Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν περιπου εναν μηνα πηγα σε volton (δωρο 500kwh) . Η volton εχει συνεργασια με παε αεκ για δωρεαν επίσημη φανελα. Η συγκεκριμένη προωθητικη ενεργεια δεν μου αποδιδεται καθως δεν υπηρχε στους ορους κατι που δεν θα μπορουσα να γνωριζω οτι πρεπει να υφισταται καθως δεν γνωριζα την στιγμη που εκανα την συμβαση πως υπαρχει τετοια ενεργεια. Εχω στειλει αιτημα να μου στειλουν την οροσφορα πριν 3 εβδομάδες αλλα ακομη τιποτα. Τι προτεινετε να κανω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επειδή λίγο μπερδεύτηκα, ημουν ήρων πρίν πάω ελπε (εδώ και 2 μήνες) και αφού τα πήρα όλα, λέω να φύγω. Ήρωνα μόνο στο solar μπορώ να πάω για το 50άρικο πια (όχι yellow one?). Και αυτό μόνο μέσω e-contract?

6 λεπτά πριν, skylouros είπε

Επειδή λίγο μπερδεύτηκα, ημουν ήρων πρίν πάω ελπε (εδώ και 2 μήνες) και αφού τα πήρα όλα, λέω να φύγω. Ήρωνα μόνο στο solar μπορώ να πάω για το 50άρικο πια (όχι yellow one?). Και αυτό μόνο μέσω e-contract?

Στο solar στο συμβόλαιο που σου στέλνουν δεν αναγράφεται ο όρος του εξαμήνου. Στα υπόλοιπα προγράμματα yellow κλπ κάποιοι μέλη το πήραν το 50αρι απο κατάστημα άσχετα αν στο συμβόλαιο αναγράφεται ότι υπάρχει ο όρος του εξαμήνου.Ο καθένας πράττει όπως νομίζει και αναλαμβάνει τυχόν ρίσκο.

1 λεπτό πριν, favou2000 είπε

Στο solar στο συμβόλαιο που σου στέλνουν δεν αναγράφεται ο όρος του εξαμήνου. Στα υπόλοιπα προγράμματα yellow κλπ κάποιοι μέλη το πήραν το 50αρι απο κατάστημα άσχετα αν στο συμβόλαιο αναγράφεται ότι υπάρχει ο όρος του εξαμήνου.Ο καθένας πράττει όπως νομίζει και αναλαμβάνει τυχόν ρίσκο.

Και μόνο μέσω e contract ή και με τηλεφωνική επικοινωνία?

3 λεπτά πριν, skylouros είπε

Και μόνο μέσω e contract ή και με τηλεφωνική επικοινωνία?

Για το yellow one αναφέρεται ότι το δίνουν μόνο καταστήματα ουτε τηλεφωνικά ούτε e contract.Το σολαρ κανονικά με e contract.

3 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Για το yellow one αναφέρεται ότι το δίνουν μόνο καταστήματα ουτε τηλεφωνικά ούτε e contract.Το σολαρ κανονικά με e contract.

Ναι. Για το solar λέω, το 50αρικο ισχύει μόνο για e contract?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, skylouros είπε

Ναι. Για το solar λέω, το 50αρικο ισχύει μόνο για e contract?

Γενικά για όλα τα προγράμματα το πενηντάρικο δίνεται ΜΟΝΟ με ε κόντρακ τώρα αν κάποια καταστήματα ή κάποιοι πωλητές τηλεφωνικά κάνουν εξαιρέσεις αυτό είναι άλλο θέμα. Οπότε Ναι 

Επεξ/σία από favou2000
  • Thanks 1

Η METLEN (Μυτιλιναίος) δηλαδή η Protergia, εξαγόρασε την Volterra. Είχε προηγηθεί το 2023 η εξαγορά και απορρόφηση της Watt+Volt, ενώ νωρίτερα φέτος ολοκληρώθηκε και η εξαγορά της EFA Energy. 

• Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, fysikos είπε

Πριν περιπου εναν μηνα πηγα σε volton (δωρο 500kwh) . Η volton εχει συνεργασια με παε αεκ για δωρεαν επίσημη φανελα. Η συγκεκριμένη προωθητικη ενεργεια δεν μου αποδιδεται καθως δεν υπηρχε στους ορους κατι που δεν θα μπορουσα να γνωριζω οτι πρεπει να υφισταται καθως δεν γνωριζα την στιγμη που εκανα την συμβαση πως υπαρχει τετοια ενεργεια. Εχω στειλει αιτημα να μου στειλουν την οροσφορα πριν 3 εβδομάδες αλλα ακομη τιποτα. Τι προτεινετε να κανω;

Τίποτα.

