Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! Αυτή τη στιγμή έχω το simple protect της volton στα 0,083 ευρώ μέχρι 31 Αυγούστου και θέλω να πάω στον ΗΡΩΝ με το πρόγραμμα one που έχει τιμή στα 0,0936. Έχω ήδη μια παροχή στον ΗΡΩΝ στο όνομά μου. Αν κάνω ηλεκτρονικά την αίτηση θα μπορέσω να πάρω τα 50 ευρώ; Επίσης, ο λογαριασμός της volton ο πρώτος δεν έχει βγει ( Ενεργοποιήθηκε η παροχή στις 20 Ιουνίου στη Volton ). Θα μπορέσω να κάνω την αλλαγή; Τέλος, μου πρότειναν να πάω μια τρίτη παροχή στον Ήρωνα τηλεφωνικά για να κερδίσει ο άλλος συνδρομητής 50 ευρώ και εγώ άλλα 20 στον εκκαθαριστικό και θα το προτείνω στη μητέρα μου η οποία είναι στη volton εδώ και 45 μέρες και επίσης δεν έχει βγει ακόμα ο λογαριασμός. Ενεργοποιήθηκε η παροχή στις 12 Μαίου με το simple protect στα 0,083 μέχρι 31 Ιουλίου. Τι μου προτείνετε να κάνω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ήθελα να ρωτήσω και εγώ αν ισχύει για την περίπτωση του Ήρωνα το δώρο των 50€ αν χορηγείται μετά από 6 μήνες ή απευθείας ξέρει κανείς αν έχει αλλάξει τελικά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καινούργιο ex-ante από Φυσικό Αέριο στα 0,077 €/kWh και 6 € πάγιο. Ενημέρωσα το εξέλ και τους πίνακες.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, speedobear είπε

Ήθελα να ρωτήσω και εγώ αν ισχύει για την περίπτωση του Ήρωνα το δώρο των 50€ αν χορηγείται μετά από 6 μήνες ή απευθείας ξέρει κανείς αν έχει αλλάξει τελικά;

Το δώρο μπαίνει στον πρώτο λογαριασμό. Οι έξι μήνες είναι ο όρος απόδοσης του δώρου να μην το έχεις ξαναπάρει σε αυτό το διάστημα. Μόνο στο solar δεν ισχύει αυτό και το παίρνεις χωρίς περιορισμούς.

Επεξ/σία από vklon
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 minutes ago, Stak5 said:

Καλησπέρα! Αυτή τη στιγμή έχω το simple protect της volton στα 0,083 ευρώ μέχρι 31 Αυγούστου και θέλω να πάω στον ΗΡΩΝ με το πρόγραμμα one που έχει τιμή στα 0,0936. Έχω ήδη μια παροχή στον ΗΡΩΝ στο όνομά μου. Αν κάνω ηλεκτρονικά την αίτηση θα μπορέσω να πάρω τα 50 ευρώ;

Επίσης, ο λογαριασμός της volton ο πρώτος δεν έχει βγει ( Ενεργοποιήθηκε η παροχή στις 20 Ιουνίου στη Volton ). Θα μπορέσω να κάνω την αλλαγή; Τέλος, μου πρότειναν να πάω μια τρίτη παροχή στον Ήρωνα τηλεφωνικά για να κερδίσει ο άλλος συνδρομητής 50 ευρώ και εγώ άλλα 20 στον εκκαθαριστικό και θα το προτείνω στη μητέρα μου η οποία είναι στη volton εδώ και 45 μέρες και επίσης δεν έχει βγει ακόμα ο λογαριασμός. Ενεργοποιήθηκε η παροχή στις 12 Μαίου με το simple protect στα 0,083 μέχρι 31 Ιουλίου. Τι μου προτείνετε να κάνω;

Στο 1ο που ρωτάς... τα 50 ευρώ δίνονται ανά παροχή. Οπότε αν κάνεις αίτηση για Υellow Free, Yellow Benefit ή Yellow One (αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα), δε πρέπει η παροχή αυτή να έχει πάρει 50άρικο το τελευταίο 6μηνο. Αν κάνεις αίτηση για Solar, παίρνεις το 50άρικο ανεξαρτήτως αν εχεις ξαναπάρει το τελευταία εξάμηνο.

Για το 2ο που ρωτάς, ναι γίνεται χωρίς λογαριασμό άλλου παρόχου. Θα το δεις στην αρχή του econtract που σου λέει τι δικαιολογητικά θέλουν διαθέσιμα, νομίζω γράφει "Λογαριασμό προηγούμενου παρόχου ή Ε9 ή μισθωτήριο". Δηλαδή τους αρκεί ο 9ψηφιος αριθμός παροχής που αναγράφεται στο Ε9 ή το μισθωτήριο.

Τα υπόλοιπα που ρωτάς δε ξέρω.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Στο 1ο που ρωτάς... τα 50 ευρώ δίνονται ανά παροχή. Οπότε αν κάνεις αίτηση για Υellow Free, Yellow Benefit ή Yellow One (αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα), δε πρέπει η παροχή αυτή να έχει πάρει 50άρικο το τελευταίο 6μηνο. Αν κάνεις αίτηση για Solar, παίρνεις το 50άρικο ανεξαρτήτως αν εχεις ξαναπάρει το τελευταία εξάμηνο.

