Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 23/7/2024 στις 4:04 ΜΜ, gpapas640 είπε

Όταν πας να πληρώσεις συνήθως απο μόνος του ο υπάλληλος σου λέει το ποσό που έχεις προς εξαργύρωση σε πόντους και αν θες να το εξαργυρωσεις. Αν όχι το ζητάς εσύ.

Εφόσον οι πόντοι επαρκούν για την πληρωμή το υπόλοιπο σε € στον τραπεζικό σου λογαριασμο δεν παίζει κανενα ρολο.

Υπόψιν ότι το ελάχιστο ποσό αγοράς ώστε να πληρωθεί μέσω εξαργύρωσης πόντων είναι 5€.

Έφαγα το πρώτο άκυρο πάντως από πρατήριο shel που υπάρχει στο χάρτη ως συμβεβλημένο. Στο πος τους (που ούτε καν εθνικής ήταν) δεν υπήρχε επιλογή εξαργύρωσης και δεν γινόταν τίποτα. Μου είπαν να πάω σε εταιρικό(!) πρατήριο shell. 

Όποιος από νομό Αττικής καταφέρει να κάνει εξαργύρωση σε πρατήριο, να μας πει και το πού. 

Άραγε και στα σκλαβενίτης το ίδιο θα γίνεται;

• Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 λεπτά πριν, 1comment είπε

Έφαγα το πρώτο άκυρο πάντως από πρατήριο shel που υπάρχει στο χάρτη ως συμβεβλημένο. Στο πος τους (που ούτε καν εθνικής ήταν) δεν υπήρχε επιλογή εξαργύρωσης και δεν γινόταν τίποτα. Μου είπαν να πάω σε εταιρικό(!) πρατήριο shell. 

Όποιος από νομό Αττικής καταφέρει να κάνει εξαργύρωση σε πρατήριο, να μας πει και το πού. 

Ε όχι. Έχω κάνει άπειρες φορές εξαργύρωση σε Σκλαβενίτη αλλά και shell. Μην το ξεφτυλισουμε..

• Like 1

12 λεπτά πριν, skylouros είπε

Ε όχι. Έχω κάνει άπειρες φορές εξαργύρωση σε Σκλαβενίτη αλλά και shell. Μην το ξεφτυλισουμε..

Shell σε ποιά περιοχή; Προφανώς δεν είναι όλα συμβεβλημένα κι ας τα δείχνει στο χάρτη. Εγώ είπα αυτό που μου έτυχε και τι άκουσα.

3 λεπτά πριν, 1comment είπε

Shell σε ποιά περιοχή; Προφανώς δεν είναι όλα συμβεβλημένα κι ας τα δείχνει στο χάρτη. Εγώ είπα αυτό που μου έτυχε και τι άκουσα.

Υπάρχει περίπτωση να μην το ήξερε ο υπάλληλος που έτυχε να σε εξυπηρετήσει. Σε παρόμοια δικιά μου περίπτωση η επιχείρηση είχε 2 POS, το ένα ήταν της εθνικής και αυτό που έπρεπε να χρησιμοποιηθει για να γίνει η εξαργύρωση. Είπα τελευταία στιγμή στον υπάλληλό ότι θέλω να εξαργύρωσω πόντους go 4 more και μου είπε ότι έκανα καλα πού τον ενημέρωσα καθώς έπρεπε να φέρει το pos της εθνικής για την συναλλαγή. 

2 λεπτά πριν, BrokenExe είπε

Υπάρχει περίπτωση να μην το ήξερε ο υπάλληλος που έτυχε να σε εξυπηρετήσει. Σε παρόμοια δικιά μου περίπτωση η επιχείρηση είχε 2 POS, το ένα ήταν της εθνικής και αυτό που έπρεπε να χρησιμοποιηθει για να γίνει η εξαργύρωση. Είπα τελευταία στιγμή στον υπάλληλό ότι θέλω να εξαργύρωσω πόντους go 4 more και μου είπε ότι έκανα καλα πού τον ενημέρωσα καθώς έπρεπε να φέρει το pos της εθνικής για την συναλλαγή. 

Σε αυτό που πήγα εγώ η υπάλληλος δεν ήξερε και ρώτησε μέσα. Βγήκε μετά από 2 λεπτά και μου είπε δεν υποστηρίζεται στο πρατήριο τους και να κοιτάξω για πρατήριο εταιρικό. Ένα pos είχε, περάσαμε την κάρτα και απορρίφθηκε λόγω υπολοίπου.

