Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, geopro είπε

Όσοι παρέλαβαν διατακτικές Σκλαβενίτη μέσω κούριερ απλώς τους χτύπησαν το κουδούνι ή/καί τούς κάλεσαν στο τηλέφωνο ;

Είχα δύο υποτιθέμενα ραντεβού του τύπου "10:00' με 13:00'" όμως ούτε το τηλέφωνο χτύπησε ούτε το κουδούνι. Η πωλητής της befon μου λέει ότι υπήρξε αδυναμία παράδοσης.

Τελικά αυτό που θα μου μείνει είναι τά 2Χ15 € έκπτωση και τά 35€ πάμπλικ. Είχα την "ατυχία" να κάνω αιτήσεις στις 15 Μαίου,λίγες ώρες πριν το "μπαμ" των προσφορών.

Ήρθαν με ACS στο σπίτι με αποστολέα την Teleraise από την Θεσσαλονίκη.
MyRae δε νομίζω ότι μπορούσα να κάνω πάντως γιατί η συμφωνία με τις δωροεπιταγές αφορούσε εμένα και την Teleraise, στα συμβόλαια που έστειλε με mail η Elpe αναφέρονταν μόνο το Public και το go for more.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, Panas50 είπε

Ήρθαν με ACS στο σπίτι με αποστολέα την Teleraise από την Θεσσαλονίκη.
MyRae δε νομίζω ότι μπορούσα να κάνω πάντως γιατί η συμφωνία με τις δωροεπιταγές αφορούσε εμένα και την Teleraise, στα συμβόλαια που έστειλε με mail η Elpe αναφέρονταν μόνο το Public και το go for more.

ειχες  ειδοποιηθει οτι θα ερθουν?

Απο την teleraise περιμενω και εγω,αλλα τιποτα ακομα (7/6)

Παραλαβη Σκλαβενίτη χθες σε 3 παροχές με ημερομηνία υπογραφής σύμβασης τέλη Μαϊου (από befon). Χρειάστηκε να πάρω τηλ στον πωλητή μου για να ξυπνήσουν. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

• Like 2

1 λεπτό πριν, dimviii είπε

ειχες  ειδοποιηθει οτι θα ερθουν?

Απο την teleraise περιμενω και εγω,αλλα τιποτα ακομα (7/6)

Το συμβόλαιο είχε γίνει 31/5. Είχα ρωτήσει αρχικά και μου είχαν πει ότι θα έρθουν περίπου όταν βγει ο πρώτος λογαριασμός. Ξαναρώτησα πριν μια βδομάδα και μου είπαν ότι θα έρθουν τις επόμενες μέρες και όντως ήρθαν.

8 ώρες πριν, geopro είπε

Είχα επανειλημμένως ρωτήσει τον αριθμό αποστολής αλλά δεν μου δόθηκε 

Είχα επανειλημμένως ζητήσει η παραλαβή των διατακτικών να γίνει σε φυσικό κατάστημα ελπέ αλλά η πωλητής της befon μου δήλωσε ότι αυτό δεν είναι εφικτό λόγω του ότι η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια δεν αφορούσε τά καταστήματα.

Έρχεται στο Viber το tracking number 

36 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Έρχεται στο Viber το tracking number 

Νομίζω ότι πρώτη φορά αναφέρεται αυτό σχετικά με την παραλαβή διατακτικών. Πάντως για τα κουπόνια πάμπλικ ναι όντως στο Viber, ήρθαν.

• Like 1

Χαίρετε! Δεν πιστεύω να σταματήσατε τον φανατικό τουρισμό τώρα καλοκαιριάτικα! :P 

Χρειάζομαι μία επιβεβαίωση.. Δεν με παίρνει για άλλο πρόγραμμα λόγω του 6μηνου όρου που έχει βάλει ο ΗΡΩΝ, πέραν του solar generous home. Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα με τα 90€, σωστά; Απλά κάνω e-contract, παίρνω το 50ρικο, αυτοί δίνουν και τα 90€ και όταν φάω τα 50€ και την κάνω για άλλο...νησί θα πάρουν πίσω τα 90€. Πίστωση 90€, χρέωση 90€.

