Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ξεμείνει volton 2 μήνες. Σε ΗΡΩΝ σε ποιο πρόγραμμα πάμε χωρίς δεσμεύσεις για να πάρουμε τα 50€ που λέτε; Κατανάλωση 300-500kw.

Μπορώ να κάνω αίτηση σε κατάστημα ή μόνο τηλεφωνικά ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα παροχή σε ΗΡΩΝ έως 12.01.24 όπου πήρα το 50ρικο, έκτοτε ELPE. Συνεπώς σήμερα κάνοντας νέα αίτηση online σε ΗΡΩΝ πάλι δικαιούμαι το 50ρικο, καθώς έχει παρέλθει το εξάμηνο, σωστά?

Επεξ/σία από mousmoulis

16 hours ago, geopro said:

Σύμβαση στην ελπέ από 15 Μαίου, δύο μήνες τώρα , και ακόμη να παραλάβω Σκλαβενίτη. Παρότι είχα υποτίθεται ενημέρωση για ραντεβού με κούριερ για την τρίτη που μας πέρασε ουδείς εμφανίστηκε.

Μάλλον πρέπει να είμαι ο μόνος που δεν πήρα Σκλαβενίτη και ας είχα πέσει στην περίοδο των φτωχών δώρων. Σάν νά μήν πήγε καλά αυτό....

Ουτε εγω εχω παρει τιποτα αλλο εκτος απο public με εκπροσωπιση 31/05, εχω κανει 2 φορές αιτημα myrae και απαντούν παντα με το ίδιο μηνυμα κονσερβα οτι υπαρχει μεγαλος ογκος και μπλα μπλα μπλα το πανε με σειρα προτεραιοτητας!

• Sad 1

19 λεπτά πριν, archimidis είπε

Έχω ξεμείνει volton 2 μήνες. Σε ΗΡΩΝ σε ποιο πρόγραμμα πάμε χωρίς δεσμεύσεις για να πάρουμε τα 50€ που λέτε; Κατανάλωση 300-500kw.

Μπορώ να κάνω αίτηση σε κατάστημα ή μόνο τηλεφωνικά ;

Για αυτές τις καταναλώσεις πας στο one με 0,0936 κλειδωμένη τιμή έως τέλος Σεπτεμβρίου και 5€ πάγιο. Αίτηση κάνεις και τηλεφωνικά και κατάστημα.

19 λεπτά πριν, mousmoulis είπε

Είχα παροχή σε ΗΡΩΝ έως 12.01.24 όπου πήρα το 50ρικο, έκτοτε ELPE. Συνεπώς σήμερα κάνοντας νέα αίτηση online σε ΗΡΩΝ πάλι δικαιούμαι το 50ρικο, καθώς έχει παρέλθει το εξάμηνο, σωστά?

Ναι θα το πάρεις 

20 λεπτά πριν, Bubs είπε

Ουτε εγω εχω παρει τιποτα αλλο εκτος απο public με εκπροσωπιση 31/05, εχω κανει 2 φορές αιτημα myrae και απαντούν παντα με το ίδιο μηνυμα κονσερβα οτι υπαρχει μεγαλος ογκος και μπλα μπλα μπλα το πανε με σειρα προτεραιοτητας!

Βιάζεσαι.

ΟΥΤΕ 50 ημέρες δεν έχουν περάσει 

• Confused 1
  • Sad 1

6 λεπτά πριν, skylouros είπε

Καλημέρα, το Flex τι καθορισμένη τιμή έχει για το 2024? Δε βλέπω πληροφορίες στο site..

Το flex έχει σταθερή τιμή έως το τέλος του χρόνου στα 0,114kwh και 9,9€ πάγιο

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, doomnx είπε

Ναι, άλλαξε σε 0,093. Το Protect είναι ex-post δεν βγάζει τιμή εκ των προτέρων. Αν η ΜΤΑ είναι αρκετά χαμηλή δίνει και πιο κάτω από 0,093. Αλλά από ό,τι φαίνεται δεν θα είναι.

Αν κάνεις, τον μισό μήνα τον έχασες και από 1/8/2024 το Easy είναι ένα κλικ ακριβότερο από το Simple.

