Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, Dogtor21 είπε

Η ΔΕΗ που δίνει το 50€??? Γιατί στο site δεν λέει κάτι..

4 ώρες πριν, Arkin είπε

Τα εδινε πριν μεχρι τελος Ιουνιο επειτα εγινε 30αρι και η τιμη ανεβηκε απο 12.3 λεπτα στα 14.2 λεπτα.

Δείτε το φύλλο «Χρήσιμα».

4 ώρες πριν, Geoponer είπε

1. Ούτε στη σελίδα της Ζενίθ ούτε στο Excel του @doomnx βλέπω τελική τιμή KWh κοντά στα €0,10 για το συγκεκριμένο πρόγραμμα . Εγώ εμπιστεύομαι αυτά που βλέπω στο site και στο Excel, σωστά;

Ό,τι σου βγάζει το Excel ισχύει για την τρέχουσα ΤΕΑ. Γενικά σε παραμυθιάζουν στα τηλέφωνα γιατί δεν ξέρεις τι είναι ΤΕΑ και Μηχανισμός Διακύμανσης.

4 ώρες πριν, adi32 είπε

Του ηρωνα τα 50ε αν ησουν και πριν 2-3 μηνες ισχυουν σε καποιο προγραμμα?

4 ώρες πριν, petranthe είπε

Solar

Τα παίρνεις και στα άλλα, για την ώρα.

3 ώρες πριν, gogkroj είπε

αυτο το μηνα που παμε,εχει ξεχωρισει κανεις τιποτα?

Ανάλογα την κατανάλωση και τη διάθεση τουρισμού. Συμπληρώνεις το εξέλ και βλέπεις. Αύριο όμως, γιατί ακόμα ανακοινώνονται τιμές και προγράμματα.

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα 

Πέρασε ο γιος Πάτρα και θέλω να συνδέσω το ρεύμα που είναι κομμενο από τον προηγούμενο.

Το σπίτι έχει ένα air condition και στην πορεία θα μπει και δεύτερο.

Υπάρχει και θερμοσίφωνας.

Τι θα προτείνατε λοιπόν για φοιτητή για έναρξη ιδανικά?

39 λεπτά πριν, doomnx είπε

Τα παίρνεις και στα άλλα, για την ώρα

Να κανω αίτηση και βλέπω τους όρους αν το έχει? Ή περιμένω αύριο τιμές από όλους? 

Θα έχω δύο σπίτια με 900 τον Αύγουστο και έχω καμένο Ηρων το 50αρι και στα 2 και καμένο το 500 της βολτον στο ένα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για τα 50€ του ΗΡΩΝ που έγινε ανα εξάμηνο, ειναι δεμένα με τον αριθμο παροχής ή το ΑΦΜ?

πχ αν ο προηγούμενος ενοικιαστής ειχε πάρει τα 50€ πριν 1-2 μήνες, εγώ ως νέος δεν θα τα πάρω;

και αν εχουμε πιστωτικό στην ΗΡΩΝ μέχρι ποσο καιρό μένει περίπου; πχ εχει γυρίσει στην ΗΡΩΝ καποιος μετά απο 2-3 μήνες και εκμεταλλεύτηκε το πιστωτικό;

Επεξ/σία από prefuse

1 ώρα πριν, doc είπε

Καλησπέρα 

Πέρασε ο γιος Πάτρα και θέλω να συνδέσω το ρεύμα που είναι κομμενο από τον προηγούμενο.

Το σπίτι έχει ένα air condition και στην πορεία θα μπει και δεύτερο.

Υπάρχει και θερμοσίφωνας.

Τι θα προτείνατε λοιπόν για φοιτητή για έναρξη ιδανικά?

Αρχικά βόλτον πράσινο η κίτρινο για τις 500 δωρεάν κιλοβατώρες μετά τις 30 μέρες ξανά αλλαγή όμως σε ότι θα συμφέρει περισσότερο τότε 

34 λεπτά πριν, adi32 είπε

Να κανω αίτηση και βλέπω τους όρους αν το έχει? Ή περιμένω αύριο τιμές από όλους? 

Θα έχω δύο σπίτια με 900 τον Αύγουστο και έχω καμένο Ηρων το 50αρι και στα 2 και καμένο το 500 της βολτον στο ένα 

Στο ένα βόλτον για 500 δωρεάν στο άλλο ή σολαρ που δεν έχει 6μηνο ορο η στα άλλα του Ήρων με ρίσκο όμως αν δεν το δώσουν αρκετοί όμως έχουν αναφέρει ότι το έχουν πάρει ας έχει όρο 6μηνου

30 λεπτά πριν, prefuse είπε

για τα 50€ του ΗΡΩΝ που έγινε ανα εξάμηνο, ειναι δεμένα με τον αριθμο παροχής ή το ΑΦΜ?

πχ αν ο προηγούμενος ενοικιαστής ειχε πάρει τα 50€ πριν 1-2 μήνες, εγώ ως νέος δεν θα τα πάρω;

και αν εχουμε πιστωτικό στην ΗΡΩΝ μέχρι ποσο καιρό μένει περίπου; πχ εχει γυρίσει στην ΗΡΩΝ καποιος μετά απο 2-3 μήνες και εκμεταλλεύτηκε το πιστωτικό;

Χωρίς να σε είμαι σίγουρος μάλλον με ΑΦΜ,Έχω παρατημένο πιστωτικό  αρκετούς μήνες μικρό πόσο βέβαια και δεν βλέπω να χάνεται  

• Like 2

11 minutes ago, favou2000 said:

Αρχικά βόλτον πράσινο η κίτρινο για τις 500 δωρεάν κιλοβατώρες μετά τις 30 μέρες ξανά αλλαγή όμως σε ότι θα συμφέρει περισσότερο τότε 

Στο ένα βόλτον για 500 δωρεάν στο άλλο ή σολαρ που δεν έχει 6μηνο ορο η στα άλλα του Ήρων με ρίσκο όμως αν δεν το δώσουν αρκετοί όμως έχουν αναφέρει ότι το έχουν πάρει ας έχει όρο 6μηνου

Χωρίς να σε είμαι σίγουρος μάλλον με ΑΦΜ,Έχω παρατημένο πιστωτικό  αρκετούς μήνες μικρό πόσο βέβαια και δεν βλέπω να χάνεται  

νομιζω οτι για "μικρές" καταναλώσεις πχ 200-300kw συμφέρει περισσότερο ΗΡΩΝ παρά βόλτον πράσινο η κίτρινο, γιατι με το 50€ πληρώνονται και τα τέλη.

μακαρι να ειναι με ΑΦΜ γιατι αλλιως αν το εχει πάρει ο προηγούμενος δεν θα μπορούμε.

7 λεπτά πριν, prefuse είπε

νομιζω οτι για "μικρές" καταναλώσεις πχ 200-300kw συμφέρει περισσότερο ΗΡΩΝ παρά βόλτον πράσινο η κίτρινο, γιατι με το 50€ πληρώνονται και τα τέλη.

μακαρι να ειναι με ΑΦΜ γιατι αλλιως αν το εχει πάρει ο προηγούμενος δεν θα μπορούμε.

Δεν έχει σχέση ο προηγούμενος. Το bonus εγγραφής αφορά εσένα.

22 λεπτά πριν, favou2000 είπε

στα άλλα του Ήρων με ρίσκο όμως αν δεν το δώσουν αρκετοί όμως έχουν αναφέρει ότι το έχουν πάρει ας έχει όρο 6μηνου

Θα κάνω και θα δω το συμβόλαιο, αν δεν γράφει όρο για 6 μηνο δεν μπορεί να μη το δώσουν το 50 αρι. Αν το γράφει πάω αλλού 

57 λεπτά πριν, adi32 είπε

Εγώ θα περίμενα λίγο. Με λίγες μέρες δε σώζεσαι.

Μόλις τώρα, adi32 είπε

Θα κάνω και θα δω το συμβόλαιο, αν δεν γράφει όρο για 6 μηνο δεν μπορεί να μη το δώσουν το 50 αρι. Αν το γράφει πάω αλλού 

Σε εμάς έγραφε όρο αλλά το πήραμε κανονικά.

On 31/07/2024 at 00:30, Stak5 said:

Δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να μην είναι στα ίδια στοιχεία. Η σύσταση γίνεται αποκλειστικά μέσω τηλεφώνου. Ο νέος παίρνει 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό, ενώ ο παλιός παίρνει 20 ευρώ στον επόμενο

Αν υπάρχει ήδη πιστωτικό στον Ήρων από μερικούς μήνες πριν και ξαναπάμε, το πιστωτικό θα προστεθεί στα 50€ ή μηδενίζεται και σου δίνουν μόνο τα 50€ ή χάνονται τα 50€ και μένει μόνο το πιστωτικό;

5 λεπτά πριν, prefuse είπε

Αν υπάρχει ήδη πιστωτικό στον Ήρων από μερικούς μήνες πριν και ξαναπάμε, το πιστωτικό θα προστεθεί στα 50€ ή μηδενίζεται και σου δίνουν μόνο τα 50€ ή χάνονται τα 50€ και μένει μόνο το πιστωτικό;

Θεωρητικά δεν μηδενίζει καθώς θα είναι άλλη παροχή. Θα παραμείνει σε ισχύ το πιστωτικό που ήδη έχεις όμως δεν εγγυάται κάποιος ότι θα ξαναπάρεις 50 ευρώ. Αν όμως σου τα δώσουν, θα έχεις 50+όσα είχες.

57 λεπτά πριν, chester20080 είπε

@doomnx Το guarantee του ΗΡΩΝ υπάρχει κάπου στο excel σου; Μεταξύ yellow one home και generous guarantee home?

Στο ιστορικό τιμών υπάρχει, γιατί είχε καταργηθεί για ένα διάστημα από το site. yellow one ξεκάθαρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...