Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

56 λεπτά πριν, crash21 είπε

Για σταθερο η καλυτερη επιλογη δεν ειναι το Protergia Οικιακό Value Safe 6μήνες;

Πως γινεται με τετοιες αυξυσεις να το εχουν 0,095 την κιλοβατορα; Χανω καποια παγιδα;

Εχει συζητηθεί δεκάδες εκατοντάδες φορές θα έλεγα. Είναι ένας ιδιαίτερος αλγόριθμος που ειδικά σε σπίτια με χαμηλή κατανάλωση δεν παίζει κάι τόσο ρολό η τιμή δεν ανεβαίνεις τόσο πολύ στο τελικό κόστος. Είναι όλα τα έξτρα +τό κόστος παγίου που οφείλεις να ρωτήσεις. Αλλά και πάλι επειδής υπάρχει ένα άνω του 70%πληθυσμού που δέν ασχολείται η βαριέται να αλλάζει πάροχο δίνουν μια καλή τιμή και μετά το 6μηνο την ανεβάζουν. Η από την άλλη και το γεγονός ό,τι πιθανότατα σε 6 μήνες η τιμή ρεύματος θα είναι πολύ χαμηλότερη...Είναι πολλοί παράγοντες.....γενκκα Μην ασχολείσαι με τα άρθρα του κάθε πρώτου φλεματος που συνεργάζονται νέα παροχους και ωθούν τα μπλε τιμολόγια... Αν έχεις όρεξη αν και δεν είναι τπτ το σαιτ μας έχει ξεκινήσει τη νέα μόδα ορολογία του ενέργειακου τουρίστα. Ειδικά τώρα καλοκαίρι είναι το ιδανικότερο σενάριο. 

Οσο γειά την ερώτηση σου είναι μια οκ τιμή τπτ ιδιαίτερο αν βαριέσαι να ασχοληθείς και αν θεωρείς ότι ότι το ρεύμα θα ανέβει καντο. Αλλά ξαναλέω το 0.14 που δίνουν όλοι με το 0.095 δεν μεταφράζεται σε μεγάλη χρηματική διαφορά για ένα απλό νοικοκυριό ασχέτως τι σου λένε 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, ioio είπε

Αίτημα εκπροσώπησης από Ήρωνα 4/7, μέτρηση από ΔΕΔΔΗΕ 7/7, ενημέρωση στην εφαρμογή 23/7. Ρώτησα πότε θα  βγει ο λογαριασμός, και μου είπαν στο chat ότι περιμένουν να ολοκληρωθούν οι μετρήσεις του Ιουλίου...

Ποιες μετρησεις λενε; Του Ιουλιου; Εχει τακτικη καταμετρηση ο Δεδδηε τις επομενες μερες;;;

3 ώρες πριν, revmatopliktos είπε

Με τις τιμές που έχει εκτιμήσει ο DOOMNX για τον Αύγουστο και προκειμένου η τιμή της κιλοβατώρας να παραμείνει στα 15 λεπτά,πόσο βγαίνει η επιδότηση (εκτίμηση);

Η τιμή ημέρας κάθε προγράμματος μείον 0,15 € 🤷🏻‍♂️

2 ώρες πριν, Dogtor21 είπε

Το excel που το βρίσκουμε?? 

Πάντα αυτό εδώ θα είναι το λινκ: https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQARHOCg8rqF6NsCSHQDBpzU32WvPQ9P0936VU1D55goVAuLizcefm0wlU-o6UmfQ/pub?output=xlsx

2 ώρες πριν, crash21 είπε

Για σταθερο η καλυτερη επιλογη δεν ειναι το Protergia Οικιακό Value Safe 6μήνες;

Πως γινεται με τετοιες αυξυσεις να το εχουν 0,095 την κιλοβατορα; Χανω καποια παγιδα;

Οι αυξήσεις είναι πλασματικές. Μια χαρά κέρδος έχουν, ειδικά οι μεγάλες εταιρείες που είναι και παραγωγοί.

• Like 1

10 ώρες πριν, doomnx είπε

Special από που κι ως που; Easy έπρεπε να πας. Άλλαξε όσο προλαβαίνεις.

