Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Stak5 είπε

Γιατί τόσο πολύ;

Ανέβηκαν πολύ οι τιμές, αλλά και η elpe το ξεφτυλισε 

Με πήραν από τη volton από το τμήμα διακράτησης. Άρχισε να λέει αρλουμπες ότι στο yellow one θα εφαρμοστεί και η διακύμανση τον Αύγουστο Σεπτέμβριο χωρίς καμία ντροπή. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Ανέβηκαν πολύ οι τιμές, αλλά και η elpe το ξεφτυλισε 

Με πήραν από τη volton από το τμήμα διακράτησης. Άρχισε να λέει αρλουμπες ότι στο yellow one θα εφαρμοστεί και η διακύμανση τον Αύγουστο Σεπτέμβριο χωρίς καμία ντροπή. 

Και εμένα μου το είπαν αυτό. Συνήθως τους τρολάρω για όσο πάει, αλλά σήμερα δεν είχα καμία όρεξη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ και μια 4-5 ημέρες έχω υπογράψει στην Protergia για το Protergia Οικιακό Value Easy | Protergia με πάγιο €5 και τιμή KWh περίπου €0,09 (κυμαινόμενο ούτως ή άλλως), αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή παρόχου.

Μόλις με κάλεσαν από τη Ζενίθ για το Κίτρινο Τιμολόγιο Ρεύματος Power Home Smart Night | ZeniΘ (zenith.gr), με τιμή περίπου €0,09 (μετά τις εκπτώσεις, αλλά κυμαινόμενο κι αυτό) και δώρο τα πάγια για ένα χρόνο. Το θέμα είναι ότι:

1. Ούτε στη σελίδα της Ζενίθ ούτε στο Excel του @doomnx βλέπω τελική τιμή KWh κοντά στα €0,10 για το συγκεκριμένο πρόγραμμα . Εγώ εμπιστεύομαι αυτά που βλέπω στο site και στο Excel, σωστά;

2. Προφανώς είναι θέμα ημερών να γίνει η μεταβαση της παροχής μου στην Protergia. Υπάρχει περίπτωση να σκαλώσει το σύστημά τους για τη μετάβαση σε νέο πάροχο αν δεν έχω προλάβει να ενεργοποιηθώ στον προηγούμενο;

3. Μου είπαν ότι για το πρόγραμμα της Protergia ισχύει όριο €500 KWh, πάνω από το οποίο αλλάζει η χρέωση, αλλά ούτε και αυτό το βλέπω στη σύμβαση!

Στο μεταξύ (προφανώς) με πίεσε να στείλω τα στοιχεία για την αλλαγή παρόχου το συντομότερο δυνατόν (κάποια ακόμη και τηλεφωνικά), καθώς όπως μου είπε αύριο μπορεί να μην ισχύει η προσφορά, ενώ στο site της Ζενίθ βλέπω αυτά που μου είπε να ισχύουν κανονικά (όχι σαν ειδική προσφορά περιορισμένου χρόνου), όπως και στο Excel του @doomnx ! Άρα μάλλον μου έλεγε παπάτζες για να πιάσει πελάτη.

Λέω να μείνω Protergia για τη χαμηλότερη τιμή KWh, παρά το πάγιο, και βλέπω για Ζενίθ μετά (ήταν η 2η επιλογή μου ούτως ή άλλως) εκτός αν έχετε κάτι άλλο να επισημάνετε ή να προτείνετε.

Αναφορά σε κείμενο

Επεξ/σία από Geoponer

5 λεπτά πριν, Stak5 είπε

Και εμένα μου το είπαν αυτό. Συνήθως τους τρολάρω για όσο πάει, αλλά σήμερα δεν είχα καμία όρεξη.

Εγώ σκέφτηκα ότι αυτό μπορεί να το κάνει σε κάποιον ηλικιωμένο και πάνω στη ταραχή του να πειστεί από τα ψέματα. Δεν έχουν καμία ντροπή, αισχος. Πάντως στεναχωρέθηκα και λίγο που δεν άκουσα "θα σας δώσουμε άλλον ένα μήνα 500kwh δωρεάν"

• Like 1

16 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Η ΔΕΗ που δίνει το 50€??? Γιατί στο site δεν λέει κάτι..

Τα εδινε πριν μεχρι τελος Ιουνιο επειτα εγινε 30αρι και η τιμη ανεβηκε απο 12.3 λεπτα στα 14.2 λεπτα. Γενικα ολα ασυμφορα ειναι τωρα ξεφυγαν οι τιμες και θα την πληρωσει πολυ ακριβα ο κοσμος ειδικα με τα κλιματιστικα να δουλευουν ολη μερα. 

• Sad 2

2 λεπτά πριν, petranthe είπε

Solar

Θα πηγαινα βολτον αλλα το θεμα ειναι οτι θα καψω αυτο το μηνα 900 και αν παω βολτον μπορει να με ενεργοποιησουν σε 20 μερες και καηκα μεχρι τοτε 

30 minutes ago, Geoponer said:

Μόλις με κάλεσαν από τη Ζενίθ για το Κίτρινο Τιμολόγιο Ρεύματος Power Home Smart Night | ZeniΘ (zenith.gr), με τιμή περίπου €0,09 (μετά τις εκπτώσεις, αλλά κυμαινόμενο κι αυτό) και δώρο τα πάγια για ένα χρόνο. Το θέμα είναι ότι:

9 λεπτά δεν βγαίνει σίγουρα. Μήπως έβαλε και την επιδότηση μέσα; Γιατί αν πάρει την επιδότηση τότε μπορεί να φθάσει τόσο

• Thanks 1

1 ώρα πριν, darkmatinee είπε

9 λεπτά δεν βγαίνει σίγουρα. Μήπως έβαλε και την επιδότηση μέσα; Γιατί αν πάρει την επιδότηση τότε μπορεί να φθάσει τόσο

Επιβεβαιώνω πως κι εμένα με κάλεσαν από τη ζενίθ και μου ανέφεραν την ίδια προσφορά.

+ ένα σταθερό τιμολόγιο περίπου στα 0,095 με 9.90 πάγιο για 1 χρόνο.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...