Mikalaras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, panos- said: Ναι κανονικά, σε παροχή όμως που δεν έχει μηνιαία καταμέτρηση. Δεν έχει αλλάξει κάτι στο my ΔΕΗ. Μήπως συνέπεσε απλώς με την αλλαγή στον μηνιαίο κύκλο του ΔΕΔΔΗΕ; Η παροχή που έχω το πρόβλημα είναι σε μηνιαίο. Για τις άλλες που διαχειρίζομαι έχει μπει ψηφιακός μετρητής οπότε δεν έχω κάτι να τα συγκρίνω. Το κωμικοτραγικό είναι ότι ο τελευταίος λογαριασμός γράφει για καταμέτρηση στις 20/12 αλλά από ό,τι φαίνεται ή δεν ήρθαν τα παλικάρια του ΔΕΔΔΗΕ ποτέ ή η ΔΕΗ παίζει πάλι παιχνίδια, γιατί ο έναντι εκδόθηκε στις 23/12. Ακόμη περιμένω απάντηση κι έχω στείλει σε 2 διαφορετικά email τους, customercare και mydei... Μάλλον θα επιχειρήσω αυτό που λέει ο mariosnik_, εκτός αν αποφασίσουν να απαντήσουν. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από Mikalaras
panos- Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Mikalaras είπε Η παροχή που έχω το πρόβλημα είναι σε μηνιαίο. Για τις άλλες που διαχειρίζομαι έχει μπει ψηφιακός μετρητής οπότε δεν έχω κάτι να τα συγκρίνω. Μηνιαία μέτρηση από ΔΕΔΔΗΕ, όχι αν ο κύκλος τιμολόγησης σου είναι μηνιαίος εννοώ
kokos23 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 η καταμέτρηση που καταχωρούμε μόνοι μας δεν μετράει, ούτε ο δεδδηε την στέλνει στον πάροχο, επίσης μου είπαν ότι λόγω μηνιαίας καταμέτρησης υποτίθεται από δεδδηε, έσβησαν από το σάιτ την καταχώρηση...παθών... 1
motoboots Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kokos23 είπε η καταμέτρηση που καταχωρούμε μόνοι μας δεν μετράει, ούτε ο δεδδηε την στέλνει στον πάροχο, επίσης μου είπαν ότι λόγω μηνιαίας καταμέτρησης υποτίθεται από δεδδηε, έσβησαν από το σάιτ την καταχώρηση...παθών... Η καταμέτρηση που στέλνουμε εμείς στον ΔΕΔΔΗΕ μέσω της εφαρμογής του για κινητά, μέσω της ιστοσελίδας του ΔΕΔΔΗΕ ή ακόμα και τηλεφωνικά στο ΔΕΔΔΗΕ, μετρά κανονικά από τον ΔΕΔΔΗΕ και αποστέλεται στον πάροχο ΩΣ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ, εκτός από την περίπτωση που υπάρχει μέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ που υπερισχύει. Οπότε, αν έχετε αμφιβολίες για το πότε και αν θα μετρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ, μπορείτε να στέλνετε τις μετρήσεις σας την ημερομηνία που είναι προγραμματισμένη η μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ (φαίνεται στους λογαριασμούς και μπορείτε να έχετε και σχετικές ειδοποιήσεις για την προγραμματισμένη ημερομηνία μέτρησης από το app του ΔΕΔΔΗΕ). Τα παραπάνω είναι εξακριβωμένα - χρόνια τώρα - και κάθε φορά που δίνετε κατανάλωση παίρνετε και τη σχετική ειδοποίηση που αναφέρει τα παραπάνω. Προτιμάτε πάντοτε να δίνετε μετρήσεις στο ΔΕΔΔΗΕ και όχι στον πάροχο. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2024 από motoboots
thyreates Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Πηραν κι εμενα απο δεη να παω απ το κιτρινο στο μπλε γιατι λεει συμφωνα με τις καταναλωσεις μου με συμφερει να παω εκει με 0,145 KW! Ειδες η δεη που ελεγαν παλια ενδιαφερεται για την οικονομια μας. Ειπαν αυριο τελευταια ημερα να το σκεφτω και θα με παρουν να τους πω αν θελω να με πανε στο μπλε...
