Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

16 ώρες πριν, skylouros είπε

21 Μαϊου άρχισε η εκπροσώπηση μου ΕΛΠΕ, σήμερα 22 Ιουλίου μπήκαν οι go4more.

16 ώρες πριν, vklon είπε

Και σε εμένα σε 4 παροχές μπήκαν σήμερα τα goformore με ημερομηνίες εκπροσώπησης 15-20 Ιουνίου και 26 Ιουνίου

Να ρωτήσω για όποιον ξέρει πώς εξαργυρώνεις τους πόντους. Καταρχήν από όσο κατάλαβα, πρέπει να πας σε συμβεβλημένη επιχείρηση και η κάρτα να περάσει από pos εθνικής. Αν στο λογ/σμο σου έχεις ας πούμε 5 ευρω και πόντους έχεις 50Ε, μπορείς να βάλεις 50Ε καύσιμα και να μην πληρώσεις τίποτα; Θα γίνει η συναλλαγή η θα κολλήσει στο ότι δεν φτάνει το υπόλοιπο του λογ/σμου; Μήπως πρέπει να έχεις στο λογ/σμο πάνω από 50Ε για να γίνει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Καλημέρα παιδιά,

Αίτηση 4 Ιουνίου για το μπλε της ΕΛΠΕ, χθες μπήκαν τα go4more μετά από 1.5 μήνα, public είχε έρθει από την πρώτη εβδομάδα και τώρα τους κυνηγάω για την επιταγή του Σκλαβενίτη, την οποία θα μου έφερναν χθες όπως είχαμε κανονίσει και δεν ήρθε κανένας, επίσης δεν το σηκώνει κανένας στο 2112117320 που παίρνω για να δω τι γίνεται...

Κάλεσε πολλές φορές μέσα στην μέρα γιατί είναι εσωτερικό και δεν απαντάνε. Εγώ μετά τις 12.00 πήρα που εργάζεται και η υπεύθυνη για τις δωροεπιταγές.

Πόντοι μπήκαν και σε μένα αλλά στις 2 από τις 3 παροχές. Σκλαβενίτη παρέλαβα προχτές χωρίς να ενοχλήσω, απλά με πήρε η κουριερ τηλέφωνο. Public εντός της 1ης βδόμαδας εκπροσώπησης. Αιτήσεις έγιναν 15 Ιούνη.

• Like 2

Σχετικά με τις δωροεπιταγές του Σκλαβενίτη, μου απάντησαν την κλασική παπάτζα στο MyRAE:

Αναφορά σε κείμενο

Αγαπητέ κύριε ΧΧΧΧ,

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την Elpedison μέσω της πλατφόρμας My Rae.

Σε συνέχεια του έγγραφου αιτήματός σας αναφορικά με τις δωροεπιταγές αξίας 40 € για τα super market "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ", θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αρμόδιο τμήμα διαχειρίζεται με σειρά καταχώρησης την διαδικασία αποστολής τους, λόγω μεγάλου όγκου διαχείρισης. 

Με εκτίμηση,    

Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών                                                                                                                                                                                                                                            
ELPEDISON S.A

Εννοείται πως απέρριψα την απάντησή τους και με τη σειρά μου απάντησα ότι έχουν λάβει τις δωροεπιταγές γνωστοί που υπέγραψαν σύμβαση ένα μήνα μετά από εμένα, άρα κάτι δεν πάει καλά.

• Like 1

1 hour ago, kaktos77 said:

τώρα τους κυνηγάω για την επιταγή του Σκλαβενίτη, την οποία θα μου έφερναν χθες όπως είχαμε κανονίσει και δεν ήρθε κανένας, επίσης δεν το σηκώνει κανένας στο 2112117320 που παίρνω για να δω τι γίνεται...

το ιδιο και σε μενα. χθες περιμενα τις επιταγες.

1 ώρα πριν, Geoponer είπε

Σχετικά με τις δωροεπιταγές του Σκλαβενίτη, μου απάντησαν την κλασική παπάτζα στο MyRAE:

Εννοείται πως απέρριψα την απάντησή τους και με τη σειρά μου απάντησα ότι έχουν λάβει τις δωροεπιταγές γνωστοί που υπέγραψαν σύμβαση ένα μήνα μετά από εμένα, άρα κάτι δεν πάει καλά.

Δεν έχουν επιταγές, περιμένουν να πάρουν. 

1 ώρα πριν, razkal είπε

το ιδιο και σε μενα. χθες περιμενα τις επιταγες.

Πήρα πριν και είπαν ότι τους πήγε πίσω η επιταγή και θα την στείλουν την Πέμπτη, για να δούμε...

4 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Αυτα τα ξερουμε. Αναμενουμε κατι αλλο; Για ρωτα να μας πεις.

Κανονικά δεν δίνουν όλοι public είναι κατ’ εξαίρεση. Η επαφή μου δίνει τα 20€ public επιπλέον για κάθε παροχή. Κάτι παραπάνω από τον καινούργιο μήνα θα βγάλουν πιστεύω 

21 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Δεν έχουν επιταγές, περιμένουν να πάρουν. 

Εγώ με befon που μίλησα πριν λίγο για δωροεπιταγές με είπε ότι έχουν και πως μέσα στην εβδομάδα θα στείλουν

2 ώρες πριν, 1comment είπε

Να ρωτήσω για όποιον ξέρει πώς εξαργυρώνεις τους πόντους. Καταρχήν από όσο κατάλαβα, πρέπει να πας σε συμβεβλημένη επιχείρηση και η κάρτα να περάσει από pos εθνικής. Αν στο λογ/σμο σου έχεις ας πούμε 5 ευρω και πόντους έχεις 50Ε, μπορείς να βάλεις 50Ε καύσιμα και να μην πληρώσεις τίποτα; Θα γίνει η συναλλαγή η θα κολλήσει στο ότι δεν φτάνει το υπόλοιπο του λογ/σμου; Μήπως πρέπει να έχεις στο λογ/σμο πάνω από 50Ε για να γίνει;

Είσαι οκ.

On 18/07/2024 at 20:32, prefuse said:

Reveal hidden contents

1.png.68762af4fe7afcb06f30794d1a22cc59.png2.png.c68b43e183cd50f1305f10f4b371055c.png3.png.64e9d1f07ed9762f3ff3cfc8233c9086.png

Reveal hidden contents

1.png.275ef9952f2e58366a755d7ef0cdbb39.png2.png.3216842e6b2eeff59a7d01ce228f4ecf.png3.png.716dd3c0ec7a5d31c7a4ae2185672861.png

Reveal hidden contents

1.png.839b029ee1489a571631278a8b988d71.png2.png.5485cc0462b65723a7b2b562cffde206.png3.png.7d57cc29e3df91bc294f561f61366351.png

εχει καποιος 1-2 λεπτα να δει αν εχουν αποδοθεί σωστά οι εκτπώσεις/ρυθμιζόμενες χρεώσεις κτλ γιατι θελω να τους ξοφλησω τον τελικό και αν πληρώσω μετα δεν δέχονται οποιοδήποτε λάθος εχει γίνει.

απο εδω εχω διαβάσει οτι elpe και Ηρων κανουν συχνά διπλωχρεώσεις κτλ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...