Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 λεπτά πριν, nikos121 είπε

τι φαση δε βλεπω τιποτα κοιταξα τα παντα

image.png.fa0dcae5d838aa7bf8329bc51873acc2.png

13 λεπτά πριν, gpapas640 είπε

"Η «χαρτούρα» που καλούνται να υπογράψουν σήμερα οι καταναλωτές όταν συνάπτουν σύμβαση με έναν προμηθευτή, όπως εξουσιοδοτήσεις, υπεύθυνες δηλώσεις κ.ά., θα αντικατασταθεί με κάποια κλικ στην πλατφόρμα του gov.gr."

Καθρεφτάκια σε ιθαγενείς. Εδώ και 10 περιπου μήνες που κάνω τουρισμό έχω περάσει πολλαπλώς από 4 διαφορετικούς παρόχους δεν έχω συναντήσει ΠΟΥΘΕΝΑ τέτοια χαρτούρα. Όλοι στέλνουν ένα μέηλ με ετοιμη την αιτηση και σου ζητούν να απαντήσεις ένα "Συμφωνω και αποδεχομαι". Άντε το πολυ πολυ να σε παρουν ενα τηλέφωνο, να σου πουν το ποιηματάκι 2 λεπτά, να πεις "συμφωνω" και αντιο. Σε ποιο φανταστικό κόσμο τα βρήκαν όλα αυτά, ενας θεος ξερει.

Τις ίδιες "πίττες" εγραφαν τα γνωστά σάιτ για να εκθειάσουν την κυβέρνηση όταν έφτιαξε το gov.gr που δεν ηταν αλλο απο επαναλανσαρισμα της πύλης "Ερμής" για τη δημόσια διοίκηση, και κομβος ανακατεύθυνσης για τα σαιτ στις αλλες υπηρεσιες (εφκα, επιδοματα κλπ). Η μονη πραγματική διαφορά ήταν η άυλη συνταγογραφηση και η ηλεκτρονικη υπευθυνη δήλωση και εξουσιοδοτηση.

Εμένα μου έχουν ζητήσει υπογραφή μέσω gov.gr. ΗΡΩΝ και Volton 😅

10 λεπτά πριν, prefuse είπε

volton 1 μηνα δωρο ισχυεί για μεχρι 500kw και για τον αυγουστο;

γιατι στο excel με κατανάλωση 270kw, πιο φθηνο βγαινει του ΗΡΩΝ με δωρο τα 50€;

Ηρων 9,39€

Volton 30,40€

Screenshot 2024-07-25 at 16.07.58.png

Γιατί όταν λέει 500 kWh δώρο, εννοεί μόνο την χρέωση προμήθειας και όχι τις ρυθμιζόμενες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 16/7/2024 στις 8:42 ΠΜ, Varnavas89 είπε

Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς πού θα κυμανθεί η τιμή Πρωτεργια οικιακό κίτρινο simple value για Αύγουστο; Βλέπω έρχονται σφαγές πάλι..

0,19 €/kWh περίπου. Αν και μάλλον θα πάρει επιδότηση και θα είναι γύρω στα 0,15 €/kWh κι αυτό.

1 λεπτό πριν, nikos121 είπε

Αυτο ειναι για το benefit home bonus. Στο yellow free home δεν αναφερει κατι. Ουτε στο guarantee

Στο Yellow Free Home Bonus γράφει και δεν υπάρχει στο site. Το στέλνουν μόνο όταν ολοκληρώσεις τη φόρμα για το e-contract.

Καλησπερα, αυτη την στιγμη ποιο μπλε ειναι το πιο συμφερον;  Υπαρχει καποιο excel αρχειο που κανει συγκριση οπως παλια;
Στα γρηγορα βρηκα το Protergia Οικιακό / Οικιακό Ν - Value Safe (6μηνο προϊόν) να φαινεται το πιο συμφερων μπλε αλλα οντως ειναι;

2 λεπτά πριν, doomnx είπε

Στο Yellow Free Home Bonus γράφει και δεν υπάρχει στο site. Το στέλνουν μόνο όταν ολοκληρώσεις τη φόρμα για το e-contract.

Δηλαδη αιτηθηκε καποιος απο εδω και του στειλανε αλλους ορους απο αυτους που εχουν στο site? και αν ναι δεν γυρισε να τους πει μα μου κλπ?

οτι ναναι οι παροχοι πραγματικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/7/2024 στις 6:09 ΜΜ, ATmega είπε

Πριν από λίγες μέρες έκανα αίτημα για να φύγω από την Ήρων (έκατσα περίπου 1 μήνα) για να πάω στη Volton για τα 500Kwh. Σήμερα με πήραν την Ήρων και μου έκαναν την παρακάτω προσφορά (100€ για τα πάγια (θα αφαιρούν 5€ κάθε μήνα) και σταθερή τιμή για 3 μήνες). Τι λέτε συμφέρει Η κατανάλωση μου το καλοκαίρι με τα κλιματιστικά είναι περίπου 400-500Kwh/μήνα.

