Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η εγγύηση δεν παραμένει ως έχει από τον προηγούμενο πάροχο ? τουλάχιστον έτσι μου είπαν τηλεφωνικώς όταν μετέφερα 2 μετρητές από Δεη σε Ήρων και το γράφει και στα νέα συμβόλαια ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 λεπτά πριν, nimik είπε

Η εγγύηση δεν παραμένει ως έχει από τον προηγούμενο πάροχο ? τουλάχιστον έτσι μου είπαν τηλεφωνικώς όταν μετέφερα 2 μετρητές από Δεη σε Ήρων και το γράφει και στα νέα συμβόλαια ..

ΚΑΘΕ εταιρεία έχει την δική της πολιτική 

1 hour ago, GREGORYMO said:

ΠΡΩΤΑ θα διεκπεραίωθει το 1' αίτημα που υπέβαλες (νυχτερινό) και μετά η αλλαγή παρόχου.

Με την σειρά πάει 

Για ποιο λόγο; να σου βάλουν νυχτερινό μπορεί να πάει και ένα χρόνο.. Δεν θα μπορώ να αλλάξω παροχο για ένα χρόνο; τραγικο δεν είναι; 

• Like 1

6 hours ago, li@m said:

Για ποιο λόγο; να σου βάλουν νυχτερινό μπορεί να πάει και ένα χρόνο.. Δεν θα μπορώ να αλλάξω παροχο για ένα χρόνο; τραγικο δεν είναι; 

Γιατί ο ΔΕΔΔΗΕ είναι για κλωτσιές 

• Like 2
  • Haha 1

6 ώρες πριν, li@m είπε

0.1 - 0.2 είναι η διαφορά μεταξύ των παροχών 

7 ώρες πριν, giorgos_76 είπε

Ξέρετε αν το 5% go4more στην Elpedison επιστρέφετε και με χρεωστική κάρτα ή μόνο με πιστωτική ;;

Μόνο πιστωτική..με χρεωστική νομίζω είναι 1%

• Like 1

8 ώρες πριν, giorgos_76 είπε

Ξέρετε αν το 5% go4more στην Elpedison επιστρέφετε και με χρεωστική κάρτα ή μόνο με πιστωτική ;;

Καλημέρα,  1% με χρεωστική. 

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/value-added-services/programma-epivravefsis-go-for-more-tis-ethnikis-trapezas/

• Thanks 1

2 hours ago, ekrepali said:

Γιατί ο ΔΕΔΔΗΕ είναι για κλωτσιές 

Θέλω να κάνω καταγγελία/παράπονο ότιδηποτε. Γνωρίζεις που; θα είχε αποτέλεσμα;

2 hours ago, GREGORYMO said:

0.1 - 0.2 είναι η διαφορά μεταξύ των παροχών 

Τι εννοείς αγαπητέ; 

1 hour ago, li@m said:

Θέλω να κάνω καταγγελία/παράπονο ότιδηποτε. Γνωρίζεις που; θα είχε αποτέλεσμα;

Κατ'αρχας πρέπει πρώτα να κάνεις το αίτημα κι αν μετά υπάρξει πρόβλημα αλλαγής παροχου λόγω του αιτήματος για νυχτερινό που εκκρεμεί, τότε θα απευθυνθείς όπου πρέπει να απευθυνθρεις.

Η ΡΑΕ σαφώς είναι αρμόδια αλλά πετάει χαρταετό.

Στον συνήγορο του καταναλωτή δε ξέρω κατά πόσο εμπίπτει καθώς είναι διαδικαστικό θέμα κι όχι καταναλωτική διαφορα. 

Συνήγορο του Πολίτη ίσως.

Αυτό που θα έχει μεγαλύτερο αποτέλεσμα θα είναι να μιλήσεις επώνυμα σε τοπικά ΜΜΕ.

Επίσης εδώ έχω τα τοπικά τηλέφωνα του ΔΕΔΔΗΕ, δες ποιος είναι υπεύθυνος και άσκησε πίεση.

Τοπικά τηλέφωνα ΔΕΔΔΗΕ (1) - 2024-07-18T020721.928.pdf

• Like 2

6 minutes ago, ekrepali said:

Κατ'αρχας πρέπει πρώτα να κάνεις το αίτημα κι αν μετά υπάρξει πρόβλημα αλλαγής παροχου λόγω του αιτήματος για νυχτερινό που εκκρεμεί, τότε θα απευθυνθείς όπου πρέπει να απευθυνθρεις.

Η ΡΑΕ σαφώς είναι αρμόδια αλλά πετάει χαρταετό.

Στον συνήγορο του καταναλωτή δε ξέρω κατά πόσο εμπίπτει καθώς είναι διαδικαστικό θέμα κι όχι καταναλωτική διαφορα. 

Συνήγορο του Πολίτη ίσως.

Αυτό που θα έχει μεγαλύτερο αποτέλεσμα θα είναι να μιλήσεις επώνυμα σε τοπικά ΜΜΕ.

Επίσης εδώ έχω τα τοπικά τηλέφωνα του ΔΕΔΔΗΕ, δες ποιος είναι υπεύθυνος και άσκησε πίεση.

Τοπικά τηλέφωνα ΔΕΔΔΗΕ (1) - 2024-07-18T020721.928.pdf 142.63 kB · 0 downloads

Έχω κάνει αίτημα για νυχτερινό από 25/6 και αλλαγής παρόχου από 4/7

Εχθες διαπίστωσα πως δεν μπορει να γίνει αλλαγή παρόχου λόγω εκκρεμότητας με το αίτημα του νυχτερινού.. 

• Sad 1

Με εχουν ταραξει στα τηλεφωνα για προσφορες 

Γιατι βιαζονται ?

Λογικα περιμενουμε την 1η Αυγουστου για να αποφασισουμε  

47 λεπτά πριν, li@m είπε

Έχω κάνει αίτημα για νυχτερινό από 25/6 και αλλαγής παρόχου από 4/7

Εχθες διαπίστωσα πως δεν μπορει να γίνει αλλαγή παρόχου λόγω εκκρεμότητας με το αίτημα του νυχτερινού.. 

Ευτυχώς το εκανα αντιστροφα..πρωτα αλλαγη παροχου και ονοματος και μετα αιτημα για νυκτερινο και νέο μετρητή. Σχεδόν παρακάλεσα τον τοπικό ΔΕΔΔΗΕ να μου στείλουν το έντυπο για να πληρώσω το τέλος των 42 και κατι ευρώ!!

Όσο για το πότε θα αλλαξουν το ρολόι..άγνωστο!! (οταν βγαλει ο ήλιος κέρατα, που λένε στο χωριο μου!!)

Ελλαδισταν!!

11 λεπτά πριν, adi32 είπε

Με εχουν ταραξει στα τηλεφωνα για προσφορες 

Γιατι βιαζονται ?

Λογικα περιμενουμε την 1η Αυγουστου για να αποφασισουμε  

Αύγουστος..πάνε για μπάνια!!!

• Haha 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...