Rattlehead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει με τους νέους μετρητές,πάντως βλέπω μεγαλη διάφορα. Βλέπω αύξηση στις κιλοβατωρες τουλάχιστον 20-30% ,απ'οτι με τον παλιό μετρητη. Πάλι τώρα ο Οκτώβρης, χωρίς A/C και σύνολο 23 μέρες σπίτι,ήρθε 80€ που παλιότερα η αντιστοιχία ήταν 50-60€/μήνα.ειμαι στο myhome online με τα 0.12€. Δηλαδή αν ήμουν με τα 0.14€ πόσο παραπάνω θα πλήρωνα.? Έχει νόημα να φωνάξω το δεδδηε ,να τον πάρει για έλεγχο?Οι τιμές πάντως που δίνει ο δεδδηε με τις πραγματικές είναι ιδιες(ασχέτως αν υπάρχει τηλεμετρια πια).οι KW είναι αυξημένες. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου από Rattlehead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
messinia3 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 5 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει με τους νέους μετρητές,πάντως βλέπω μεγαλη διάφορα. Βλέπω αύξηση στις κιλοβατωρες τουλάχιστον 20-30% ,απ'οτι με τον παλιό μετρητη. Πάλι τώρα ο Οκτώβρης, χωρίς A/C και σύνολο 23 μέρες σπίτι,ήρθε 80€ που παλιότερα η αντιστοιχία ήταν 50-60€/μήνα.ειμαι στο myhome online με τα 0.12€. Δηλαδή αν ήμουν με τα 0.14€ πόσο παραπάνω θα πλήρωνα.? Έχει νόημα να φωνάξω το δεδδηε ,να τον πάρει για έλεγχο?Οι τιμές πάντως που δίνει ο δεδδηε με τις πραγματικές είναι ιδιες(ασχέτως αν υπάρχει τηλεμετρια πια).οι KW είναι αυξημένες. Λάβε υπόψη σου ότι έχει αυξηθεί το κόστος των ρυθμιζόμενων χρεώσεων σε σχέση με το παρελθόν. 28 λεπτά πριν, PedroG είπε Σας ευχαριστούμε πολύ κάνω αίτηση υπαναχώρησης...μου δώσανε 50€ θα πληρώσω 65€ αν υπογράψω τελικά στο συμβόλαιο....ποιο είναι το νωρίτερο που μπορώ να αποχωρήσω χώρις να πληρώσω; Στους 10 μήνες Θα μείνω με την πιο ακριβή τιμή ρεύματος 0.145/KW στην ΔΕΗ λόγω του ότι μου έδωσε το 50€ η κυρία ΔΕΗ Φύγε τον 7ο μήνα της σύμβασης εάν τότε βρεις κάτι οικονομικότερο στην αγορά (30 ευρώ από τον 7ο το πέναλτι πρόωρης αποχώρησης) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 16 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει με τους νέους μετρητές,πάντως βλέπω μεγαλη διάφορα. Βλέπω αύξηση στις κιλοβατωρες τουλάχιστον 20-30% ,απ'οτι με τον παλιό μετρητη. Πάλι τώρα ο Οκτώβρης, χωρίς A/C και σύνολο 23 μέρες σπίτι,ήρθε 80€ που παλιότερα η αντιστοιχία ήταν 50-60€/μήνα.ειμαι στο myhome online με τα 0.12€. Δηλαδή αν ήμουν με τα 0.14€ πόσο παραπάνω θα πλήρωνα.? Έχει νόημα να φωνάξω το δεδδηε ,να τον πάρει για έλεγχο?Οι τιμές πάντως που δίνει ο δεδδηε με τις πραγματικές είναι ιδιες(ασχέτως αν υπάρχει τηλεμετρια πια).οι KW είναι αυξημένες. Έχει γραφτεί και από άλλους. Παίζει οι παλιοί μετρητές να έγραφαν λιγότερο, ό,τι και να λέμε δύσκολο να κλέβουν οι καινούργιοι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavadias Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 8 λεπτά πριν, phanispal είπε Έχει γραφτεί και από άλλους. Παίζει οι παλιοί μετρητές να έγραφαν λιγότερο, ό,τι και να λέμε δύσκολο να κλέβουν οι καινούργιοι. και γω νομιζω οτι εχω παρατηρήσει μια αύξηση της τάξης του 10% στο νέο μετρητή, αν και θέλω να περάσουν μερικοί μήνες ακόμη για να το επιβεβαιώσω. Δυστυχώς χωρις να βάλεις κάποιο μετρητή κατανάλωσης στον πίνακα δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος (για να αντιπαραβάλεις). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoliol Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Στις 2/11/2024 στις 11:09 ΠΜ, takoulou είπε Να δεις τον λογαριασμό σου.. Κιλοβατώρες κτλπ.. τωρα μου εχουν μπει αλλα διαολια γιατι εμενα ο μεσο ορος μου ειναι περιπου 100 το μηνα(οταν δεν κανω χρηση αιρ κοντισιον) και ειδα το ρολοι και εχει γραψει 180 και μου φαινεται περιεργο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 6 hours ago, phanispal said: Έχει γραφτεί και από άλλους. Παίζει οι παλιοί μετρητές να έγραφαν λιγότερο, ό,τι και να λέμε δύσκολο να κλέβουν οι καινούργιοι. Αρα ειχε δικιο το αγγλικο ντοκυμαντερ. Ψηφιακοι, και...κανουν 'λαθη΄ ή γραφουν περισσοτερο. Εμ. Ειναι δυνατον, να πιεζουν για κατι (παρε κοσμε νεους μετρητες), και να ειναι για το καλο μας; Μαλλον αυτα πρεπει να γραφτουν και στο νημα των νεων μετρητων, να γλυτωσει κανενας απο τους νεους μετρητες.... ---- Οταν βλεπεις, κρατος, παροχοι, εταιριες, να πεφτουν πανω σου και να προσπαθησουν να σε πεισουν για το....καλο σου, να πονηρευεσαι. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 6 ώρες πριν, phanispal είπε Έχει γραφτεί και από άλλους. Παίζει οι παλιοί μετρητές να έγραφαν λιγότερο, ό,τι και να λέμε δύσκολο να κλέβουν οι καινούργιοι. Δύσκολο να αποδείξεις ότι κλέβουν εννοείς.Γιατι πριν 2 χρόνια είχα βρεθεί σε μέτρηση στην Πέτρου Ράλλη στο δεδδηε. Ναι καλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Παιδιά δεν ξέρω, φαντάζομαι αν υπάρχει ενδεχόμενο να κλέβουν οι νέοι μετρητές, είναι κάτι που θα διαπιστωθεί από άτομα που ψάχνονται και κάποια στιγμή θα γίνει χαμούλης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motoboots Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Μήλα με πορτοκάλια δεν συγκρίνονται, kWh κατανάλωσης με kWh κατανάλωσης συγκρίνουμε. Όχι ποσό πληρωμής με ποσό πληρωμής. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου από motoboots Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, mindreader είπε Αρα ειχε δικιο το αγγλικο ντοκυμαντερ. Ψηφιακοι, και...κανουν 'λαθη΄ ή γραφουν περισσοτερο. Επειδή έχω πάνω από δύο χρόνια ψηφιακό μετρητή και ταυτόχρονα δικό μου μετρητή κατανάλωσης στον πίνακα, δεν έχω διαπιστώσει καμία ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους στις μετρήσεις. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leotzian Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Παιδιά καλημέρα το μπλέ συμβόλαιο μου στην δεη λήγει σε 4 ημέρες τι γίνεται ανανεώνεται αυτόματα το ανανεώνω εγώ από το Mydeh? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greg7vas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Εχω ΟΙΚΙΑΚΟ Γ1/Γ1Ν και με παιρνουν τηλεφωνο απο τη ΔΕΗ να βαλω μπλε my home enter. Εχω μπερδευτει με ολα αυτα καθε χρονο. Να το βαλω η να μη το βαλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 16 ώρες πριν, jkoukos είπε Επειδή έχω πάνω από δύο χρόνια ψηφιακό μετρητή και ταυτόχρονα δικό μου μετρητή κατανάλωσης στον πίνακα, δεν έχω διαπιστώσει καμία ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους στις μετρήσεις. Ακριβώς στην ίδια φάση είμαι κι εγώ , καμία διαφορά δεν εχω διαπιστώσει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanassis_33 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου γιατί σταμάτησε το πολύ χρήσιμο excel με όλες τις τιμές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jackob2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Τι να περιμένει όποιος μπαίνει σε καθεστώς Καθολικής Υπηρεσίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα