Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Thresh είπε

Συνεχίζουμε εδώ από το προηγούμενο μιας κι υπάρχει θέμα με το μέγεθος του παλιού topic.

Είπα και εγώ γιατί κλείδωσε το νήμα;Σκέφτηκα μήπως λόγω καλοκαιριού,πχ για διακοπές; 

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον το Ήρων Οne είναι μονόδρομος..

Σταμάτησαν αυτοί να χρεώνουν όμως δράκους στις ρυθμιζόμενες με τα τόσα αιτηματα ΡΑΕ ή το παλεύουν ακόμη ?

Επεξ/σία από tounion
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, iliata2410 said:

Είπα και εγώ γιατί κλείδωσε το νήμα;Σκέφτηκα μήπως λόγω καλοκαιριού,πχ για διακοπές; 

Spoiler

Για την απορία, έτσι πληροφοριακά, σε 4ψηφιο αριθμό σελίδων αρχίζει και "σερνεται" λίγο, ειδικά στα moderation actions και δεν είναι θέμα server.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
33 minutes ago, NickTheMeat said:

Χαιρετω την ομαδα, υπαρχει καποιος τουριστας που πηρε 120 ευρουλακια με double στην elpe και εχει φυγει απο το ρευμα? Φοβαμαι μην τυχον μου παρουν πισω τα 120. Εχει εκδωθει βεβαια πρωτος λογαριασμος. Λιγουρευομαι το 50αρι και την την καλη τιμη του Ηρων για το καλοκαιρι...

Ναι. Κοίτα εδω

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, doomnx είπε

Δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα. Αν έπρεπε να μαντέψω θα έλεγα από την ημερομηνία ενεργοποίησης της σύμβασης που περιλαμβάνει το δώρο.

Είδα λίγο πότε εκδόθηκε ο εκκαθαριστικός μου στον Ήρωνα. Στην ουσία κλείνω 6μηνο στις 10/7. Λέω να κάτσω λίγο στα αυγά μου και σε 9 μέρες να την κάνω για το Heron One.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα.Σε ηδη υπαρχουσα παρουχη στο ηρων garantee home  με τα 50 ευρω δωρο απο 10/06,νομιζω η πιο ευκολη λυση 3μηνου ειναι να μεταβω στο ηρων yellow οne.Ειδα πως γινεται και διαδικτυακα η αλλαγη με ενα κουμπι.Δεν ξερω αν συμφωνειτε.Ευχαριστω πολυ

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, stelios85 είπε

καλησπερα.Σε ηδη υπαρχουσα παρουχη στο ηρων garantee home  με τα 50 ευρω δωρο απο 10/06,νομιζω η πιο ευκολη λυση 3μηνου ειναι να μεταβω στο ηρων yellow οne.Ειδα πως γινεται και διαδικτυακα η αλλαγη με ενα κουμπι.Δεν ξερω αν συμφωνειτε.Ευχαριστω πολυ

Δεν έχεις να χάσεις κάτι.

Η ελίν διατήρησε την έκπτωση του 0,01 €/kWh και οι προβλέψεις μας ήταν spot-on, 0,16637 €/kWh.

H Protergia στο πράσινο μείωσε κατά 0,009 €/kWh την έκπτωση συνέπειας, οπότε η τιμή που μαντέψαμε ήταν σχεδόν 1 λεπτό off από τα 0,1599 €/kWh τελικά.

Στο Simple απέσυρε την προσφορά που εξίσωνε τον Ιούνιο με τον Μάιο, και έτσι με μηδενική έκπτωση η τελική τιμή είναι 0,13669 €/kWh.

Στο Fair η τιμή ήταν η αναμενόμενη, 0,134 €/kWh.

• Like 2
Δημοσ.

To Simple Protect της Volton πήρε παράταση μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου αλλά ακρίβυνε κατά 1 λεπτό.

• Like 2
Δημοσ.

Ερώτηση - εγώ που είμαι στο μπλέ της ελπεντισον στο bright up εδώ και ένα μήνα δεν πρέπει να κάνω κάτι τώρα που το έβγαλε από τις νέες συνδέσεις σωστά; Το έχω μέχρι τέλος έτους σωστά; Η πρέπει να αλλάξω και εγώ πακέτο;

Δημοσ.

Έβγαλε και η Elpedison τιμή, 0,14874 οι πρώτες 100 kWh και 0,18874 οι επόμενες 🤐

8 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε

Ερώτηση - εγώ που είμαι στο μπλέ της ελπεντισον στο bright up εδώ και ένα μήνα δεν πρέπει να κάνω κάτι τώρα που το έβγαλε από τις νέες συνδέσεις σωστά; Το έχω μέχρι τέλος έτους σωστά; Η πρέπει να αλλάξω και εγώ πακέτο;

Αν είσαι ευχαριστημένος κάθεσαι.

Δημοσ.

Εχω την αισθηση οτι θα βγαλει κ η ελπε κιτρινο με προστασια τιμης κοντα στα 9 λεπτα οπως η volton και ο ηρων. Το win πηγε περιπατο με τετοιο ανταγωνισμο.

Δημοσ.

Ο ΗΡΩΝ κόντρα στο κατεστημένο αύξησε την έκπτωση από 15% σε 35% και η τελική τιμή με συνέπεια στο πράσινο είναι 0,15879 €/kWh.

H nrg προς τιμήν της προχώρησε για πρώτη φορά σε οριζόντια αρχική έκπτωση 16% και μόλις 0,032 € έκπτωση συνέπειας. Μπορεί και καλύτερα, αλλά έπαψε να είναι σούπερ επικίνδυνη για τους μη συνεπείς. Τελική τιμή με συνέπεια 0,17131 €/kWh.

2 ώρες πριν, ekrepali είπε

ΟΚ, δεν το είχα προσέξει αυτό. Πάντως εγώ για το μαγαζί έκανα νέα σύμβαση σε κατάστημα τη Παρασκευή οπότε καβάτζωσα 1000kw για Ιούλιο. 😛

Τώρα που ψιλοενημερώθηκε το site βλέπω όρους που γράφτηκαν το Μάιο και περιλαμβάνουν το δώρο του 1ου μήνα κανονικά ✌️

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
18 minutes ago, doomnx said:

Τώρα που ψιλοενημερώθηκε το site βλέπω όρους που γράφτηκαν το Μάιο και περιλαμβάνουν το δώρο του 1ου μήνα κανονικά 

Πάρτε ομπρέλες, ξαπλώστρες, αντηλιακά... Ο τουρισμός συνεχίζεται. 🏖️ ☺️

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πάρτε ομπρέλες, ξαπλώστρες, αντηλιακά... Ο τουρισμός συνεχίζεται. 🏖️ ☺️

Χωρίς την ΕΛΠΕ μαύρες διακοπές θα κάνουμε 😢

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...