ioannischr Δημοσ. χθες στις 02:29 μμ Δημοσ. χθες στις 02:29 μμ ακυρωσε το μεσω του mydei και μετα κανεις νεο online
megapaixtaras Δημοσ. χθες στις 02:36 μμ Δημοσ. χθες στις 02:36 μμ Στις 20/1/2025 στις 10:59 ΠΜ, Luciddream είπε Ναι αν δεις τις προηγούμενες σελίδες έχει γίνει και σε άλλους, εγώ το ανέφερα πρώτος εδώ καθώς για Δεκέμβριο με χρέωσαν τριπλάσιες σχεδόν κιλοβατώρες. Το νούμερο δηλαδή που είδα χτες που κατέβηκα στο ρολόι μου το είχαν γράψει στην καταμέτρηση 11 Δεκεμβρίου. Έκανα τηλεφωνικά διόρθωση γύρω στις 22 Δεκεμβρίου αν θυμάμαι καλά και λογικά 1 μήνα μετά δεν έχει αλλάξει κάτι. Η εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ δεν λειτουργεί καν πλέον. Το πιθανότερο είναι ότι τα βάλανε επίτηδες αυτά τα νούμερα γιατί δεν προλαβαίνουν να μετρήσουν. Θα σου έλεγα αν τα έχεις τα χρήματα να τα πληρώσεις και να μην μπλέξεις με τον ΔΕΔΔΗΕ γιατί απλά θα χάσεις τον χρόνο σου. καποια παγαποντια γινεται σιγουρα.6 ευρω απο τον ενα πιο πανω,(εμενα) , 20 η' 100 απο τον αλλο κανουν καλη μπαζα.καπω;ς πρεπει να το δουμε αυτο,μηπως κανουμε μια ομαδικη καταγγελια.
Luciddream Δημοσ. χθες στις 03:11 μμ Δημοσ. χθες στις 03:11 μμ 33 minutes ago, megapaixtaras said: καποια παγαποντια γινεται σιγουρα.6 ευρω απο τον ενα πιο πανω,(εμενα) , 20 η' 100 απο τον αλλο κανουν καλη μπαζα.καπω;ς πρεπει να το δουμε αυτο,μηπως κανουμε μια ομαδικη καταγγελια. Εμένα βγήκε σήμερα και ο λογαριασμός ο επόμενος δηλαδή σύνολο 182 ευρώ μέσα σε 2 μήνες... όταν κάνω περίπου 190kwh τον μήνα. Ο ΔΕΔΔΗΕ ακόμα μου δείχνει την "μέτρηση" από 11 Δεκεμβρίου
johnnyman Δημοσ. χθες στις 05:35 μμ Δημοσ. χθες στις 05:35 μμ 2 ώρες πριν, Luciddream είπε Εμένα βγήκε σήμερα και ο λογαριασμός ο επόμενος δηλαδή σύνολο 182 ευρώ μέσα σε 2 μήνες... όταν κάνω περίπου 190kwh τον μήνα. Ο ΔΕΔΔΗΕ ακόμα μου δείχνει την "μέτρηση" από 11 Δεκεμβρίου Εμένα βγήκε 73 ευρω με εκτίμηση Δεδδηε ενώ πάντα έδινα μέτρηση μεσα απο το mydei app. Ενώ έδωσα μέτρηση τηλεφωνικά στην δεη στις 8 γενναρη δεν καταχωρησαν την μέτρηση. Μίλησα με δεη σήμερα κ μου ζήτησαν συγγνώμη κ ότι ήταν λάθος λογικά του υπάλληλου. Η καταμέτρηση βγήκε μου είπε απο τo my dei app γιατί θα κάνει μετρήσεις ο Δεδδηε μηνιαία με άτομα απλά έχουν έλλειψη τώρα. Στον επόμενο λογαριασμό μου είπε θα βγε πιστωτικος.. Εγώ έδινα περίπου 39 το μηνα κ ήρθε 73...
megapaixtaras Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 2 ώρες πριν, johnnyman είπε Εμένα βγήκε 73 ευρω με εκτίμηση Δεδδηε ενώ πάντα έδινα μέτρηση μεσα απο το mydei app. Ενώ έδωσα μέτρηση τηλεφωνικά στην δεη στις 8 γενναρη δεν καταχωρησαν την μέτρηση. Μίλησα με δεη σήμερα κ μου ζήτησαν συγγνώμη κ ότι ήταν λάθος λογικά του υπάλληλου. Η καταμέτρηση βγήκε μου είπε απο τo my dei app γιατί θα κάνει μετρήσεις ο Δεδδηε μηνιαία με άτομα απλά έχουν έλλειψη τώρα. Στον επόμενο λογαριασμό μου είπε θα βγε πιστωτικος.. Εγώ έδινα περίπου 39 το μηνα κ ήρθε 73... καλα που το ποσταρες φιλε και εισαι και απο σαλονικα.να ξερουμε τι γινεται και τοπικα. καταλαβα το γνωστο παραμυθι με τα λαθη και οτι αρπαξουμε.εμενα παντως εδω και ενα χρονο μια χαρα κανουν μηνιαιες.πως δεν εχουν ατομα.πριν 10 μερες ηρθε ενα παληκαρακι που του μιλησα για την χελωνα,εχει υπαλληλους.
