Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

53 λεπτά πριν, vali είπε

Καλησπέρα, τώρα και μέχρι τον Φεβρουαριο οι γονείς μου έχουν το ζενίθ power home choice και μηνιαία καταναλωσή 300kwh. Έχουν νυχτερινό και σκέφτομαι μήπως είναι καλυτερό να τους βάλω στο power home smart night. Να φύγουν από ζενίθ δεν το συζητάνε. Δεν έχω πρόσβαση σε υπολογιστή και στο κινητό δεν μπορώ να κάνω εύκολα συγκριση σε excel.

Με τιμές ΤΕΑ 0,12+ θα σου βγεί 5-7 Ευρώ φθηνότερο. Αν ξαναπέσει η τιμή χονδρικής είναι σχεδόν ίδιο με το Choice. Εφόσον είναι κίτρινο και δεν δεσμεύσαι μπορείς να το κάνεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα. 

Σας χαίρομαι για την ενημέρωση και για όλα όσα γράφεται εδώ μέσα. 

Ήμουν και είμαι ακόμα ΔΕΗ. 

Λέω να φύγω. Δεν έχω την διάθεση να ψάχνομαι κάθε μήνα. 

Τι θα προτείνατε σήμερα για κάποιο χρονικό διάστημα. 3-6 μήνες; 

Γύρω στις 300 τον μήνα έχω κατανάλωση. 

3 minutes ago, kostasw said:

Καλησπέρα. 

Σας χαίρομαι για την ενημέρωση και για όλα όσα γράφεται εδώ μέσα. 

Ήμουν και είμαι ακόμα ΔΕΗ. 

Λέω να φύγω. Δεν έχω την διάθεση να ψάχνομαι κάθε μήνα. 

Τι θα προτείνατε σήμερα για κάποιο χρονικό διάστημα. 3-6 μήνες; 

Γύρω στις 300 τον μήνα έχω κατανάλωση. 

Αν και η θερμανση σου ειναι με ρευμα τοτε ειχες μια καλη ευκαιρια μεχρι τον προηγουμενο μηνα να κλεισεις ενα "καλο" σταθερο για ολο τον χειμωνα. Τώρα μεχρι Δεκέμβρη εχει καποια που απεμενειναν. Για μεγαλλες καταναλωσεις το σταθερο ειναι σχετικα καλυτερο γιατι δεν αλλαζει η τιμη μετα απο καποιες KW αλλα προσεξε αυτα που εχουν πολυ μεγαλο παγιο.
Το καλυτερο για να μην ασχοληθεις ειναι αυτο, τωρα αμα δεν σε πειραζει καθε μηνα να μιλας 5 λεπτα στο τηλεφωνο και να στελνεις με 5 κουμπια τα δικαιολογητικα και φυσικα να διαβαζεις το φορουμ εδω, ξεκινας τον τουρισμο.

1 minute ago, Lewnidas1995 said:

Αν και η θερμανση σου ειναι με ρευμα τοτε ειχες μια καλη ευκαιρια μεχρι τον προηγουμενο μηνα να κλεισεις ενα "καλο" σταθερο για ολο τον χειμωνα. Τώρα μεχρι Δεκέμβρη εχει καποια που απεμενειναν. Για μεγαλλες καταναλωσεις το σταθερο ειναι σχετικα καλυτερο γιατι δεν αλλαζει η τιμη μετα απο καποιες KW αλλα προσεξε αυτα που εχουν πολυ μεγαλο παγιο.
Το καλυτερο για να μην ασχοληθεις ειναι αυτο, τωρα αμα δεν σε πειραζει καθε μηνα να μιλας 5 λεπτα στο τηλεφωνο και να στελνεις με 5 κουμπια τα δικαιολογητικα και φυσικα να διαβαζεις το φορουμ εδω, ξεκινας τον τουρισμο.

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σού. 

Όχι η θέρμανση δεν είναι με ρεύμα. 

Να μιλάω δεν με πειράζει αρκεί να το βάζω υπενθύμιση 😄😄😄

Καταναλώσεις είναι αυτές που είπα από 250 μέχρι 300.

Συμφέρουσα πρόταση έστω και για μήνα ή δίμηνο ποια είναι; ή να περιμένω τέλη του μήνα αρχές τού άλλου για τιμές. 

1 hour ago, Basketikos_ said:

Γιατί, μετοχές της έχουν ή είναι φανατικοί του Δράκου;

Είναι ηλικιωμένοι και δύσκολο να ασχολούνται με δικαιολογιτικά και αλλαγές παρόχου. Άσε που ο πατέρας μου το μόνο που ξέρει να κάνει με το λάπτοπ είναι να βλέπει το προγνωστικά για το στοίχημα και να πληρώνει την ζενίθ και τον ΟΤΕ.

