Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter/Ηome4ΑLL + Γ1/Γ1Ν v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει με τους νέους μετρητές,πάντως βλέπω μεγαλη διάφορα. Βλέπω αύξηση στις κιλοβατωρες τουλάχιστον 20-30% ,απ'οτι με τον παλιό μετρητη. Πάλι τώρα ο Οκτώβρης, χωρίς A/C και σύνολο 23 μέρες σπίτι,ήρθε 80€  που παλιότερα η αντιστοιχία ήταν 50-60€/μήνα.ειμαι στο myhome online με τα 0.12€. Δηλαδή αν ήμουν με τα 0.14€ πόσο παραπάνω θα πλήρωνα.? Έχει νόημα να φωνάξω το δεδδηε ,να τον πάρει για έλεγχο?Οι τιμές πάντως που δίνει ο δεδδηε με τις πραγματικές είναι ιδιες(ασχέτως αν υπάρχει τηλεμετρια πια).οι KW είναι αυξημένες.

Επεξ/σία από Rattlehead
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 926
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει με τους νέους μετρητές,πάντως βλέπω μεγαλη διάφορα. Βλέπω αύξηση στις κιλοβατωρες τουλάχιστον 20-30% ,απ'οτι με τον παλιό μετρητη. Πάλι τώρα ο Οκτώβρης, χωρίς A/C και σύνολο 23 μέρες σπίτι,ήρθε 80€  που παλιότερα η αντιστοιχία ήταν 50-60€/μήνα.ειμαι στο myhome online με τα 0.12€. Δηλαδή αν ήμουν με τα 0.14€ πόσο παραπάνω θα πλήρωνα.? Έχει νόημα να φωνάξω το δεδδηε ,να τον πάρει για έλεγχο?Οι τιμές πάντως που δίνει ο δεδδηε με τις πραγματικές είναι ιδιες(ασχέτως αν υπάρχει τηλεμετρια πια).οι KW είναι αυξημένες.

Λάβε υπόψη σου ότι έχει αυξηθεί το κόστος των ρυθμιζόμενων χρεώσεων σε σχέση με το παρελθόν.

28 λεπτά πριν, PedroG είπε

Σας ευχαριστούμε πολύ κάνω αίτηση υπαναχώρησης...μου δώσανε 50€ θα πληρώσω 65€ αν υπογράψω τελικά στο συμβόλαιο....ποιο είναι το νωρίτερο που μπορώ να αποχωρήσω χώρις να πληρώσω; Στους 10 μήνες 

Θα μείνω με την πιο ακριβή τιμή ρεύματος 0.145/KW στην ΔΕΗ λόγω του ότι μου έδωσε το 50€ η κυρία ΔΕΗ

Φύγε τον 7ο μήνα της σύμβασης εάν τότε βρεις κάτι οικονομικότερο στην αγορά (30 ευρώ από τον 7ο το πέναλτι πρόωρης αποχώρησης)

• Thanks 1

16 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Έχει γραφτεί και από άλλους.

Παίζει οι παλιοί μετρητές να έγραφαν λιγότερο, ό,τι και να λέμε δύσκολο να κλέβουν οι καινούργιοι.

• Like 3

8 λεπτά πριν, phanispal είπε

Παίζει οι παλιοί μετρητές να έγραφαν λιγότερο, ό,τι και να λέμε δύσκολο να κλέβουν οι καινούργιοι.

και γω νομιζω οτι εχω παρατηρήσει μια αύξηση της τάξης του 10% στο νέο μετρητή, αν και θέλω να περάσουν μερικοί μήνες ακόμη για να το επιβεβαιώσω. Δυστυχώς χωρις να βάλεις κάποιο μετρητή κατανάλωσης στον πίνακα δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος (για να αντιπαραβάλεις). 

• Like 1

Στις 2/11/2024 στις 11:09 ΠΜ, takoulou είπε

Να δεις τον λογαριασμό σου.. Κιλοβατώρες κτλπ.. 

τωρα μου εχουν μπει αλλα διαολια γιατι εμενα ο μεσο ορος μου ειναι περιπου 100 το μηνα(οταν δεν κανω χρηση αιρ κοντισιον) και ειδα το ρολοι και εχει γραψει 180 και μου φαινεται περιεργο. 

• Like 1

6 hours ago, phanispal said:

Αρα ειχε δικιο το αγγλικο ντοκυμαντερ. Ψηφιακοι, και...κανουν 'λαθη΄ ή γραφουν περισσοτερο.

Εμ.

Ειναι δυνατον, να πιεζουν για κατι (παρε κοσμε νεους μετρητες), και να ειναι για το καλο μας;

Μαλλον αυτα πρεπει να γραφτουν και στο νημα των νεων μετρητων, να γλυτωσει κανενας απο τους νεους μετρητες....

----

Οταν βλεπεις, κρατος, παροχοι, εταιριες, να πεφτουν πανω σου και να προσπαθησουν να σε πεισουν για το....καλο σου,

να πονηρευεσαι.

• Like 1
  • Confused 1

6 ώρες πριν, phanispal είπε

Δύσκολο να αποδείξεις ότι κλέβουν εννοείς.Γιατι πριν 2 χρόνια είχα βρεθεί σε μέτρηση στην Πέτρου Ράλλη στο δεδδηε. Ναι καλά.. 

Παιδιά δεν ξέρω, φαντάζομαι αν υπάρχει ενδεχόμενο να κλέβουν οι νέοι μετρητές, είναι κάτι που θα διαπιστωθεί από άτομα που ψάχνονται και κάποια στιγμή θα γίνει χαμούλης.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήλα με πορτοκάλια δεν συγκρίνονται, kWh κατανάλωσης με kWh κατανάλωσης συγκρίνουμε. Όχι ποσό πληρωμής με ποσό πληρωμής. 

Επεξ/σία από motoboots

2 ώρες πριν, mindreader είπε

Αρα ειχε δικιο το αγγλικο ντοκυμαντερ. Ψηφιακοι, και...κανουν 'λαθη΄ ή γραφουν περισσοτερο.

Επειδή έχω πάνω από δύο χρόνια ψηφιακό μετρητή και ταυτόχρονα δικό μου μετρητή κατανάλωσης στον πίνακα, δεν έχω διαπιστώσει καμία ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους στις μετρήσεις.

• Like 5

Παιδιά καλημέρα το μπλέ συμβόλαιο μου στην δεη λήγει σε 4 ημέρες τι γίνεται ανανεώνεται αυτόματα το ανανεώνω εγώ από το Mydeh?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Εχω ΟΙΚΙΑΚΟ Γ1/Γ1Ν και με παιρνουν τηλεφωνο απο τη ΔΕΗ να βαλω μπλε my home enter. Εχω μπερδευτει με ολα αυτα καθε χρονο. Να το βαλω η να μη το βαλω?

16 ώρες πριν, jkoukos είπε

Επειδή έχω πάνω από δύο χρόνια ψηφιακό μετρητή και ταυτόχρονα δικό μου μετρητή κατανάλωσης στον πίνακα, δεν έχω διαπιστώσει καμία ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους στις μετρήσεις.

Ακριβώς στην ίδια φάση είμαι κι εγώ , καμία διαφορά δεν εχω διαπιστώσει!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...