Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, magdalhnh είπε

Για αίτηση μέσω e-contract, Ο Ηρων κάνει και τηλ στον κάτοχο της παροχής; Θέλω να κάνω για τον πατέρα μου αλλά δεν έχω εξουσιοδότηση, γιατί είναι στο χωριό και δε ξέρει να διαβάσει τα sms του, ώστε να το κάνουμε από gov. 

Κάνε το εσύ,Αλλά πρώτα ενημέρωσε τον πατέρα σου ότι αν το πάρουν τηλέφωνο να πει ότι συμφωνεί με το συμβόλαιο και ότι τα έκανε μαζί σου ηλεκτρονικά.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Elpedison έμαθα πως δίνει 20€ public σήμερα σε όλα τα προγράμματα ανάλογα με τον αριθμό των παρόχων και το home repair.
Μπορούν και όσοι είναι πελάτες Elpedison να την πάρουν με win-back αντί να κάνουν εσωτερική αλλαγή.
Η δωροεπιταγή στέλνεται αμέσως μόλις ενεργοποιηθείς. Αν ενδιαφέρεστε pm.

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1

1 ώρα πριν, vklon είπε

Η Elpedison έμαθα πως δίνει 20€ public σήμερα σε όλα τα προγράμματα ανάλογα με τον αριθμό των παρόχων και το home repair.
Μπορούν και όσοι είναι πελάτες Elpedison να την πάρουν με win-back αντί να κάνουν εσωτερική αλλαγή.

Επιβεβαιώνω κι εγώ. Οποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει και μένα αν θέλει. 

1 ώρα πριν, vklon είπε

Αιμορραγούν σε τουριστο-πελατολόγιο;😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

Αιμορραγούν σε τουριστο-πελατολόγιο;😁

Από το τίποτα… Δίνεται τουλάχιστον το home repair αξίας 400€ δωρεάν και το 20€ public. Μόλις φύγουν όλοι όσοι πάρουν τα goformore θα ξυπνήσουν και θα κάνουν καλύτερες προσφορές 

Επεξ/σία από vklon
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

Για αρχή θα ξεκινήσεις με ηρων για το 50€ στον πρώτο λογαριασμό. Μετά αν δεν έχει βγει κάτι καινούριο θα πας volton με 500kw δώρο για ένα μήνα. Μετά βλέποντας και κάνοντας καθώς μόνο αυτά έμειναν από δώρα. Ο @doomnx φτιάχνει ένα εξέλ που έχει τιμές και τα ανάλογα δώρα. Αλλάζει κάθε μήνα περίπου στις 2-3 του μήνα ανάλογα το ποτε θα βγάλουν οι ευαιριες τις τιμές 

Το εξέλ αλλάζει πολύ συχνότερα γιατί βγαίνουν συνεχώς καινούργια προγράμματα, καταργούνται παλιά, δημοσιεύονται ΤΕΑ, ΜΤΑ, τιμές που βασίζονται σε ΜΤΑ με καθυστέρηση, previews από τις 20 του προηγούμενου μήνα κ.ο.κ.

Στον τίτλο του αρχείου υπάρχει timestamp. Για παράδειγμα

Oikiaka_Timologia_Reumatos_2024_07151339.xlsx

0715=15 Ιουλίου
1339=1:39 μμ

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 7

6 λεπτά πριν, walex είπε

το Volton simple protect άλλαξε τιμή απο 0,083 σε 0,083? στο excel δεν βλέπω τιμή για Ιούλιο?

Ναι, άλλαξε σε 0,093. Το Protect είναι ex-post δεν βγάζει τιμή εκ των προτέρων. Αν η ΜΤΑ είναι αρκετά χαμηλή δίνει και πιο κάτω από 0,093. Αλλά από ό,τι φαίνεται δεν θα είναι.

23 λεπτά πριν, walex είπε

Τώρα είδα ότι το Protergia Value simple ανέβηκε 50%. Να κάνω αλλαγή σε value easy? Η αλλαγή γίνεται την ίδια μέρα με ένα τηλ.?

Αν κάνεις, τον μισό μήνα τον έχασες και από 1/8/2024 το Easy είναι ένα κλικ ακριβότερο από το Simple.

51 λεπτά πριν, vklon είπε

Από το τίποτα… Δίνεται τουλάχιστον το home repair αξίας 400€ δωρεάν και το 20€ public. Μόλις φύγουν όλοι όσοι πάρουν τα goformore θα ξυπνήσουν και θα κάνουν καλύτερες προσφορές 

Εγώ ακόμη περιμένω από την Elpedison τις δωροεπιταγές Σκλαβενίτη (2Χ€20), με ημερομηνία σύμβασης 23/5/24 - σχεδόν 2 μήνες δηλαδή και μετά από 2 emails υπενθύμισης για το θέμα.

Μετά από τον Ήρωνα (με τις κουτσουκέλες στους λογαριασμούς) θα φάει άκυρο και η Elpedison μου φαίνεται, μετά από καταγγελία στο MyRAE. Αντιθέτως η Volton ήταν σωστή σε όλα και σκέφτομαι να ξαναγυρίσω εκεί σε κάποια φάση.

53 minutes ago, doomnx said:

Το εξέλ αλλάζει πολύ συχνότερα γιατί βγαίνουν συνεχώς καινούργια προγράμματα, καταργούνται παλιά, δημοσιεύονται ΤΕΑ, ΜΤΑ, τιμές που βασίζονται σε ΜΤΑ με καθυστέρηση, previews από τις 20 του προηγούμενου μήνα κ.ο.κ.

Στον τίτλο του αρχείου υπάρχει timestamp. Για παράδειγμα

Oikiaka_Timologia_Reumatos_2024_07151339.xlsx

0715=15 Ιουλίου
1339=1:39 μμ

Με συγχωρείς 🫡

5 λεπτά πριν, Geoponer είπε

Εγώ ακόμη περιμένω από την Elpedison τις δωροεπιταγές Σκλαβενίτη (2Χ€20), με ημερομηνία σύμβασης 23/5/24 - σχεδόν 2 μήνες δηλαδή και μετά από 2 emails υπενθύμισης για το θέμα.

Μετά από τον Ήρωνα (με τις κουτσουκέλες στους λογαριασμούς) θα φάει άκυρο και η Elpedison μου φαίνεται, μετά από καταγγελία στο MyRAE. Αντιθέτως η Volton ήταν σωστή σε όλα και σκέφτομαι να ξαναγυρίσω εκεί σε κάποια φάση.

Κάνε ξανά αίτημα ΡΑΕ κανονικά θα έπρεπε να τις είχαν στείλει. Βρες και την πωλήτρια που σου έκανε τα συμβόλαια και πίεσε την

• Thanks 1

1 ώρα πριν, razkal είπε

εχει κανεις προσφατη εμπειρια απο τη Φυσικο Αεριο?

Αυτό ήθελα να ρωτήσω γιατί το energymarket για την κατανάλωση μου (300κw +/μήνα)τη βγάζει πρώτη

12 λεπτά πριν, mewfather είπε

Αυτό ήθελα να ρωτήσω γιατί το energymarket για την κατανάλωση μου (300κw +/μήνα)τη βγάζει πρώτη

Επειδή έχει αυτόν τον μήνα την φθηνότερη τιμή kWh. Ωστόσο από τον Αύγουστο θα αλλάξει η τιμή και δεν θα είναι σίγουρα 7 λεπτά. Σε αυτές τις πλατφόρμες να συγκρίνεις μόνο τα μπλε και τα κίτρινα με κλειδωμένη τιμή για μερικούς μήνες όπως το win more ή το flex της Elpedison.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...