• Like 1

9 λεπτά πριν, vali είπε

Είναι ηλικιωμένοι και δύσκολο να ασχολούνται με δικαιολογιτικά και αλλαγές παρόχου. Άσε που ο πατέρας μου το μόνο που ξέρει να κάνει με το λάπτοπ είναι να βλέπει το προγνωστικά για το στοίχημα και να πληρώνει την ζενίθ και τον ΟΤΕ.

Κατάλαβα. Αν διέθετες εσύ 5-10 λεπτά κάθε 1-2 μήνες να τους κάνεις την αίτηση δε θα βόλευε; Λεφτά θα γλυτώνατε.

47 λεπτά πριν, desiro είπε

Απο δωρα σε κυμαινομενα , εκτος απ το 50αρικο του Ηρων δεν εμεινε τπτ αλλο?

Και η Volton με τις 500kwh

• Like 2

9 hours ago, kostasw said:

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σού. 

Όχι η θέρμανση δεν είναι με ρεύμα. 

Να μιλάω δεν με πειράζει αρκεί να το βάζω υπενθύμιση 😄😄😄

Καταναλώσεις είναι αυτές που είπα από 250 μέχρι 300.

Συμφέρουσα πρόταση έστω και για μήνα ή δίμηνο ποια είναι; ή να περιμένω τέλη του μήνα αρχές τού άλλου για τιμές. 

Για αρχή θα ξεκινήσεις με ηρων για το 50€ στον πρώτο λογαριασμό. Μετά αν δεν έχει βγει κάτι καινούριο θα πας volton με 500kw δώρο για ένα μήνα. Μετά βλέποντας και κάνοντας καθώς μόνο αυτά έμειναν από δώρα. Ο @doomnx φτιάχνει ένα εξέλ που έχει τιμές και τα ανάλογα δώρα. Αλλάζει κάθε μήνα περίπου στις 2-3 του μήνα ανάλογα το ποτε θα βγάλουν οι ευαιριες τις τιμές 

Σύμβαση στην ελπέ από 15 Μαίου, δύο μήνες τώρα , και ακόμη να παραλάβω Σκλαβενίτη. Παρότι είχα υποτίθεται ενημέρωση για ραντεβού με κούριερ για την τρίτη που μας πέρασε ουδείς εμφανίστηκε.

Μάλλον πρέπει να είμαι ο μόνος που δεν πήρα Σκλαβενίτη και ας είχα πέσει στην περίοδο των φτωχών δώρων. Σάν νά μήν πήγε καλά αυτό....

1 hour ago, Lewnidas1995 said:

Για αρχή θα ξεκινήσεις με ηρων για το 50€ στον πρώτο λογαριασμό. Μετά αν δεν έχει βγει κάτι καινούριο θα πας volton με 500kw δώρο για ένα μήνα. Μετά βλέποντας και κάνοντας καθώς μόνο αυτά έμειναν από δώρα. Ο @doomnx φτιάχνει ένα εξέλ που έχει τιμές και τα ανάλογα δώρα. Αλλάζει κάθε μήνα περίπου στις 2-3 του μήνα ανάλογα το ποτε θα βγάλουν οι ευαιριες τις τιμές 

Σε ευχαριστώ πολύ 

2 hours ago, geopro said:

Σύμβαση στην ελπέ από 15 Μαίου, δύο μήνες τώρα , και ακόμη να παραλάβω Σκλαβενίτη. Παρότι είχα υποτίθεται ενημέρωση για ραντεβού με κούριερ για την τρίτη που μας πέρασε ουδείς εμφανίστηκε.

Μάλλον πρέπει να είμαι ο μόνος που δεν πήρα Σκλαβενίτη και ας είχα πέσει στην περίοδο των φτωχών δώρων. Σάν νά μήν πήγε καλά αυτό....

Ούτε εγώ πηρα και έφυγα στις 29 μέρες. Κράτησα μόνο την 70αρα παμπλικ

3 ώρες πριν, geopro είπε

Πρώτα τηλέφωνο να πεις ότι δεν έγινε το ραντεβού με την κούριερ.Θα σου απαντήσουν.Αν όχι άνοιγμα παραπονου στο myrae.Οσοι τις διεκδίκησαμε τις πήραμε.

• Like 3

3 hours ago, geopro said:

Σε εμένα είχανε γράψει λάθος τον αριθμό στην διεύθυνση και δεν με είχε βρει το courier,   ευτυχώς με καλέσανε στο τηλέφωνο και βρέθηκε η λύση.  Κάνε τους μια κλήση και ρώτα τους, ζήτα να σου δώσουν και τον αριθμό αποστολής

Για αίτηση μέσω e-contract, Ο Ηρων κάνει και τηλ στον κάτοχο της παροχής; Θέλω να κάνω για τον πατέρα μου αλλά δεν έχω εξουσιοδότηση, γιατί είναι στο χωριό και δε ξέρει να διαβάσει τα sms του, ώστε να το κάνουμε από gov. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...