ncrp Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Παιδιά είναι στο FAQ. Έλεος..... https://www.dei.gr/media/rv1pyhe2/basikh-timologhsh_oikiaka-timologia.pdf
Sebu Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 31 minutes ago, ncrp said: Έκανες την απόπειρα τελικά για αλλαγή ονόματος με αίτηση online; Ενημέρωσε όταν το κάνεις. Οχι ακομα, το μονο που με "κολλαει" ειναι η απεχθεια μου για οτιδηποτε εχει παγιες εντολες 😁 Αν ξεπερασω αυτη την απεχθεια θα το δοκιμασω σιγουρα γιατι για κλειστο σπιτι ειναι κριμα, μιλαμε για καθαρο κερδος, θα πληρωνει για αρκετους μηνες τα δημοτικα τελη και την ερτ.
ncrp Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 20 λεπτά πριν, Sebu είπε Οχι ακομα, το μονο που με "κολλαει" ειναι η απεχθεια μου για οτιδηποτε εχει παγιες εντολες 😁 Αν ξεπερασω αυτη την απεχθεια θα το δοκιμασω σιγουρα γιατι για κλειστο σπιτι ειναι κριμα, μιλαμε για καθαρο κερδος, θα πληρωνει για αρκετους μηνες τα δημοτικα τελη και την ερτ. Κλειστό σπίτι; Δηλαδή 0 κατανάλωση; Καλά, κάνε αίτηση για myhome4all για να αλλάξεις απλά εύκολα το όνομα τότε από το econtract της ΔΕΗ (νομίζω πως δεν έχει ποινή να φύγεις), και μετά τράβα αλλού σε προγράμματα με μηδέν πάγιο. ELPEDISON Smart Zero ΗΡΩΝ yellow free κλπ κλπ.....
ekrepali Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 59 minutes ago, ncrp said: Παιδιά είναι στο FAQ. Έλεος..... https://www.dei.gr/media/rv1pyhe2/basikh-timologhsh_oikiaka-timologia.pdf 13/1 το ανέβασαν, πριν δεν υπήρχε διευκρίνηση. Έλεος..... Spoiler 1
ncrp Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, ekrepali είπε 13/1 το ανέβασαν, πριν δεν υπήρχε διευκρίνηση. Έλεος..... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Πράγματι, εδώ και κάνα χρόνο έπεφτε στο https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-open/ το οποίο είχε... ακριβώς τις ίδιες χρεώσεις... 🤣 1,16 x TEA + 0,040 Πάγιο (€/μήνα) 5,0
Sebu Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2 hours ago, ncrp said: Κλειστό σπίτι; Δηλαδή 0 κατανάλωση; Καλά, κάνε αίτηση για myhome4all για να αλλάξεις απλά εύκολα το όνομα τότε από το econtract της ΔΕΗ (νομίζω πως δεν έχει ποινή να φύγεις), και μετά τράβα αλλού σε προγράμματα με μηδέν πάγιο. ELPEDISON Smart Zero ΗΡΩΝ yellow free κλπ κλπ..... 0 καταναλωση 11 μηνες το χρονο, αν πανε 1-2 μηνες το καλοκαιρι οι γονεοι θα καψουν κατι ψιλα. Δεν θελω να παω σε αλλο παροχο σε αυτο το σπιτι γιατι το ρολοι θελω να μεινει στον πατερα μου για να μην εχω ουτε εγω γκρινιες ουτε τρεχαματα τυπου μας εμπλεξες με τον Χ παροχο κτλ. Αν μπορεσω να τους εξοικονομησω 100+ ευρω το χρονο κερδος θα ειναι. Μετα αν γλυκαθουν θα ειναι πιο ευκολο να δουμε ισως και για αλλαγη παροχου.