Για το 2ο που ρωτάς, ναι γίνεται χωρίς λογαριασμό άλλου παρόχου. Θα το δεις στην αρχή του econtract που σου λέει τι δικαιολογητικά θέλουν διαθέσιμα, νομίζω γράφει "Λογαριασμό προηγούμενου παρόχου ή Ε9 ή μισθωτήριο". Δηλαδή τους αρκεί ο 9ψηφιος αριθμός παροχής που αναγράφεται στο Ε9 ή το μισθωτήριο.

Τα υπόλοιπα που ρωτάς δε ξέρω.

Ευχαριστώ πολύ. Όχι, η παροχή θα πάει για πρώτη φορα

Just now, Stak5 said:

Ευχαριστώ πολύ. Όχι, η παροχή θα πάει για πρώτη φορα

Βάλε το One τότε που έχει 0.12 αρχική (0.09 με συνέπεια), και είναι χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής μέχρι Σεπτέμβριο.

Κι όταν σου στείλουν το συμβόλαιο στο email, βγάλε ένα screenshot παρακαλώ στη 3η σελίδα το άρθρο Ε4, να δούμε αν υπάρχει περιορισμός 6μήνου... για να ξέρουν οι λοιποί συμφορουμήτες που έχουν πάρει ήδη δώρο αν θα κάνουν αίτηση σ'αυτό ή όχι.

• Like 3

4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Βάλε το One τότε που έχει 0.12 αρχική (0.09 με συνέπεια), και είναι χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής μέχρι Σεπτέμβριο.

Κι όταν σου στείλουν το συμβόλαιο στο email, βγάλε ένα screenshot παρακαλώ στη 3η σελίδα το άρθρο Ε4, να δούμε αν υπάρχει περιορισμός 6μήνου... για να ξέρουν οι λοιποί συμφορουμήτες που έχουν πάρει ήδη δώρο αν θα κάνουν αίτηση σ'αυτό ή όχι.

Έγινε, μόλις έχω το συμβόλαιο θα το επισυνάψω το συγκεκριμένο σημείο

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

8 Ιουνίου έφυγα από elpedison για Volton, δίνοντας ένδειξη μετρητή. 

Σήμερα έλαβα τελικό από elpedison με 34 kw παραπάνω από την ένδειξη που έδωσα. 

Τι κάνω με αυτό τον λογαριασμό; Ζητάω διόρθωση ή περιμένω και volton να δω μήπως όντως η αλλαγή έγινε με άλλες kw από αυτές της ένδειξης; 

Επεξ/σία από CHRISpros
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Καλησπέρα,

Τι κάνω με αυτό τον λογαριασμό; Ζητάω διόρθωση ή περιμένω και volton να δω μήπως όντως η αλλαγή έγινε με άλλες kw από αυτές της ένδειξης; 

Για να έλαβες παραπάνω kWh στον τελικό μπορεί να πέρασε ενδιάμεσα ο ΔΕΔΔΗΕ και να καταχωρήθηκε αυτή η μέτρηση αντί της δικής σου στο σύστημα αλλιώς αν έγινε λάθος ζητά διορθωτικό λογαριασμό.

Επεξ/σία από vklon
  • Like 2

2 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Καλησπέρα,

Μάθε από ΔΕΔΔΗΕ τις ενδείξεις μετρητή τις οποίες έγινε η αλλαγή απο elpe σε volton. Ίσως υπηρξε κάποια επιτόπια καταμετρηση εκείνο το διάστημα.

• Like 1

Μόλις τώρα, razkal είπε

εχει καποιο κιτρινο ο ΗΡΩΝ  που δινει τα 50€ αν τα εχει ξαναπαρει καποιος το τελευταιο 6μηνο?

Το solar ακόμα και αναμένουμε ενημέρωση για τους όρους του bonus για το νέο  κίτρινο που έβγαλαν.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρωί έκανα 2 αιτήσεις online προς ΗΡΩΝ Yellow one home protect με δώρο €50 έκαστη λόγω e-contract (πάνω από εξάμηνο που είχα φύγει από εκείνους).

Στο τελικό βήμα μου εμφάνισε σφάλμα και για τις δύο αιτήσεις, ενώ όταν προσπάθησα να τις ξανακάνω εμφάνισε ότι υπάρχει ήδη αίτηση εκπροσώπησης και για τις δύο (που σημαίνει ότι είχαν τελικά καταχωρηθεί).

Μόλις με πήραν τηλ και μου είπαν ότι έχουν κάποιο θέμα με το σύστημά τους και η αλλαγή έγινε τελικά τηλεφωνικώς (διατηρώντας το 50ρικο έκαστη) και αποστολή των αρχείων μέσω email. Δεν θα αργήσει επομένως να γίνει η αλλαγή.

Άρα καί προνόμια e-contract καί προνόμια σαν να ήσουν σε κατάστημα

Επεξ/σία από cv01302
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...