Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 hours ago, walex said:

Τώρα είδα ότι το Protergia Value simple ανέβηκε 50%. Να κάνω αλλαγή σε value easy? Η αλλαγή γίνεται την ίδια μέρα με ένα τηλ.?

Το τηλεφωνικό κέντρο Protergia είναι υπερφορτωμένο και δεν μπορείς να βρεις εκπρόσωπο να μιλήσεις. Άφησα το τηλέφωνο μου να με καλέσουν πίσω άλλα τίποτα. Τώρα η μόνη λύση είναι κατάστημα για να κάνω αλλαγή προγράμματος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, Geoponer είπε

Εγώ ακόμη περιμένω από την Elpedison τις δωροεπιταγές Σκλαβενίτη (2Χ€20), με ημερομηνία σύμβασης 23/5/24 - σχεδόν 2 μήνες δηλαδή και μετά από 2 emails υπενθύμισης για το θέμα.

Μετά από τον Ήρωνα (με τις κουτσουκέλες στους λογαριασμούς) θα φάει άκυρο και η Elpedison μου φαίνεται, μετά από καταγγελία στο MyRAE. Αντιθέτως η Volton ήταν σωστή σε όλα και σκέφτομαι να ξαναγυρίσω εκεί σε κάποια φάση.

Πήρες τηλέφωνο τον μεσάζοντα που έκανες το συμβόλαιο; Εγώ εκπροσώπηση 21/05, στον μήνα έκανα myrae κ email στην befon που έκανα τα συμβόλαια. Τους πήρα κ τηλέφωνο στις 08/07, κ μου λένε δεν σας πήρανε τηλέφωνο ακόμα; θα παραλάβεις 23/08.

Στις 7/7/2024 στις 12:14 ΠΜ, ATmega είπε

Ήρθα και εγώ Ηρων για το 50αρικο (πριν ήμουν Elpedison). Βγήκε ο πρώτος λογαριασμός και σε 15 μέρες με κατανάλωση 230kwh έφαγα όλο το ποσό. Συνήθως η κατανάλωση μ είναι 150Kwh/μήνα αλλά λόγω καλοκαιριού και ζέστης τα κλιματιστικά δουλεύουν πολλές ώρες. Ποία είναι η επόμενη στάση? Volton για 500kwh για 1 μήνα? 

Πριν από λίγες μέρες έκανα αίτημα για να φύγω από την Ήρων (έκατσα περίπου 1 μήνα) για να πάω στη Volton για τα 500Kwh. Σήμερα με πήραν την Ήρων και μου έκαναν την παρακάτω προσφορά (100€ για τα πάγια (θα αφαιρούν 5€ κάθε μήνα) και σταθερή τιμή για 3 μήνες). Τι λέτε συμφέρει Η κατανάλωση μου το καλοκαίρι με τα κλιματιστικά είναι περίπου 400-500Kwh/μήνα.

Screenshot 2024-07-15 180832.jpg

6 λεπτά πριν, ATmega είπε

Πριν από λίγες μέρες έκανα αίτημα για να φύγω από την Ήρων (έκατσα περίπου 1 μήνα) για να πάω στη Volton για τα 500Kwh. Σήμερα με πήραν την Ήρων και μου έκαναν την παρακάτω προσφορά (100€ για τα πάγια (θα αφαιρούν 5€ κάθε μήνα) και σταθερή τιμή για 3 μήνες). Τι λέτε συμφέρει Η κατανάλωση μου το καλοκαίρι με τα κλιματιστικά είναι περίπου 400-500Kwh/μήνα.

Screenshot 2024-07-15 180832.jpg

Δηλαδή τα 100€ θα τα πάρεις σε 20 μήνες αφού  λες ότι είναι μόνο για το πάγιο 5€; 

Μόλις τώρα, vklon είπε

Δηλαδή τα 100€ θα τα πάρεις σε 20 μήνες αφού  λες ότι είναι μόνο για το πάγιο 5€; 

Σωστά, τουλάχιστον έτσι μου είπαν στο τηλέφωνο. Στο email που έστειλαν άπλα αναφέρουν 100€ δώρο

3 λεπτά πριν, ATmega είπε

Σωστά, τουλάχιστον έτσι μου είπαν στο τηλέφωνο. Στο email που έστειλαν άπλα αναφέρουν 100€ δώρο

Τότε δεν αξίζει να περιμένεις 20 μήνες. Πάνε volton

• Like 1

1 ώρα πριν, stavrakas112 είπε

Πήρες τηλέφωνο τον μεσάζοντα που έκανες το συμβόλαιο; Εγώ εκπροσώπηση 21/05, στον μήνα έκανα myrae κ email στην befon που έκανα τα συμβόλαια. Τους πήρα κ τηλέφωνο στις 08/07, κ μου λένε δεν σας πήρανε τηλέφωνο ακόμα; θα παραλάβεις 23/08.

3 ΜΗΝΕΣ πάει?

• Sad 1

Στις 10/7/2024 στις 7:12 ΜΜ, aoua3 είπε

καλησπέρα, προσπαθώ να πάω volton τηλεφωνικά από 26/06 και ενώ τους ειχα στείλει δικαιολογητικά μου τα ζητησαν παλι και λογικά ακόμα περιμένω. τους ειπα να μου στείλουν από πότε θα ξεκινήσει η εκπροσωπηση για να υπολογίζω πότε θα φυγω αλλά δεν το βλέπω να στέλνουν. από την εφαρμογή mydeddie θα το δω ότι άλλαξε όταν αλλάξει? επίσης την εγγυηση που ειχα στην δεη μου την επιστρέφουν πίσω και αν ναι πως?