Όχι. Κάνε e-contract να πάρεις 150 € στο λογαριασμό.

Λάθος έγραψα😁...Easy έχω πάει...στο κίτρινο που είναι στην ουσία πράσινο στα 9+ κάτι λεπτά...Περιμένω να διορθώσουν τα συμβόλαια, γιατί αυτά που μου έστειλαν για υπογραφή δεν αναγράφουν τις νυχτερινές ενδείξεις (έχουν μόνο τις ημερήσιες)...

11 ώρες πριν, takoulou είπε

Ποιες μετρησεις λενε; Του Ιουλιου; Εχει τακτικη καταμετρηση ο Δεδδηε τις επομενες μερες;;;

Νομίζω μου είπαν έτσι γιατί δεν ήξεραν ποτέ θα βγει ο λογαριασμός. Κι έπρεπε να πουν κάτι. Δεδομένου ότι θα είναι ο 1ος, δεν πίεσα περαιτέρω.  Πάντως στο σαιτ και στο app στο FAQ λένε ότι παίρνει αρκετές μέρες (η έκδοση του 1ου λογαριασμού 30 με 45 ημέρες αν θυμάμαι καλα). 

40 λεπτά πριν, ioio είπε

Νομίζω μου είπαν έτσι γιατί δεν ήξεραν ποτέ θα βγει ο λογαριασμός. Κι έπρεπε να πουν κάτι. Δεδομένου ότι θα είναι ο 1ος, δεν πίεσα περαιτέρω.  Πάντως στο σαιτ και στο app στο FAQ λένε ότι παίρνει αρκετές μέρες (η έκδοση του 1ου λογαριασμού 30 με 45 ημέρες αν θυμάμαι καλα). 

Ισχύει 

18 ώρες πριν, vklon είπε

Απλά τώρα δεν θα χρειάζεται ούτε να στέλνεις το email με τα δικαιολογητικά. Θα έρχεται μια ειδοποίηση στο κινητό και θα διαβιβάζονται άμεσα στον πάροχο. Δεν θα έχουν να λένε δικαιολογίες και να καθυστερούν τις αιτήσεις χωρίς λόγο 

Πρόσεξε, μας μιλάνε για χαρτουρα το 2024, ενώ τα πάντα είναι ηλεκτρονικά. Οι καθυστερήσεις προέρχονται από τη διαχείριση των αιτήσεων και την επικοινωνία προμηθευτών - ΔΕΔΔΗΕ, όχι από το αν θα στείλω email ή θα μπω σε μια κεντρική πλατφόρμα. Αντί να ρίξουν λεφτά στους έξυπνους μετρητές ώστε όλα να γίνονται με τηλετρησεις, και να θεσπίσουν πιο απλές διαδικασίες ώστε να μην υπάρχουν πατηματα για καθυστερήσεις από κανέναν, μας πουλάνε "αλλαγή παρόχου με ένα κλικ". Λες και το μείζον πρόβλημα του κόσμου αυτή τη στιγμή είναι ότι δε μπορείς να αλλάξει εύκολα πάροχο.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα 3 αιτησεις στο ηρων yellow one που δεν αναφερει κατι για 6μηνο περιορισμο στο 50αρι και μου στειλανε 3 αιτησεις με τον ορο για το 50αρι...

Παω απο βολτον μερια. Τι παιζει με τα καταστηματα? ολοκληρωνεται πιο γρηγορα η μεταβαση? δεν εχω και καποιο πολυ κοντα μου

Επεξ/σία από nikos121

3 λεπτά πριν, nikos121 είπε

Εκανα 3 αιτησεις στο ηρων yellow one που δεν αναφερει κατι για 6μηνο περιορισμο στο 50αρι και μου στειλανε 3 αιτησεις με τον ορο για το 50αρι...

Παω απο βολτον μερια. Τι παιζει με τα καταστηματα? ολοκληρωνεται πιο γρηγορα η μεταβαση? δεν εχω και καποιο πολυ κοντα μου

Δηλαδή στην σύμβαση που υπέγραψες δεν αναφερόταν σαν όρος??

5 λεπτά πριν, nikos121 είπε

Πάρε τηλέφωνο σε όποιο κατάστημα νομίζεις και πες τους θες να κάνεις τη σύμβαση με αυτούς εξ αποστάσεως θα σου στείλουν σε ποιο email θα του στείλεις (το δικό τους του καταστήματος)να προχωρήσει τη διαδικασία ,προσοχή όπως έχουμε πει χιλιάδες φορές να γραφτεί επάνω στη σύμβαση η σωστή ένδειξη του μετρητή.

3 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Εννοεί ότι στους ειδικούς όρους στο site δεν εμφανίζεται πουθενά ο όρος για το εξάμηνο ενός στους ειδικούς όρους που στέλνουν στο e-mail προς υπογραφή εμφανίζεται.

• Like 2

5 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

δεν υπεγραψα καν γτ στειλανε ορους με το αρθρο Ε.4.1 μεσα που ειχε αναφερει ο @ekrepali σε προηγουμενο post.

6 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Πάρε τηλέφωνο σε όποιο κατάστημα νομίζεις και πες τους θες να κάνεις τη σύμβαση με αυτούς εξ αποστάσεως θα σου στείλουν σε ποιο email θα του στείλεις (το δικό τους του καταστήματος)να προχωρήσει τη διαδικασία ,προσοχή όπως έχουμε πει χιλιάδες φορές να γραφτεί επάνω στη σύμβαση η σωστή ένδειξη του μετρητή.

το δωρεαν ρευμα για 1 μηνα πως το υπολογιζουν αν δεν γινει στον μηνα καταμετρηση απο ΔΕΔΔΗΕ?

• Like 1

7 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Εννοεί ότι στους ειδικούς όρους στο site δεν εμφανίζεται πουθενά ο όρος για το εξάμηνο ενός στους ειδικούς όρους που στέλνουν στο e-mail προς υπογραφή εμφανίζεται.

Άρα αν θέλουμε να ρισκάρουμε να πάρουμε 50€ παρά το 6μηνο πάμε κατάστημα(Θεσσαλονίκη Τούμπα μόνο το δίνει η και κάπου αλλού?)...η γίνεται και μέσω e-contract και το ρισκάρω??

2 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Άρα αν θέλουμε να ρισκάρουμε να πάρουμε 50€ παρά το 6μηνο πάμε κατάστημα(Θεσσαλονίκη Τούμπα μόνο το δίνει η και κάπου αλλού?)...η γίνεται και μέσω e-contract και το ρισκάρω??

Εγώ αναφερομουν σε κατάστημα βόλτον για τις 500kwh δωρεάν.Για το ρίσκο του εξαμήνου Ήρων έχει αναφερθεί από μέλη ότι κάποια καταστήματα υπόσχονται το δίνουν άσχετα που αναγράφεται στους ειδικούς όρους ο όρος του εξαμήνου.

Με το yellow one του Ήρωνα σίγουρα θα χρειαστεί να κάνετε αίτημα στη ραε για απόδοση της έκπτωσης συνέπειας του τελικού λογαριασμού. Οι γελοίοι βάζουν παντού την έκπτωση συνέπειας, ξέρουν ότι υπάρχει μεγάλο ποσοστό που δεν θα ασχοληθεί. Μην τους λυπηθείτε

• Like 3

13 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Με το yellow one του Ήρωνα σίγουρα θα χρειαστεί να κάνετε αίτημα στη ραε για απόδοση της έκπτωσης συνέπειας του τελικού λογαριασμού. Οι γελοίοι βάζουν παντού την έκπτωση συνέπειας, ξέρουν ότι υπάρχει μεγάλο ποσοστό που δεν θα ασχοληθεί. Μην τους λυπηθείτε

Δυστυχώς στο συγκεκριμένο πρόγραμμα αναφέρεται ρητά ότι δεν εφαρμόζεται η έκπτωση συνέπειας στον τελικό λογαριασμό.

Αναφορά σε κείμενο

Ε5.2 Ρητώς διευκρινίζεται ότι η ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ δεν εφαρμόζεται επί της Βασικής Χρέωσης Προμήθειας του τυχόν εμπροθέσμως εξοφλημένου Τελικού Εκκαθαριστικού Λογαριασμού του Πελάτη.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...