Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπηκαν και σε εμενα οι ποντοι σημερα που κοιταξα.Απο 7/6

Σκλαβενιτης αφαντος.Dance Dancing GIF by AFV Pets

Επεξ/σία από dimviii
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, doomnx είπε

Preview Αυγούστου για ex-ante και Ιουλίου για ex-post. Υπόψιν οι τιμές είναι χωρίς τις επιδοτήσεις που περιμένουμε να ανακοινωθούν. Υποτίθεται θα μπει κόφτης στα 0,15 €/kWh σε όλα.

VhBjasp.jpeg

l9lvkHr.jpeg

Οι τιμές στα ex post είναι χωρίς να έχει ακόμα εφαρμοστεί μηχανισμός διακύμανσης?

Καλησπερα παιδια, πηρα ενα νεο σπιτι, τελειωσα με τα χαρτια απο ΔΕΔΔΗΕ και ψαχνομαι τωρα τι να κανω με παροχο...να παω σε πρασινο τιμολογιο λεω αλλα δεν ξερω σε ποιον παροχο...

σκεφτομαι να βαλω και Φ/Β

Μπήκαν και σε εμένα οι πόντοι goformore (μετάβαση στην elpedison 7/6). 
Δεν ξέρω αν μέτρησε που άνοιξα θέμα στη ΡΑΕ, ωστόσο το 150 ημέρες δεν ισχύει και απότι φαίνεται το ξέρουν και οι ίδιοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε μένα μπήκαν οι πόντοι go4more σήμερα (χωρις αιτημα myrae)Όμορφα για να δούμε που θα πάμε πλέον μετά. 

Επεξ/σία από messinia3

12 λεπτά πριν, dimviii είπε

εσεις που γραψατε οτι μπηκαν οι ποντοι,Σκλαβενιτη πηρατε?

Εγώ προσωπικά Σκλαβενίτη πήρα ακριβώς ενα μήνα  μετά από την ενεγοποιηση.

• Like 1
  • Confused 1

3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Εγώ προσωπικά Σκλαβενίτη πήρα ακριβώς ενα μήνα  μετά από την ενεγοποιηση.

εκανες κατι? η ηρθαν απο μονοι τους?

5 λεπτά πριν, dimviii είπε

εκανες κατι? η ηρθαν απο μονοι τους?

Μίλησα με την πωλήτρια που ειχα κανει τη σύμβαση να επισπεύσει την αποστολή των δωροεπιταγων. Άλλη φορά στο παρελθόν με άλλη πωλήτρια είχα κάνει αίτημα στο μήνα μέσω myrae για τη μη παραλαβή τους.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, stra777 είπε

Καλησπέρα 

Για κοινόχρηστο Γ21 τι θα  προτείνατε (2ροφο κτίριο) ; 

Ειμαι ελίν στο πράσινο τιμ (power On!  Business green). 

Και κάθε μήνα για 24-36 kwh δίνω περίπου 50€.

Εμενα μου φαίνεται ακριβό για την χρήση που κάνω (κοινόχρηστα φώτα τις βραδινές ώρες) . 

Θα επιλέξεις προγράμμα με 0€ πάγιο. 

έχει η Ελίν

Επεξ/σία από GREGORYMO
Διόρθωση
  • Like 1

Μπήκαν όντως πόντοι go4more και για τις δύο παροχές που είχα με συμβόλαια αρχές Ιουνίου.

Όσον αφορά την Volton για όποιον δεν έχει κατάστημα κοντά και θέλει να το κάνει τηλεφωνικά το συμβόλαιο θα πάρει μια βδομάδα+ (σύμφωνα με την δικιά μου εμπειρία) αλλά η διαδικασία μπορεί να κυλήσει ομαλά αν επιμείνετε να γραφτεί η μέτρηση στο συμβόλαιο αλλιώς δεν θα συμφωνήσετε στο τηλέφωνο για συναίνεση. Θέλουν λίγο πίεση γιατί είναι μια διαδικασία εκτός πρωτοκόλλου Volton αλλά γίνεται.

Βοηθάει επίσης να γίνει η αλλαγή κοντά στην ημερομηνία που κάνει καταμέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ  έτσι ώστε και σε περίπτωση που δεν τις γράψουν θα τις πάρουν από αυτούς. Γενικά, τηλεφωνικά με τα κεντρικά θέλει επαγρύπνηση και ξεφεύγει από την απλή διαδικασία άλλων εταιριών αλλά γίνεται χωρίς λάθη. Εννοείται αν υπάρχει κατάστημα είναι καλύτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο solar που έγινε απλησίαστο αν και είμαι δυστυχώς θα δοθεί επιδότηση ; Και με εσωτερική αλλαγή σε άλλο πρόγραμμα δικαιολογείται να μην μου πιστωσουν το 50αρικο ; Αν δεν το δώσουν μέσω Rae το παίρνω ;

Επίσης θα μου προτείνατε να παραμείνω solar ή να αλλάξω; 

Επεξ/σία από Greg29M

1 ώρα πριν, Greg29M είπε

Στο solar που έγινε απλησίαστο αν και είμαι δυστυχώς θα δοθεί επιδότηση ; Και με εσωτερική αλλαγή σε άλλο πρόγραμμα δικαιολογείται να μην μου πιστωσουν το 50αρικο ; Αν δεν το δώσουν μέσω Rae το παίρνω ;

Επίσης θα μου προτείνατε να παραμείνω solar ή να αλλάξω; 

Επιδότηση θα δωθεί είναι κυμαινόμενο.Μολις δεις χοντρικά ότι έφαγες το 50αρι καλύτερα πηγαινε για βόλτον με 500kwh δώρο.

• Like 2

Πήγα βολτον με τις δωρεάν 500 στις 11/7. Δεν πρόκειται να τις φτάσω. Το πολύ μέχρι 300 κάτι θα γράψω.

Τι πρόβλεψη υπάρχει; Θα εξακολουθούν να δίνουν τον Αύγουστο τα προγράμματα με κλειδωμένη τιμή μέχρι Σεπτέμβρη (Ηρων yellow one, Ελπε win more, Volton simple protect) ή να την κάνουμε πριν το τέλος του μήνα; 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...