Screenshot 2024-07-15 180832.jpg

Στις 15/7/2024 στις 6:16 ΜΜ, vklon είπε

Δηλαδή τα 100€ θα τα πάρεις σε 20 μήνες αφού  λες ότι είναι μόνο για το πάγιο 5€; 

Στις 15/7/2024 στις 6:19 ΜΜ, ATmega είπε

Σωστά, τουλάχιστον έτσι μου είπαν στο τηλέφωνο. Στο email που έστειλαν άπλα αναφέρουν 100€ δώρο

Σε εμάς έκαναν αντιπροσφορά 100 € σε 10 μήνες. Και της απάντησα «σε 10 μήνες ξέρεις πόσες φορές θα έχω έρθει να πάρω το e-contract;»

Δεν συμφέρει με τίποτα.

3 λεπτά πριν, nikos121 είπε

Δηλαδη αιτηθηκε καποιος απο εδω και του στειλανε αλλους ορους απο αυτους που εχουν στο site? και αν ναι δεν γυρισε να τους πει μα μου κλπ?

οτι ναναι οι παροχοι πραγματικα

Ναι, όλοι όσοι έχουμε πάρει το 50άρικο λάβαμε όρους για πρoγράμματα Bonus που δεν υπάρχουν στο site.

4 λεπτά πριν, crash21 είπε

Καλησπερα, αυτη την στιγμη ποιο μπλε ειναι το πιο συμφερον;  Υπαρχει καποιο excel αρχειο που κανει συγκριση οπως παλια;
Στα γρηγορα βρηκα το Protergia Οικιακό / Οικιακό Ν - Value Safe (6μηνο προϊόν) να φαινεται το πιο συμφερων μπλε αλλα οντως ειναι;

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQARHOCg8rqF6NsCSHQDBpzU32WvPQ9P0936VU1D55goVAuLizcefm0wlU-o6UmfQ/pub?output=xlsx

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1
  • Haha 1

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Special από που κι ως που; Easy έπρεπε να πας. Άλλαξε όσο προλαβαίνεις.

Όχι. Κάνε e-contract να πάρεις 150 € στο λογαριασμό.

επειδή ήμουν πελάτης ηρων παλαιότερα (έχει περάσει 6μηνο) και έχω λογαριασμό στο econtract, πρέπει να κάνω καινούριο προφίλ για να πάρω το 50ευρω ή στο ίδιο προφίλ κάνω νέα αίτηση?

7 minutes ago, chocorellos said:

επειδή ήμουν πελάτης ηρων παλαιότερα (έχει περάσει 6μηνο) και έχω λογαριασμό στο econtract, πρέπει να κάνω καινούριο προφίλ για να πάρω το 50ευρω ή στο ίδιο προφίλ κάνω νέα αίτηση?

στο ιδιο.

• Like 1

7 λεπτά πριν, chocorellos είπε

Στο ίδιο. Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να κάνεις ένα λογαριασμό για κάθε παροχή για να πάρεις τρία 50άρικα... 🤔

Μόλις τώρα, doomnx είπε

Στο ίδιο. Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να κάνεις ένα λογαριασμό για κάθε παροχή για να πάρεις τρία 50άρικα... 🤔

όχι δεν χρειάζεται. τουλάχιστον παλαιότερα που ήμουν πάλι με 2 παροχές, είχε πάρει η κάθε παροχή ξεχωριστά στον ίδιο λογαριασμό 

• Thanks 1

Από win για Αύγουστο να πάω ένα win more (με δεδομένο και την μικρή κατανάλωση λόγω διακοπών) η έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο?? ΗΡΩΝ ήμουν τον Ιούνιο και δεν ξέρω αν θα μου κάτσει το 50€ πάλι..

https://www.protergia.gr/articles/protergia-aporrofa-tis-auxiseis-tis-agoras-energeias-statheres-times-kai-ton-augousto/

METLEN Energy & Metals: Η Protergia απορροφά τις αυξήσεις της αγοράς ενέργειας, διατηρώντας σταθερές τις τιμές της και τον Αύγουστο

Αδιαπραγμάτευτη στρατηγική προτεραιότητα της Protergia είναι να παρέχει σιγουριά και ασφάλεια στους πελάτες της, νέους και υφιστάμενους, με ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες και φυσικά την αξιοπιστία της METLEN Energy & Metals, στηρίζοντας την ενεργειακή αγορά στο σύνολο της.

Αθήνα, Ελλάδα – 24 Ιουλίου 2024 – Η Protergia, αναπόσπαστο κομμάτι της METLEN Energy & Metals, αφουγκραζόμενη τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς και τις ανησυχίες των καταναλωτών για τις επιπτώσεις στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας, διατηρεί για τον μήνα Αύγουστο αμετάβλητες τις τελικές τιμές της στα ίδια επίπεδα με τον Ιούλιο, για οικιακούς και μικρούς επαγγελματικούς πελάτες, απορροφώντας τις αυξήσεις των τιμών χονδρεμπορικής αγοράς.

Σε περίπτωση που το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αποφασίσει την επιδότηση των καταναλωτών έως 500ΚW, το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί αυτούσιο από τις τιμές αυτές.

Αδιαπραγμάτευτη στρατηγική προτεραιότητα της Protergia είναι να παρέχει σιγουριά και ασφάλεια στους πελάτες της, νέους και υφιστάμενους, με ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες και φυσικά την αξιοπιστία της METLEN Energy & Metals, στηρίζοντας την ενεργειακή αγορά στο σύνολο της.

Στον παρακάτω συγκριτικό πίνακα παρατίθενται οι τιμές της Protergia για τον μήνα Αύγουστο για τους οικιακούς καταναλωτές, σε σύγκριση με τον μήνα Ιούλιο:

1_0.jpg

• Thanks 1

7 minutes ago, doomnx said:

image.png.fa0dcae5d838aa7bf8329bc51873acc2.png

Εμένα μου έχουν ζητήσει υπογραφή μέσω gov.gr. ΗΡΩΝ και Volton 😅

Γιατί όταν λέει 500 kWh δώρο, εννοεί μόνο την χρέωση προμήθειας και όχι τις ρυθμιζόμενες.

ειμαι elpe, εχω -31€ (πιστωτικο) στην ΗΡΩΝ να προτιμήσω ΗΡΩΝ ή volton?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/7/2024 στις 5:18 ΜΜ, vklon είπε

Κάντε την αίτηση σε κατάστημα. Η πωλήτρια με είπε πως από την στιγμή που περνάν την σύμβαση με το Bonus αυτοί παίρνεις το 50€ και δεν γίνεται κάποιος περαιτέρω έλεγχος με εξάμηνο. 

Για αυτό να προτιμάς τα καταστήματα που είναι franchise και πληρώνονται για τους πελάτες που φέρνουν στην εταιρία (και όχι του ΗΡΩΝ). Διευθετούν άμεσα τα συμβόλαια και είναι ευγενικοί για να τους ξαναπροτιμήσεις και προσπαθούν να καρτούν υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης 

Ώπα, και πώς ξέρουμε ποια είναι franchise και ποια του Ήρωνα;

22 ώρες πριν, vklon είπε

Στο συμβόλαιο έγγραφε κανονικά τον όρο εξαμήνου αλλά εγώ το πήρα το 50€ και με διαβεβαίωσε η πωλήτρια για αυτό.

Δηλαδή υπερίσχυσε η προφορική διαβεβαίωση της πωλήτριας και όχι το συμβόλαιο!!??

20 ώρες πριν, kkatzos είπε

Για 50άρικο ΗΡΩΝ αν δεν έχει περάσει 6-μηνο μόνο στο SOLAR GENEROUS HOME πάμε, μέσω e-contract, σωστά;

Με τον κόφτη 0,15€/KWh που θα βάλει ο Κούλης δε θα είναι παράλογες οι χρεώσεις λογικά.

Και σκεφτόμουνα να πάω σε κατάστημα!

Είμαι Volton, αύριο τελευταία μέρα των 500 kWh δωρεάν.
Πού συνεχίζω (τον τουρισμό);
Ήρων SOLAR GENEROUS HOME με econtract και όχι σε κατάστημα;
Δίνει πενηντάρικο; (ήμουν εκεί μέχρι πριν ένα μήνα, το 'χα πάρει)

Επεξ/σία από panosena

9 λεπτά πριν, panosena είπε

Ώπα, και πώς ξέρουμε ποια είναι franchise και ποια του Ήρωνα  

Δηλαδή υπερίσχυσε η προφορική διαβεβαίωση της πωλήτριας και όχι το συμβόλαιο!!??

Τα περισσότερα είναι franchise

Ναι τα καταστήματα έχουν συγκεκριμένα bonus που μπορούν να δώσουν και τα παίρνουν από τον ΗΡΩΝ. Τώρα που είναι τέλος του μήνα σε πολλά έχει τελειώσει το 50€. Υπάρχουν βέβαια κάποια καταστήματα τα οποία αν ήσουν πελάτης πριν από 1-2 μήνες και ξαναπάς δυσανασχετούν και δεν δίνουν το δώρο. 

• Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...