Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Στέκει αυτό πως θα γίνει ο διαχωρισμός?

Δεν ξέρω, θα δούμε. Μόνο για το One κάνουν λόγο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 λεπτά πριν, doomnx είπε

Εν τω μεταξύ στους κύκλους του Ήρωνα λένε ότι στα «κλειδωμένα» κίτρινα, εφόσον δεν εφαρμόζεται ο Μηχανισμός Διακύμανσης, δεν θα δώσουν επιδότηση.

Είναι αυτό στο χέρι του παρόχου; Η επιδότηση δίνεται από την κυβέρνηση και όχι από τον ΗΡΩΝ.
Εν μέρει είναι λογικό να  μην πάρει ένα πρόγραμμα επιδότηση που έχει 9 λεπτά την κιλοβατώρα όπως και τα μπλε που δεν θα πάρουν. Στην καθημερινή γράφουν πως θα επιδοτηθούν όσοι πληρώνουν πάνω από 15 λεπτά την κιλοβατώρα.

https://www.kathimerini.gr/economy/563129896/ilektriko-reyma-poioi-kai-posi-epidotisi-tha-paroyn-ton-aygoysto/

• Like 2

H ZeniΘ δίνει άλλα 10% έκπτωση στο Home Smart Night για όλη διάρκεια του προγράμματος, σύνολο 30% με συνέπεια και αέριο.

5 λεπτά πριν, vklon είπε

Είναι αυτό στο χέρι του παρόχου; Η επιδότηση δίνεται από την κυβέρνηση και όχι από τον ΗΡΩΝ.
Εν μέρει είναι λογικό να  μην πάρει ένα πρόγραμμα επιδότηση που έχει 9 λεπτά την κιλοβατώρα όπως και τα μπλε που δεν θα πάρουν. Στην καθημερινή γράφουν πως θα επιδοτηθούν όσοι πληρώνουν πάνω από 15 λεπτά την κιλοβατώρα.

https://www.kathimerini.gr/economy/563129896/ilektriko-reyma-poioi-kai-posi-epidotisi-tha-paroyn-ton-aygoysto/

Κλασικά, θα δώσουν τόση επιδότηση, όση χρειάζεται για να πάει το πράσινο της ΔΕΗ στα 15 λεπτά, όπως πέρυσι.

• Like 2
  • Thanks 1

6 minutes ago, vklon said:

Νομίζω πως το θέμα είναι αυτό,  η επιδότηση είναι για πάνω απο κάποιο πόσο και όχι οριζόντια  και αν θέλετε αυτό είναι και το σωστό.

Δεν λέω δεν χάλασε κανέναν το ότι κάποια στιγμή μας πληρώνανε για κατανάλωση παλιότερα,  αλλά μην το ξεσκίζουμε

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο πρώτος λογαριασμός της volton μετά από πόσο καιρό βγαίνει;Εχει σχέση αν έχει δώσει μέτρηση ο Δεδδηε στις 20 μέρες πχ ή ακολουθούν δικιά τους τακτική πχ 1 μήνα από την έναρξη το λιγότερο;

Επεξ/σία από favou2000

4 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Ο πρώτος λογαριασμός της volton μετά από πόσο καιρό βγαίνει;Εχει σχέση αν έχει δώσει μέτρηση ο Δεδδηε στις 20 μέρες πχ ή ακολουθούν δικιά τους τακτική πχ 1 μήνα από την έναρξη το λιγότερο;

Κανεις δεν ξερει.. Κανονικα εφοσον δωσει την  ενδειξη ο Δεδδηε..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 11/07/2024 at 19:26, morfeas-dsl- said:

Μηπως γνωριζει κανεις που φαινεται η εκπτωση συνεπειας στον λογαριασμο της protergia; Πληρωνω με παγια εντολη, γραφει ο λογαριασμος εκπτωση συνεπειας ναι, αλλα πουθενα δεν αναφερει ποσο και αν αφαιρει.

Μου απαντησε η protergia και το αναφερω μηπως ενδιαφερει κανενα. Μου ειπε οτι δεν φαινεται πλεον σαν εκπτωση. Οτι οταν καποιος ειναι συνεπης στις πληρωμες, αφαιρει απο την τιμη της κιλοβατορας την εκπτωση συνεπειας και οτι χρεωνεται κατευθειαν τη νεα τιμη. Σε καθε περιπτωση μου φαινεται πολυ ακριβη πλεον. Μου προτεινε να παω σε κιτρινο τιμολογιο και συμφωνα με αυτην, θα εχω μειωμενους λογαριασμους.

Επεξ/σία από morfeas-dsl-

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Εν τω μεταξύ στους κύκλους του Ήρωνα λένε ότι στα «κλειδωμένα» κίτρινα, εφόσον δεν εφαρμόζεται ο Μηχανισμός Διακύμανσης, δεν θα δώσουν επιδότηση.

Έτσι κι αλλιώς δεν παίρνουμε 50αρικο πολλοί λόγω του 6μηνου… επίσης, μήπως βγήκε κανένας λογαριασμός σου για να δούμε αν βάζουν το 50αρικο τελικά με 6μηνο όρο; 

11 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Έτσι κι αλλιώς δεν παίρνουμε 50αρικο πολλοί λόγω του 6μηνου… επίσης, μήπως βγήκε κανένας λογαριασμός σου για να δούμε αν βάζουν το 50αρικο τελικά με 6μηνο όρο; 

Εγώ το πήρα στο Yellow free το 50€ σε παροχή που το είχε πάρει ξανά  πριν από 2 μήνες στο guarantee. Λογικά δεν έχουν ενημερώσει ακόμα τα συστήματα τους.

• Like 3

1 hour ago, doomnx said:

Ένας συγγενής είχε βάλει τον Οκτώβριο του 2021 το maxi home 50 του φυσικού αερίου και τότε είχε ως προσφορά 6 μήνες χωρίς ΟΤΣ. Όταν είχε βγει το power pass, οι μήνες που ήταν χωρίς ΟΤΣ φαινόταν σαν σταθερό τιμολόγιο και δεν έπαιρνε επιδότηση ΤΕΜ για εκείνους τους μήνες. Πήρε μόνο την επιδότηση ΤΕΜ που έπαιρναν τα σταθερά μέχρι το τέλος του 2021.

Ίσως να φαίνεται ως σταθερό μέχρι να μπει ο μηχανισμός διακύμανσης. 

• Like 1

2 hours ago, favou2000 said:

Toυλάχιστον 1 μήνα μετά. Κι αν έχεις ΚΟΤ μετά αργεί πολύ να βγει ο επόμενος... πρέπει να περάσει η ημερομηνία λήξης του προηγούμενου.

• Thanks 1

Καλησπέρα σας ! Έχω υπογράψει ένα συμβόλαιο στον Ηρων κι ένα στην protergia .Ποιο από τα δυο θα υπερισχύσει αν πάνε και τα δυο στον ΔΕΔΔΗΕ? Αυτό που θα πάει πρώτο?

8 λεπτά πριν, tommaxair είπε

Καλησπέρα σας ! Έχω υπογράψει ένα συμβόλαιο στον Ηρων κι ένα στην protergia .Ποιο από τα δυο θα υπερισχύσει αν πάνε και τα δυο στον ΔΕΔΔΗΕ? Αυτό που θα πάει πρώτο?

Γιατί;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...