Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 minutes ago, danielo67000 said:

Γεια σας, γνωρίζετε τι δίνει η volton σε win back πελάτες? Είμαι ένα μήνα με δωρεάν κιλοβατώρες, όμως ο μήνας τελειώνει και θα ήθελα άλλο ένα μήνα στο καπάκι. Λέω να περασω από ΔΕΗ για να δω αν θα δεχθώ αντιπρόταση απο volton. Τι θα μου προτείνουν? Εναλλακτικά θα μπορέσω να γυρίσω volton σαν νέος πελάτης μετά από 3 μέρες ΔΕΗ ή θα έχω προβλήματα? Πάντα σε κατάστημα volton φυσικά.

1) Στο winback προσφέρουν το protect, όχι το free.

2) Σε κατάστημα αν πας χωρίς λογαριασμό προηγούμενου παρόχου, εξαρτάται τον υπάλληλο που θα πέσεις καθώς και τον υπάλληλο στα κεντρικά που θα παραλάβει τα έγγραφα της αίτηση

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχετε πάρει πόντους go4more πληρώνοντας λογαριασμό elpedison με κάρτα (πιστωτική ή μη) της Εθνικής? Εγώ ενώ έχω πληρώσει εδώ και 20 μέρες, ακόμα τίποτα ενώ διάβασα εντός 15 ημερών.

7 ώρες πριν, skylouros είπε

Έχετε πάρει πόντους go4more πληρώνοντας λογαριασμό elpedison με κάρτα (πιστωτική ή μη) της Εθνικής? Εγώ ενώ έχω πληρώσει εδώ και 20 μέρες, ακόμα τίποτα ενώ διάβασα εντός 15 ημερών.

Ναι στις πληρωμές λογαριασμών συνήθως μετά από μία βδομάδα πιστώνονται οι πόντοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, skylouros είπε

16/07 Πλήρωσα λογαριασμό. Ήδη έχουν μπει. Παίζει και αμέσως να μπήκαν. (πληρωμή με πιστωτική)

Επεξ/σία από maglor1981

Καλημέρα,

έχω μπει σε πρόγραμμα ΗΡΩΝ (yellow benefit home) στις 15/6 με μπόνους εγγραφής 50 ευρώ και θέλω να μεταφερθώ σε Volton. Δεν έχει εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός ακόμα. Το 50ρικο ωστόσο θα μπει ακόμα και αν φύγω πριν εκδοθεί ο λογαριασμός, σωστά?

14 λεπτά πριν, mousmoulis είπε

Καλημέρα,

έχω μπει σε πρόγραμμα ΗΡΩΝ (yellow benefit home) στις 15/6 με μπόνους εγγραφής 50 ευρώ και θέλω να μεταφερθώ σε Volton. Δεν έχει εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός ακόμα. Το 50ρικο ωστόσο θα μπει ακόμα και αν φύγω πριν εκδοθεί ο λογαριασμός, σωστά?

Σωστά.Αν μια στο εκατομμύριο δεν μπει(σχεδόν αδύνατο) το διεκδικείς μέσω myrae.

1 ώρα πριν, skylouros είπε

Παίζει ρόλο άραγε αν πληρώνεις μέσω εθνικής ή από την εφαρμογή? Αν ναι, μαλακία..

Από την εφαρμογή πληρώνω.

Οι πόντοι μπαίνουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω καταλάβει διαβάζοντας τους ειδικούς όρους, στο Volton yellow simple protect η κλειδωμένη τιμή στα 0,093€ / KWh δίνεται από τον πρώτο λογαριασμό ανεξαρτήτως εμπρόθεσμης ή εκπρόθεσμης πληρωμής λογαριασμών, μέχρι 30.09?

Επεξ/σία από mousmoulis

21 λεπτά πριν, mousmoulis είπε

Δεν έχω καταλάβει διαβάζοντας τους ειδικούς όρους, στο Volton yellow simple protect η κλειδωμένη τιμή στα 0,093€ / KWh δίνεται από τον πρώτο λογαριασμό ανεξαρτήτως εμπρόθεσμης ή εκπρόθεσμης πληρωμής λογαριασμών, μέχρι 30.09?

Ναι είναι κίτρινο με κλειδωμένη τιμή 0,093€ kWh. Η έκπτωση συνέπειας εφαρμόζεται μετά τις 30.09 αν αποφασίσεις να μείνεις που δεν θα υπάρχει προστασία τιμής. Καλύτερα πάνε όμως στο ειδικό με τις δωρεάν 500kwh για έναν μήνα. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε

ερωτηση : τα 50 ευρω elpedison σε ποντους εθνικής πως εμφανιζονται στο app ? πήρα 12.235 + 6117 ..αυτα είναι τα 50 ευρώ ?

Είναι 20.000 πόντοι που αντιστοιχούν σε 50€. Δεν μπαίνουν τμηματικά 

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1

4 minutes ago, sotiriadisc said:

ερωτηση : τα 50 ευρω elpedison σε ποντους εθνικής πως εμφανιζονται στο app ? πήρα 12.235 + 6117 ..αυτα είναι τα 50 ευρώ ?

20000 είναι τα 50€

3 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε

Σαν 20.000 πόντοι λογικά θα έπρεπε να εμφανίζονται...elpedison νέα σύνδεση μου έδειξε την προηγούμενη φορά.

Τώρα τους περιμένω ακόμα.Πότε έκανες εσύ σύνδεση?

2 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Σαν 20.000 πόντοι λογικά θα έπρεπε να εμφανίζονται...elpedison νέα σύνδεση μου έδειξε την προηγούμενη φορά.

Τώρα τους περιμένω ακόμα.Πότε έκανες εσύ σύνδεση?

το Μάιο εκανα την αιτηση ... και εμφανιζει πιστωτική κάρτα Aegean ... αλλα δεν έχω τέτοια κάρτα εγω !!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...