρώτη από μπλέ σε κυμαινόμενο? μήπως πρέπει να γίνει πχ 24 ώρες μετά η έστω κάποιες ώρες μετά?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, fiestakias είπε

Αν έχω το home online που θέλει πάγια εντολή τα λεφτά τα τραβάει από την κάρτα την ημέρα που λήγει ο λογαριασμός;κ κάτι άλλο μπορώ εγώ να τον εξοφλήσω νωρίτερα χωρίς να τραβάει μόνο του το ποσό;

Ναι και ναι. 
 Σε περίπτωση που κάνεις manual  την εξόφληση μην το κάνεις κοντά στην λήξει της προθεσμίας. Γιατί η πληρωμή δεν φαίνεται άμεσα στο σύστημα τους και μπορεί έτσι να σου τραβήξει  χρήματα από την κάρτα και λόγω πάγιας εντολής. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, leotzian είπε

Μια ερώτηση η δεύτερη μετάβαση από το πράσινο στο μπλέ σίγουρα ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα να γίνει καπάκι μετά την πρώτη από μπλέ σε κυμαινόμενο? μήπως πρέπει να γίνει πχ 24 ώρες μετά η έστω κάποιες ώρες μετά?

Ε καντο την επομενη μερα η την μεθεπομενη.εγω πχ ολα την επομενη τα εκανα.εκανα συνολο 4 παροχες.τωρα θα βγει στην πρωτη λογαριασμος και περιμενω να δω το πενηνταρικο

Δημοσ.

παιδια μια βοήθεια,

στον τελευταίο λογαριασμό στις ΥΚΩ έχουν χρεώσει 373 kwh με 0,0069 και άλλες 36 με 0,050

σύνολο τετραμήνου δεν μετράνε για να ανέβω κλίμακα; πάνω απο 1600-2000 ανεβαίνω στα 0,05 από 0,0069, ποιού τετραμήνου αφού ο λογαριασμός βγαίνει κάθε μήνα; ακόμα και αν υποθέσουμε ότι με χρέωσαν νοέμβριο δεκέμβριο γενάρη και φλεβάρη το σύνολο στις kwh μου είναι περίπου 1000 ...... έχω στείλει μειλ και η απάντηση ήταν κύριε οι ΥΚΩ είναι ενίσχυση των νησιών κλπ κλπ κλπ χωρίς να μου απαντούν ευθαίως ...

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Giannis80x είπε

Ε καντο την επομενη μερα η την μεθεπομενη.εγω πχ ολα την επομενη τα εκανα.εκανα συνολο 4 παροχες.τωρα θα βγει στην πρωτη λογαριασμος και περιμενω να δω το πενηνταρικο

Καλημέρα μόλις σου εκδοθεί ο λογαριασμός γράψε εδώ αν εχει το πρωτο πενηνταρικο.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, motoboots είπε

IMG_2307.jpeg.af7147dfc86c87c6394e785b855776c2.jpeg

Καλησπέρα εσύ την μετάβαση από μπλέ σε πρασινο, και απο πράσινο σε μπλέ την έκανες καπάκι?

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, leotzian είπε

Καλησπέρα εσύ την μετάβαση από μπλέ σε πρασινο, και απο πράσινο σε μπλέ την έκανες καπάκι?

Περιμενουμε την απαντηση σου για να το κανουμε και εμεις :) Απο πανω ειμαι

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, leotzian είπε

Με μια μέρα διαφορά. Αν στην αλλαγή σου εμφανίζει το δώρο, προχωράς. 

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα λήγει 30 Μαΐου το online  

Οπότε μέσω τηλεφώνου παμε γ1 κ μετα μέσω εφαρμογής ξανά online? 

Σε πόσες μέρες γίνεται η αλλαγή σε γ1? 1-2?

Δημοσ.
7 minutes ago, johnnyman said:

Εμένα λήγει 30 Μαΐου το online  

Οπότε μέσω τηλεφώνου παμε γ1 κ μετα μέσω εφαρμογής ξανά online? 

Σε πόσες μέρες γίνεται η αλλαγή σε γ1? 1-2?

εμένα έγινε σε 2 ώρες.. υποθέτω μαξ σε 1-2 μέρες θα έχει γίνει.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε

εμένα έγινε σε 2 ώρες.. υποθέτω μαξ σε 1-2 μέρες θα έχει γίνει.

Ξαναζητανε στοιχεία κτλ για να πας σε γ1?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, johnnyman said:

Ξαναζητανε στοιχεία κτλ για να πας σε γ1?

Tον αριθμό παροχής και στοιχεία ταυτοποίησης. (Τηλεφωνικά) Οπότε ναι ξαναζητάνε, κάποια.

Επεξ/σία από GeorgeHellas
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GeorgeHellas είπε

Tον αριθμό παροχής και στοιχεία ταυτοποίησης. (Τηλεφωνικά) Οπότε ναι ξαναζητάνε, κάποια.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Μέχρι τέλος του μήνα θα το κάνω. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...