Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, nebtios είπε

Κατάλαβα. Βλέπω απο χειμώνα να τα παίρνουμε...

Νομίζω έχουν περιθώριο 150 μέρες.. Έτσι έχουν γράψει εδώ.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, nebtios είπε

Καλημέρα, 

Ειμαι ΕΛΠΕ εδώ και 1 μηνα και 1 εβδομάδα. Δεν μου έχουν πιστωθεί ακομα της Εθνικής οι πόντοι απο τη προωθητική. Ποσο καιρό κάνουν ? Κανα μηνα περίπου απο όσο εχω διαβάσει ?

Τι λέει η σύμβαση?

Έως 150 ημέρες??

Στις 16/7/2024 στις 11:32 ΠΜ, vklon είπε

Και να φύγεις παίρνεις τις δωροεπιταγές του Σκλαβενίτη από την στιγμή που αναγράφονται στο συμβόλαιο 

Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Δεν είχα σκοπό να φύγω τόσο γρήγορα, αλλά δεν απαντάνε στα emails που έχω στείλει.

Σήμερα τους έστειλα ένα ξεχεστήριο email, σε περίπτωση που το λάβουν υπόψη τους, και αν δεν έχω απάντηση άμεσα τη Δευτέρα πάω για ΡΑΕ, Συνήγορο του Καταναλωτή και όπου αλλού βρω για καταγγελία. 

Ήδη ψάχνω για τον επόμενο πάροχο για το υπόλοιπο καλοκαιριού, αφού μετά τον Ήρωνα τρώει άκυρο και η ΕΛΠΕ.

25 λεπτά πριν, Geoponer είπε

Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Δεν είχα σκοπό να φύγω τόσο γρήγορα, αλλά δεν απαντάνε στα emails που έχω στείλει.

Σήμερα τους έστειλα ένα ξεχεστήριο email, σε περίπτωση που το λάβουν υπόψη τους, και αν δεν έχω απάντηση άμεσα τη Δευτέρα πάω για ΡΑΕ, Συνήγορο του Καταναλωτή και όπου αλλού βρω για καταγγελία. 

Ήδη ψάχνω για τον επόμενο πάροχο για το υπόλοιπο καλοκαιριού, αφού μετά τον Ήρωνα τρώει άκυρο και η ΕΛΠΕ.

Άνοιξε myΡαε θα θορυβηθουν και μόλις παραλάβουν τις επιταγές θα σε πάρουν το ίδιο έγινε και σε πολλούς άλλους.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεματάκια:

1. Αίτημα 1/7/24 σε myrae για επιστροφή πιστωτικού ΚΑΙ δεν το έχουν ΚΑΝ προχωρήσει σε "Λήψη και έλεγχος του αιτήματός σας." ΟΕΟ τι γίνεται εδώ;;;;;; Ωρα για καταγγελία σε ΣτΠολίτη...

2. Οι πόντοι go2more μάλλον θα μπουν τελευταία στιγμή οπότε η elpedison αποτελεί παρελθόν σιγά σιγά για εμένα

Επεξ/σία από operPanayotis11
  • Like 1

4 λεπτά πριν, operPanayotis11 είπε

Θεματάκια:

1. Αίτημα 1/7/24 σε myrae για επιστροφή πιστωτικού ΚΑΙ δεν το έχουν ΚΑΝ προχωρήσει σε "Λήψη και έλεγχος του αιτήματός σας." ΟΕΟ τι γίνεται εδώ;;;;;; Ωρα για καταγγελία σε ΣτΠολίτη...

2. Οι πόντοι go2more μάλλον θα μπουν τελευταία στιγμή οπότε η elpedison αποτελεί παρελθόν σιγά σιγά για εμένα

Για επιστροφή πιστωτικού υπολοίπου πήρες τηλέφωνο στην Elpedison; Σου στέλνουν μια φόρμα που συμπληρώνεις το ΙΒΑΝ ή το λες τηλεφωνικά και επιστρέφεται εντός ενός μήνα. Μετά κάνεις αίτημα ΡΑΕ.

• Like 1

34 λεπτά πριν, operPanayotis11 είπε

Το αίτημα επιστροφής δεν αφορά elpedison - αφορά volterra που χρειαζεται 35 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ημέρες για να το πιστώσει... Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι

Αν αυτό αναγράφει στους όρους τους οποίους έχεις υπογράψει τότε απλά περιμένεις 

ελπεντισον άρχισε ιστορίες και εγώ τα ίδια, και λάθη στα συμφωνηθέντα, καθυστερήσεις στις επιτροφές, g04more ούτε για δείγμα

4 ώρες πριν, operPanayotis11 είπε

Θεματάκια:

Έκανα αίτηση για 2 μετρητές σε άλλο πάροχο την Τετάρτη και εδώ και 2 μέρες βλέπω το παρακάτω μήνυμα όταν συνδέομαι στο site του νέου παρόχου ..

Η αίτηση με κωδικό 12345 έχει υποβληθεί στον Διαχειριστή Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ).

Πόσες μέρες χρειάζεται για να τελειώσει η μεταφορά ?

Την άλλη εβδομάδα στα μέσα της θα είσαι κομπλέ. Πολλές φορές τα site τον παρόχων αργούν ναενημερωθούν παρακολούθησε την υδε σου πότε θα αλλάξει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/7/2024 στις 6:14 ΜΜ, Aionios1991 είπε

Υπάρχει ακόμα σοβαρό όφελος στο να έχεις στην ίδια εταιρία και το ρεύμα και το αέριο;

Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο όφελος για την ακρίβεια. Μάλλον το αντίθετο. Εκτός αν μιλάς για 4-5 χρόνια πριν και πίσω, οπότε δεν ξέρω. Και δε νομίζω ότι ήξερε κανείς μας τι ακριβώς πλήρωνε όταν ήταν ούτως ή άλλως φθηνό το ρεύμα. 

17 ώρες πριν, ekrepali είπε

https://www.protergia.gr/en/home/electricity-energy/protergia-home-value-safe-six-months/ 0.095, 10 ευρώ πάγιο, 6 μήνες μπλε σταθερό

Δεν είναι ότι το γράφω για να σε αντικρούσω, πιθανότατα να έχεις δίκιο, αλλά δεν ξέρω, μου φαίνεται "κάπως" να βλέπουμε πλέον πρόγραμμα με 10€ πάγιο και να θεωρείται καλό. Που έχουμε φτάσει δηλαδή... 10€ είναι 100 κιλοβατώρες, όταν κάποιοι καταναλώνουν 200-250 συνολικά σε έναν μήνα!

Επεξ/σία από Basketikos_

2 ώρες πριν, favou2000 είπε

Την άλλη εβδομάδα στα μέσα της θα είσαι κομπλέ. Πολλές φορές τα site τον παρόχων αργούν ναενημερωθούν παρακολούθησε την υδε σου πότε θα αλλάξει.

Ευχαριστώ,

αλλά τι δουλειά έχει η Υδε ? θέλι νέα ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...