Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Αυτή τη στιγμή έχω μια παροχή στον ΗΡΩΝ. Αν φέρω και άλλη μια παροχή για πρώτη φορά στον ΗΡΩΝ, επίσης στο όνομά μου, στο yellow one και κατευθείαν όταν γίνει η ενεργοποίηση κάνω αίτημα στη volton με τις 500 kwh δώρο θα πάρω τα 50 ευρώ ή να κάνω κατευθείαν στο solar για να μη ρισκάρω; Επίσης για μια άλλη παροχή που ενεργοποιήθηκε μόλις χτες και έγινε τηλεφωνικά η αίτηση και μου είπαν ότι θα πάρω τα 50 ευρώ, αν κάνω αίτημα στη volton πάλι για τις δωρεάν kwh, θα τα πάρω τα 50 ευρώ; Θα με βοηθούσε πολύ αν κάποιος απαντούσε

Επεξ/σία από Stak5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα τουρίστες! Για τα πρακτικά.... Αίτημα μέσω τηλεφώνου στα κεντρικά της Volton στις 25/7 Πέμπτη, ολοκλήρωση εκπροσώπησης στις 30/7 Τρίτη. Μάλλον έχουν ξεκινήσει και στρώνουν οι καταχωρήσεις - αλλαγές στην Volton.

Αυτή η Elpedison έχει σκοπό να μας τραβήξει με καμία προσφορά μέσα στον Αύγουστο ή δεν την ενδιαφέρουμε πλέον; Έχει κανείς κάποια πληροφόρηση; Με βλέπω για ΗΡΩΝ Solar για κανένα 10-15ήμερο και πάλι πίσω στη Volton για τις 500kWh.

Όσον αφορά στον 6μηνο όρο για τα 50€ στον ΗΡΩΝ, είστε πολλοί αυτοί που ρισκάρατε και σας βγήκε; Δεν θέλω να τους χαρίσω € από τη στιγμή που έχω επιλογές..

Επεξ/σία από stavros_ace
  • Like 1

11 λεπτά πριν, vali είπε

Στα 1,6 λεπτά η επιδότηση στην kWh μεχρί 500kwh για τα κυμαινόμενα τιμολόγια και 5 λεπτά στο ΚΟΤ

Άρα στα κοτ θα είναι - 5 cents η επιδότηση και άλλα 4,5 το κλασικό;

58 λεπτά πριν, stavros_ace είπε

Καλησπέρα τουρίστες! Για τα πρακτικά.... Αίτημα μέσω τηλεφώνου στα κεντρικά της Volton στις 25/7 Πέμπτη, ολοκλήρωση εκπροσώπησης στις 30/7 Τρίτη. Μάλλον έχουν ξεκινήσει και στρώνουν οι καταχωρήσεις - αλλαγές στην Volton.

Αυτή η Elpedison έχει σκοπό να μας τραβήξει με καμία προσφορά μέσα στον Αύγουστο ή δεν την ενδιαφέρουμε πλέον; Έχει κανείς κάποια πληροφόρηση; Με βλέπω για ΗΡΩΝ Solar για κανένα 10-15ήμερο και πάλι πίσω στη Volton για τις 500kWh.

Όσον αφορά στον 6μηνο όρο για τα 50€ στον ΗΡΩΝ, είστε πολλοί αυτοί που ρισκάρατε και σας βγήκε; Δεν θέλω να τους χαρίσω € από τη στιγμή που έχω επιλογές..

Εγώ πάντως που είμαι στην ίδια φάση... άλλαξα σε win more και από βδομάδα θα πάω για σολαρ για σίγουρο 50αρικο...θα λείπω κιόλας άρα ελάχιστη κατανάλωση για ένα διάστημα...και βλέπουμε...θα μπορούσα να ρισκάρω σε one αλλά προτιμώ τα σίγουρα... γιατί άλλο τι έγινε πριν από ένα+ μήνα που ξεκίνησε ο όρος του 6μηνου και άλλο τώρα που περνάει ο καιρός.. 

Καλησπέρα παιδιά ήμουν τον προηγούμενο μήνα στο ηρών για το 50 ευρώ και λέω αυτόν τον μήνα να παω volton yellow simple για τις 500 κιλοβατώρες που έχει δωρεάν ( έχω αντλία θερμότητας για θέρμανση - ψύξη ) . Υπάρχει κάτι καλύτερο για αυτόν τον μήνα ; 

17 λεπτά πριν, adi32 είπε

μολις με πηραν τηλ γι αυτο με 20% εκπτωση

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/power-home-smart-night/

Την έκπτωση 20% την αναφέρει στη σελίδα, δεν είναι καμιά ειδική προσφορά ορισμένου χρόνου.

Μη βιαστείς, δες στο Excel του @doomnx τι σε συμφέρει με βάση την κατανάλωσή σου. Έτσι πήγε να με πιέσει κι εμένα πριν λίγο, αλλά είδα ότι τελικά με συμφέρει κίτρινο της Protergia.

2 ώρες πριν, darkmatinee είπε

9 λεπτά δεν βγαίνει σίγουρα. Μήπως έβαλε και την επιδότηση μέσα; Γιατί αν πάρει την επιδότηση τότε μπορεί να φθάσει τόσο

Είναι πιθανό, σε ευχαριστώ.

Αντίστοιχα όμως θα πάρει και το κίτρινο της Protergia, οπότε πάλι μου βγαίνει φθηνότερο :-)

• Like 1

14 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

1.6 λέμε!!!

κλασικό εννοώ την έκπτωση που δίνει από μόνο του το ΚΟΤ όχι την κρατική επιδότηση του Αυγούστου στους πελάτες χωρίς κοτ

31 minutes ago, Stak5 said:

κλασικό εννοώ την έκπτωση που δίνει από μόνο του το ΚΟΤ όχι την κρατική επιδότηση του Αυγούστου στους πελάτες χωρίς κοτ

4,5 λεπτά είναι η επιδότηση του Κοτ β και επιπλέον 5 λεπτά η κρατική ενίσχυση που θα δωθεί τον Αυγουστο

Περασαν για καταμετρηση τη Δευτερα αλλα ακομα δεν εχουν αλλαξει οι ενδειξεις στο app του Δεδδηε. Ειναι λογικο τοσες μερες και να μην εχουν περαστει οι νεες?

Μόλις τώρα, thanos678 είπε

Περασαν για καταμετρηση τη Δευτερα αλλα ακομα δεν εχουν αλλαξει οι ενδειξεις στο app του Δεδδηε. Ειναι λογικο τοσες μερες και να μην εχουν περαστει οι νεες?

ΑΥΡΙΟ θα φανεί 

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...