Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πελάτης στην ελπέ από 15 Μαίου και μάλιστα σε περίοδο προσφορών ισχνών αγελάδων σε σχέση με αυτό που ακολούθησε λίγες ημέρες αργότερα.

Έχουν οριστεί δύο ραντεβού για παράδοση Σκλαβενίτη χωρίς αποτέλεσμα. Στο τηλέφωνο μου λέγανε ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα στο κούριερ ,τώρα ούτε που το σηκώνουν.

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα παρουσιαστεί μέσα στον Αύγουστο η εφαρμογή για αλλαγή παρόχου μέσω gov.gr wallet https://www.protothema.gr/economy/article/1523169/allagi-energeiakou-parohou-me-ena-klik-meso-govgr-pote-tha-tethei-se-efarmogi/AMP/

• Like 4

32 λεπτά πριν, geopro είπε

Πελάτης στην ελπέ από 15 Μαίου και μάλιστα σε περίοδο προσφορών ισχνών αγελάδων σε σχέση με αυτό που ακολούθησε λίγες ημέρες αργότερα.

Έχουν οριστεί δύο ραντεβού για παράδοση Σκλαβενίτη χωρίς αποτέλεσμα. Στο τηλέφωνο μου λέγανε ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα στο κούριερ ,τώρα ούτε που το σηκώνουν.

Είναι απαράδεκτοι πραγματικά. Όχι όλη η befon αλλά μια συγκεκριμένη υπεύθυνη που με δουλεύει 1μιση μήνα τώρα. Δεν σηκώνει τηλέφωνα, όταν την βρω μου λέει σας καλώ πίσω και δεν καλεί ποτέ, ραντεβού με κούριερ 2 φορές που δεν ήρθε ποτέ κτλ. Αιτήσεις από αρχές Μαίου, έστειλαν με το ζόρι τις μισές και παλέυω να πάρω τις υπόλοιπες. 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, li@m said:

Έχω κάνει αίτημα για νυχτερινό από 25/6 και αλλαγής παρόχου από 4/7

Εχθες διαπίστωσα πως δεν μπορει να γίνει αλλαγή παρόχου λόγω εκκρεμότητας με το αίτημα του νυχτερινού.. 

Συνέχεια της συζήτησης εδώ.

YΓ: Όποιος είχε κάνει αίτηση για νυχτερινό και είχε κολλήσει στον ΗΡΩΝ για τον ίδιο λόγο, ας επικοινωνήσει εκεί.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

42 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Είναι απαράδεκτοι πραγματικά. Όχι όλη η befon αλλά μια συγκεκριμένη υπεύθυνη που με δουλεύει 1μιση μήνα τώρα. Δεν σηκώνει τηλέφωνα, όταν την βρω μου λέει σας καλώ πίσω και δεν καλεί ποτέ, ραντεβού με κούριερ 2 φορές που δεν ήρθε ποτέ κτλ. Αιτήσεις από αρχές Μαίου, έστειλαν με το ζόρι τις μισές και παλέυω να πάρω τις υπόλοιπες. 

Μην ξαναπάς ελπεντισον.

ΑΥΤΟΙ θα χάσουν 

• Like 1

Η πωλητρια στα econtract ήρωνα, με πήρε τηλέφωνο και μου λέει: δεν μπορείτε παλι μετά από 40 μέρες να κάνετε για να έρθετε, γιατί θα σας πετάξει έξω το σύστημα και δεν θα σας δωσει το πενηντάρικο, και μας εχουν πει να μην το κανουμε. Εν τω μεταξύ ειχα κάνει αίτηση στο σολαρ  που οι οροι είναι ξεκάθαροι. Ευχαριστώ ευχαριστώ πολύ της λέω για την ενημέρωση ,και συνέχισαν ολα κανονικα. Είναι παντελώς άσχετοι, ανενημερωτοι, ηλίθιοι, το παίζουν δυσκολοι, γράψτε τους κανονικά, μην τους ανοίγετε τα μάτια , προχωρήστε κανονικά σε οτι λένε οι όροι και μονο 

• Like 3
  • Sad 1
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκδοθηκε τελικος εκκαθαριστικος για το ΕΛΠΕ smart αλλα βλεπω ασυμφωνιες με το ιστορικο τιμων του doomx (ακομα και για τον Ιουνιο που εχει σπασει στη μεση...).

Μαιος-Ιουνιος

Spoiler

image.png.54e4553b21cd18ab4508044dc92cd8ae.png

Ιουνιος-Ιουλιος

Spoiler

image.png.48f8adc7eb3c14b0afc8821c985f3ef5.png

image.png

Επεξ/σία από razkal

1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Μην ξαναπάς ελπεντισον.

ΑΥΤΟΙ θα χάσουν 

Να τελειώσει το 7μηνο του μπλε και θα φύγω εννοείται. Γιατί μιλάμε για 20 παροχές που πήγα!

2 ώρες πριν, katsios2010 είπε

Η πωλητρια στα econtract ήρωνα, με πήρε τηλέφωνο και μου λέει: δεν μπορείτε παλι μετά από 40 μέρες να κάνετε για να έρθετε, γιατί θα σας πετάξει έξω το σύστημα και δεν θα σας δωσει το πενηντάρικο, και μας εχουν πει να μην το κανουμε. Εν τω μεταξύ ειχα κάνει αίτηση στο σολαρ  που οι οροι είναι ξεκάθαροι. Ευχαριστώ ευχαριστώ πολύ της λέω για την ενημέρωση ,και συνέχισαν ολα κανονικα. Είναι παντελώς άσχετοι, ανενημερωτοι, ηλίθιοι, το παίζουν δυσκολοι, γράψτε τους κανονικά, μην τους ανοίγετε τα μάτια , προχωρήστε κανονικά σε οτι λένε οι όροι και μονο 

Ναι τα ίδια και σε μένα δεν πάνε καλά οι ανθρωποι… 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, katsios2010 είπε

Οι πωλητές του Ήρωνα είναι με διαφορά οι πιο aggressive από όλους. Είτε στην προσέλκυσή σου, είτε όταν είσαι πελάτης, είτε όταν φεύγεις.

Αυτό είναι από μόνο του ένας λόγος να το σκεφτείς σοβαρά πριν μπλέξεις με την εταιρεία, καθώς είναι προφανές πως πρόκειται για κεντρική πολιτική και δε γίνεται με πρωτοβουλία των υπαλλήλων.

Όσοι έχουν πάει έστω μία φορά, νομίζω ότι καταλαβαίνουν καλά τι λέω. 7 τηλέφωνα (δεν τα σήκωνα) μέσα σε λιγότερο από δύο 24ωρα, την τελευταία φορά που έφυγα. Ούτε γκόμενα να παράταγα.

Επεξ/σία από Basketikos_
  • Like 3
  • Haha 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Ναι τα ίδια και σε μένα δεν πάνε καλά οι ανθρωποι… 

Κάντε την αίτηση σε κατάστημα. Η πωλήτρια με είπε πως από την στιγμή που περνάν την σύμβαση με το Bonus αυτοί παίρνεις το 50€ και δεν γίνεται κάποιος περαιτέρω έλεγχος με εξάμηνο. 

14 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

Οι πωλητές του Ήρωνα είναι με διαφορά οι πιο aggressive από όλους. Είτε στην προσέλκυσή σου, είτε όταν είσαι πελάτης, είτε όταν φεύγεις.

Αυτό είναι από μόνο του ένας λόγος να το σκεφτείς σοβαρά πριν μπλέξεις με την εταιρεία, καθώς είναι προφανές πως πρόκειται για κεντρική πολιτική και δε γίνεται με πρωτοβουλία των υπαλλήλων.

Όσοι έχουν πάει έστω μία φορά, νομίζω ότι καταλαβαίνουν καλά τι λέω. 7 τηλέφωνα (δεν τα σήκωνα) μέσα σε λιγότερο από δύο 24ωρα, την τελευταία φορά που έφυγα. Ούτε γκόμενα να παράταγα.

Για αυτό να προτιμάς τα καταστήματα που είναι franchise και πληρώνονται για τους πελάτες που φέρνουν στην εταιρία (και όχι του ΗΡΩΝ). Διευθετούν άμεσα τα συμβόλαια και είναι ευγενικοί για να τους ξαναπροτιμήσεις και προσπαθούν να καρτούν υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης 

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1

28 λεπτά πριν, vklon είπε

Κάντε την αίτηση σε κατάστημα. Η πωλήτρια με είπε πως από την στιγμή που περνάν την σύμβαση με το Bonus αυτοί παίρνεις το 50€ και δεν γίνεται κάποιος περαιτέρω έλεγχος με εξάμηνο. 

Για αυτό να προτιμάς τα καταστήματα που είναι franchise και πληρώνονται για τους πελάτες που φέρνουν στην εταιρία (και όχι του ΗΡΩΝ). Διευθετούν άμεσα τα συμβόλαια και είναι ευγενικοί για να τους ξαναπροτιμήσεις και προσπαθούν να καρτούν υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης 

Κατσε ομως να δουμε αν οντως θα μπει ανευ ελεγχου, μονο με προφορικη διαβεβαιωση. Keep informing

• Like 3

1 ώρα πριν, vklon είπε

Στο κατάστημα υπάρχει το 50€δώρο ; Επίσης έχει όρο εξαμήνου; 

1 ώρα πριν, katsios2010 είπε

Κατσε ομως να δουμε αν οντως θα μπει ανευ ελεγχου, μονο με προφορικη διαβεβαιωση. Keep informing

37 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Στο κατάστημα υπάρχει το 50€δώρο ; Επίσης έχει όρο εξαμήνου; 

Στο συμβόλαιο έγγραφε κανονικά τον όρο εξαμήνου αλλά εγώ το πήρα το 50€ και με διαβεβαίωσε η πωλήτρια για αυτό. Δες και το spoiler

Spoiler

IMG_2827.jpeg.9db629501a957b2666b57108361eea62.jpegIMG_2826.jpeg.05868606c7a89706b025c9ae9fba0a94.jpeg

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...