Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι νέες τιμές Ιουλίου:

o414D0a.jpeg

pkLgh7x.jpeg

l9XW7QN.jpeg

18HjjaM.jpeg

Αν βρείτε κάποιο λάθος πείτε μου.

Και για όσους δεν βλέπουν υπογραφές, το εξέλ θα το βρείτε εδώ:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQARHOCg8rqF6NsCSHQDBpzU32WvPQ9P0936VU1D55goVAuLizcefm0wlU-o6UmfQ/pubhtml#

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια βοήθεια λίγο να δείτε κι εσείς μήπως εντοπίζετε κατι λάθος γιατί μου φαίνονται πολλά τα 140€ για έναν μήνα, πρώτη φορά μου συμβαίνει από όταν άρχισα τον τουρισμό

1 ώρα πριν, Captain_AMeAKA είπε

Μια βοήθεια λίγο να δείτε κι εσείς μήπως εντοπίζετε κατι λάθος γιατί μου φαίνονται πολλά τα 140€ για έναν μήνα, πρώτη φορά μου συμβαίνει από όταν άρχισα τον τουρισμό

Απόκρυψη περιεχομένων

Σου χρέωσαν εγγύηση, μάλλον δεν έβαλες πάγια εντολή. Βάλε και θα σου επιστρέψουν τα 25. Τα υπόλοιπα είναι καλά. 

• Like 1

Καλημέρα! 
Volton Simple Protect έχω κλειδωμένη τιμή 0,083 μέχρι τέλος Αυγούστου. 
Λετε για τον Σεπτέμβριο να πάει η τιμή 0,093 ή επειδή λήγει η σύμβαση να με πάνε στο Simple με τιμή 0,15+;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας! Protergia οικιακό value simple κίτρινο 0,136 οκ το είδα στο Σημαντική άνοδος και φτάσαμε τιμή Ιανουαρίου..τοτε ειχα πληρώσει 95€ , τωρα βέβαια υπάρχει ac..

Επεξ/σία από Varnavas89

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρουμε ο Ηρων πότε εκδίδει τον πρώτο λογαριασμό από την ημερα εκπροσώπησης;

Από τις 22 Ιουνίου είμαι Ηρων. Στις 11 Ιουλίου θα κανει τηλεμετρηση ο Δεδδηε για τον μηνιαίο λογαριασμό. 

Λίαν συντόμως θα κάνω αίτηση στην Volton. 

Έχει νόημα να ενεργοποιήσω πάγια εντολή ή θα βγει ένας λογαριασμός μόνο; Αν δεν μπει εγγύηση υποθέτω θα είναι πιστωτικός με κάποιο μικρό ποσό το οποίο θα το αφήσω για την επόμενη επιστροφή. 

Αν προσθέσω και δεύτερη παροχή που έχω μπορεί το πιστωτικό υπόλοιπο να μεταφερθεί σε εκείνη την παροχή να υποθέσω. 

Επεξ/σία από madboy

7 ώρες πριν, insoholic είπε

Απο ποτε;

Εγω στους λογαριασμους ακομα την εχω...

Πανε στο Yellow one home και δεν θα την έχεις για ένα τρίμηνο.

• Like 1

3 λεπτά πριν, madboy είπε

Ξέρουμε ο Ηρων πότε εκδίδει τον πρώτο λογαριασμό από την ημερα εκπροσώπησης;

Από τις 22 Ιουνίου είμαι Ηρων. Στις 11 Ιουλίου θα κανει τηλεμετρηση ο Δεδδηε για τον μηνιαίο λογαριασμό. 

Λίαν συντόμως θα κάνω αίτηση στην Volton. 

Έχει νόημα να ενεργοποιήσω πάγια εντολή ή θα βγει ένας λογαριασμός μόνο; Αν δεν μπει εγγύηση υποθέτω θα είναι πιστωτικός με κάποιο μικρό ποσό το οποίο θα το αφήσω για την επόμενη επιστροφή. 

Αν προσθέσω και δεύτερη παροχή που έχω μπορεί το πιστωτικό υπόλοιπο να μεταφερθεί σε εκείνη την παροχή να υποθέσω. 

Από δυο παροχές που έχω δει, φαίνεται να εκδίδει τον πρώτο λογαριασμό στο τέλος του επόμενου μήνα από τον μήνα εκπροσώπησης.

Οπότε να περιμένεις τον δικό σου για τέλη Ιούλη (κάνει και κάποιες μέρες να εμφανιστεί στο site)

Από τη στιγμή που το πιστωτικό το επιστρέφουν σε iban, φαντάζομαι δεν θα υπάρχει πρόβλημα να το μεταφέρουν σε άλλη παροχή στο ίδιο όνομα.

• Like 1

Καλημέρα. Προσωπικά απο ΕΛΠΕ λεω να φύγω για1 μηνα βολτον με τις 500 δωρο. 

Έχετε καποια αντιπρόταση; Δεν διαβασα να το προτείνετε.

3 λεπτά πριν, stylish είπε

Καλημέρα. Προσωπικά απο ΕΛΠΕ λεω να φύγω για1 μηνα βολτον με τις 500 δωρο. 

Έχετε καποια αντιπρόταση; Δεν διαβασα να το προτείνετε.

Δεν υπάρχει και κάποιος άλλος πάροχος που δίνει δώρα. Είναι και ο ΗΡΩΝ με το solar generous που δεν έχει όρο για το 50€ αλλά άμα έχεις μεγάλες καταναλώσεις πας Volton

• Like 1

1 minute ago, vklon said:

Δεν υπάρχει και κάποιος άλλος πάροχος που δίνει δώρα. Είναι και ο ΗΡΩΝ με το solar generous που δεν έχει όρο για το 50€ αλλά άμα έχεις μεγάλες καταναλώσεις πας Volton

Κάπως έτσι το σκέφτομαι και επειδή δεν διάβασα τελευταία τα καλύτερα για την ΗΡΩΝ, είπα να μη το ρισκάρω.

7 ώρες πριν, Captain_AMeAKA είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Εχεις κατανάλωση 608 kwh στις 26 ημέρες και πέρασες στις μεγάλες κλίμακες των ΥΚΩ. Συν τη μισή εγγύηση που έχεις χρεωθεί.

• Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...