Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

40 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Δεν ανέφερες κάτι φαντάζομαι για 6μηνο??? Σκέφτομαι και το σολαρ για σιγουριά αλλά είναι πανάκριβο (βέβαια θα λείπω ένα διάστημα στα μέσα του μήνα).. αλλά θα καθόμουν στο one μέχρι Σεπτέμβρη με σταθερή τιμή.

Τσιμουδιά δεν έβγαλα 🤐😂

56 λεπτά πριν, artist1 είπε

οταν αλλαξει ο μηνας δεν θα υπαρχει η προσφορα; Και τα 50 ευρω τα χρησιμοποιεις στο ρευμα σωστα; 

Δεν έχει ημερομηνία λήξης η προσφορά με το e-contract. Τα 50 € + ΦΠΑ + ΔΕΤΕ αφαιρούνται από τον 1ο λογαριασμό.

• Like 2
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα, σε σπίτι που πρέπει να κάνουμε πρώτη σύνδεση μέσα στον Αύγουστο αλλά στην ουσία θα μείνουμε από 01/09,τι θα μου προτείνατε; Το ίδιο θα ήθελα και για αέριο, αν και καταλαβαίνω πρέπει να ρωτήσω στο αντίστοιχο θέμα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Καλησπέρα,

Συναδελφος μου εδειξε τον εκκαθαριστικο λογαριασμο Μαρτιου-Μαιου 2024 απο Προτεργια και είχε χρέωση 0,197/Kw.

Του είπα οτι αποκλείεται να είναι τοσο η χρεωση, καποιο λαθος εχει γινει. Γνωριζει κανεις κατι?

23 ώρες πριν, dimtech είπε

Εκπροσωπηση Elpedison 13/06 και αποδοση ποντων go4more την περασμενη Παρασκευη. Που παμε τωρα οεο;!

ΗΡΩΝ για 50ε πηγα εγω (ιδια περιπτωση με τη δικη σου)

35 λεπτά πριν, tsaltinho είπε

Καλησπέρα,

Συναδελφος μου εδειξε τον εκκαθαριστικο λογαριασμο Μαρτιου-Μαιου 2024 απο Προτεργια και είχε χρέωση 0,197/Kw.

Του είπα οτι αποκλείεται να είναι τοσο η χρεωση, καποιο λαθος εχει γινει. Γνωριζει κανεις κατι?

αν δεν δουμε ποιο προγραμμα εχει, δεν μπορουμε να απαντησουμε.

16 minutes ago, thermaikos4 said:

αν δεν δουμε ποιο προγραμμα εχει, δεν μπορουμε να απαντησουμε.

υπαρχει προγραμμα στην Προτεργια Μαρτιο-Μαιου 24 με χρεωση τελικη 19,7 την κιλοβατωρα????

Είμαι μεταξύ

1) Να πάω λίγες μέρες win more και 5/8 να παω σολαρ για σίγουρο 50€ ( θα λείπω από 8/8 για δύο βδομάδες)

2) Να πάω σολαρ από 1/8 και

3) Να πάω yellow one 1/8 με ρίσκο για το 50€

Τι θα κάνατε στην θέση μου?

παλαιότερα ο ΗΡΩΝ έδινε και 20ευρω αν έκανες κάποιον σύσταση. 

αν έχω 3 παροχές(2 στο ονομα μου,1 αλλού) μπορώ να κάνω τις συστάσεις για να πάρω στις άλλες 2 το 20ευρω?

ή σε περίπτωση σύστασης θα χάσουν το 50ευρω οι άλλες 2?

επίσης θυμάμαι παλαιότερα είχαν γίνει κάτι λάθος χρεώσεις στις ρυθμιζόμενες.

ισχύει πάλι κάτι τετοιο; πρέπει να προσέχουμε κάτι συγκεκριμένο;

8 λεπτά πριν, chocorellos είπε

παλαιότερα ο ΗΡΩΝ έδινε και 20ευρω αν έκανες κάποιον σύσταση. 

αν έχω 3 παροχές(2 στο ονομα μου,1 αλλού) μπορώ να κάνω τις συστάσεις για να πάρω στις άλλες 2 το 20ευρω?

ή σε περίπτωση σύστασης θα χάσουν το 50ευρω οι άλλες 2?

επίσης θυμάμαι παλαιότερα είχαν γίνει κάτι λάθος χρεώσεις στις ρυθμιζόμενες.

ισχύει πάλι κάτι τετοιο; πρέπει να προσέχουμε κάτι συγκεκριμένο;

Ισχύει ακόμα, το έκανα πριν μια εβδομάδα.

https://ypodomes.com/oloklirothike-i-exagora-tis-volterra-apo-tin-metlen-energy-amp-metals/ 

Πολύ ενδιαφέρον

Για εμας που ημασταν ΗΡΩΝ μεσα στο 6μηνο, αν ξαναπάμε δεν παιρνουμε το 50αρι. Ειναι κάποιο πρόγραμμα απο αυτα που δινει η ΗΡΩΝ το οποιο δίνει το 50αρι ακομα κ αν το έχεις ξαναπαρει στο μηνο ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, nebtios είπε

Για εμας που ημασταν ΗΡΩΝ μεσα στο 6μηνο, αν ξαναπάμε δεν παιρνουμε το 50αρι. Ειναι κάποιο πρόγραμμα απο αυτα που δινει η ΗΡΩΝ το οποιο δίνει το 50αρι ακομα κ αν το έχεις ξαναπαρει στο μηνο ?

Unofficially, όλα.

4 ώρες πριν, Dogtor21 είπε

Είμαι μεταξύ

1) Να πάω λίγες μέρες win more και 5/8 να παω σολαρ για σίγουρο 50€ ( θα λείπω από 8/8 για δύο βδομάδες)

2) Να πάω σολαρ από 1/8 και

3) Να πάω yellow one 1/8 με ρίσκο για το 50€

Τι θα κάνατε στην θέση μου?

Περίμενε 2 μέρες 

6 ώρες πριν, tsaltinho είπε

Καλησπέρα,

Το πράσινο χωρίς την έκπτωση συνέπειας κάπου τόσο είχε...

10 ώρες πριν, DrLo είπε

Άκυρο, το είδα

btw:

τα 50 ευρώ είναιπίστωση έναντι των μη ρυθμιζόμενων χρεώσεων;

επειδή το σπίτι είναι σχεδόν πάντα κλειστό και οι χρέωση προμήθειας είναι το τελευταίο λογαριαμό γύρω ατα 12 ευρώ ... να βγει πιστωτικό πχ 

το σύνολο του λογαριασμού είναι λίγο κάτω από 25, θα πάει δηλδ το 50 και θα καλύψει 2 πλήρεις λογαριασμούς;

10 ώρες πριν, artist1 είπε

και τα 50ευρω μπαινουν δωρο για κατανάλωση στην ιδια την ΗΡΩΝ; Δηλαδη πχ μπορει να μην πληρωσω μερικους μηνες γιατι θα ειναι σαν να πληρωσα 50 ευρω;

Ναι τα 50 € σε κλειστό σπίτι μπορεί να σημαίνουν ότι θα σας έρθουν πιστωτικοί ή μηδενικοί λογαριασμοί για 2 μήνες.

.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...