Joe22 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ψάχνομαι κι εγώ για λύση για εξοχικό με μηδενική στην πράξη κατανάλωση αλλά η ύπαρξη τριφασικού έχει υποχρεώσεις 13 ευρώ το μήνα πάγιο βλέπω στις Elpedison και Ήρωνα Θα δούμε τι θα κάνω αν αυτή είναι η μοναδική υποχρέωση Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από Joe22
ev_trantos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, ncrp είπε Πράγματι, εδώ και κάνα χρόνο έπεφτε στο https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-open/ το οποίο είχε... ακριβώς τις ίδιες χρεώσεις... 🤣 1,16 x TEA + 0,040 Πάγιο (€/μήνα) 5,0 Πάλι το Open είναι αλλά το λέει με άλλα λόγια. Το ερώτημα είναι εάν παραμείνεις στο "Open" δικαιούσαι επιδότηση όπως τα Γ1-4all επειδή και αυτό είναι κυμαινόμενο ή όχι;
MARIOSNURSE Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, Sebu είπε 0 καταναλωση 11 μηνες το χρονο, αν πανε 1-2 μηνες το καλοκαιρι οι γονεοι θα καψουν κατι ψιλα. Δεν θελω να παω σε αλλο παροχο σε αυτο το σπιτι γιατι το ρολοι θελω να μεινει στον πατερα μου για να μην εχω ουτε εγω γκρινιες ουτε τρεχαματα τυπου μας εμπλεξες με τον Χ παροχο κτλ. Αν μπορεσω να τους εξοικονομησω 100+ ευρω το χρονο κερδος θα ειναι. Μετα αν γλυκαθουν θα ειναι πιο ευκολο να δουμε ισως και για αλλαγη παροχου. Κάντο τώρα κιόλας. Μην χάσετε 100€. 2
ncrp Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 40 λεπτά πριν, ev_trantos είπε Πάλι το Open είναι αλλά το λέει με άλλα λόγια. Το ερώτημα είναι εάν παραμείνεις στο "Open" δικαιούσαι επιδότηση όπως τα Γ1-4all επειδή και αυτό είναι κυμαινόμενο ή όχι; Αυτό εννοούσα κι εγώ... 10 ώρες πριν, Sebu είπε Δεν θελω να παω σε αλλο παροχο σε αυτο το σπιτι γιατι το ρολοι θελω να μεινει στον πατερα μου για να μην εχω ουτε εγω γκρινιες ουτε τρεχαματα τυπου μας εμπλεξες με τον Χ παροχο κτλ. Αν μπορεσω να τους εξοικονομησω 100+ ευρω το χρονο κερδος θα ειναι. Μετα αν γλυκαθουν θα ειναι πιο ευκολο να δουμε ισως και για αλλαγη παροχου. Δυστυχώς μικροί μεγάλοι έχουμε κάτι τέτοια κολλήματα και έτσι η ΔΕΗ μας πιάνει τον golo. Anyway, με το πάγιο 3.5 ευρώ του online θα είσαι αρχηγός. Για πάγια εντολή δηλώνεις μια κάρτα την στιγμή της αίτησης, δεν είναι κάτι τρομακτικό. Φτιάξε μια προπληρωμένη αν έχεις ενδοιασμούς. 1
Sebu Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Παντως οι λογαριασμοι ΔΕΗ που ηρθαν στην υπολοιπη πολυκατοικια και στο κοινοχρηστο, ο ΔΕΔΔΗΕ δεν περασε για μετρηση, εχει βαλει καρφωτα νουμερα και βαραει στα αυτια. Ειδικα στο κοινοχρηστο εχει βαλει καταναλωση λες και ειναι διαμερισμα που καιει φουλ κλιματισμο. Στο σαιτ του ΔΕΔΔΗΕ δεν εχει για καμια παροχη προσφατη καταμετρηση, η τελευταια ειναι 1+ μηνα πισω. Ειναι δυνατον σε κεντρικη περιοχη να μην ειχαν συνεργειο να περασει αυτο το μηνα και να βαρανε στα αυτια οτι τους κατεβει? Ειδικα στο κοινοχρηστο δεν βγαινει με καμια δυναμη αυτο το νουμερο κιλοβατωρες, ουτε αν παρεις ολο το προηγουμενο ετος και διαιρεσεις δια 12. Φυσικα ολοι τους λενε εκκαθαριστικοι, κανενας εναντι, παρολο που οι kwh σε ολους ειναι στην τυχη αρα πρακτικα Εναντι εφοσον δεν αντικατοπτριζουν πραγματικη καταναλωση. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από Sebu
