Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, dimtech είπε

Εκπροσωπηση Elpedison 13/06 και αποδοση ποντων go4more την περασμενη Παρασκευη. Που παμε τωρα οεο;!

Φύγε για ΗΡΩΝ να πάρεις το 50€ ή Volton για τις 500 kWh

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

21 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε

γεια , εγω σήμερα πήγα στο κατάστημα αργυρούπολης και έκανα αίτηση στο yellow one home bonus ετσι το γραφει , και στην αίτηση στις λοιπες εκπτώσεις αναφέρει "50€δωρο εγγραφης , εκτωση συνέπειας 20%. Είσης ζήτησα να βάλω πάγια και μου είπε θα περάσω  μηδενική εγύηση

χωρίς όρους περί του να μην ήσουν πελάτης τους τελευταίους 6 μήνες?

58 λεπτά πριν, vklon είπε

Φύγε για ΗΡΩΝ να πάρεις το 50€ ή Volton για τις 500 kWh

Μαλλον θα παω σε καταστημα volton να τη δοκιμασω και αυτην. Ηρων 50ρικο δε θα παρω διοτι δεν εχει περασει εξαμηνο. Εκτος και αν παιξω Solar

χθες μου έστειλε η ΕΛΙΝ έκτατο για 1&2 μήνα 2023!! 31,50 ευρώ (η κατανάλωση μου *0.04) γιατί λέει ο ΔΕΔΗΕ τους έστειλε νέες λίστες και έκαναν νέα εκκαθάριση και πρέπει να επιστρέψη την τότε έκπτωση!!

Τι κάνουμε? Μετά από 1,5 χρόνο?

13 λεπτά πριν, doll είπε

χθες μου έστειλε η ΕΛΙΝ έκτατο για 1&2 μήνα 2023!! 31,50 ευρώ (η κατανάλωση μου *0.04) γιατί λέει ο ΔΕΔΗΕ τους έστειλε νέες λίστες και έκαναν νέα εκκαθάριση και πρέπει να επιστρέψη την τότε έκπτωση!!

Τι κάνουμε? Μετά από 1,5 χρόνο?

Ακόμα δεν έχω βρει το κουράγιο να δω όλους τους παλιούς λογαριασμούς για να εξακριβώσω τι έγινε, αλλά ο ΔΕΔΔΗΕ μόνο στην ΕΛΙΝ έστελνε λάθος λίστες; Τι στο καλό;

• Like 1
  • Confused 1

9 ώρες πριν, fysikos είπε

Πριν περιπου εναν μηνα πηγα σε volton (δωρο 500kwh) . Η volton εχει συνεργασια με παε αεκ για δωρεαν επίσημη φανελα. Η συγκεκριμένη προωθητικη ενεργεια δεν μου αποδιδεται καθως δεν υπηρχε στους ορους κατι που δεν θα μπορουσα να γνωριζω οτι πρεπει να υφισταται καθως δεν γνωριζα την στιγμη που εκανα την συμβαση πως υπαρχει τετοια ενεργεια. Εχω στειλει αιτημα να μου στειλουν την οροσφορα πριν 3 εβδομάδες αλλα ακομη τιποτα. Τι προτεινετε να κανω;

Νομίζω η προσφορά είναι για όσους έχουν διάρκειας της ΑΕΚ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, glamor είπε

άσχετο.. πιστώθηκαν την επίδομα θέρμανση στην voltron

Και σε μένα αλλά δεν έχω πάρει όλο το ποσό που δικαιούμαι από ελπε και βολτον εως τώρα. Μάλιστα στη volton γράφει τελικός διορθωτικός άρα δεν θα εκδοθεί άλλος με νεο ποσό. Υπολογιζω ότι πρέπει να πάρω αλλο ενα 50 αρικο 🤔

Επεξ/σία από giorgosvet

Και σε μενα στην Volton μου εδωσαν το επιδομα για τον Φεβρουάριο και οχι για τον Ιανουάριο. 

Ε με λίγους μήνες υπομονής θα πάρω και το επίδομα Ιανουαρίου.🤔

Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι ΕΛΠΕ smart (με νυχτερινό και ΚΟΤ) από Ιανουάριο(τότε με το 100αρικο) και δεν μου έχει έρθει ούτε ένας εκκαθαριστικός. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου την παρασκευή για να μάθω το γιατί, ρώτησαν αν έγινε αλλαγή στο ρολόι ή υπάρχει περίπτωση να μην είναι προσβάσιμο. Όταν είπα οτι τίποτα απο τα δυο δεν ισχύει, με βάλανε αναμονή και κατόπιν είπαν οτι θα στείλουν εκκαθαριστικό.

Σήμερα, τηλέφωνο απο αυτούς για να μου πουν οτι ο εκκαθ θα φαίνεται σε μερικές μέρες στο myelpe και οτι το πρόβλημα προέκυψε από ασυμφωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ σχετικά με την έκπτωση που προκύπτει λόγω ΚΟΤ. Τα μασούσαν πολύ στο τηλέφωνο. Αν δεν έπαιρνα δηλ τηλέφωνο πότε θα ερχόταν εκκαθάριση?  Έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο σε κάποιον συμφορουμιτη? Τι μπορώ να κάνω εγώ?

