Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, nikos121 είπε

Ποιος θα κατσει αν οχι 6 μηνες εστω 4 ή 3 για να παρει τα go4more

Εγώ θα φύγω στο τέλος του Ιουλίου που τελειώνει το 0,1108 στο win. Δεν τα έχω πάρει τα goformore ακόμα σε όλες τις παροχές μου αλλά δεν αξίζει να περιμένω παραπάνω. Υπάρχουν και αλλού δώρα… 

Επεξ/σία από vklon
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, vassilis211973 είπε

Tο θέμα είναι που να πάμε μετά το win από 1η Αυγούστου.

Μέχρι τότε θα έχουν βγει τα νέα προγράμματα του Αυγούστου 

Spoiler

Screenshot_2024-07-16-15-58-05-9182.jpeg.c1cad4e20cce4273ec394e5880aa8f5c.jpegScreenshot_2024-07-16-15-59-02-1452.jpeg.c8ca22ba0a4d85ddb9433aa4f974e65f.jpeg

Spoiler

Αναρτώ λογαριασμό.Εχετε υπόψη η μετάβαση από πράσινο σε κίτρινο,με πιάσαν και κάτι μέρες από πράσινο.Απο ότι βλέπω δεν έχει χρέωση η ΕΡΤ;το ΔΕΤΕ επίσης ούτε αυτό;

Καλησπέρα, αίτημα για αλλαγή από zenith σε volton ( πρόγραμμα με το δωρεάν μηνα) αίτηση σε κατάστημα πριν δέκα μέρες και χτες μας ενημερώνουν ότι πρέπει να πληρωσουμε 300 ε προκαταβολικα ως εγγυηση, διότι είμαστε σε διακανονισμό  στη zenith ( περί τα 1400 ε). Είναι νόμιμο αυτό ; να προχωρησω σε αίτημα προς ΡΑΕ; ευχαριστώ προκαταβολικα για το χρόνο σας. 

14 λεπτά πριν, eddie11 είπε

Καλησπέρα, αίτημα για αλλαγή από zenith σε volton ( πρόγραμμα με το δωρεάν μηνα) αίτηση σε κατάστημα πριν δέκα μέρες και χτες μας ενημερώνουν ότι πρέπει να πληρωσουμε 300 ε προκαταβολικα ως εγγυηση, διότι είμαστε σε διακανονισμό  στη zenith ( περί τα 1400 ε). Είναι νόμιμο αυτό ; να προχωρησω σε αίτημα προς ΡΑΕ; ευχαριστώ προκαταβολικα για το χρόνο σας. 

Ο πάροχος σου ζητάει τα  χρήματα μπροστά γιατί μάλλον δεν σου έχει εμπιστοσύνη.. Λόγω οφειλής που έχεις.. 

• Like 1
  • Sad 1

19 λεπτά πριν, eddie11 είπε

Είναι νόμιμο αυτό ;

Φυσικά. Όταν έχεις διακανονίσει 1400€ με τον προηγούμενο, περιμένεις ο επόμενος να σου στρώσει χαλί;

26 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

Φυσικά. Όταν έχεις διακανονίσει 1400€ με τον προηγούμενο, περιμένεις ο επόμενος να σου στρώσει χαλί;

Δυστυχώς είναι στο πατρικο που βγήκε εκκαθαριστικός( ενός χρόνου!;) περσι περι τα 1000 ευρώ, και δεν έγινε κίνηση για αμφισβήτηση. Ενώ οι έναντι πληρωνονται κανονικά. Έτσι δημιουργήθηκε χρέος. Δεν υπάρχει καμία προστασια για τους καταναλωτές. Εγώ έχω άκουσει για οικιακή παροχή το πολυ 100 ευρώ ... Θα περιμενω και τους masters του νήματος για γνώμη. Με αυτό το τρόπο ουσιαστικά δεν μπορουμε να αλλάξουμε παροχο και η ζενίθ συνεχίζει και βαράει κατακουτελα

Και εντάξει, 1400 ευρώ δεν είναι τόσα πολλα λεφτά ενώ έχουν διακανονιστει. Οι δόσεις πληρωνονται κανονικά.Ενα ακόμα νταβατζιλίκι των παροχων ενέργειας μου φαινεται

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...