johnnyman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Εγω μετά την εκτίμηση Δεδδηε στον προηγούμενο λογαριασμό που βγήκε διπλάσιος έστειλα μέτρηση στην Δεδδηε ο ίδιος. Ενω στον λογαριασμό λέει ότι έχουμε ενταχθεί στην μηνιαία μέτρηση κ λογαριασμό δεν περνάει κάνεις... Ευελπιστώ αυτός που θα βγει τώρα να είναι μηδενικός αλλιώς δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει.... Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από johnnyman
motoboots Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Sebu είπε Παντως οι λογαριασμοι ΔΕΗ που ηρθαν στην υπολοιπη πολυκατοικια και στο κοινοχρηστο, ο ΔΕΔΔΗΕ δεν περασε για μετρηση, εχει βαλει καρφωτα νουμερα και βαραει στα αυτια. Ειδικα στο κοινοχρηστο εχει βαλει καταναλωση λες και ειναι διαμερισμα που καιει φουλ κλιματισμο. Στο σαιτ του ΔΕΔΔΗΕ δεν εχει για καμια παροχη προσφατη καταμετρηση, η τελευταια ειναι 1+ μηνα πισω. Ειναι δυνατον σε κεντρικη περιοχη να μην ειχαν συνεργειο να περασει αυτο το μηνα και να βαρανε στα αυτια οτι τους κατεβει? Ειδικα στο κοινοχρηστο δεν βγαινει με καμια δυναμη αυτο το νουμερο κιλοβατωρες, ουτε αν παρεις ολο το προηγουμενο ετος και διαιρεσεις δια 12. Φυσικα ολοι τους λενε εκκαθαριστικοι, κανενας εναντι, παρολο που οι kwh σε ολους ειναι στην τυχη αρα πρακτικα Εναντι εφοσον δεν αντικατοπτριζουν πραγματικη καταναλωση. Ακόμα και σε κεντρικές περιοχές κάνουν τα κενά τους, διαπιστωμένο. Προσωπικά, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, στέλνω πάντα την προγραμματισμένη ημερομηνία μέτρησης κι εγώ στο ΔΕΔΔΗΕ. Αυτά βεβαίως, δεν αφορούν τη ΔΕΗ, αλλά το ΔΕΔΔΗΕ.
Sebu Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 21 minutes ago, motoboots said: Ακόμα και σε κεντρικές περιοχές κάνουν τα κενά τους, διαπιστωμένο. Προσωπικά, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, στέλνω πάντα την προγραμματισμένη ημερομηνία μέτρησης κι εγώ στο ΔΕΔΔΗΕ. Αυτά βεβαίως, δεν αφορούν τη ΔΕΗ, αλλά το ΔΕΔΔΗΕ. Καλα σε εμας δεν παιζει ο διαχειριστης λογω μεγαλης ηλικιας να τα κανει ολα αυτα και να μπαινει ΔΕΔΔΗΕ να δινει μετρησεις. Απλα μου διαμαρτυρηθηκε και εκανα ενα ελεγχο να δω τι εχει παιξει.
takoulou Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, Sebu είπε Παντως οι λογαριασμοι ΔΕΗ που ηρθαν στην υπολοιπη πολυκατοικια και στο κοινοχρηστο, ο ΔΕΔΔΗΕ δεν περασε για μετρηση, εχει βαλει καρφωτα νουμερα και βαραει στα αυτια. Ειδικα στο κοινοχρηστο εχει βαλει καταναλωση λες και ειναι διαμερισμα που καιει φουλ κλιματισμο. Στο σαιτ του ΔΕΔΔΗΕ δεν εχει για καμια παροχη προσφατη καταμετρηση, η τελευταια ειναι 1+ μηνα πισω. Ειναι δυνατον σε κεντρικη περιοχη να μην ειχαν συνεργειο να περασει αυτο το μηνα και να βαρανε στα αυτια οτι τους κατεβει? Ειδικα στο κοινοχρηστο δεν βγαινει με καμια δυναμη αυτο το νουμερο κιλοβατωρες, ουτε αν παρεις ολο το προηγουμενο ετος και διαιρεσεις δια 12. Φυσικα ολοι τους λενε εκκαθαριστικοι, κανενας εναντι, παρολο που οι kwh σε ολους ειναι στην τυχη αρα πρακτικα Εναντι εφοσον δεν αντικατοπτριζουν πραγματικη καταναλωση. Εγινε καποια αλλαγη στην καταμετρηση στην περιοχη της Αττικης.. Αλλαξαν εργολαβο και δεν εχει βρει ο νεος εργολαβος αρκετα ατομα ... Υπαρχει προβλημα εδω και ενα -δυο μηνες.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα