Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter/Ηome4ΑLL + Γ1/Γ1Ν v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, Cynical Potato είπε

Το κοίταξα και όντως φαίνεται να με συμφέρει, τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβρη..

Και τότε μπορώ να κοιτάξω κάτι άλλο..

Η διαδικασία αλλαγής πχ 25 Σεπτεμβρίου, είναι εύκολη;

Σόρρυ για τις ερωτήσεις, τώρα τα ψιλομαθαινω κ εγώ!

Ευχαριστώ και πάλι!

Πανεύκολη με την ταυτότητά σου και έναν λογαριασμό.

2 ώρες πριν, yianis51 είπε

Καλησπέρα σας.Εχω απορία σε λογαριασμό ρεύματος κοινοχρήστων από τη ΔΕΗ, τιμολόγιοΓ21 Επαγγελματικό. Για κατανάλωση τετραμήνου 11 KWH, οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις είναι 25,20 ευρώ!!!!! Είναι σωστό?

Περιμένω απάντηση από ΔΕΔΗΕ.001.jpg.2fe79f770a17bc5a7050da1ebda82033.jpg

Ναι, είναι το πάγιο διανομής. 7 €/μήνα σου έρχεται +ΦΠΑ.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 884
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

41 λεπτά πριν, doomnx είπε

Πανεύκολη με την ταυτότητά σου και έναν λογαριασμό.

Ναι, είναι το πάγιο διανομής. 7 €/μήνα σου έρχεται +ΦΠΑ.

Τελικά έκανα την αίτηση στην Ήρων.

Θα δούμε πως θα πάει αυτό μέχρι Σεπτέμβρη και βλέπουμε μετά!

Ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πώς σταματάω από το πρασινο τιμολογιο τις υπηρεσίες fixit και greenpass που δεν χρειάζομαι;

Επεξ/σία από Anubis13

22 λεπτά πριν, Anubis13 είπε

Πώς σταματάω από το πρασινο τιμολογιο τις υπηρεσίες fixit και greenpass που δεν χρειάζομαι;

Τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών > Email > my.rae.gr

• Like 1
  • Thanks 1

Στις 5/7/2024 στις 9:21 ΠΜ, ekrepali είπε

Kανονικα πρέπει να σου τραβήξει 25 στη 1η πάγια και μετά 5 ευρώ (το υπόλοιπο δηλαδή του ebill) στη 2η πάγια. 

Αλλά επειδή είναι κοντά οι ημερομηνίες μπορεί να μη προλάβει να λογιστικοποιηθει η 1η συναλλαγή... επομένως αν κατά την εκτέλεση της 2ης παγιας φαίνεται υπόλοιπο 30, θα τραβήξει 30.

Έχω υπόλοιπο από το πράσινο τιμολόγιο 90€που λήγουν 21 Ιούλη. Παράλληλα εγώ μπήκα στο μπλε με την πάγια εντολή.

Ερώτηση: θα πρέπει και το ποσό των 90€να το τραβήξει με πάγια; 

Αν παρόλο που έχω την πάγια, θα μπορώ να πληρώσω νωρίτερα χωρίς να περιμένω την καταληκτική ημερομηνία;

4 ώρες πριν, Rattlehead είπε

Έχω υπόλοιπο από το πράσινο τιμολόγιο 90€που λήγουν 21 Ιούλη. Παράλληλα εγώ μπήκα στο μπλε με την πάγια εντολή.

Ερώτηση: θα πρέπει και το ποσό των 90€να το τραβήξει με πάγια; 

Αν παρόλο που έχω την πάγια, θα μπορώ να πληρώσω νωρίτερα χωρίς να περιμένω την καταληκτική ημερομηνία;

Αν έχεις περάσει στο μπλε και βλέπεις ενεργοποιημένη την πάγια εντολή, το χρεωστικό σου υπόλοιπο θα πληρωθεί αυτόματα στην ημερομηνία λήξης. Πάντα μπορείς να πληρώσεις όποτε θέλεις, φρόντισε μόνο να το κάνεις τουλάχιστον 3-4 ημέρες πριν, ώστε να ενημερωθεί το σύστημα και να μην τα «τραβήξει» ξανά στη λήξη. 

• Thanks 1

4 hours ago, motoboots said:

Πάντα μπορείς να πληρώσεις όποτε θέλεις, φρόντισε μόνο να το κάνεις τουλάχιστον 3-4 ημέρες πριν, ώστε να ενημερωθεί το σύστημα και να μην τα «τραβήξει» ξανά στη λήξη. 

3-4 εργάσιμες ημέρες πριν

21 Ιουλίου πέφτει Κυριακή... αν η πληρωμή γίνει Πέμπτη-Παρασκευή δε θα έχει λογιστικοποιηθεί τη Δευτέρα.

• Thanks 1

Ήρθε αυτος ο υπάλληλος που έρχεται οπότε θέλει έτσι μεχρι τωρα, ειπε οτι θα έρχεται κάθε μηνα αντε να δουμε αν θα έρθει

681d933d9997790706407372e19835ba.png

99292daf8f2c6b7420c50bc117b117fb.png

3 ώρες πριν, giannisww είπε

Ήρθε αυτος ο υπάλληλος που έρχεται οπότε θέλει έτσι μεχρι τωρα, ειπε οτι θα έρχεται κάθε μηνα αντε να δουμε αν θα έρθει

681d933d9997790706407372e19835ba.png

99292daf8f2c6b7420c50bc117b117fb.png

Στην γειτονια που ειμαι παντως ερχεται ο καψερος 3 μήνες σερί τωρα. Αλλα τα μισα σπιτια ειναι κλειδωμενα οπως ειναι λογικο. Και πολλες φορες λειπουν και δεν μετραει.

Καλησπέρα, μου βγήκε ο τελικός λογαριασμός και μου έχουν χρεώσει επίδομα θέρμανσης ΤΕΜ, τι παίζει; δεν υπολόγισαν σωστά πριν ένα μήνα το επίδομα θέρμανσης που εφάρμοσαν και πήραν πίσω ένα μέρος; ο λογαριασμός είναι οικιακός

Screenshot_20240711_004450_Samsung Notes.jpg

7 hours ago, telusgr said:

Καλησπέρα, μου βγήκε ο τελικός λογαριασμός και μου έχουν χρεώσει επίδομα θέρμανσης ΤΕΜ, τι παίζει; δεν υπολόγισαν σωστά πριν ένα μήνα το επίδομα θέρμανσης που εφάρμοσαν και πήραν πίσω ένα μέρος; ο λογαριασμός είναι οικιακός

Screenshot_20240711_004450_Samsung Notes.jpg

myrae με αιτιολογία Το λογαριασμό μου --> Τη σαφήνεια του λογαριασμού

ζήτα επεξήγηση

Στις 6/7/2024 στις 1:41 ΜΜ, Anubis13 είπε

fix it εμενα δεν μου χρεωσαν,δεν ξερω σε καποιον αλλο αν χρεωθηκε.

greenpass εχεις 2 επιλογες,

η πας σε καταστημα και το κανει υπαλληλος,του αναφερεις τον ορο οτι μετα τον ρπωτο μηνα μπορεις να το απενταξεις ,ειναι ορολογια δικια τους ..αν δεν το πεις μπορει αναλογα που θα τυχεις να σου αρνηθουν.

η' κανεις μεσα απο την σελιδα αιτημα απενταξης απο το greenpass,ετσι λεγεται..για να το κανεις το αιτημα ονλαιν πας βοηθεια και υποστηριξη και συμπληρωνεις την φορμα.αναλογα που θα τυχεις ,μπορει να στο αποριψουν.τοτε κανεις ενα πριντ σκριν μεσα απο  mydei τον ορο που λεει οτι συμφωνα με τους ορους του συμβολαιου που υπεγραψα εχω δικαιωμα μετα τον πρωτο μηνα να δισκοψω το greenpass.και στειλτο.μετα απο 1 εβδομαδα αξιολογησης θα σου απαντησουν θετικα.

• Like 1

4 hours ago, megapaixtaras said:

greenpass εχεις 2 επιλογες,

η πας σε καταστημα και το κανει υπαλληλος,του αναφερεις τον ορο οτι μετα τον ρπωτο μηνα μπορεις να το απενταξεις ,ειναι ορολογια δικια τους ..αν δεν το πεις μπορει αναλογα που θα τυχεις να σου αρνηθουν.

η' κανεις μεσα απο την σελιδα αιτημα απενταξης απο το greenpass,ετσι λεγεται..για να το κανεις το αιτημα ονλαιν πας βοηθεια και υποστηριξη και συμπληρωνεις την φορμα.αναλογα που θα τυχεις ,μπορει να στο αποριψουν.τοτε κανεις ενα πριντ σκριν μεσα απο  mydei τον ορο που λεει οτι συμφωνα με τους ορους του συμβολαιου που υπεγραψα εχω δικαιωμα μετα τον πρωτο μηνα να δισκοψω το greenpass.και στειλτο.μετα απο 1 εβδομαδα αξιολογησης θα σου απαντησουν θετικα.

3η επιλογή,

Myrae --> αιτιολογία άλλο. Γράψεις ότι ζητάς τη κατάργηση του green pass σύμφωνα με την παράγραφο 7 των ειδικών όρων green pass.

100% επιτυχία.

• Like 3

50 λεπτά πριν, ekrepali είπε

3η επιλογή,

Myrae --> αιτιολογία άλλο. Γράψεις ότι ζητάς τη κατάργηση του green pass σύμφωνα με την παράγραφο 7 των ειδικών όρων green pass.

100% επιτυχία.

μα κια τα αλλα εχουν επιτυχια,δοκιμασμενα.μην παμε συνεχεια κετευθειαν ραε. δεν υπαρχει λογος,μονο αν του αποριψουν το αιτημα..που δεν θα το κανουν ,εστω και αν κανουν τους δυσκολους ,αυτο ισχυει μονο απο την αιτηση,στο καταστημα δεν προκειται αρκει να πει την παραγραφο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...