Disrespect Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Αν λήξει το πρόγραμμα που ειμαι (4all) χωρίς να κάνω κάτι, τί γίνεται; Μένει στο ίδιο πρόγραμμα ή παω αυτόματα στο Γ1?
giannnis122 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Σε εμάς παρέμεινε στο κίτρινο με την λήξη
Xvipes Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 19 hours ago, thyreates said: Πηραν κι εμενα απο δεη να παω απ το κιτρινο στο μπλε γιατι λεει συμφωνα με τις καταναλωσεις μου με συμφερει να παω εκει με 0,145 KW! Ειδες η δεη που ελεγαν παλια ενδιαφερεται για την οικονομια μας. Ειπαν αυριο τελευταια ημερα να το σκεφτω και θα με παρουν να τους πω αν θελω να με πανε στο μπλε... Μπορείς να το αλλάξεις και από το mydei αλλά αν ξέρει ας μας απαντήσει κάποιος αν αξίζει μιας και έχει ρήτρα αποχώρησης.
evts Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Με λιγότερες από 500kWh καλύτερα στο κίτρινο;
Stinis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Ξαφνικά παίρνουν όλο τον κόσμο και προσπαθούν να τον πείσουν να πάει στο μπλε. ΟΚ. Με άλλα λόγια μου θυμίζουν την shell που πας να βάλεις βενζίνα και σε πιέζουν να βάλεις την ενισχυμένη γιατί λένε θα σε πάει περισσότερα χιλιόμετρα όποτε θα κερδίσει ο οδηγός και θα χάσει η shell. Αφού κερδίζει η ΔΕΗ περισσότερα όταν ήμαστε στο κίτρινο γιατί τότε ενδιαφέρεται τόσο πολύ να πάμε στο μπλε ? Μήπως έχει κάποια παγίδα εδώ ? Δηλαδή στο τέλος του 2025 ποιος θα είναι πραγματικά κερδισμένος ?
turbat0s Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 45 λεπτά πριν, Stinis είπε Δηλαδή στο τέλος του 2025 ποιος θα είναι πραγματικά κερδισμένος Η ΔΕΗ σε κάθε περίπτωση θα είναι κερδισμένη. Εσύ απλά μαντεύεις πού θα είσαι λιγότερο χαμένος. 3 2 1
svensak Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλη την παρέα αύριο λήγει το πρόγραμμα μου έχω το my ΔΕΗ for all το πορτοκάλι χωρίς να έχω νυχτερινό μετρητή και με κατανάλωσεις max 500 kWh το μήνα. Με συμφέρει να το κρατήσω ή να πάω στο Γ1; Γενικα τι με συμφερει ;
Sebu Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 5 hours ago, Stinis said: Ξαφνικά παίρνουν όλο τον κόσμο και προσπαθούν να τον πείσουν να πάει στο μπλε. ΟΚ. Με άλλα λόγια μου θυμίζουν την shell που πας να βάλεις βενζίνα και σε πιέζουν να βάλεις την ενισχυμένη γιατί λένε θα σε πάει περισσότερα χιλιόμετρα όποτε θα κερδίσει ο οδηγός και θα χάσει η shell. Αφού κερδίζει η ΔΕΗ περισσότερα όταν ήμαστε στο κίτρινο γιατί τότε ενδιαφέρεται τόσο πολύ να πάμε στο μπλε ? Μήπως έχει κάποια παγίδα εδώ ? Δηλαδή στο τέλος του 2025 ποιος θα είναι πραγματικά κερδισμένος ? Μονος καποιος που εχει μαγικη σφαιρα μπορει να σου πει με σιγουρια. Στη Shell και στη BP σε πιεζουν γιατι οι υπαλληλοι που βαζουν βενζινη παιρνουν μπονους επι της πωλησης που κανουν σε vPower / ενισχυμενη BP τις μερες της προσφορας. Στη ΔΕΗ κατα πασα πιθανοτητα εχουν προαγορασει/προκλειδωσει τιμες για μεγαλυτερες ποσοτητες ενεργειας απο οτι υπολογιζαν και θελουν να σπρωξουν μερικους ακομα στο μπλε ωστε να σιγουρεψουν το εξτρα κερδος για 12μηνες. Προς το παρον το μπλε της ΔΕΗ το θεωρω ακριβο στα 14+ λεπτα ανα kWh. Στα 12 το Μαη περσι ηταν οριακα καλο. Οταν αυτη τη στιγμη οι ιδιωτες παροχοι επαιζαν επι 1+ μηνα σε 6μηνα/12μηνα με 9,5 λεπτα/kWh, ναι μεν μπορεις να πεις οτι δεν ειναι εκκλησιες ή αριστα οργανωμενα μαγαζια, απο την αλλη ομως 5+ λεπτα διαφορα στην kWh ειναι σημαντικη. Ιδιως αν αποκλειστικο μεσο θερμανσης/ψυξης σου ειναι το ρευμα.
Mikalaras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου On 28/12/2024 at 21:17, panos- said: Μηνιαία μέτρηση από ΔΕΔΔΗΕ, όχι αν ο κύκλος τιμολόγησης σου είναι μηνιαίος εννοώ On 30/12/2024 at 08:51, kokos23 said: η καταμέτρηση που καταχωρούμε μόνοι μας δεν μετράει, ούτε ο δεδδηε την στέλνει στον πάροχο, επίσης μου είπαν ότι λόγω μηνιαίας καταμέτρησης υποτίθεται από δεδδηε, έσβησαν από το σάιτ την καταχώρηση...παθών... On 30/12/2024 at 10:39, motoboots said: Η καταμέτρηση που στέλνουμε εμείς στον ΔΕΔΔΗΕ μέσω της εφαρμογής του για κινητά, μέσω της ιστοσελίδας του ΔΕΔΔΗΕ ή ακόμα και τηλεφωνικά στο ΔΕΔΔΗΕ, μετρά κανονικά από τον ΔΕΔΔΗΕ και αποστέλεται στον πάροχο ΩΣ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ, εκτός από την περίπτωση που υπάρχει μέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ που υπερισχύει. Οπότε, αν έχετε αμφιβολίες για το πότε και αν θα μετρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ, μπορείτε να στέλνετε τις μετρήσεις σας την ημερομηνία που είναι προγραμματισμένη η μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ (φαίνεται στους λογαριασμούς και μπορείτε να έχετε και σχετικές ειδοποιήσεις για την προγραμματισμένη ημερομηνία μέτρησης από το app του ΔΕΔΔΗΕ). Τα παραπάνω είναι εξακριβωμένα - χρόνια τώρα - και κάθε φορά που δίνετε κατανάλωση παίρνετε και τη σχετική ειδοποίηση που αναφέρει τα παραπάνω. Προτιμάτε πάντοτε να δίνετε μετρήσεις στο ΔΕΔΔΗΕ και όχι στον πάροχο. Πήρα τηλέφωνο σήμερα αφού δεν πήρα απάντηση ποτέ στα email. Σωστά τα λέει ο motoboots και πλέον είναι μονόδρομος αυτή η οδός. Η υπάλληλος της ΔΕΗ στο τηλέφωνο είπε ότι δεν πρόκειται να επαναφέρουν την καταχώριση ενδείξεων γιατί θα ξεκινήσει υποχρεωτική μηνιαία καταμέτρηση σε όλους από εδώ και πέρα. Οπότε όποιος θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο, τις καταχωρεί στο site του ΔΕΔΔΗΕ. Το πολύ-πολύ να κάνει και ο ΔΕΔΔΗΕ καταμέτρηση και να υπερισχύσει εκείνη. Σίγουρα δε θα βγει έναντι πάντως, εκτός αν το καταφέρει κι αυτό η ΔΕΗ. Έδωσα μετρήσεις τηλεφωνικά, μου είπε ότι θέλει 10 εργάσιμες να περάσει στο λογιστήριο και να εκδοθεί εκ νέου ο προηγούμενος. Και να ξανακαλέσω λίγο πριν τη λήξη να δω τι γίνεται. Υ.Γ. Η ίδια υπάλληλος μου είπε καλύτερα να μην στέλνω μέιλ, κάποια γραμμή έχει πέσει εσωτερικά μάλλον να μας αναγκάζουν να πηγαίνουμε τηλεφωνικά. Ωραία πράγματα. Καλή χρονιά και καλή δύναμη με αυτούς που μπλέκουμε! 1
Luciddream Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 58 minutes ago, Mikalaras said: Καλή χρονιά και καλή δύναμη με αυτούς που μπλέκουμε! Μηνιαία καταμέτρηση δεν υπάρχει πάντως, καλό είναι όποιος το διαβάζει το φορουμ να το ξέρει και να δηλώνει τις τιμές μόνος του. Ήδη σε 2 άτομα εδω μέσα μας έχουν βάλει τυχαίες τιμές από ΔΕΔΔΗΕ. Εμένα λήγει ο λογαριασμός σε λίγες μέρες και δεν ξέρω τι να πληρώσω, θα τους πάρω τηλέφωνο σήμερα να δούμε τι θα μου πουν. Αλλά τι να μου πουν και αυτοί αν αργεί ο ΔΕΔΔΗΕ να τα ενημερώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα