Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, doomnx είπε

Η ΗΡΩΝ τα έδινε τα 50 χωρίς προϋποθέσεις και τώρα έβαλε όρο 6μήνου...

αυτο απο που προκυπτει. δεν βλεπω κατι στο site τους

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Aν ήταν να καταργήσει η volton το free, δε θα το είχαν αφαιρέσει απ' τη σελίδα μέχρι τώρα;

To Ήρων one τι παίζει; Τι το εξαιρετικό έχει που δε βλέπω; 0.12 αρχική τιμή... αν θες να φύγεις χάνεις τη συνέπεια τελικής κατανάλωσης.

Και κατά πάσαν πιθανότητα θα έχει περιορισμό 6μηνου στο bonus.

Yλαρχει κάτι άλλο που δε βλέπω;

Δεν έχουν αλλάξει τίποτα στη σελίδα της Volton ακόμα. Με τις νέες τιμές που θα αναρτηθούν να σιγουρευτούμε ότι δεν άλλαξαν τους ειδικούς όρους, καθώς πέρασε το 6μηνο.

ΗΡΩΝ One στα 0,093 για 3 μήνες κλειδωμένη τιμή και 50 € δώρο. Φθηνότερο από το αντίστοιχο της ΕΛΠΕ για την ώρα.

Να δούμε στην πράξη αν εφαρμόζουν τον περιορισμό όμως. Σε λίγες μέρες βγαίνει λογαριασμός.

3 λεπτά πριν, nikos121 είπε

αυτο απο που προκυπτει. δεν βλεπω κατι στο site τους

Το γράφει στους όρους στα νέα συμβόλαια αν δοκιμάσεις να κάνεις e-contract.

• Like 1

2 λεπτά πριν, doomnx είπε

Δεν έχουν αλλάξει τίποτα στη σελίδα της Volton ακόμα. Με τις νέες τιμές που θα αναρτηθούν να σιγουρευτούμε ότι δεν άλλαξαν τους ειδικούς όρους, καθώς πέρασε το 6μηνο.

ΗΡΩΝ One στα 0,093 για 3 μήνες κλειδωμένη τιμή και 50 € δώρο. Φθηνότερο από το αντίστοιχο της ΕΛΠΕ για την ώρα.

Να δούμε στην πράξη αν εφαρμόζουν τον περιορισμό όμως. Σε λίγες μέρες βγαίνει λογαριασμός.

Αντε να βρούμε τον πρώτο που θα λάβει σύμβαση για το Ηρων one να μας πει τους όρους του bonus.Δυσκολο βέβαια να μην ισχύει το 6μηνο.

• Like 1

Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Αντε να βρούμε τον πρώτο που θα λάβει σύμβαση για το Ηρων one να μας πει τους όρους του bonus.Δυσκολο βέβαια να μην ισχύει το 6μηνο.

Σε λίγες μέρες παίρνω λογαριασμό για Benefit.

Μόλις τώρα, nikos121 είπε

τι λεει ο περιορισμος ρε παιδια? 

Να μην έχεις ξαναπάρει δώρο εγγραφής τους τελευταίους 6 μήνες.

Μέχρι και ο ΟΤΕ έκοψε την έκπτωση του 10% σε 5%, που δεν την είχε πειράξει καθόλου 6 μήνες τώρα. Ως αποτελέσμα ελαφρώς ακριβότερη από το αναμενόμενο τιμή στα 0,18810 €/kWh.

• Like 1

καλησπερα σας σε γ22 ειμαι στην elpedison στο smart . Και βλεπω οτι καταργηθηκε στο site και καλεσα την εξυπηρετηση πελατων στο 2112117300 και μου ειπανε οτι οντως καταργηθηκε αλλα μενω στο ιδιο προγραμμα και ακομα δεν εχει βγει η τιμη του Ιουνιου. Αραγε που θα δω την τιμη του smart ; Αξιζει να μπω στο smartzero for business ; χωρις παγιο; . 

Για γ22 η elpedison εχει μονο το πρασινο που ειναι ακριβο και το smartzero for business ετσι μου ειπε η κοπελα . Το flex και το win για επιχειρησεις δεν αφορουν το γ22. Υπαρχει ποιο οικονομικο προγραμμα; . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε

καλησπερα σας σε γ22 ειμαι στην elpedison στο smart . Και βλεπω οτι καταργηθηκε στο site και καλεσα την εξυπηρετηση πελατων στο 2112117300 και μου ειπανε οτι οντως καταργηθηκε αλλα μενω στο ιδιο προγραμμα και ακομα δεν εχει βγει η τιμη του Ιουνιου. Αραγε που θα δω την τιμη του smart ; Αξιζει να μπω στο smartzero for business ; χωρις παγιο; . 

Για γ22 η elpedison εχει μονο το πρασινο που ειναι ακριβο και το smartzero for business ετσι μου ειπε η κοπελα . Το flex και το win για επιχειρησεις δεν αφορουν το γ22. Υπαρχει ποιο οικονομικο προγραμμα; . 

Ίδια τιμή με το Smart έχει (0,15741 €/kWh για τον Ιούνιο). Τσέκαρε το ιστορικό τιμών στο excel.

Όσο για τον αν αξίζει να περάσεις στο Zero, θα εξαρτηθεί από την κατανάλωσή σου.

Επεξ/σία από doomnx

14 minutes ago, doomnx said:

ΟΚ, δεν το είχα προσέξει αυτό. Πάντως εγώ για το μαγαζί έκανα νέα σύμβαση σε κατάστημα τη Παρασκευή οπότε καβάτζωσα 1000kw για Ιούλιο. 😛

ΗΡΩΝ για το σπίτι έκανα Solar τη περασμένη βδομάδα με 50άρικο χωρίς όρους.

Στο yellow one η λογική λέει λέει ότι θα έχει περιορισμό 6μήνου, αφού και τα άλλα Yellow (free, benefit) έχουν περιορισμό. Αλλά ναι, ας το δούμε στη πράξη...

• Like 1

4 ώρες πριν, insoholic είπε

Δεν υπολογίζεις όμως τη διακύμανση...

Είχα το generous garantee που ειχε καπου 8λ και με πήγε στα 16λ λογω διακύμανσης. 

Δεν την υπολογίζω γιατί διακύμανση=0 ως 30/9.

Χαιρετω την ομαδα, υπαρχει καποιος τουριστας που πηρε 120 ευρουλακια με double στην elpe και εχει φυγει απο το ρευμα? Φοβαμαι μην τυχον μου παρουν πισω τα 120. Εχει εκδωθει βεβαια πρωτος λογαριασμος. Λιγουρευομαι το 50αρι και την την καλη τιμη του Ηρων για το καλοκαιρι...

11 λεπτά πριν, NickTheMeat είπε

Χαιρετω την ομαδα, υπαρχει καποιος τουριστας που πηρε 120 ευρουλακια με double στην elpe και εχει φυγει απο το ρευμα? Φοβαμαι μην τυχον μου παρουν πισω τα 120. Εχει εκδωθει βεβαια πρωτος λογαριασμος. Λιγουρευομαι το 50αρι και την την καλη τιμη του Ηρων για το καλοκαιρι...

Αν το πήρες στο λογαριασμό, δεν πρόκειται να σου το ζητήσουν πίσω.

• Like 1

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Το εξάμηνο στο δώρο του Ήρωνα από πότε μετρά; Από τότε που ξεκίνησε η πρώτη εκπροσώπηση στον Ήρωνα ή από τότε που εκδόθηκε ο εκκαθαριστικός που είχε μέσα το δώρο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, lokirulerofhell είπε

Το εξάμηνο στο δώρο του Ήρωνα από πότε μετρά; Από τότε που ξεκίνησε η πρώτη εκπροσώπηση στον Ήρωνα ή από τότε που εκδόθηκε ο εκκαθαριστικός που είχε μέσα το δώρο;

Δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα. Αν έπρεπε να μαντέψω θα έλεγα από την ημερομηνία ενεργοποίησης της σύμβασης που περιλαμβάνει το δώρο.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...