Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 minutes ago, messinia3 said:

Έχουμε τηλέφωνο επικοινωνίας και τους όρους του δώρου?

Τηλέφωνο εχουμε (καλύτερα σε pm), ορους δεν εχω παρει ακομα. Την Παρασκευη ελεγα να προχωρησω, για να τελειωσει της volton.

Aν το ψαξεις κανε μια ενημερωση και εδώ για τους υπολοιπους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, skylouros είπε

Στο econtract του ήρωνα, χρειάζεται φωτογραφία ρολογιού και άρα έχουν και τις ενδείξεις ή όχι?

όχι δε χρειάζεται φωτογραφία, τις αναγράφεις απλά.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, Geoponer είπε

Βοήθησες πολύ, εκεί κάπου το είχα χάσει: Άρα, επειδή από τη μέρα που θα στείλω τις μετρήσεις στο νέο πάροχο μέχρι να ενεργοποιηθώ στο νέο πάροχο περνάνε κάποιες ημέρες, καταλαβαίνω ότι η κατανάλωση που έχω στον παλιό πάροχο μέχρι να αλλάξω πάροχο, θα τη χρεωθώ στον νέο πάροχο (για να μην διπλοχρεωθώ για αυτές τις ημέρες). 

Αν ισχύει αυτό είναι σούπερ, γιατί πήγα σε πάροχο με χαμηλότερη τιμή κιλοβατώρας! :-)

Αυτό ισχύει εκτός από την πολύ σπάνια περίπτωση να περάσει ο δεδδηε. Μπορείς και αυτή τη στιγμή να μπεις στο mydeddieapp και να δεις εκεί που λέει μετρήσεις στατιστικά καταναλωσεων ενδείξεις παροχής  ημερομηνία και ένδειξη. Τώρα έτυχε να είναι εκτός λειτουργίας βέβαια αλλά θα φτιάξει.

• Thanks 1

είμαι Elpedison Win με κλειδωμένη τιμή €0,11 μέχρι 31/7. Για τον Αύγουστο (Σεπτέμβριο) συμφέρει να πάω Volton Yellow Simple με κλειδωμένη τιμή €0,093 ή Protergia? στο preview Αυγούστου την Protergia την δείχνει €0,09093 φαντάζομαι είναι μόνο για Αύγουστο αυτή η τιμή. κλειδωμένη τιμή για Αύγουστο και Σεπτέμβριο έχει μόνο η Volton? 

25 λεπτά πριν, glamor είπε

άσχετο.. πιστώθηκαν την επίδομα θέρμανση στην voltron

Μου ήρθε επιστροφή σε δύο παροχές που είχα στη volton τον Ιανούαριο-Φεβρουάριο ενώ έτρεχαν οι 500 δωρεάν κιλοβατώρες, αλλά δεν μπορώ να ανοίξω ακόμα τους λογαριασμούς. Όντως για το επίδομα είναι; 

1 λεπτό πριν, kaktos77 είπε

Μου ήρθε επιστροφή σε δύο παροχές που είχα στη volton τον Ιανούαριο-Φεβρουάριο ενώ έτρεχαν οι 500 δωρεάν κιλοβατώρες, αλλά δεν μπορώ να ανοίξω ακόμα τους λογαριασμούς. Όντως για το επίδομα είναι; 

ναι επίδομα θέρμανση είναι, το αναφέρει σαν πιστωση

• Thanks 1

8 λεπτά πριν, glamor είπε

ναι επίδομα θέρμανση είναι, το αναφέρει σαν πιστωση

Μια χαρά τα είχα ξεχάσει λόγω του τουρισμού αυτά τα ποσά και εντωμεταξύ ένα μέρος τους είχε πιστωθεί στον επόμενο πάροχο οπότε δεν είχα δει ότι υπήρχε και υπόλοιπο. Το θέμα είναι τώρα πως θα τα πάρουμε; Στέλνουμε email κάπου ή τηλεφωνικά για να τα πιστώσουν σε IBAN.

11 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Μια χαρά τα είχα ξεχάσει λόγω του τουρισμού αυτά τα ποσά και εντωμεταξύ ένα μέρος τους είχε πιστωθεί στον επόμενο πάροχο οπότε δεν είχα δει ότι υπήρχε και υπόλοιπο. Το θέμα είναι τώρα πως θα τα πάρουμε; Στέλνουμε email κάπου ή τηλεφωνικά για να τα πιστώσουν σε IBAN.

έτσι και αλλιώς θα κάνω ένα πέρασμα από εκεί για το μήνα Αύγουστο οπότε δεν με χάλασε... εάν έχεις σκοπό να περάσεις από εκεί κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλων δεν έχει νόημα να τραβήξεις τα χρήματα

• Thanks 1

2 ώρες πριν, stylish είπε

Τηλέφωνο εχουμε (καλύτερα σε pm), ορους δεν εχω παρει ακομα. Την Παρασκευη ελεγα να προχωρησω, για να τελειωσει της volton.

Aν το ψαξεις κανε μια ενημερωση και εδώ για τους υπολοιπους.

Πήρα τηλέφωνο, οι όροι δεν υπαρχουν γραπτά, παρά μόνο τηλεφωνική επιβεβαίωση απο συνεργαζόμενη της ΔΕΗ εταιρεία(δεν ήξερα πως να το μεταφέρω στο άλλο thread).

Η σύμβαση είναι η σύνηθης της ΔΕΗ για το 4all και σύμφωνα με τα λεγόμενα 50 ευρώ δώρο στον πρώτο λογαριασμό και 9 μήνες ΑΝΤ1 plus.

• Like 1

5 minutes ago, messinia3 said:

Πήρα τηλέφωνο, οι όροι δεν υπαρχουν γραπτά, παρά μόνο τηλεφωνική επιβεβαίωση απο συνεργαζόμενη της ΔΕΗ εταιρεία(δεν ήξερα πως να το μεταφέρω στο άλλο thread).

Η σύμβαση είναι η σύνηθης της ΔΕΗ για το 4all και σύμφωνα με τα λεγόμενα 50 ευρώ δώρο στον πρώτο λογαριασμό και 9 μήνες ΑΝΤ1 plus.

Ευχαριστώ. Ουτε με το χερι δεν γραφουν πανω στην συμβαση, οπως εκανε η ελπε καποιες φορες; Τοτε εχει ρισκο.

• Like 2

5 ώρες πριν, skylouros είπε

Επειδή λίγο μπερδεύτηκα, ημουν ήρων πρίν πάω ελπε (εδώ και 2 μήνες) και αφού τα πήρα όλα, λέω να φύγω. Ήρωνα μόνο στο solar μπορώ να πάω για το 50άρικο πια (όχι yellow one?). Και αυτό μόνο μέσω e-contract?

γεια , εγω σήμερα πήγα στο κατάστημα αργυρούπολης και έκανα αίτηση στο yellow one home bonus ετσι το γραφει , και στην αίτηση στις λοιπες εκπτώσεις αναφέρει "50€δωρο εγγραφης , εκτωση συνέπειας 20%. Είσης ζήτησα να βάλω πάγια και μου είπε θα περάσω  μηδενική εγύηση

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...