Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, prefuse είπε

αλλο ρωταω αλλα thanks, πως υπολογίζονται οι ρυθμιζόμενες κτλ.. δεν νομίζω να κλεβουν στις πράξεις καθως ειναι εύκολα αντιληπτό απο όλους. Αν κλέβουν, ειναι στην μέθοδο του υπολογισμού και οχι στις πράξεις πχ 200kw x 0,10 = 20

Ο ΗΡΩΝ στις πράξεις έκλεβε. Έγραφε 1 x 2 = 4.

Όλες οι τιμές είναι γνωστές. Με βάση την κατανάλωση σε kWh και τη διάρκεια τιμολόγησης μπορείς να επαληθεύσεις και ρυθμιζόμενες και ΕΡΤ και Δήμο.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, iordanikos είπε

Γιατί στο excel η τιμή του ηρων yellow free home είναι 0,22233 και στην ιστοσελίδα αναφέρει 0,0840€/kWh;

Γιατί όπως γράφει κάτω από το πινακάκι: 

Στο Πρόγραμμα εφαρμόζεται Διακύμανση Κόστους Αγοράς σύμφωνα με το άρθρο 3.2.2.2 των Ειδικών Όρων. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Γιατί όπως γράφει κάτω από το πινακάκι: 

Στο Πρόγραμμα εφαρμόζεται Διακύμανση Κόστους Αγοράς σύμφωνα με το άρθρο 3.2.2.2 των Ειδικών Όρων. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ευχαριστώ!

• Thanks 1

37 λεπτά πριν, Specs είπε

@doomnx πεσε πουλακι μου να κοιμηθεις, μη χασομερας, εχεις αγωνα αυριο, Ολυμπιακους Ενεργειακου Τουρισμου , να κανονισεις ποιος θα παει που...

Ναι, καλά περίμενε! Αργά το βράδυ θα ανεβάσουν τις τιμές και μετά από αυτό η κυβέρνηση θα αποφασίσει την επιδότηση. Έχουμε τουλάχιστον 2 μέρες να χαζέψουμε Ολυμπιακούς Αγώνες 😂

• Like 1

4 minutes ago, doomnx said:

Αργά το βράδυ θα ανεβάσουν τις τιμές

Μα εμενα με πηραν απο Volton για μια συνδεση που μολις εφυγα, να με καλωσορισουν κ να μου πουνε κ την τιμη που ΘΑ εχουν για να παραμεινω! Λεω δεν την εχει αποφασισει ακομη ο επικεφαλης σας κ την ξερετε εσεις ηδη? πειτε μου να την μαθω κ γω. Δεν γινεται λεει, απλα θα ειναι φτηνοτερη ολων...εκει λεμε αντε γεια !!!

• Like 1
  • Haha 5

32 λεπτά πριν, Specs είπε

Μα εμενα με πηραν απο Volton για μια συνδεση που μολις εφυγα, να με καλωσορισουν κ να μου πουνε κ την τιμη που ΘΑ εχουν για να παραμεινω! Λεω δεν την εχει αποφασισει ακομη ο επικεφαλης σας κ την ξερετε εσεις ηδη? πειτε μου να την μαθω κ γω. Δεν γινεται λεει, απλα θα ειναι φτηνοτερη ολων...εκει λεμε αντε γεια !!!

Ντάξει μερικοί έχουν φιξ τιμές για Αύγουστο. ΗΡΩΝ, Protergia, Volton έχουν προγράμματα με κάτω από 14 λεπτά που δεν θα επιδοτηθούν.

Έβαλα τα σιγουράκια στο Ιστορικό για τον Αύγουστο και την προσφορά της ΔΕΗ.

• Like 2

36 λεπτά πριν, doomnx είπε

Ντάξει μερικοί έχουν φιξ τιμές για Αύγουστο. ΗΡΩΝ, Protergia, Volton έχουν προγράμματα με κάτω από 14 λεπτά που δεν θα επιδοτηθούν.

Έβαλα τα σιγουράκια στο Ιστορικό για τον Αύγουστο και την προσφορά της ΔΕΗ.

Υπολογισιμη η προσφορα της Δεη, αλλα το 50αρι που δινει , θα ροκανιστει με την αλμυρη τιμη kwh..μεχρι 30/09 αποφασισα να μην το κουνησω απο Ηρων με τις καταναλωσεις που εχω..Εκτος κι αν εχουμε κανα δωρο σαν αυτα του Γεναρη😄

Καλημέρα καλό μήνα παιδιά έλαβα αυτό 

Αγαπητή/-έ Πελάτη,
Η Protergia προχωρά με μια ακόμα μοναδική κίνηση, ώστε να νιώθεις πάντα σιγουριά για το ρεύμα σου! Τον Αύγουστο διατηρούμε ΙΔΙΕΣ τις τιμές σε ΟΛΑ τα προγράμματα ρεύματος μας για νέους και υφιστάμενους πελάτες, οικιακούς αλλά και μικρούς επαγγελματίες απορροφώντας τις αυξήσεις των τιμών χονδρεμπορικής αγοράς ενέργειας. 
Γιατί η ενέργεια αλλάζει και γίνεται Protergia.

• Haha 1

1 ώρα πριν, alexander098 είπε

Βγήκε τελικός λογαριασμός από elpe, περίοδος τιμολόγησης 05/07-19/07, με χρέωσαν 0.21164 όνειρο 

Γιατί τόσο πολύ;

https://www.cnn.gr/oikonomia/chrima/story/431818/ilektriko-reyma-ti-tha-plirosoume-ton-aygousto-poioi-dikaioyntai-epidotisi

διαβάζοντας το πρόν άρθρο καταλαβαινω  ότι τον Ιουλιο μήνα παρόλο που η ΤΕΑ ηταν η μεγαλύτερη 0,13518 ηταν ,οι επιδοτήσεις που θα δώσουν θα ειναι οτι  καταναλώσει κάποιος μέσα στον Αύγουστο και οχι οτι κατανάλωσε τον Ιούλιο ,και τέλος Αυγουστου η ΤΕΑ αναμένετε να ειναι μικρότερη.

😂😂😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Stak5 είπε

Γιατί τόσο πολύ;

Βάσει τύπου.

Protergia, ΗΡΩΝ και ελίν κρατάνε τις ίδιες τιμές. Έχω ενημερώσει κατάλληλα το excel.

Επεξ/σία από doomnx

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...