Μια λύση είναι όταν με το καλό ΞΑΝΑΠΑΣ να ζητήσεις να αναγράφεται στο συμβόλαιο.

• Like 1

Στις 28/7/2024 στις 1:43 ΠΜ, gpapas640 είπε

Όταν κάνεις συμβόλαιο με νέο πάροχο στέλνεις και φωτό του μετρητή σου. Αυτή την ένδειξη την παίρνει ο νέος πάροχος και τη στέλνει στο ΔΕΔΔΗΕ. Ο ΔΕΔΔΗΕ την καταχωρει στο σύστημα.

Έπειτα ο παλιός πάροχος παίρνει αυτή την ένδειξη ως τελική για να σου βγάλει τελικό λογαριασμό. Την ίδια ακριβώς ένδειξη θα χρησιμοποιήσει ως αρχική ο νέος πάροχος στον επόμενο λογαριασμό.

Με λίγα λόγια, από εκεί που σταματάει ο ένας, ξεκινάει ο άλλος.

Όσο για τις ημέρες που λες, πρακτικά θεωρειται ότι την μέρα που ο ΔΕΔΔΗΕ κάνει την αλλαγή από τον ένα πάροχο στον άλλο, σε εκείνη την ημέρα αντιστοιχεί η ένδειξη που έστειλες (παρόλο που στην πραγματικότητα εσύ έβγαλες τη φωτογραφία μερικές ημέρες πριν).

Ελπίζω να βοήθησα στην κατανόηση!

Βοήθησες πολύ, εκεί κάπου το είχα χάσει: Άρα, επειδή από τη μέρα που θα στείλω τις μετρήσεις στο νέο πάροχο μέχρι να ενεργοποιηθώ στο νέο πάροχο περνάνε κάποιες ημέρες, καταλαβαίνω ότι η κατανάλωση που έχω στον παλιό πάροχο μέχρι να αλλάξω πάροχο, θα τη χρεωθώ στον νέο πάροχο (για να μην διπλοχρεωθώ για αυτές τις ημέρες). 

Αν ισχύει αυτό είναι σούπερ, γιατί πήγα σε πάροχο με χαμηλότερη τιμή κιλοβατώρας! :-)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Geoponer είπε

Βοήθησες πολύ, εκεί κάπου το είχα χάσει: Άρα, επειδή από τη μέρα που θα στείλω τις μετρήσεις στο νέο πάροχο μέχρι να ενεργοποιηθώ στο νέο πάροχο περνάνε κάποιες ημέρες, καταλαβαίνω ότι η κατανάλωση που έχω στον παλιό πάροχο μέχρι να αλλάξω πάροχο, θα τη χρεωθώ στον νέο πάροχο (για να μην διπλοχρεωθώ για αυτές τις ημέρες). 

Αν ισχύει αυτό είναι σούπερ, γιατί πήγα σε πάροχο με χαμηλότερη τιμή κιλοβατώρας! :-)

Υπάρχει και η περίπτωση να περάσει και ο ΔΕΔΔΗΕ.. Να πάρει την μέτρηση σου.. Να το  έχεις υπόψη σου.. 

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το ΔΕΗ myhome 4all κιτρινο το ξερουμε;

50αρικο στον 1ο λογαριασμο.

5€ παγιο. 13λεπτά η kwh, 0.11 του νυχτερινου.

Νομίζω αξίζει για τουρισμό.

Το 50αρικο το δινει η CQS, που το προωθει. Γνωρίζει κανεις κατι;

Επεξ/σία από stylish

9 λεπτά πριν, stylish είπε

Για το ΔΕΗ myhome 4all κιτρινο το ξερουμε;

50αρικο στον 1ο λογαριασμο.

5€ παγιο. 13λεπτά η kwh, 0.11 του νυχτερινου.

Νομίζω αξίζει για τουρισμό.

Το 50αρικο το δινει η CQS, που το προωθει. Γνωρίζει κανεις κατι;

Έχουμε τηλέφωνο επικοινωνίας και τους όρους του δώρου?

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...