Φυσικά θα φύγω για 50αρικο ήρων ή 500 kw volton. Τα φώτα σας και ευχαριστούμε όλον αυτόν τον καιρό για τα χρήσιμα εξελακια και τις συμβουλές.

11 ώρες πριν, hexdec είπε

Να κάνω μια ερώτηση, πρώην συνδρομητής της ελιν, μεταφέρθηκα στην elpedison, εκδόθηκε ο τελικος λογαριασμός απο την ελίν ο οποίος πρέπει να πληρωθεί ως 5/8. Ξαφνικά την παρασκευή έστειλαν επιπλέον "έκτακτο λογαριασμό" στον οποίο ζητούν επιπλέον 70 ευρώ γιατί ισχυρίζονται ότι υπάρχει λαθος στους υπολογισμους του ταμείου ενεργειακής μετάβασης την περίοδο απο 30/10/22 έως και 24/02/23. 

Τι κάνώ το πληρώνω; είναι λογικό το αίτημα τους; έχει συμβεί σε άλλους κάτι παρόμοιο;

Δεν φταίνε οι πάροχοι. Η κυβέρνηση έβγαλε νέα απόφαση και παίρνει πίσω την επιδότηση σε συγκεκριμένες περιπτώσεις των επαγγελματικών. Έγινε μεγάλος ντόρος τον περασμένο μήνα με αυτό από την αντιπολίτευση. Πληρώνεις κανονικά.

11 ώρες πριν, stavros_ace είπε

Υποθέτω ότι με το unofficially εννοείς από κατάστημα. Δεν έχω τίποτα από καταστήματα εταιρειών εδώ που είμαι ρε συ. Χώρια που δεν τους εμπιστεύομαι ότι πραγματικά θα τα δώσουν και δεν θα έχω αποδείξεις για myRAE μετά. 

Και μέσω e-contract έχουμε πάρει κανονικά.

κατανάλωσα 310 κιλοβατώρες απο 25 Ιουνίου εώς 27 ιουλιου(εδωσα το Σαββατο ενδειξη στην ελιν), στο home easy είμαι κιτρινο,με έναν υπολογισμο προχειρο που έκανα γυρω στα 160 θα πληρωσω .Να υποθεσω αρχές Αυγουστου περιπου μεχρι της 10 που θα εκδοθει λογαριασμος ,δέν θα υπάρχει η επιδότηση ,παρα μονο στους λογαριασμούς του Σεπτεμβριου; η κάνω λάθος;

😉😉😉😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, armenistis1980 είπε

Και στις διακοπές ελέγχουμε τα της ηλεκτρικής ενεργειας....🥵 

Υπάρχει κάποια νέα προσφορά ή μονο οι 500kWh της volton?

Πάντα γράφω τις τρέχουσες προσφορές στο εξέλ μου.

6 ώρες πριν, walex είπε

είμαι Elpedison Win με κλειδωμένη τιμή €0,11 μέχρι 31/7. Για τον Αύγουστο (Σεπτέμβριο) συμφέρει να πάω Volton Yellow Simple με κλειδωμένη τιμή €0,093 ή Protergia? στο preview Αυγούστου την Protergia την δείχνει €0,09093 φαντάζομαι είναι μόνο για Αύγουστο αυτή η τιμή. κλειδωμένη τιμή για Αύγουστο και Σεπτέμβριο έχει μόνο η Volton? 

Ό,τι γράφω στις σημειώσεις.

7 ώρες πριν, stylish είπε

Για το ΔΕΗ myhome 4all κιτρινο το ξερουμε;

50αρικο στον 1ο λογαριασμο.

5€ παγιο. 13λεπτά η kwh, 0.11 του νυχτερινου.

Νομίζω αξίζει για τουρισμό.

Το 50αρικο το δινει η CQS, που το προωθει. Γνωρίζει κανεις κατι;

7 ώρες πριν, messinia3 είπε

Έχουμε τηλέφωνο επικοινωνίας και τους όρους του δώρου?

Όταν διασταυρώνετε τέτοιες προσφορές κάντε ένα tag να ενημερώνω το εξέλ.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 2

12 λεπτά πριν, doomnx είπε

Δεν φταίνε οι πάροχοι. Η κυβέρνηση έβγαλε νέα απόφαση και παίρνει πίσω την επιδότηση σε συγκεκριμένες περιπτώσεις των επαγγελματικών. Έγινε μεγάλος ντόρος τον περασμένο μήνα με αυτό από την αντιπολίτευση. Πληρώνεις κανονικά.

Και μέσω e-contract έχουμε πάρει κανονικά.

Δεν έχω επαγγελματικό, απλό οικιακό είναι 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...