δεη.jpg

Να ρωτήσω πώς το έβγαλες αυτό (τις ενδείξεις της παροχής); Έκανες αίτηση στη ΔΕΔΔΗΕ ή υπάρχει κάπου και μπορούμε να το τυπώσουμε;

Μια επιβεβαίωση, είμαι εδώ κ περίπου 25 μέρες ΗΡΩΝ με e-contract στο yellow benefit home. Ακόμα δεν έχει βγει λογαριασμός, άρα δεν έχω δει το 50ρικο. Εφόσον μέσα από το app επιλέξω το yellow one (με σταθερή τιμή) το 50ρικο δε χάνεται, θα δοθεί στον 1ο λογαριασμό, σωστά?

Καλησπέρα, είμαι στο πράσινο της ΔΕΗ, είμαι σε σκέψη να πάω σε κάποιο κίτρινο ηρων ή βολτον. Στην 1η είδα ότι δίνει 50€ στο yellow one στην 2η το Volton Yellow Simple Protect αλλά δεν γράφει κάπου για δωρεάν κιλοβατώρες που διάβασα πιο πάνω. Μήπως το σταμάτησαν ή λέγεται κάπως αλλιώς το προγραμμα; Αν όντως υπάρχει κίτρινο προγραμμα με δώρο 500Kwh στην βολτον φαντάζομαι υπερισχύει από το 50αρι της ηρων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Photios είπε

Να ρωτήσω πώς το έβγαλες αυτό (τις ενδείξεις της παροχής); Έκανες αίτηση στη ΔΕΔΔΗΕ ή υπάρχει κάπου και μπορούμε να το τυπώσουμε;

Κατεβάζεις το app mydeddie συνδέεσαι με κωδικούς taxisnet και βλέπεις τα πάντα για την παροχή σου

11 λεπτά πριν, greekparot είπε

Καλησπέρα, είμαι στο πράσινο της ΔΕΗ, είμαι σε σκέψη να πάω σε κάποιο κίτρινο ηρων ή βολτον. Στην 1η είδα ότι δίνει 50€ στο yellow one στην 2η το Volton Yellow Simple Protect αλλά δεν γράφει κάπου για δωρεάν κιλοβατώρες που διάβασα πιο πάνω. Μήπως το σταμάτησαν ή λέγεται κάπως αλλιώς το προγραμμα; Αν όντως υπάρχει κίτρινο προγραμμα με δώρο 500Kwh στην βολτον φαντάζομαι υπερισχύει από το 50αρι της ηρων.

Τα δυο προγράμματα της volton που δίνουν δωρεάν κιλωβατόρες Ένα κίτρινο ένα πράσινο σε όποιο και να πας εφόσον μείνεις μόνο ένα μήνα δεν έχει κάποια μεγάλη διαφορά.

https://volton.gr/services/volton-yellow-simple/

https://volton.gr/services/volton-green-eidiko/

1 ώρα πριν, mousmoulis είπε

Μια επιβεβαίωση, είμαι εδώ κ περίπου 25 μέρες ΗΡΩΝ με e-contract στο yellow benefit home. Ακόμα δεν έχει βγει λογαριασμός, άρα δεν έχω δει το 50ρικο. Εφόσον μέσα από το app επιλέξω το yellow one (με σταθερή τιμή) το 50ρικο δε χάνεται, θα δοθεί στον 1ο λογαριασμό, σωστά?

Δεν είναι σίγουρο.Στείλε στο chat και ρώτα.Αν σου πούνε ναι κάνε screenshot την απάντηση σε περίπτωση που δεν το βάλουν τελικά. 

Επεξ/σία από favou2000
  • Like 1
  • Thanks 1

Καλησπέρα. Έχω μια παροχή στον ΗΡΩΝ. Αν φέρω και μια δεύτερη στον ΗΡΩΝ στα ίδια ακριβώς στοιχεία μέσω του e contract θα πάρω κανονικά τα 50 ευρώ; Επίσης, από τη Volton θα με πάρουν σίγουρα για αντιπροσφορά; Υπάρχει κάποιος που να έχει φύγει από τη volton και να μην τον έχουν πάρει για αντιπρόταση;

2 hours ago, Photios said:

mydeddieapp

Μετρήσεις, στατιστικά καταναλώσεων, ενδείξεις παροχής

κι αν βγάλει σφάλμα...

πατάς το εικονίδιο κάτω δεξιά, επιλέξεις ημερήσιο και νυχτερινό, έτος 2024, αναζήτηση

• Thanks 1

42 λεπτά πριν, Stak5 είπε

Καλησπέρα. Έχω μια παροχή στον ΗΡΩΝ. Αν φέρω και μια δεύτερη στον ΗΡΩΝ στα ίδια ακριβώς στοιχεία μέσω του e contract θα πάρω κανονικά τα 50 ευρώ; Επίσης, από τη Volton θα με πάρουν σίγουρα για αντιπροσφορά; Υπάρχει κάποιος που να έχει φύγει από τη volton και να μην τον έχουν πάρει για αντιπρόταση;

Ναι πάντα σε καλούν από volton για αντιπροσφορά και θα σου προτείνουν το protect ή τον δωρεάν μήνα. Το 50€ επίσης το παίρνεις στον ΗΡΩΝ

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...