Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά. Υπάρχει κάποιος αποτελεσματικός τρόπος πίεσης για τις περίφημες δωροεπιταγές Σκλαβενίτη, πέρα από το τηλέφωνο; Παίρνω κάθε 10 μέρες και ακούω το κλασσικό, φόρτος εργασίας και όλοι με τη σειρά.

Η μετάβαση στην Elpe έγινε 14 Μαίου και θέλω να φύγω. Έχω υποβάλει αίτημα μέσω ΡΑΕ, τα ίδια μου απάντησαν και εκεί, το απέρριψα και έκτοτε σιγή ιχθύος.

Αν την κάνω για αλλού, θα μου πουν πλέον δεν είσαι Elpe, άρα ξεχνάς τα δώρα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, doomnx είπε

Με λίγο hacking στη γραμμή διεύθυνσης του browser μάθαμε και την τιμή Ιουλίου της Volton. Μείωσε την αρχική έκπτωση από 20% σε 10% και την έκπτωση συνέπειας από 32% σε 26%. Τελική τιμή Ιουλίου με συνέπεια 0,16856 €/kWh.

Αυτό το hack δεν πήγε καλά. Αύξησαν την έκπτωση συνέπειας σε 33% και η τελική τιμή βγήκε 0,1588 €/kWh. Τελικά βλέπουμε ότι κι αυτοί παρακολουθούν τις τιμές που ανακοινώνονται και αναπροσαρμόζουν τις δικές τους μέχρι την τελευταία στιγμή. Ενημέρωσα τις εικόνες με τους πίνακες στο προηγούμενο post.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 4
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, soterman είπε

Καλημέρα παιδιά. Υπάρχει κάποιος αποτελεσματικός τρόπος πίεσης για τις περίφημες δωροεπιταγές Σκλαβενίτη, πέρα από το τηλέφωνο; Παίρνω κάθε 10 μέρες και ακούω το κλασσικό, φόρτος εργασίας και όλοι με τη σειρά.

Η μετάβαση στην Elpe έγινε 14 Μαίου και θέλω να φύγω. Έχω υποβάλει αίτημα μέσω ΡΑΕ, τα ίδια μου απάντησαν και εκεί, το απέρριψα και έκτοτε σιγή ιχθύος.

Αν την κάνω για αλλού, θα μου πουν πλέον δεν είσαι Elpe, άρα ξεχνάς τα δώρα;

Επειδή είναι μεγάλος ο όγκος αποστολής δωροεπιταγών καθυστερούν. Καλά έκανες που άνοιξες αίτημα. Για κάποιες παροχές που μετέφερα και ενεργοποιήθηκαν στις 15 Μαΐου παρέλαβα και τις τελευταίες δωροεπιταγές τη Δευτέρα. Αν γράφονται στο συμβόλαιο και να φύγεις σίγουρα θα τις λάβεις αφού έκανες και ΡΑΕ

Επεξ/σία από vklon
  • Like 2

2 λεπτά πριν, vklon είπε

Επειδή είναι μεγάλος ο όγκος αποστολής δωροεπιταγών καθυστερούν. Καλά έκανες που άνοιξες αίτημα. Για κάποιες παροχές που μετέφερα και ενεργοποιήθηκαν στις 15 Μαΐου παρέλαβα και τις τελευταίες δωροεπιταγές τη Δευτέρα. Αν γράφονται στο συμβόλαιο και να φύγεις σίγουρα θα τις λάβεις αφού έκανες και ΡΑΕ

Εννοείται είναι γραμμένες στη σύμβαση, όπως και η δωροεπιταγή Public, η οποία ήρθε αμέσως.

Άρα υπομονή και τηλέφωνο :)

9 λεπτά πριν, doomnx είπε

Αυτό το hack δεν πήγε καλά. Αύξησαν την έκπτωση συνέπειας σε 33% και η τελική τιμή βγήκε 0,1588 €/kWh. Τελικά βλέπουμε ότι κι αυτοί παρακολουθούν τις τιμές που ανακοινώνονται και αναπροσαρμόζουν τις δικές τους μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ευτυχώς σοβαρεύτηκαν γιατί με πετυχαίνουν πάνω που ψάχνω προορισμό και με την προηγούμενη "datamined" τιμή ήμουν πολύ προβληματισμένος αν θα πάω τελικά Volton. Τώρα είμαι σίγουρα για εκεί.

ΥΓ. πότε πιστεύεις θα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα από όλους και "finalized" excel? Εντός της ημέρας ή από αύριο;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Trustworthy είπε

Καλημέρα! 
Volton Simple Protect έχω κλειδωμένη τιμή 0,083 μέχρι τέλος Αυγούστου. 
Λετε για τον Σεπτέμβριο να πάει η τιμή 0,093 ή επειδή λήγει η σύμβαση να με πάνε στο Simple με τιμή 0,15+;

Μόλις λήξει ο Αύγουστος περνάς στο Simple! Το 0,093 μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου είναι για νέα συμβόλαια!