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ οπότε μενω στο υπαρχον με προσοχή και βλέπουμε..το σίγουρο ειναι ακομη και με  φουλ χρήση ac δεν ξεπερνάω τις 500 kwh

Επεξ/σία από Varnavas89

Όποιος θέλει να πάει Volton για τις δωρεάν 500 kWh να μην δηλώσει ενδιαφέρον μέσω της σελίδας για να τον πάρουν από τα κεντρικά. Να πάρει το πλησιέστερο κατάστημα Volton τηλέφωνο και να τους στείλει τα δικαιολογητικά μέσω email.

Έκανα τον πρώτο τρόπο τη Δευτέρα 8 Ιουλίου και μια βδομάδα μετά δεν είχαν ελέγξει ακόμα τα email, παρά τα καθημερινά τηλεφωνήματά μου. «Είστε σε σειρά προτεραιότητας» μου έλεγαν και ο ΔΕΔΔΗΕ φυσικά δεν είχε λάβει το αίτημα.

Επικοινώνησα με το κατάστημα του Βόλου και έκανα τη δουλειά μου. Εξυπηρετικότατες οι κοπέλες, αν και μου ζήτησαν μέχρι και Ε9. Το αίτημα πήγε την ίδια μέρα στο ΔΕΔΔΗΕ. ✌️

• Like 7

5 λεπτά πριν, doomnx είπε

Όποιος θέλει να πάει Volton για τις δωρεάν 500 kWh να μην δηλώσει ενδιαφέρον μέσω της σελίδας για να τον πάρουν από τα κεντρικά. Να πάρει το πλησιέστερο κατάστημα Volton τηλέφωνο και να τους στείλει τα δικαιολογητικά μέσω email.

Έκανα τον πρώτο τρόπο τη Δευτέρα 8 Ιουλίου και μια βδομάδα μετά δεν είχαν ελέγξει ακόμα τα email, παρά τα καθημερινά τηλεφωνήματά μου. «Είστε σε σειρά προτεραιότητας» μου έλεγαν και ο ΔΕΔΔΗΕ φυσικά δεν είχε λάβει το αίτημα.

Επικοινώνησα με το κατάστημα του Βόλου και έκανα τη δουλειά μου. Εξυπηρετικότατες οι κοπέλες, αν και μου ζήτησαν μέχρι και Ε9. Το αίτημα πήγε την ίδια μέρα στο ΔΕΔΔΗΕ. ✌️

Ισχύει.

Εγώ πήρα σε κατάστημα και όλα καλά.

Το θέμα είναι ότι πήρε γνωστός μου σε άλλο κατάστημα και του έλεγαν κάτι βλακείες ότι επειδή δεν είναι όλος ο μήνας, θα πάρει τον τρέχοντα 250 κιλοβατώρες και τις άλλες τον επόμενο. Του είπα ότι πιθανότατα λένε χαζομάρες βέβαια..., αλλά έτυχε σε κανέναν άλλον; Να είναι κάποιο νέο κόλπο;

18 ώρες πριν, stavrakas112 είπε

Πήρες τηλέφωνο τον μεσάζοντα που έκανες το συμβόλαιο; Εγώ εκπροσώπηση 21/05, στον μήνα έκανα myrae κ email στην befon που έκανα τα συμβόλαια. Τους πήρα κ τηλέφωνο στις 08/07, κ μου λένε δεν σας πήρανε τηλέφωνο ακόμα; θα παραλάβεις 23/08.

Όχι, θέλω να έχω γραπτή επικοινωνία για να στηρίξω την καταγγελία στο myrae. Θα τους πάρω όμως μέσα στην εβδομάδα (befon) για να δω μήπως πετύχω αυτή που είχαμε μιλήσει για το συμβόλαιο.

Σημασία έχει να μην τις χάσω τελικά, γιατί με τις τιμές της Elpedison δε σκοπεύω να μείνω για πολύ.

Μόλις τώρα, Geoponer είπε

Όχι, θέλω να έχω γραπτή επικοινωνία για να στηρίξω την καταγγελία στο myrae. Θα τους πάρω όμως μέσα στην εβδομάδα (befon) για να δω μήπως πετύχω αυτή που είχαμε μιλήσει για το συμβόλαιο.

Σημασία έχει να μην τις χάσω τελικά, γιατί με τις τιμές της Elpedison δε σκοπεύω να μείνω για πολύ.

Και να φύγεις παίρνεις τις δωροεπιταγές του Σκλαβενίτη από την στιγμή που αναγράφονται στο συμβόλαιο 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...