Χρειάζεται να έχω το νου μου για κάτι;

13 ώρες πριν, iliata2410 είπε

ειμαι στο κιτρινο της ελιν στο home easy ,και στην κατανάλωση απο 25 Ιουνίου εως 28 Ιουλίου  που έδωσα ένδειξη η ΤΕΑ ειναι 134,41.Πως γινετε η μετατροπη του 134,41;

Excel.

2 ώρες πριν, stavros_ace είπε

Τα δίνει και στα άλλα προγράμματα, unofficially.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να κάνω μια ερώτηση, πρώην συνδρομητής της ελιν, μεταφέρθηκα στην elpedison, εκδόθηκε ο τελικος λογαριασμός απο την ελίν ο οποίος πρέπει να πληρωθεί ως 5/8. Ξαφνικά την παρασκευή έστειλαν επιπλέον "έκτακτο λογαριασμό" στον οποίο ζητούν επιπλέον 70 ευρώ γιατί ισχυρίζονται ότι υπάρχει λαθος στους υπολογισμους του ταμείου ενεργειακής μετάβασης την περίοδο απο 30/10/22 έως και 24/02/23. 

Τι κάνώ το πληρώνω; είναι λογικό το αίτημα τους; έχει συμβεί σε άλλους κάτι παρόμοιο;

Επεξ/σία από hexdec
  • Like 1

11 ώρες πριν, stavros_ace είπε

Χαίρετε! Δεν πιστεύω να σταματήσατε τον φανατικό τουρισμό τώρα καλοκαιριάτικα! :P 

Χρειάζομαι μία επιβεβαίωση.. Δεν με παίρνει για άλλο πρόγραμμα λόγω του 6μηνου όρου που έχει βάλει ο ΗΡΩΝ, πέραν του solar generous home. Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα με τα 90€, σωστά; Απλά κάνω e-contract, παίρνω το 50ρικο, αυτοί δίνουν και τα 90€ και όταν φάω τα 50€ και την κάνω για άλλο...νησί θα πάρουν πίσω τα 90€. Πίστωση 90€, χρέωση 90€.

Σωστά,Πριν ένα χρόνο που είχα πάει ξέχασαν και δεν μου ζήτησαν πίσω το 45αρι που είχα πάρει λόγω σολαρ😁.Σημερα ξαναπήγα αλλά μόλις συμπληρώσω το 50αρι θα την κοπανησω πάλι.

2 λεπτά πριν, hexdec είπε

Ξαφνικά την παρασκευή έστειλαν επιπλέον "έκτακτο λογαριασμό" στον οποίο ζητούν επιπλέον 70 ευρώ γιατί ισχυρίζονται ότι υπάρχει λαθος στους υπολογισμους του ταμείου ενεργειακής μετάβασης την περίοδο απο 30/10/22 έως και 24/02/23. 

Ναι έχει συμβεί σε πολλούς γκουγκλαρετο θα το βρεις.Τωρα τι να κάνεις δεν ξέρω να σου πω ίσως κάποιο μέλος να έχει ασχοληθεί περισσότερο και σε βοηθήσει.

3 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Ναι έχει συμβεί σε πολλούς γκουγκλαρετο θα το βρεις.Τωρα τι να κάνεις δεν ξέρω να σου πω ίσως κάποιο μέλος να έχει ασχοληθεί περισσότερο και σε βοηθήσει.

Θεωρώ πολύ τραβηγμένο το σενάριο να βρίσκουν το λάθος τους 15 μήνες μετά και μάλιστα αμέσως μετά την έκδοση τελικού λογαριασμού... 

9 ώρες πριν, doomnx είπε

Τα δίνει και στα άλλα προγράμματα, unofficially.

Υποθέτω ότι με το unofficially εννοείς από κατάστημα. Δεν έχω τίποτα από καταστήματα εταιρειών εδώ που είμαι ρε συ. Χώρια που δεν τους εμπιστεύομαι ότι πραγματικά θα τα δώσουν και δεν θα έχω αποδείξεις για myRAE μετά. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...