37 λεπτά πριν, atom7 είπε

Ευτυχώς σοβαρεύτηκαν γιατί με πετυχαίνουν πάνω που ψάχνω προορισμό και με την προηγούμενη "datamined" τιμή ήμουν πολύ προβληματισμένος αν θα πάω τελικά Volton. Τώρα είμαι σίγουρα για εκεί.

ΥΓ. πότε πιστεύεις θα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα από όλους και "finalized" excel? Εντός της ημέρας ή από αύριο;

Το excel είναι πλήρες!

10 ώρες πριν, doomnx είπε

Οι νέες τιμές Ιουλίου:

o414D0a.jpeg

l0UunTI.jpeg

emTdnVI.jpeg

oBuU85V.jpeg

Αν βρείτε κάποιο λάθος πείτε μου.

Και για όσους δεν βλέπουν υπογραφές, το εξέλ θα το βρείτε εδώ:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQARHOCg8rqF6NsCSHQDBpzU32WvPQ9P0936VU1D55goVAuLizcefm0wlU-o6UmfQ/pubhtml#

Όλοι πλην της Volterra ανέβασαν τιμές στις σελίδες τους και έχει διασταυρωθεί με το invoices.rae.gr. Βέβαια στο τελευταίο δεν θα βρείτε τα ex-post Ιουνίου και τα κίτρινα ex-ante Ιουλίου ακόμα -- ούτε καν το νέο μπλε της ΔΕΗ 😉

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1
  • Thanks 3

Καλημέρα σας! Την γνώμη σας θελω γτ δεν ξερω πως να κινηθω....

10.06 εκανα  τηλεφωνικά αίτηση απο Ηρωνα για Volton για τις 500 kwh δωρεάν,  η αίτηση δεν εχει παει ακόμα δεδδηε....χθες εκανα αίτημα myrae μηπως και επισπευουν την διαδικασία.....σημερα υπάλληλος της volton μου ειπε οτι λογω της καταγγελίας δεν μπορει πλέον το Τ.Ε.Π. να με ενημερωνει για την πορεια της αιτησης και οτι θα πρεπει να περιμενω απάντηση από το Νομικό Τμήμα τους, η οποια μπορεί να παρει 20 με 25 μερες....

Τι κανω;;;; περιμενω μεχρι να γίνει η εκπροσωπηση απο Volton (η οποια δεν ξερω ποτε θα γινει φυσικα) ή να παω Δεη για να ξαναγυρισω μετα Ηρων solar?

• Thanks 1

15 minutes ago, Despina2012 said:

σημερα υπάλληλος της volton μου ειπε οτι λογω της καταγγελίας δεν μπορει πλέον το Τ.Ε.Π. να με ενημερωνει για την πορεια της αιτησης και οτι θα πρεπει να περιμενω απάντηση από το Νομικό Τμήμα τους, η οποια μπορεί να παρει 20 με 25 μερες....

Ποια καταγγελία; 

3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ποια καταγγελία; 

Στο my.rae εννοεί λογικά. Άστους, πήγαινε αλλού. Ή πήγαινε σε κατάστημα της Volton.

10 λεπτά πριν, doomnx είπε

Στο my.rae εννοεί λογικά. Άστους, πήγαινε αλλού. Ή πήγαινε σε κατάστημα της Volton.

Κατάστημα volton δεν υπάρχει κοντά....Αν εγω σημερα κάνω αιτηση στη ΔΕΗ και πχ αυριο την στειλουν δεδδηε και επισης αυριο στειλει και η volton την απο 10.06 αιτηση μου δεδδηε θα υπαρξει πρόβλημα;;;

Αιτηση υπαναχωρησης μου ειπε η volton δεν μπορώ να κανω γτ εχει παρελθει το 15μερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, thanos678 είπε

Ειμαι elpe στο πρασινο και θελω να αλλαξω προγραμμα. Η αλλαγη γινεται αμεσως ή θελει καποιες μερες?

Αν θες να αλλάξεις εντός της ίδιας εταιρείας γίνεται άμεσα.Σε elpe ζήτα το πρόγραμμα που θες και θα σου στείλουν link για την αποδοχή της νέας σύμβασης. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Thanks 1

13 ώρες πριν, lokirulerofhell είπε

Είδα λίγο πότε εκδόθηκε ο εκκαθαριστικός μου στον Ήρωνα. Στην ουσία κλείνω 6μηνο στις 10/7. Λέω να κάτσω λίγο στα αυγά μου και σε 9 μέρες να την κάνω για το Heron One.

Eιχα και εγω μια παροχη σε ΗΡΩΝ από 10/11/23 εως 29/3/24 και σκεφτομαι αν το δικαιουμαι το πενηνταρικο για να επιστρεψω ή να παω volton. Tωρα η παροχη ειναι elpedison smart.

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Μόλις λήξει ο Αύγουστος περνάς στο Simple! Το 0,093 μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου είναι για νέα συμβόλαια!

1 ώρα πριν, atom7 είπε

σε ενα σημειο γραφει οτι το παγιο ειναι 6,9 και στους ορους γραφει 4,9 https://volton.gr/services/volton-yellow-simple/ :wacko:

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...