johnnyman Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 1 ώρα πριν, megapaixtaras είπε καλα που το ποσταρες φιλε και εισαι και απο σαλονικα.να ξερουμε τι γινεται και τοπικα. καταλαβα το γνωστο παραμυθι με τα λαθη και οτι αρπαξουμε.εμενα παντως εδω και ενα χρονο μια χαρα κανουν μηνιαιες.πως δεν εχουν ατομα.πριν 10 μερες ηρθε ενα παληκαρακι που του μιλησα για την χελωνα,εχει υπαλληλους. Κοίτα εγώ συνήθως έδινα καταμέτρηση μετα την πάγια εντολή αρχές του μήνα 5-6 περίπου έβγαινε ο λογαριασμός σε 10 μέρες κ έπρεπε να πληρωθεί αρχές του επόμενου. Αυτή την φορά λήγει τέλη του επόμενου δηλαδή 28 Φλεβάρη αντί για αρχές... 1
baspav Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Καλημέρα σε όλους. Έκανα τη γνωστή αίτηση για διακοπή της υπρεσίας Green Pass και μου απάντησαν από τη ΔΕΗ να διευκρινίσω την επιθυμητή ημερομηνία απενεργοποίησης της. Η ερώτηση είναι: απαντάω στο e-mail που μου έστειλαν (από [email protected]) ή πάλι μέσω της φόρμας; Ευχαριστώ.
kokos23 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 25 λεπτά πριν, baspav είπε Καλημέρα σε όλους. Έκανα τη γνωστή αίτηση για διακοπή της υπρεσίας Green Pass και μου απάντησαν από τη ΔΕΗ να διευκρινίσω την επιθυμητή ημερομηνία απενεργοποίησης της. Η ερώτηση είναι: απαντάω στο e-mail που μου έστειλαν (από [email protected]) ή πάλι μέσω της φόρμας; Ευχαριστώ. να πας σε ένα κατάστημα με την αίτηση και τα μειλ δεν θα βγάλεις άκρη, προσωπικά αγανάκτησα και έστειλα ραε και έτσι μου το σταμάτησαν...όμως τα παιδιά εδώ λένε για κατάστημα γίνεται άμεσα...
phanispal Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Για να πας σε κατάστημα πρέπει να πάρεις άδεια απ’ τη δουλειά. Κάποιοι δουλεύουν αυτές τις ώρες. Αξίζει για να κόψεις το GreenPass; 1
Arkin Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Έχω αναφέρει πως κόβετε το green pass. Σε 3 παροχές το έκοψαν τελείως λίγες μέρες μετά την αίτηση. Δεν θέλει κατάστημα ούτε ραε για να κοπεί.
johnnyman Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 ώρα πριν, Arkin είπε Έχω αναφέρει πως κόβετε το green pass. Σε 3 παροχές το έκοψαν τελείως λίγες μέρες μετά την αίτηση. Δεν θέλει κατάστημα ούτε ραε για να κοπεί. Καλημέρα. Πως φίλε μου? Μπορείς να μας το θυμησεις? Ευχαριστώ.
thomasG4 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 hour ago, johnnyman said: Καλημέρα. Πως φίλε μου? Μπορείς να μας το θυμησεις? Ευχαριστώ. 2
johnnyman Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 ώρες πριν, thomasG4 είπε Το απαντήσεις κ λύσεις δεν το βρίσκω πουθενά στο site της δεη..
ekrepali Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 3 minutes ago, johnnyman said: Το απαντήσεις κ λύσεις δεν το βρίσκω πουθενά στο site της δεη.. myrae, αίτημα προς δεη, αιτιολογία άλλο.Ζητάς άμεση κατάργηση του green pass και ξεμπερδεύεις σε μερικές μέρες. Ή παλεύεις με το site της ΔΕΗ, με email κλπ και θα'σαι εδώ ως το πάσχα με το green pass ακόμα ενεργό.
masteripper Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Ασχετο αλλα με το site myDEI τι θα γίνει ,θα το φτιάξουν ? Έχει απο την αρχή του μήνα που είμαι στο σκοτάδι και δεν βλέπω φως Αναγκαστηκα να πάρω τηλέφωνο τι τους χρωστάω, αυτή η δουλειά θα γίνεται ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα