Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα παιδιά. η ελπε μου χρέωσε εγγύηση 113€ σπαστά. δεν ήξερα ότι θα έχει και στον δεύτερο λογαριασμό, να δώσω 55 οκ αλλα παραπήγε και το γυρνάω τώρα σε πάγια εντολή. Με νέα πάγια από το ebanking της αλφα ενημερώνεται αυτόματα το σύστημα της ελπέντισον ή πρέπει να τους ειδοποιήσω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 ώρες πριν, katsios2010 είπε

Τι τιμη εχει το σολαρ του ηρωνα τωρα; Επειδη πηρα ποντους ελπε και την κανω για 50αρικο  (solar λογω εξαμηνου αναγκαστικα). Ευχαριστώ 

Σε καταστημα ειπαν οτι το δινουν ανεξαρτητου 6μηνου!! Κανε νια ερωτηση

9 λεπτά πριν, desiro είπε

Το θέμα είναι ότι στην περίπτωση που δεν το λάβει, θα έχει απλά την προφορική διαβεβαίωση κάποιου καταστήματος. Οι όροι της σύμβασης που θα έχει υπογράψει θα αναφέρουν το 6μηνο.

3 ώρες πριν, Geoponer είπε

Σχετικά με τις δωροεπιταγές του Σκλαβενίτη, μου απάντησαν την κλασική παπάτζα στο MyRAE:

Εννοείται πως απέρριψα την απάντησή τους και με τη σειρά μου απάντησα ότι έχουν λάβει τις δωροεπιταγές γνωστοί που υπέγραψαν σύμβαση ένα μήνα μετά από εμένα, άρα κάτι δεν πάει καλά.

Με πήραν πριν λίγο τηλέφωνο (μάλλον από Befon) και κανονίσαμε την Πέμπτη να παραλάβω τις δωροεπιταγές με courier.

Μακάρι να γίνει έτσι και μακάρι να μην είχε χρειαστεί να κάνω τη διαδικασία με το myRAE.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, 1comment είπε

Να ρωτήσω για όποιον ξέρει πώς εξαργυρώνεις τους πόντους. Καταρχήν από όσο κατάλαβα, πρέπει να πας σε συμβεβλημένη επιχείρηση και η κάρτα να περάσει από pos εθνικής. Αν στο λογ/σμο σου έχεις ας πούμε 5 ευρω και πόντους έχεις 50Ε, μπορείς να βάλεις 50Ε καύσιμα και να μην πληρώσεις τίποτα; Θα γίνει η συναλλαγή η θα κολλήσει στο ότι δεν φτάνει το υπόλοιπο του λογ/σμου; Μήπως πρέπει να έχεις στο λογ/σμο πάνω από 50Ε για να γίνει;

Όταν πας να πληρώσεις συνήθως απο μόνος του ο υπάλληλος σου λέει το ποσό που έχεις προς εξαργύρωση σε πόντους και αν θες να το εξαργυρωσεις. Αν όχι το ζητάς εσύ.

Εφόσον οι πόντοι επαρκούν για την πληρωμή το υπόλοιπο σε € στον τραπεζικό σου λογαριασμο δεν παίζει κανενα ρολο.

Υπόψιν ότι το ελάχιστο ποσό αγοράς ώστε να πληρωθεί μέσω εξαργύρωσης πόντων είναι 5€.

Επεξ/σία από gpapas640

Θέλω τις συμβουλές σας παρακαλώ πολύ. Κοντεύω να σκάσω. 

Έχω κάνει αίτημα εκπρόσωπησης στον ΗΡΏΝ από 4/7

Η αίτηση μου εκκρεμεί στον δεδδηε. Δεν θα σχολιάσω πως κάλεσαν την σύζυγο την προηγούμενη εβδομάδα από τον Ηρών να μας καλωσόρισουν. Στο app γράφει ακόμα πως η αίτηση εκκρεμεί. 

Τηλεφωνώ στην εξυπηρέτηση πελατών του παροχου και μου επιβεβαίωνουν πως δεν έχει ολοκληρωθεί το αίτημα μου γιατί αναμένουν να στείλουν τις μετρήσεις του ρολογιού. Τότε τι στέλνουμε εμείς την ένδειξη κατά την συμπλήρωση της αίτησης αλλαγής εκπρόσωπησης; 

Τηλεφωνώ στην εξυπηρέτηση του δεδδηε να μάθω τι συμβαίνει. 

Έχει έρθει τεχνικός πήρε μέτρηση την 12/7 μου αναφέρουν. Τότε γιατί δεν το βλέπουν στον ΗΡΏΝ; μισό λεπτό σας βάζω σε αναμονή μου λέει.

Επιστρεφει με το ανήκουστο. 

Μου λέει εδώ βλέπω πως έχετε κάνει αίτημα νυχτερινού μετρητή μου λέει. Ναι λέω εκκρεμεί και αυτό απαντάω. 

Ναι δεν γίνεται συστημικα να αλλάξετε πάροχο μέχρι να ολοκληρωθεί το νυχτερινό!!!! 

Προωθώ το αίτημα σας μου λέει. Το οποίο αίτημα νυχτερινού το είχα κάνει 26/6.

Δηλαδή της λέω μέχρι να γίνει αυτό εγώ δεν μπορώ να αλλάξω πάροχο απαντάω; ναι μου λέει. 

Πείτε μου τι κάνω; καταγγελία; ακυρώνω το αίτημα του νυχτερινού; 

16 ώρες πριν, physnik είπε

Πήγα βολτον με τις δωρεάν 500 στις 11/7. Δεν πρόκειται να τις φτάσω. Το πολύ μέχρι 300 κάτι θα γράψω.

Τι πρόβλεψη υπάρχει; Θα εξακολουθούν να δίνουν τον Αύγουστο τα προγράμματα με κλειδωμένη τιμή μέχρι Σεπτέμβρη (Ηρων yellow one, Ελπε win more, Volton simple protect) ή να την κάνουμε πριν το τέλος του μήνα; 

είμαι στην ίδια φάση με εσένα και ψάχνω τον επόμενο προορισμό μου

2 ώρες πριν, messinia3 είπε

Το θέμα είναι ότι στην περίπτωση που δεν το λάβει, θα έχει απλά την προφορική διαβεβαίωση κάποιου καταστήματος. Οι όροι της σύμβασης που θα έχει υπογράψει θα αναφέρουν το 6μηνο.

Στο σολαρ μεσω εκοντρακτ, κανονικα ολα σε σχεση με τους ορους για το 50αρικο. Δινεται ανεξαρτητως 6μηνου και μεσω εκοντρακτ.

2 ώρες πριν, desiro είπε

Στο σολαρ μεσω εκοντρακτ, κανονικα ολα σε σχεση με τους ορους για το 50αρικο. Δινεται ανεξαρτητως 6μηνου και μεσω εκοντρακτ.

• Like 1

2 ώρες πριν, toolre είπε

καλησπέρα παιδιά. η ελπε μου χρέωσε εγγύηση 113€ σπαστά. δεν ήξερα ότι θα έχει και στον δεύτερο λογαριασμό, να δώσω 55 οκ αλλα παραπήγε και το γυρνάω τώρα σε πάγια εντολή. Με νέα πάγια από το ebanking της αλφα ενημερώνεται αυτόματα το σύστημα της ελπέντισον ή πρέπει να τους ειδοποιήσω;

Ενημερώνεται, αλλά μπορεί να πάρει και 10 εργάσιμες. Έτσι έγινε σε μένα τουλάχιστον. Αντιθέτως αν βάλεις πάγια σε κάρτα ενημερώνεται σε 1-2. 

• Like 1

6 ώρες πριν, ekrepali είπε

Τουλάχιστον 0.20...

Αρα για Αυγουστο θα κλειδωσει στα 0.15 οπως ολα τα κιτρινα, μαζι με το 50αρικο, ανευ ορου εξαμηνου, βγαινει καμια 150αρια κβ, συν δτ, συν ρυθμιζομενες μεσα σε ενα μηνα. Οκ ειναι για μηνα

Εγώ έκανα σε κατάστημα την αίτηση και πήρα 50€ στο Yellow free ενώ είχα πάει στο εξάμηνο. Την ίδια μέρα έστειλε τα συμβόλαια και την επόμενη πήγε ΔΕΔΔΗΕ το αίτημα. Στο e-contract μου έχει τύχει να κάνουν μια εβδομάδα να στείλουν τα συμβόλαια. 

• Like 2

23 λεπτά πριν, marinna είπε

Ενημερώνεται, αλλά μπορεί να πάρει και 10 εργάσιμες. Έτσι έγινε σε μένα τουλάχιστον. Αντιθέτως αν βάλεις πάγια σε κάρτα ενημερώνεται σε 1-2. 

Εμένα με Πειραιώς (όχι ότι πιστεύω έχει πολύ νόημα η τράπεζα) σε 3-4 ημέρες φαινόταν στο app ενεργή η πάγια και μερικές ημέρες μετά βγήκε διορθωτικός λογαριασμός 

• Like 1

25 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Εμένα με Πειραιώς (όχι ότι πιστεύω έχει πολύ νόημα η τράπεζα) σε 3-4 ημέρες φαινόταν στο app ενεργή η πάγια και μερικές ημέρες μετά βγήκε διορθωτικός λογαριασμός 

Κι εγώ Πειραιώς είχα βάλει- προφανώς είναι όπως κάτσει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, katsios2010 είπε

Στο σολαρ μεσω εκοντρακτ, κανονικα ολα σε σχεση με τους ορους για το 50αρικο. Δινεται ανεξαρτητως 6μηνου και μεσω εκοντρακτ.

Στο σολαρ μεσω εκοντρακτ, κανονικα ολα σε σχεση με τους ορους για το 50αρικο. Δινεται ανεξαρτητως 6μηνου και μεσω εκοντρακτ.

Ναι απλά το solar θα έχει πολύ υψηλή τιμή kwh τον επόμενο μήνα (ακόμα και με τις οποίες επιδοτήσεις)

1 ώρα πριν, vklon είπε

Εγώ έκανα σε κατάστημα την αίτηση και πήρα 50€ στο Yellow free ενώ είχα πάει στο εξάμηνο. Την ίδια μέρα έστειλε τα συμβόλαια και την επόμενη πήγε ΔΕΔΔΗΕ το αίτημα. Στο e-contract μου έχει τύχει να κάνουν μια εβδομάδα να στείλουν τα συμβόλαια. 

Έχεις λάβει λογαριασμό ήδη δηλαδή με το 50αρικο πίστωση ε?το σκέφτομαι κι εγώ να το ρισκάρω σε κατάστημα. 

1 ώρα πριν, katsios2010 είπε

Αρα για Αυγουστο θα κλειδωσει στα 0.15 οπως ολα τα κιτρινα, μαζι με το 50αρικο, ανευ ορου εξαμηνου, βγαινει καμια 150αρια κβ, συν δτ, συν ρυθμιζομενες μεσα σε ενα μηνα. Οκ ειναι για μηνα

Δεν είναι βέβαιο ότι όλα τα κίτρινα θα κλειδώσουν στα 0,15.Μπορει να βγάλουν μια οριζόντια επιδότηση τύπου 0,02 για όλα τα κυμαινόμενο ανεξαρτητου τιμής kwh.Θα δείξει,αλλά είναι off topic.

Επεξ/σία από messinia3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...