Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, gpapas640 είπε

Τι πάγιο έχει; Είναι κίτρινο; Το δώρο στα πάγια ισχύει σε κάθε περίπτωση ή αν φύγεις νωρίτερα από τους 12 μήνες τα πληρώνεις αναδρομικά;

Το δωρο κατα πάσα πιθανότητα θα έχει ψιλά γράμματα (πχ θα καλύπτουν επιλεκτικά τα έξοδα) αν όντως σε ενδιαφέρει ζητά τους όρους και ριξτο στη μελέτη.

Για το ταξίδι πληρώνεις τα ακτοπλοϊκά από συγκεκριμένο τουριστικό πρακτορείο που συνεργάζεται η zenith και για την ηπειρωτική Ελλάδα πληρώνεις 40€ την μέρα ανά άτομο υποχρεωτικά την ημιδιατροφή. Επίσης το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί από Σεπτέμβριο μέχρι τέλος Μαρτίου. Άρα αν φύγεις και δεν πας το χάνεις 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

35 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Χαρτακι ΔΕΝ σου άφησαν?

Εκεί που λέει θα πάρεις τηλέφωνο 

35 λεπτά πριν, atom7 είπε

Αν δώσεις την ένδειξη στο link που σου ήρθε σε SMS, τότε είναι σαν να πέρασε ο τεχνικός. Εναλλακτικά πάρε τηλ και δώσε τις μετρήσεις τηλεφωνικά. Εμένα που έτυχε ίδια περίπτωση, τις έδωσα εγώ και ο λογαριασμός βγήκε εκκαθαριστικός κανονικά σαν να είχε περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ναι αφησαν

Οχι δε μου εχει ερθει SMS

Τηλεφωνικα εχει τεραστια αναμονη

Αν δωσω την ενδειξη εδω: 

https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/newccticket.html?type=8 

δεν ειμαι οκ?

30 λεπτά πριν, thanos678 είπε

Ναι αφησαν

Οχι δε μου εχει ερθει SMS

Τηλεφωνικα εχει τεραστια αναμονη

Αν δωσω την ενδειξη εδω: 

https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/newccticket.html?type=8 

δεν ειμαι οκ?

Δεν έχει συχνά αναμονή πάνω από 10 λεπτά. Πάρε το βράδυ ή πρωί αν θες να απαντήσουν αμέσως 

• Like 1
  • Thanks 1

Καλησπέρα, κανένα νορμάλ πρόγραμμα στην elpedison για παραμονή έως την απόδοση των go4more υπάρχει; Αφορά εξοχικό με μικρή κατανάλωση κάτω από 150 kw/h τον μήνα 

• Like 1

3 ώρες πριν, Gregtoshiba είπε

Καλησπέρα παιδιά! Είμαι elpedison smart κίτρινο με τιμή Ιουνίου 15 λεπτά/kwh και με πήραν από zenith και μου δίνουν 8.9 λεπτά/kwh με δική τους προσφορά (ενώ στο site λέει 11 λεπτά), 25% συνέπειας εφόσον πληρώνω εγκαίρως, ΔΩΡΟ τα πάγια για ένα χρόνο και δώρο ένα τριήμερο ταξίδι σε κάποια νησιά. Να ορμησω λέτε η θα είναι καμιά απάτη; 

https://revma.gr/oroi-kai-proipotheseis-3hmero-taksidi/

Ανέκδοτο το λες. Δώρο μάλλον όχι.

• Like 2

Καλησπέρα σε όλους. Ενα μεγάλο ευχαριστώ θελω να πω για τις συμβουλές σας.

Θα ήθελα τη γνώμη σας...

Είμαι volton με 500kwh δώρο για 1 μήνα.  Ο μήνας τελειώνει κ σκέφτομαι να πάω ηρων για τα 50€ . Όσο διάβασα εδω , αν δεν έχεις ξαναπάει τα 50€ τα λαμβάνεις σε όποιο πρόγραμμα διαλέξεις σε κυμαινόμενο.

Σκέφτομαι για το yellow one ώστε μέχρι Σεπτέμβριο να έχω τιμή κλειδωμένη 0.0936 + 50€ δώρο στον 1ο λογαριασμό.

Υπαρχει κατι να προσεξω ή που δεν καταλαβα σωστα ; 

Ευχαριστώ πολύ 

στο ΗΡΩΝ one με την κλειδωμένη τιμή 0,0936 ισχύει οτι για να παρεις τα 50€ πρεπει να έχει περασει ενα εξαμηνο απο την τελευταια εκπροσώπηση 

μου ηρθε τελικος λογαριασμος απο ΕΛΙΝ πιστωτικο υπολοιπο λογω ΕΓΓΥΗΣΗΣ 100ευρω. τους εστειλα με μειλ ενα ΙΒΑΝ για να μου τα βαλουν. Γνωριζουμε ποσο καιρο παιρνει να βαλουν το μαρουλι στον λογαριασμο μου;

15 λεπτά πριν, amantas66 είπε

στο ΗΡΩΝ one με την κλειδωμένη τιμή 0,0936 ισχύει οτι για να παρεις τα 50€ πρεπει να έχει περασει ενα εξαμηνο απο την τελευταια εκπροσώπηση 

Δεν έχω ξαναπάει ηρων , οπότε είμαι οκ λογικά όπως το καταλαβαίνω 

4 ώρες πριν, Gregtoshiba είπε

Καλησπέρα παιδιά! Είμαι elpedison smart κίτρινο με τιμή Ιουνίου 15 λεπτά/kwh και με πήραν από zenith και μου δίνουν 8.9 λεπτά/kwh με δική τους προσφορά (ενώ στο site λέει 11 λεπτά), 25% συνέπειας εφόσον πληρώνω εγκαίρως, ΔΩΡΟ τα πάγια για ένα χρόνο και δώρο ένα τριήμερο ταξίδι σε κάποια νησιά. Να ορμησω λέτε η θα είναι καμιά απάτη; 

Αν μιλάμε για κίτρινο τιμολόγιο, η τιμή που σου είπαν δεν ισχύει, γιατί θα αναπροσαρμοσθεί. Στο κίτρινο δε γίνεται να γνωρίζεις την τιμή από πριν, σε παραπλανούν.
Επίσης το ταξίδι είναι αστείο, δες πρώτα τους όρους για να καταλάβεις ότι δεν είναι καθόλου δωρεάν

• Like 1

Εν τω μεταξύ στους κύκλους του Ήρωνα λένε ότι στα «κλειδωμένα» κίτρινα, εφόσον δεν εφαρμόζεται ο Μηχανισμός Διακύμανσης, δεν θα δώσουν επιδότηση.

• Sad 1

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Εν τω μεταξύ στους κύκλους του Ήρωνα λένε ότι στα «κλειδωμένα» κίτρινα, εφόσον δεν εφαρμόζεται ο Μηχανισμός Διακύμανσης, δεν θα δώσουν επιδότηση.

Στέκει αυτό πως θα γίνει ο διαχωρισμός?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...