Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, kkaragki είπε

Δυστυχώς στο συγκεκριμένο πρόγραμμα αναφέρεται ρητά ότι δεν εφαρμόζεται η έκπτωση συνέπειας στον τελικό λογαριασμό.

Δεν έχει σημασία. Είναι καταχρηστικό, το ότι έχουν βάλει έναν όρο δεν σημαίνει ότι είναι και νόμιμος.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Δεν έχει σημασία. Είναι καταχρηστικό, το ότι έχουν βάλει έναν όρο δεν σημαίνει ότι είναι και νόμιμος.

Αυτό δε το γνωρίζω, ίσως να 'χεις και δίκιο. Δε χάνουμε κάτι να το δοκιμάσουμε όταν φύγουμε από το συγκεκριμένο.

• Like 1

24 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Στη Βολτον, οι δωρεάν κιλοβατώρες αν δεν καταναλωθούν μες στον μήνα, πάνε στον επόμενο όσες έχουν μείνει;

Όχι, για αυτό στην Volton συστήνεται να παραμένεις ακριβώς ένα μήνα για να μην σου τρώνε τις δωρεάν kWh γιατί πηγαίνουν ανά ημέρα 16,66kwh/ημέρα.

• Like 1
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε σε κανέναν άλλο διορθωτικός λογαριασμός από ΕΛΙΝ για επιστροφή ΤΕΜ εξοικονόμησης ενέργειας; Γιατί μου έστειλαν ραβασάκι 64 ευρώ επειδή ο ΔΕΔΔΗΕ έστειλε διορθωμένα αρχεία. Το οποίο ραβασάκι δεν το καταλαβαίνω καν, πχ γιατί επανυπολογίζονται όλες οι κιλοβατώρες και γιατί μπαίνει και ΦΠΑ, αλλά ζήτησα αναλυτικότερες εξηγήσεις και ελπίζω οτι θα τις στείλουν. 

image.png.71ab3ba952f4c35779906e50e2439fdb.png

image.png.8bcda4a926f2aa109cfb001bec8b7552.png

Επεξ/σία από marinna

31 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Πόσο πιθανό είναι να πάω σολαρ και να ζητήσω αλλαγή σε yellow one(μετά από ένα διάστημα)και να πάρω το 50€??

Γίνεται μέσα από την εφαρμογή μόλις φανεί ενεργή η παροχή 

• Like 2

3 λεπτά πριν, vklon είπε

Γίνεται μέσα από την εφαρμογή μόλις φανεί ενεργή η παροχή 

Πρέπει να τους πω κάτι (πχ αν θα μπει το 50€ από σολαρ) η το αφήνω φλου το θέμα?

7 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Πρέπει να τους πω κάτι (πχ αν θα μπει το 50€ από σολαρ)

ψιλοαυτογκόλ αν πεις κατι. Βεβαια ειναι και ρισκο αν θα το παρεις ή οχι

• Like 1

1 ώρα πριν, nikos121 είπε

ψιλοαυτογκόλ αν πεις κατι. Βεβαια ειναι και ρισκο αν θα το παρεις ή οχι

1 ώρα πριν, Dogtor21 είπε

Πρέπει να τους πω κάτι (πχ αν θα μπει το 50€ από σολαρ) η το αφήνω φλου το θέμα?

Κάνε από κατάστημα την αίτηση στο one για να μπει σίγουρα το 50€ και άσε το solar. Η πωλήτρια με είπε ότι ο όρος με το εξάμηνο αναγράφεται στο συμβόλαιο ωστόσο πιστώνεται κανονικά το 50€ καθώς είναι δώρο καταστήματος. Σε δύο παροχές μου το έχω πάρει κανονικά.

29 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

go4more ποντοι μπηκαν σε ολους; Περιμενει κανεις ακομα;

Ναι σε όλες τις παροχές

• Like 1

12 λεπτά πριν, vklon είπε

Κάνε από κατάστημα την αίτηση στο one για να μπει σίγουρα το 50€ και άσε το solar. Η πωλήτρια με είπε ότι ο όρος με το εξάμηνο αναγράφεται στο συμβόλαιο ωστόσο πιστώνεται κανονικά το 50€ καθώς είναι δώρο καταστήματος. Σε δύο παροχές μου το έχω πάρει κανονικά.

Σε οποιαδήποτε κατάστημα ισχύει αυτό η να κάνω έρευνα αγοράς πρώτα??

8 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Σε οποιαδήποτε κατάστημα ισχύει αυτό η να κάνω έρευνα αγοράς πρώτα??

Αυτός ήταν ο βασικός στόχος.. 

1 hour ago, Georgebek2 said:

go4more ποντοι μπηκαν σε ολους; Περιμενει κανεις ακομα;

θα μπορουσα να περιμενα εγω , οπως και του σκλαβενιτη αλλα 29/6 εφυγα και δεν ασχοληθηκα αλλο

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή η Protergia είναι ότι να ναι στην εξυπηρέτηση πελατών και μου την έχει βαρέσει

θέλω να αλλάξω πάροχο

πρόκειται για σπίτι που είναι κλειστό (ζω κ εργάζομαι εξωτερικό) οπότε ιδαίτερο θέμα με τη τιμή kw δεν έχω αφού 10 στους 12 μήνες η κατανάλωση είναι μηδενική

θέλω όμως να μπορώ να ξανααλλάξω πάροχο οποιαδήποτε άλλη στιγμή το αποφασίω (όχι ετήσια συμβόλαια κλπ)

και ιδανικα χαμηλόσ σχετικά πάγιο

και να είναι σχετικά καλή η ηλεκτρονική τους εφαρμογή/site (να εξοφλώ τους λογσριασμούς μου ευκολα χωρίς πολλά πολλά)

τι μου προτείνετε?

Επεξ/σία από DrLo

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...