Αν τα εξαργυρώσω λίγα λίγα σε σκλαβενίτη γίνεται; Είπα να πάω σε πρατήριο για να τα εξαργυρώσω μια κι έξω.

Για 50άρικο ΗΡΩΝ αν δεν έχει περάσει 6-μηνο μόνο στο SOLAR GENEROUS HOME πάμε, μέσω e-contract, σωστά;

Με τον κόφτη 0,15€/KWh που θα βάλει ο Κούλης δε θα είναι παράλογες οι χρεώσεις λογικά.

9 hours ago, 1comment said:

Συνήθως εξαργύρωση γίνεται σε εταιρία Shell (εταιριών ΕΡΜΗΣ και ΜΥΡΤΕΑ). Οι ιδιώτες που έχουν αγοράσει το σήμα Shell συνήθως δεν εξαργυρώνουν. Επίσης ακόμα και τα εταιρικά, πρέπει να σου περάσουν την κάρτα από το pos το σωστό. Εγώ πχ έχω Πειραιώς και πήγα σε Shell που του είχε κολλήσει το ασύρματο pos και μου πέρασε την κάρτα σε ένα άλλο. Ποτέ δε πήρα τα yellows που έπρεπε και εννοείται ούτε μπορούσα να κάνω εξαργύρωση. Μετά από έλεγχο της τράπεζας μου ανέφεραν ότι το pos που μου πέρασαν την κάρτα είναι άλλης τράπεζας. Τεσπα. Θα κάνεις εξαργύρωση, μη σκας! 

10 ώρες πριν, 1comment είπε

Σε αυτό που πήγα εγώ η υπάλληλος δεν ήξερε και ρώτησε μέσα. Βγήκε μετά από 2 λεπτά και μου είπε δεν υποστηρίζεται στο πρατήριο τους και να κοιτάξω για πρατήριο εταιρικό. Ένα pos είχε, περάσαμε την κάρτα και απορρίφθηκε λόγω υπολοίπου.

Αν τα εξαργυρώσω λίγα λίγα σε σκλαβενίτη γίνεται; Είπα να πάω σε πρατήριο για να τα εξαργυρώσω μια κι έξω.

Σε Σκλαβενίτη γίνεται κανονικά , έκανα εξαργύρωση την μία παροχή.....την άλλη σε shell. 

Μου φαίνεται παράξενο που είχες πρόβλημα 

Οι (σίγουρα πιο διαβασμένοι από εμένα) φίλοι του φόρουμ τι έχουν να πουν γι' αυτό; http://heron-revma.gr/foititiko-revma

Να το τολμήσω ή να μείνω μακριά από αυτήν την εταιρία; Πρώτη φορά είναι να πάω εκεί.

Καλημέρα ! Από τον ΔΕΔΔΗΕ μου λένε ότι είμαι στον Ηρων από τη Δευτέρα 22/07 ,άλλαξε και το τευλευταιο ψηφίο στην ΥΔΕ. Στην εφαρμογή του Ηρων λεει ότι η αίτηση μου είναι στον ΔΕΔΔΗΕ.Γνωριζει κανεις ποσό καιρό κάνουν τα συστήματα του ΗΡΩΝΑ να ενημερωθούν?στο chat μου λένε ακόμη περιμένουν έγκριση από τον ΔΕΔΔΗΕ… 

15 λεπτά πριν, tommaxair είπε

Καλημέρα ! Από τον ΔΕΔΔΗΕ μου λένε ότι είμαι στον Ηρων από τη Δευτέρα 22/07 ,άλλαξε και το τευλευταιο ψηφίο στην ΥΔΕ. Στην εφαρμογή του Ηρων λεει ότι η αίτηση μου είναι στον ΔΕΔΔΗΕ.Γνωριζει κανεις ποσό καιρό κάνουν τα συστήματα του ΗΡΩΝΑ να ενημερωθούν?στο chat μου λένε ακόμη περιμένουν έγκριση από τον ΔΕΔΔΗΕ… 

Καλημέρα... αρκετά.. μία βδομάδα..10ημερες...

50 minutes ago, tommaxair said:

Γενικά ο Ηρων θέλει το χρόνο του. Και στο chat να μιλήσεις μαζί τους, θα σου πουν ότι θα κάνουν αίτημα στο αρμόδιο τμήμα για να φανεί η παροχή ολοκληρωμένη. 

Και μετά θα περιμένεις κάνα 40ημερο για τον πρώτο λογαριασμό.... Και μετά κάθε μήνα για τον προηγούμενο μήνα... Εννοώ 2 μήνες παλιά δηλαδή. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...