Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

37 λεπτά πριν, prefuse είπε

ειμαι elpe, εχω -31€ (πιστωτικο) στην ΗΡΩΝ να προτιμήσω ΗΡΩΝ ή volton?

Ανάλογα την κατανάλωση... Πιστεύω ΗΡΩΝ θα σου έρθει φθηνότερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, vklon είπε

Τα περισσότερα είναι franchise

Ναι τα καταστήματα έχουν συγκεκριμένα bonus που μπορούν να δώσουν και τα παίρνουν από τον ΗΡΩΝ. Τώρα που είναι τέλος του μήνα σε πολλά έχει τελειώσει το 50€. Υπάρχουν βέβαια κάποια καταστήματα τα οποία αν ήσουν πελάτης πριν από 1-2 μήνες και ξαναπάς δυσανασχετούν και δεν δίνουν το δώρο. 

Άρα πρέπει να πάω σε πολλά καταστήματα μπας και πετύχω το 'σωστό';

Επεξ/σία από panosena

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, doomnx said:

Ανάλογα την κατανάλωση... Πιστεύω ΗΡΩΝ θα σου έρθει φθηνότερα.

απο έναντι προηγούμενης χρονιάς, ηταν 200-250kw/μηνα (εκκαθαριστικός του 4μήνου ηταν 900kw).. αλλα επειδη ειναι εξωχικό με την μεγαλυτερη κατανάλωση να την εχει ο Αυγουστος και βαρια βαριά αντε να πάει μεχρι τέλη Σεπτεμβρίου.. και επειδη Σεπτέμβρη σκεφτομαι ξανα τουρισμό, εχω μπερδευτεί ως την σειρά τουρισμού που θα ηταν πιο συμφέρον, με δεδομένο την μεγαλυτερη κατανάλωση του Αυγούστου...

Επεξ/σία από prefuse

1 ώρα πριν, thermaikos4 είπε

Στον παρακάτω συγκριτικό πίνακα παρατίθενται οι τιμές της Protergia για τον μήνα Αύγουστο για τους οικιακούς καταναλωτές, σε σύγκριση με τον μήνα Ιούλιο:

1_0.jpg

Δυνατή κίνηση. Ενημέρωσα το Excel.

• Like 1

Καλησπέρα! θέλω σαν καινούργιος πελάτης να πάω στον Ηρωνα με το yellow one όπως προτείνετε.. το θέμα μου είναι το εξής.. βρίσκομαι Χαλκιδική και το κοντινότερο κατάστημα ηρων είναι στα 100χλμ.. έπειτα από τηλεφώνημα στο κατάστημα του Ήρωα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης μου είπε η κοπέλα ότι δεν χρειάζεται να έρθετε μέχρι εδώ και ότι θα προωθήσει αυτή την την αίτηση μουναφου τις αποστείλω τα δικαιολογητικά.. επίσης για το 50αρικο μου είπε ότι κανονικά θα το πάρω.. εσείς τι μου προτείνετε για να συνδεθώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα μιας και θα περιμένω και δεδδηε να μου ξαναβάλει τον μετρητή του σπιτιού γιατί δεν είχε.. συγγνώμη για το σεντόνι! 

1 λεπτό πριν, prefuse είπε

απο έναντι προηγούμενης χρονιάς, ηταν 200-250kw/μηνα (εκκαθαριστικός του 4μήνου ηταν 900kw).. αλλα επειδη ειναι εξωχικό με την μεγαλυτερη κατανάλωση να την εχει ο Αυγουστος και βαρια βαριά αντε να πάει μεχρι τέλη Σεπτεμβρίου.. και επειδη Σεπτέμβρη σκεφτομαι ξανα τουρισμό, εχω μπερδευτεί ως ποιος θα ηταν πιο συμφέρον για την μεγαλυτερη κατανάλωση του Αυγούστου...

Βάλε την αναμενόμενη κατανάλωση στο εξέλ.

1 λεπτό πριν, Georpap1987 είπε

Καλησπέρα! θέλω σαν καινούργιος πελάτης να πάω στον Ηρωνα με το yellow one όπως προτείνετε.. το θέμα μου είναι το εξής.. βρίσκομαι Χαλκιδική και το κοντινότερο κατάστημα ηρων είναι στα 100χλμ.. έπειτα από τηλεφώνημα στο κατάστημα του Ήρωα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης μου είπε η κοπέλα ότι δεν χρειάζεται να έρθετε μέχρι εδώ και ότι θα προωθήσει αυτή την την αίτηση μουναφου τις αποστείλω τα δικαιολογητικά.. επίσης για το 50αρικο μου είπε ότι κανονικά θα το πάρω.. εσείς τι μου προτείνετε για να συνδεθώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα μιας και θα περιμένω και δεδδηε να μου ξαναβάλει τον μετρητή του σπιτιού γιατί δεν είχε.. συγγνώμη για το σεντόνι! 

Κάντο μέσω του καταστήματος ✌🏻

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα έκανα και εγώ την ινσομνιακ πατέντα του ενέργειακου τουρίστα τόσο για το πατρικό όσο κάι για το δικό μου. Ένα μήνα όριο 500κw δώρο μηδενική ρήτρα σε βολτον με μηδενική εγγύηση να βγουν τα κλιματιστικά τζάμπα. Στο πατρικό μου λήγει σε 10 μέρες ο μήνας. Μετά ποιοι πάροχοι δίνουν 50ευρω η κάτι έξτρα σε go4more yellow κτλ?? Εννοείται πράσινο και ανα μήνα αλλαγής 

Επεξ/σία από costacurta

Με τις τιμές που έχει εκτιμήσει ο DOOMNX για τον Αύγουστο και προκειμένου η τιμή της κιλοβατώρας να παραμείνει στα 15 λεπτά,πόσο βγαίνει η επιδότηση (εκτίμηση);

12 ώρες πριν, Dogtor21 είπε

Καλημέρα... αρκετά.. μία βδομάδα..10ημερες...

Αίτημα εκπροσώπησης από Ήρωνα 4/7, μέτρηση από ΔΕΔΔΗΕ 7/7, ενημέρωση στην εφαρμογή 23/7. Ρώτησα πότε θα  βγει ο λογαριασμός, και μου είπαν στο chat ότι περιμένουν να ολοκληρωθούν οι μετρήσεις του Ιουλίου...

Για σταθερο η καλυτερη επιλογη δεν ειναι το Protergia Οικιακό Value Safe 6μήνες;

Πως γινεται με τετοιες αυξυσεις να το εχουν 0,095 την κιλοβατορα; Χανω καποια παγιδα;

4 ώρες πριν, doomnx είπε

ΕΡΤ και ΔΕΤΕ μόνο σε εκκαθαριστικό

αυτό με βάζει σε σκέψεις τώρα.Στους προηγούμενους λογαριασμούς της Ελιν που ειχαν την ενδειξη εκκαθαριστικο για ενα μηνα το ειχαν,τώρα άλλαξε το πράγμα και γραφει επανω εναντι απο ένδειξη πελάτη.Και σκεφτομαι μηπως αρχίσουν και αυτοι και βγαζουν τετραμηνο εκκαθαριστικό

3 ώρες πριν, Georpap1987 είπε

Στην ιδια κοπελα εκανα κ γω 2 αιτησεις απο το μαγαζι κ την τριτη παροχη που εχω απλα της τα εστειλα στο viber κ με ηλεκτρονικη υπογραφη μεσω email υπεγραψα τα συμβολαια!! Κατα 99% θα μπει το 50αρικο , ηδη μπηκε σε πολλα μελη!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...